Eladó novarockos belépő?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darkey
jeh, szereztem 3 napossat, szal tárgytalan.

PResident Evil
tuti nem veszi észre... 😊

maozedong
#19 <#nezze>

Resurrection!

PResident Evil
Sziasztok !!

Van 1 eladó 4napos jegyem a Nova*rocK fesztiválra.
A fesztivál Nickelsdorfban lesz.
Fellépõk: SYSTEM OF A DOWN, PRODIGY, SOULFLY, NIGHTWISH...
A fesztivál honlapja: www.novarock.at
A jegyet 25.068 ftért vettem, s kereken 25.000Ft-ért eladom !!
Amúgy napijegy is kapható még, de embertelenül drága (13000), és ez szerintem nem éri meg... akkor inkább már duplaanyiért négyszerannyi napot legyetek kinn.
Írjatok, hívjatok, drágáim! :-)
Elérhetõségeim:: [email protected] vagy 06-30-334-6861

Réka

maozedong
hózzászólás számra is tudsz linkelni ha hozzáfûzöd az url stringhez a hsz számát meg a kettõskeresztet 😛

Resurrection!

darkey
ok, kösz

PResident Evil
oké jún 9. ig marad a topik... de szerintem már nem fogsz találni <#szomoru1>

darkey
Nemtom....az összes megadott külföldi jegyirodában elfogyott, és a fórumon is azt írják, hogy káput....mondjuk az meg hülyén nézne ki, hogy ott áll a benga nagy tömeg a bejáratnál, és nem engedik be õket, mer elfogytak a jegyek....végülis szabadtéri, biztos van még hely azon a mezõn.

sorstársak
amúgy nyári fesztiválra nem szokott elfogyni a jegy (max amit Magyarországra behoztak)
szóval helyszinen kapsz napijegyet (egy link)

darkey
najóvvanám, egyetek hátat....
szerintem egy elég érthetõ kérdéssel fordultam hozzátok. És IGEN, ráadásul még a fórum témájához is van köze....akkor hol a probléma?

PResident Evil
oké, zárás

ennyi erõvel bárki reklámozhatna új topic nyitással, amúgy is sok a felesleges topic

Szánalom, hogy egyesek erre büszkék.

darkey
Esetleg még számításba jöhet néhány karagószörcsögi britni spírsz jegy is..<#vigyor>
Hirdetési oldalakat néztem....de úgy ítéltem meg ez annál sokkal nagyobb horderejû probléma, mintsem hogy holmi apróhirdetéses oldalakkal meg lehetne oldani...sokkal szélesebb spektrumú nemzetközi összefogásra lenne szükség.<#idiota>
nadekomolyan..senkinek sincs olyan ismerõse, aki esetleg ismer egy olyan búvárt, akinek a jobbszélsõ padtársának van jegye (3db szigorúan), hogy le tudjam önteni savval, és ellopni õket.

PResident Evil
KELLL !!!!!<#gonosz2>

Nekem meg 4 a május 28-i szegedi Zorán-koncertre. <#idiota>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

cSuwwi
Valószínûleg érdekelni fogja... 😊

shit happens

Bandee1987
én is voltam 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Sephi
Arra sajnos nincs viszont pont harom jegyem van a Kiszalkan evente megszervezett zene es neptanc fesztivalra!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Calver
voltam zárás elõtt.
(érdekel hányan ugranak erre)

"The trees move. Do you not see it?"

Met
vagy még kismillió hiredtési oldalon

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Itt esetleg? <#smile>
darkey
Hali!
Jún 9ére elkelt az összes belépõ az osztrák novarock fesztiválra. Kérdés adott: Van-e vki, aki mégse megy, és eladná a jegyét? (amúgy 3db kéne)