SG: Kaposvár Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balcsin is kiba sok vót
jó helyen voltál

football without ultras is nothing

Rage47
balcsin nem vót pedig ott is esett<#pardon1>
ennyi esõ után csodálod?

Rage47
sok a szúnyog😞
nincsmit 😊

Rage47
tesóm oszt. társai a 6osztályos gimiben azt mondják onnan jöttek, s eddig nem tanultak semmi törit, ezért gondba lesznek...kicsit furának találtam, s tudtam h te oda jársz; és köszi😊)
😄

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

oda járok 12edik éve mostmár, de nemhiszem, hogy nem lenne 😊

Rage47
halihó!😊 a gyakorlósuliban tényleg nincs töri 6.ban?nem tudjátok?
Sonajk @:o)
Ok. Örülök neki, hogy megtudtad, amire kívácsi voltál 😊

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Eh rosszul tettem fel a kérdést de végülis már mind1 mert megválaszoltad azt is.

reaper4
én benne vok de akkor legyen is belõle vmi mer már párszor invitáltam a srácokat de nem volt reakció (jövõ szerda után bármikor)<#beka2>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

semmi gáz
mior fizeted a sörcinket? <#vigyor>

reaper4
nah szóval 1 kis baki történt , de ettõl függetlenül köszi <#nevetes1>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

czky
köcike naon jól esik! <#vigyor2>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

azért csak itt szolgáltatnak, mert Kaposváron csak a Vida-sok vannak. Ugyanaz mint a Fatáv országszerte.. ez van sajnos ill. nekem szerencsére 😊
Énis teljes mértékben elégedett vagyok

Igen, már hallottam róluk és egy kicsit fel is bosszantottak. Már mi az, hogy Kapos-NET névvel csak Kaposvár környékén szolgáltat és Kaposváron nem. Szóval igen sajnálom, hogy itt csak a T-online jön a Vida-Net kábelén 😞. Ha lennének a városban is, már rég átálltam volna hozzájuk. Ua. a pénzért lényegesen magasabb a sávszélességük, arról már nem is beszélve, hogy õk nem aszinkron, hanem szinkron jelet biztosítanak. Hiába, ilyen az én formám 😞. Van egy kedves kollegám, akinek Kaposfõn náluk van elõfizetése és maximálisan elégedett a szolgáltatással.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Kapos-NET a tv szolgáltatónk és tavaly október óta van már kábelNET is. õk szolgáltatják a netet Kaposvár környéki falvakban, pl.: Juta, Hetes, Toponár, Kaposújlak, Kaposmérõ stb..
nem nevezném fix IP-nek, mert változik, csak mint mondtam belsõ IP-ket kapunk..
De ettõl függetlenül szerintem az ár/szolgáltatás aránya elég kedvezõ

Fix IP?
Én még nem igazán hallottam elõfizetéses netrõl, amit a szolgáltató fix IP-vel látna el. Az enyém is kiosztott, az-az változó. Ha áramtalanítom a kábelmodemet, újraindításkor egy új IP-t fogok kapni. Szóval te hol hallottál errõl?

Sziasztok de rég írtam ide...
Érdekes témát vetettetek fel ezzel a suxxelero matáv /most már MAGYAR TELECOM dologgal.
Teljesen falra mászok már én is tõlük. De spongya rá halottról vagy jót vagy semmit.
Igazán az érdekelne, hogy ez a fix ip dolog melyik szolgáltatónál van.
Választ köszi elõre is, amúgy kábelnet hobby 512/semmi, szal nagyon kéne már nekem is egy ADSL.

Most veszem csak észre, no és skristof is besegített. Akkor tényleg az Istenke éltessen sokáig. Boldog Születésnapot

neked meg hbd!

Sonajk-kal karöltve énis utálom a matáv&axelero mostmár pedig t-com&t-offline kombót, ezért nem is náluk vagyok. Én havi 6900-ért kapok 1024/128-at ami nekem elég, mert nem megy nagyüzemi letöltés, meg warezolás. 😊 És nincs semmilyen adatforgalmi korlátozásom sem. Egyedül annyi negatívumot tudok mondani rá, hogy mivel az egyész rendszer egy központi router mögött van, ezért mi nem kapunk dinamikus IP címeket, csak belsõ 10.xxx.xxx.xxx IP-ket. Ez azt jelenti, hogy a különbözõ p2p progiknál nem tudsz aktív módban lenni. Ezen kívül viszont tökéletesen meg vagyok vele elégedve.

Rage47
köszii!. (tök mind1 ki válaszol, azért jelöltem ki õt, mert õ írta😊
Nemzetközi kiállítás. Itt aztán kapsz mindent, csak gyõzd pénzzel. A sportcsarnoknál szokták megrendezni. Jó sok kiállító és jó sok "lézengõ" ember, akinek üres a zsebe. Azért egy "misét" meg ér.
(Bocs, hogy én válaszoltam.)

Rage47
ezmiez?még nem hallottam róla..
Rage47
én sem szeretem mióta kijelenetették hogy nálunk nem fogják kiépíteni az adsl-hez szükséges kábeleket(azaz a t-com) pedig õk építették ki a xar hálózatot, akkor ki is kéne javítaniuk a hibát...de inkább nem megyek bele nagyon...
Kábel net 512/128 a szerzõdés szerint, de mivel (akkor még Axelero) T-online emelt a sávszélességen így változatlan áron (13.990 Ft.) 1360/228. 3 éve van kábel netem, de a mostani T-online-t (Axelerot is <#vigyor>) rettenetesen "rühelem". A közelmúltba tett gerinctelen lépése végképp "betette a kaput. Arról nem beszélve, hogy hatalmas "harcot vívtam" velük a sávszélesség emelése miatt. Ugyebár nemrég a még a csapból is az folyt, hogy az ADSL sebességet megemelte elsõ lépésben, hogy kedvezzen az internetezõinek. Igen ám, de a kábel nettel rendelkezõ ügyfelekrõl ugyanakkor egy kissé megfeledkezett. Telefon ide, telefon oda heteken keresztül. Ahány emberrel beszéltem a cég részérõl, annyi információt kaptam, hogy emelik-e a kábel nettel rendelkezõ ügyfeleik sávszélességét. A végén kiderült, hogy nem. Illetve emelik, ha felbontom a jelen szerzõdésem, ahol a 2 év hûségnyilatkozatom már 1 éve lejárt és egy új szerzõdést kötök velük (mondanom sem kell, hogy 2 év hûség, ismét a nulláról indul). Igen ám, de ennek van egy számomra elgondolkoztató pontja. Amíg a jelen szerzõdésem korlátlan (sem idõ, sem adatmennyiség nincs limitálva), addig az új szerzõdésben már beleírták, hogy havi 40 GB adat letöltésének elérése után a szolgáltató (T-online), korlátozhatja a letöltési sebességemet a hónap hátralévõ részére 128 b/s-ra. Hát a jó k… anyukájukat. Mit képzelnek ezek a sz...háziak. Erõsen gondolkodok azon, hogy szolgáltatót fogok váltani a közeljövõben. A fent említett cikkben szereplõ két szolgáltató (Externet, Euroweb) a jelenleg fizetett öszzegért magasabb sávszélességet és ugyanakkor korlátlan idõ és adatmennyiséget kínál. Nem is értem, miért is vagyok még mindig a T-online elõfizetõje. Mindkét cég szolgáltatásai elérhetõk Kaposváron. Szóval az én szám íze, egy kissé keserû a T-online-al kapcsolatban.
(Na most jól kipanaszkodtam magamat. Elnézést érte, de tõletek és nem a T-online-tól.)

Rage47
azért kérdem ám, mert valószínû, hogy felénk is jön a kábel...(végre)
Rage47
és tetszik? meg vagy vele elégedve?😊
kábel net: 1024/128

Rage47
Milyen netetek van?
Bocs, de ezt számításon kívül hagytam 😄D

Rage47
jaja😊)
reaper4
a "vagy mi"-ben bennevolt az is <#nyes>

Lábam??? Nem a lábam, sõt semmim sem. Csak az extenzor inszalag szakadt le a balkezem kisujjáról. Nem ua. 😊

Rage47
miujság a honlapoddal?😊emléxem milyen régen kezdted, s éppen irtad h eltörött a lábad vagy mi..😊
Akkor ám 😊

más: Kicsit nagy itt a pangás 😞

reaper4
szeptember 1-4.

Mikor lesz/van alpok-adria?

reaper4
igen az az

Én ismerem, bár 1000 és 1 éve nem jártam náluk.
(M. Templom mögöttire gondoltál ugye? Bár úgy tudom, hogy csak az van.)

igen, de nem úgy sikerült ahogy szerettem volna, úgyhogy ha lesz idõm csinálok másikat...

<#vigyor5>

Rage47
heloo
látom uj logo
fizecc=fezixx 😄DD lol

Na én is haza jöttem picit.

Üdv az újaknak.

úr Isten, most nézem h mennyire elírtam azt h "fizecc" 😊

reaper4
össze kéne röffenni 1x. mit szóltok hozzá?

reaper4
ismeritek a békét? sörözõ?