1721

• Sonajk @:o)
    Fel ám ;)
  • ricky
    De fel pörgött... :(
  • ricky
    Mondanám, h tüntetések, de akkor megint csak a politika jönne... Úgyhogy azt hagyjuk!

Tegnap mentem az egyetemre, és a füredi csomópontban két rendőrnő irányította a forgalmat... :) Elég hosszú kocsisor volt... Alig várom már, h ott is kőrforgalom legyen :P Amúgy szerintetek is azért csináltak a fő utcára olyan kőrforgalmat, h áttudjon rajt menni a busz?? :D
  • flippy
    Olyan jó volt, amikor pörgött a topik! Nah gyerünk, dobjatok fel pár jó témát :D
  • Rage47
    hát, sok idö elvesz az biztos:)
  • ricky
    Nah!!! Ennyire leköt mindenkit a suli, hogy már forumozni sincs ideje??????
  • ricky
    ifiház kinyitott már? Vagyis a salátabár!?
  • flippy
    Szia! És, ha kaposvári vagy, akk. légy üdvözölve köztünk!:)
    A király bannert pedig Rage47 készítette:p
  • ricky
    Szia!

Te is kaposvári?!
  • kék
    Kedves Kacsa!

A templomnál álltam, és azt írtam, amit láttam. Bérfüttyösök voltak a javából, javarészt etnikum, valamint a Rákóczi meccsekről ismerős - a mérkőzéseket végig zsidózó - egyének. Páran még Pestről jöttek le uszítani, őket is ismerem.

A politizálást nem én kezdtem, csak reagáltam. Részemről a téma lezárva.
  • JuniorEcsaby
    Szevasztok ... Nagyon király a Banner :)
  • Kacsa_
    Kedves Kék!
    Nem tudom te hol álltál, de a sipolok semmilyen pénzjutalmat nem kaptak tevékenységükért (nem azért metek) és még csak nem is a Dankó Pista utcában laknak. Ha gondolod megadhatom a címüket hogy meggyőződj róla.
    Ne állítsunk kitalált dolgokat csak azért mert nem szeretünk valakit!

Politizálást meg valóban be kéne fejezni mert ezzel is sokan úgy vannak mint az autószerelésel:
    Mindenki nagyon ért hozzá, csak éppen amikor villáskulcsot kéne fogni senki nem tudja hova kell nyúlni.
  • reaper4
  • skristof
    szerintem meg ez nem pol fórum
  • kék
    Így van. Ez a "tök jó fej" Szita Károly jutalékért leosztotta a pesti cégeknek az építkezési melókat, akik kiadták alvállalkozásba a kaposváriaknak, akiket aztán "elfelejtettek" kifizetni. Így ment tönkre pár cég a városban.

Sajnos, a sok embernek kiszúrja a szemét a szökőkútakkal, pedig még azok sincsenek kifizetve. Lassan belefullad a város az adósságba.
  • kék
    Azért vitték el, mert több embert meg akart ütni. A fotósoknak is neki akart menni. Egy fizetett provokátor volt, ahogy a sípolók nagy része is a Dankó Pista utca környékéről felbérelt etnikum volt.
  • kék
    Itt még Lagzi Lajcsi énekelt. Mikor Gyurcsány megjelent, már 4-5 ezer ember volt a téren, és sokan álltak a Sétáló utcában is. Ha lehet, ne ferdíts. Kösz.
  • ricky
    SZK:
    - Szeretem Kaposvárt
    - Szita Károly

Most vettem észre... :D
  • flippy
    " Szeretem Kaposvárt! " Én is sok mindent szeretek....:D
  • reaper4
    a szita az tök jó fej. ja. a legjobb lol. miatta keresünk ilyen "jól" a városban... meg semmi meló... meg adósság... na mind1. persze a fél város az övé ,mert úgy intézte... én is jófej lennék a helyében..
  • flippy
    Bilincsben vittek ki egy embert? Hát ez már lol...
  • ricky
    Hallottátok, h egy embert bilincsben vittek el, mert beszólt???

A Szita Károly meg itt a házunk mellett volt ma, és mondták neki, hogy kihívták a színpadra és, h nem mert kimenni... Jót nevetett, meg mondta, h hogy menjen oda, ha most itt van... Tök jó fej volt! :)
  • reaper4
    wáó micsoda problémáid vannak :P
  • Kacsa_
    Pont erre jöttem haza. Megjövök a suliból 1 hét után és ez fogad. Brooááhh...
  • Kenny85
    "hozzon magával mindenki 1 záptojást"
  • reaper4
    wazze nem mentem pedig akartam :(
  • flippy
    Fúha...:S Most örülök, hogy nem voltam a környékén.....:p
  • ricky
    Ilyen sokan kiváncsiak a mi "kedves" miniszterelnökünkre???

Miket mondhat már megint?
  • flippy
    :)
  • ricky
    nekem majd csak hétfőn kezdődik szerencsére... :)
  • flippy
    Hát sajna elkezdődött már a dolgozat írás, felelés stb stb:) Jobb volt a nyár......
  • ricky
    Na mi újság veletek? Suli???
  • Kacsa_
    Nem az a baj hoyg a ladás esetleg meghal mert hajtott mint az állat hanem hogy a Corsást is elsodorta :( Szegény...
  • ricky
    az szép...
  • reaper4
    csak annyit tudok, h 1 lada totálra törte az elejét. átszaladt a sövényen fel a bejárati falig. asszem 1 corsa-nak a hátulját kapta el. apámék rá 10 percre mentek haza...
  • ricky
    és??? Mi volt?
  • reaper4
    én már igen mivel apám a nyomdában dolgozik...
  • ricky
    nemtom pontosan, én sem hallottam sok mindent róla...
  • Sonajk @:o)
    baleset :D
  • reaper4
    mi volt a nyomdánál??