1721
-
#1280 Fel ám ;) -
ricky #1279 De fel pörgött... :( -
ricky #1278 Mondanám, h tüntetések, de akkor megint csak a politika jönne... Úgyhogy azt hagyjuk!
Tegnap mentem az egyetemre, és a füredi csomópontban két rendőrnő irányította a forgalmat... :) Elég hosszú kocsisor volt... Alig várom már, h ott is kőrforgalom legyen :P Amúgy szerintetek is azért csináltak a fő utcára olyan kőrforgalmat, h áttudjon rajt menni a busz?? :D -
#1277 Olyan jó volt, amikor pörgött a topik! Nah gyerünk, dobjatok fel pár jó témát :D -
#1276 hát, sok idö elvesz az biztos:) -
ricky #1275 Nah!!! Ennyire leköt mindenkit a suli, hogy már forumozni sincs ideje?????? -
ricky #1274 ifiház kinyitott már? Vagyis a salátabár!? -
#1273 Szia! És, ha kaposvári vagy, akk. légy üdvözölve köztünk!:)
A király bannert pedig Rage47 készítette:p -
ricky #1272 Szia!
Te is kaposvári?! -
kék #1271 Kedves Kacsa!
A templomnál álltam, és azt írtam, amit láttam. Bérfüttyösök voltak a javából, javarészt etnikum, valamint a Rákóczi meccsekről ismerős - a mérkőzéseket végig zsidózó - egyének. Páran még Pestről jöttek le uszítani, őket is ismerem.
A politizálást nem én kezdtem, csak reagáltam. Részemről a téma lezárva. -
JuniorEcsaby #1270 Szevasztok ... Nagyon király a Banner :) -
Kacsa_ #1269 Kedves Kék!
Nem tudom te hol álltál, de a sipolok semmilyen pénzjutalmat nem kaptak tevékenységükért (nem azért metek) és még csak nem is a Dankó Pista utcában laknak. Ha gondolod megadhatom a címüket hogy meggyőződj róla.
Ne állítsunk kitalált dolgokat csak azért mert nem szeretünk valakit!
Politizálást meg valóban be kéne fejezni mert ezzel is sokan úgy vannak mint az autószerelésel:
Mindenki nagyon ért hozzá, csak éppen amikor villáskulcsot kéne fogni senki nem tudja hova kell nyúlni. -
#1268 -
skristof #1267 szerintem meg ez nem pol fórum -
kék #1266 Így van. Ez a "tök jó fej" Szita Károly jutalékért leosztotta a pesti cégeknek az építkezési melókat, akik kiadták alvállalkozásba a kaposváriaknak, akiket aztán "elfelejtettek" kifizetni. Így ment tönkre pár cég a városban.
Sajnos, a sok embernek kiszúrja a szemét a szökőkútakkal, pedig még azok sincsenek kifizetve. Lassan belefullad a város az adósságba. -
kék #1265 Azért vitték el, mert több embert meg akart ütni. A fotósoknak is neki akart menni. Egy fizetett provokátor volt, ahogy a sípolók nagy része is a Dankó Pista utca környékéről felbérelt etnikum volt. -
kék #1264 Itt még Lagzi Lajcsi énekelt. Mikor Gyurcsány megjelent, már 4-5 ezer ember volt a téren, és sokan álltak a Sétáló utcában is. Ha lehet, ne ferdíts. Kösz. -
ricky #1263 SZK:
- Szeretem Kaposvárt
- Szita Károly
Most vettem észre... :D -
#1262 " Szeretem Kaposvárt! " Én is sok mindent szeretek....:D -
#1261 a szita az tök jó fej. ja. a legjobb lol. miatta keresünk ilyen "jól" a városban... meg semmi meló... meg adósság... na mind1. persze a fél város az övé ,mert úgy intézte... én is jófej lennék a helyében.. -
#1260 Bilincsben vittek ki egy embert? Hát ez már lol... -
ricky #1259 Hallottátok, h egy embert bilincsben vittek el, mert beszólt???
A Szita Károly meg itt a házunk mellett volt ma, és mondták neki, hogy kihívták a színpadra és, h nem mert kimenni... Jót nevetett, meg mondta, h hogy menjen oda, ha most itt van... Tök jó fej volt! :) -
#1258 wáó micsoda problémáid vannak :P -
Kacsa_ #1257 Pont erre jöttem haza. Megjövök a suliból 1 hét után és ez fogad. Brooááhh... -
#1256 "hozzon magával mindenki 1 záptojást" -
#1255 wazze nem mentem pedig akartam :( -
#1254 Fúha...:S Most örülök, hogy nem voltam a környékén.....:p -
ricky #1253 Ilyen sokan kiváncsiak a mi "kedves" miniszterelnökünkre???
Miket mondhat már megint? -
#1252 :) -
ricky #1251 nekem majd csak hétfőn kezdődik szerencsére... :) -
#1250 Hát sajna elkezdődött már a dolgozat írás, felelés stb stb:) Jobb volt a nyár...... -
ricky #1249 Na mi újság veletek? Suli??? -
Kacsa_ #1248 Nem az a baj hoyg a ladás esetleg meghal mert hajtott mint az állat hanem hogy a Corsást is elsodorta :( Szegény... -
ricky #1247 az szép... -
#1246 csak annyit tudok, h 1 lada totálra törte az elejét. átszaladt a sövényen fel a bejárati falig. asszem 1 corsa-nak a hátulját kapta el. apámék rá 10 percre mentek haza... -
ricky #1245 és??? Mi volt? -
#1244 én már igen mivel apám a nyomdában dolgozik... -
ricky #1243 nemtom pontosan, én sem hallottam sok mindent róla... -
#1242 baleset :D -
#1241 mi volt a nyomdánál??