Visszaesés előtt a digitális fényképezőgépek piaca
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Óriási a túltermelés és a gagyi ezzel egyenes arányban nõ.Láttam borzalmasan pocsék gépet ami pld Fuji és Canon alkatrészekbõl állt. Persze a legjobb alkatrészekbõl is lehet rossz gépet összerakni.
Az optika, fényérzékenység és színhûség sokkal többet ér szerintem mint a gagyi 4-5-6-8 megapixel.
Ebben szerintem tényleg jobb a canon és nikon mint a yakumo, panda és HP :-)
tudom nem erre gondolsz, de ha a képen 20% hiba van, az bizony idegesítõ.
Én szeretem ha minden képem pengeéles, nyomtatható, szinhû.
Ebben szerintem tényleg jobb a canon és nikon mint a yakumo, panda és HP :-)
tudom nem erre gondolsz, de ha a képen 20% hiba van, az bizony idegesítõ.
Én szeretem ha minden képem pengeéles, nyomtatható, szinhû.
Nem csak a kép minõségben lehetnek eltérések, bár ha abban vannak az a legnagyobb hiba. Én a HPrõl csak rosszat hallottam eddig, A Samsungról se sok jót viszont azért az eltérés télleg nem sok lehet VISZONT akkor még ottvan a sok extra, kezelhetõség, funkciók szoftverek, mellékelt kellékek, bõvíthetõség stb...
Power,
ezt a "fényképezõgépet csak fényképezõgép gyártótól" dumát én már korábban hallottam, akkor úgy szólt, hogy "cipõt a cipõboltból". Mivel ez utóbbit reklámként használták, azóta minden reklám szakember ezt használja elrettentõ példának. A Te mondatod csak suttogó propagandaként terjed, de mivel ostobaság, fénysebességgel. Ha megnézel bármely két kommersz pl. 4 MP-es és 3x-os optikai zoom-os gépet, nagy valószínûséggel a velük elkészíthetõ legtöbb kép ugyanolyan minõségû lesz. Nagyon kell keresned a magyar piacon olyan gépet, ami 10-20%-nál nagyobb mértékben marad el az átlagtól, vagy amelyik ettõl ennyivel kiemelkedik.
.
Nem vagyok nagy HP rajongó, a digitgépeik szerintem sem a legjobbak, sok rosszat hallottam a megbízhatóságukról, de ha a Nikon/Canont 100%-nak veszed, akkor a HP sem rosszabb 80%-nál. Hangsúlyozom, a kommersz, 200 ezer forint alatti digitgépek kategóiájában.
ezt a "fényképezõgépet csak fényképezõgép gyártótól" dumát én már korábban hallottam, akkor úgy szólt, hogy "cipõt a cipõboltból". Mivel ez utóbbit reklámként használták, azóta minden reklám szakember ezt használja elrettentõ példának. A Te mondatod csak suttogó propagandaként terjed, de mivel ostobaság, fénysebességgel. Ha megnézel bármely két kommersz pl. 4 MP-es és 3x-os optikai zoom-os gépet, nagy valószínûséggel a velük elkészíthetõ legtöbb kép ugyanolyan minõségû lesz. Nagyon kell keresned a magyar piacon olyan gépet, ami 10-20%-nál nagyobb mértékben marad el az átlagtól, vagy amelyik ettõl ennyivel kiemelkedik.
.
Nem vagyok nagy HP rajongó, a digitgépeik szerintem sem a legjobbak, sok rosszat hallottam a megbízhatóságukról, de ha a Nikon/Canont 100%-nak veszed, akkor a HP sem rosszabb 80%-nál. Hangsúlyozom, a kommersz, 200 ezer forint alatti digitgépek kategóiájában.
"A legtöbben még mindig úgy tekintenek egy digitális kamerára, mint egy PC-perifériára, kiegészítõre, így a digitális képrögzítõ eszköz nem érheti el végsõ célját, a filmes kamerák leváltását."
Ha nem hagyományosan fotózással foglalkozó gyártótól vesz az ember gépet(pl. HP), akkor joggal gondolhatja így(de ezek az emberek azok, akik megvesznek minden, szir-szart, mert azt láttk vkit aki hallotta, hogy jó).
Õk nem digigépet vesznek majd az elkövetkezõkben, hanem újabb-és újabb telefont, amiben ott lesz egy kis bugyuta digigép, de lehet vele villogni.
A nagy fotós gyártók valóban "fényképezõgépet" adnak.
Vitattom, hogy nem váltja le(pár speciális területet kivéve)
A Cannon már egy ideje nem gyárt filmes gépet.
Ha nem hagyományosan fotózással foglalkozó gyártótól vesz az ember gépet(pl. HP), akkor joggal gondolhatja így(de ezek az emberek azok, akik megvesznek minden, szir-szart, mert azt láttk vkit aki hallotta, hogy jó).
Õk nem digigépet vesznek majd az elkövetkezõkben, hanem újabb-és újabb telefont, amiben ott lesz egy kis bugyuta digigép, de lehet vele villogni.
A nagy fotós gyártók valóban "fényképezõgépet" adnak.
Vitattom, hogy nem váltja le(pár speciális területet kivéve)
A Cannon már egy ideje nem gyárt filmes gépet.
gondolom azér nem érte õket meglepetésként hogy az emberek nem fogják örökké ugyanolyan ütemben venni a fényképezõket 😊