26
NeoPhoneX
-
#26 Asszony kiment study tourra a munkahelyéről, Dubai, Thaiföld, Vietnám, Malaysia. Minden nap hívom (már 5 napja), mindíg legalább 10 percet beszélünk, és még nem ment el egy ezres. Szerintem ez önmagáért beszél. -
#25 Windows XP Media Center Edition-t használok. -
CUCLI #24 közben megtaláltam énis köszi. :)
na off vége -
CUCLI #23 mi az msn címed?
priviben ha nem mered közösben :D -
#22 illetve:
letölt itt
de most vissza NeoPhoneX -
#21 keress meg MSN - megvan nekem -
CUCLI #20 nem.:D csak már egy orája keresem ezt a skint-->síkideg vok és amikor most megláttam a tálcáját akkor kicsit happy lettem hátha őis letöltötte és +van neki... -
#19 pedig anno onnan is szedtem le, megnézem hátha nekem fent van még valahol!
NeoPhoneX-et használod? -
CUCLI #18 ott is kerestem.. nemtaláltam :(( -
#17 ez ahogy nézem egy "hivatalos" XP skin, ami a megjelenés után jött ki
hardwareoc.hu -
CUCLI #16 off
hali ezt a win skint honnan szedted le?
on: -
#15 nem értem én sem, nagyon jó kis dolog -
#14 Miért? -
#13 igy van -
#12 NeophoneX saját forumán -
#11 Én már a reklámjától megijedtem :) -
#10 Igen, csak vonalasra, meg külföldi hívásra gazdaságos, de arra aztán nagyon. -
#9 azért mobilra nem túl gazdaságos.
mobilról mobilra kb 20-30 forint.. -
#8 Nincs előfizetési és kapcsolási díj se. Csak szélessávú nettel működik (min. ADSL). -
#7 -
#6 Nem, hol lehet? Nem is hallottam még erről. -
#5 milyen percdijaik vannak? -
#4 Uj kliens tesztelésre jelentkeztetek? -
#3 Nyílván próbáltam, de nem segített. Nem tudom, mitől függ, nincs semmi összefüggés. Például valamelyik hetvenes normálisan hall, valamelyik nem. Valamelyik vonalas normálisan hall, valamelyik nem. Szóval nem tudom, mi lehet a gond. -
#2 vedd feljebb a mikrofon hangját, hátha jobb lesz -
#1 Hali! Aki használja, vagy használni akarja a neophone internetes telefon szolgáltatását, az ide írjon. Az oldalukon eléggé be van halva a fórum. Nekem eddig bejött a dolog, csak egy problémám van. Egyszer-kétszer arról panaszkodik a hívott fél, hogy alig hall. Másnak előfordult már ez?