Hangrögzítõ progik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hello valaki tudna mondani egy vst programot az amplitubéhez
Nolycsi: Teljesen ingyenes az Audacity. Tud magyarul, Linux alá is van változata, az alapeffektek megtalálhatóak benne. Hátránya leginkább a hangvágás terén mutatkozik meg (eléggé komplikált benne normálisan vágni).
Shareware (bizonyos idõközönként felhívja a figyelmet a regisztrációra) program a Goldwave. Könnyen kezelhetõ, elegendõen el van látva effektekkel, nekem nagyon (egyéni szubjektív véleményem) tetszik.
A zajszûrésrõl pedig írtam a Goldwave topicban.
Shareware (bizonyos idõközönként felhívja a figyelmet a regisztrációra) program a Goldwave. Könnyen kezelhetõ, elegendõen el van látva effektekkel, nekem nagyon (egyéni szubjektív véleményem) tetszik.
A zajszûrésrõl pedig írtam a Goldwave topicban.
Helló!
Kéne valamilyen hangvágó program, ami ingyen letölthetõ, és tud legalább annyit, mint a Nero wave editor. Esetleg azt le lehet tölteni valahonnan?
Kéne valamilyen hangvágó program, ami ingyen letölthetõ, és tud legalább annyit, mint a Nero wave editor. Esetleg azt le lehet tölteni valahonnan?
hi
tudnátok ajánlani valami jó zaj szürõ progit amit egyszerû is kezelni telefonon rögzítettem egy hosszab beszélgetés és le akarom szûrni a háttérzajokat meg a sercegést<#help>#help>
tudnátok ajánlani valami jó zaj szürõ progit amit egyszerû is kezelni telefonon rögzítettem egy hosszab beszélgetés és le akarom szûrni a háttérzajokat meg a sercegést<#help>#help>
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Istenigazándibúl a zaj szúréssel az a baj hogy ha halható frekibe esik a zaj akkor ha kiszûröd azt a tartományt akkor a zenébõl is kiszûrsz tuti valamit (ölég sokat9 tehát minden szûrés információ vesztéssel jár , olyan nincs , hogy csak a zajt szûröd .
Általános hangszerkesztõvel, hogyan szûrtök zajt? Ez érdekelne. pl milyen mintát vételeztek? Mer' ugye ha konstansfrekijû akkor ellenfázist kell kivonni, de ha nem az?
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
total recorder az jó nekem 5.1 pro van full verzióba
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Total Recorder 4.1 pl?
Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!
sound forgehoz is van ilyen plugin....declicker, denoiser stb...asszem a steinberg készíti õket
pl Goldwave van tutorial a szûrésre, az a lényeg, hogy zajmintát kell felvenni és azt kiszedi a progi