17
valaki tud olyan hangszerkeztő progit ami kiszűri a háttérzajt és a viszhangot?
-
Szabis #17 hello valaki tudna mondani egy vst programot az amplitubéhez -
#16 Köszi szépen! -
#15 Nolycsi: Teljesen ingyenes az Audacity. Tud magyarul, Linux alá is van változata, az alapeffektek megtalálhatóak benne. Hátránya leginkább a hangvágás terén mutatkozik meg (eléggé komplikált benne normálisan vágni).
Shareware (bizonyos időközönként felhívja a figyelmet a regisztrációra) program a Goldwave. Könnyen kezelhető, elegendően el van látva effektekkel, nekem nagyon (egyéni szubjektív véleményem) tetszik.
A zajszűrésről pedig írtam a Goldwave topicban. -
#14 Ja és lehetőleg ne demo legyen. -
#13 Helló!
Kéne valamilyen hangvágó program, ami ingyen letölthető, és tud legalább annyit, mint a Nero wave editor. Esetleg azt le lehet tölteni valahonnan? -
#12 hi
tudnátok ajánlani valami jó zaj szürő progit amit egyszerű is kezelni telefonon rögzítettem egy hosszab beszélgetés és le akarom szűrni a háttérzajokat meg a sercegést -
Acélpatkány #11 Istenigazándibúl a zaj szúréssel az a baj hogy ha halható frekibe esik a zaj akkor ha kiszűröd azt a tartományt akkor a zenéből is kiszűrsz tuti valamit (ölég sokat9 tehát minden szűrés információ vesztéssel jár , olyan nincs , hogy csak a zajt szűröd . -
#10 Általános hangszerkesztővel, hogyan szűrtök zajt? Ez érdekelne. pl milyen mintát vételeztek? Mer' ugye ha konstansfrekijű akkor ellenfázist kell kivonni, de ha nem az? -
#9 total recorder az jó nekem 5.1 pro van full verzióba
-
#8 Total Recorder 4.1 pl? -
#7 -
#6 MOst erre nyitottál, egy új topikot? -
Phat Smoker #5 sound forgehoz is van ilyen plugin....declicker, denoiser stb...asszem a steinberg készíti őket -
blackgamer #4 [URL=http://www.goldwave.com/faq.php]"noise" szóra keress a lapon belül[/URL] -
#3 és hol?
kell a tutorialt elindítani?
-
blackgamer #2 pl Goldwave van tutorial a szűrésre, az a lényeg, hogy zajmintát kell felvenni és azt kiszedi a progi -
#1 valaki tud olyan hangszerkeztő progit ami kiszűri a háttérzajt és a viszhangot?