SG: Tata Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Megtaláltam...

5200x1300 (6.3Mb) Ha kell még szólj és feltöltöm...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

lál 😄

Crem
Én is Tatabányai vagyok.😊 Sajna már nincs, pedig én csináltam a képet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem, ez megvan neked rendes nagy képben? Nagyon tetszik.
Én a szomszéd városból vagyok. 😄

Crem

Nem tudtam kihagyni!😛

Gyadi
Jelen, bár nemhiszem, hogy többen leszünk, mint 5 😊

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Nh Shevits
mibajod? <#confused>

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

tata halál tata bõtön!!

http://www.lohere.net - a MagyarChan

akyyy
Tata és Tatabánya ..hm...messze vannak térkép kell<#wilting><#wilting><#wilting>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

mukika
én csak egy "Fanthomas" becenevü srácot ismerek Tatáról... 😄

Tatu18!!!!

\"Az internet tiszta gáz lett, amióta felfedezte magának a média, a pénzvilág, meg a sok idióta user. Ameddig a kockák voltak többségben nem volt semmi gond.\" - shenmuedc

ilyen piros, és kártya... 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Nh Shevits
hogy nézhet ki a személyid, szegénykém...

Matthew Dekay, Pole Folder, Infusion, Luke Chable, Meat Katie, PQM, Max Graham, Hernan Cattaneo, Dr. Kucho!

én sajnos kiskántai tücsökpöcsödrõl vagyok 😞

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

gabber_saviola
Tata 😄
ott vótam katona

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Nh Shevits
Várom a hozzászólásokat, meg aztán szeretném megtudni ki sg-zik innen Tatáról. Akkor csak hajrá!