xXx 2. - A következő fokozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
pfff...

amugy szerintem jófilm volt,nekem tetszett

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Lenny
LOL!
Minek csinálank iylen filmeket? A buta amcsi kiccsávókat még jobban butítsák?
Az elsõ rész is egy raklap fossal ért fel kb. és ez sem lehet jobb.
Ice Cube a Sivatagi Cápákban jól alakított szerintem, az a film amúgy tetszett.

R Ö R G E

Killgore
Te ász.. nem is értem hogy miért nem Te szerepelsz az XXX2-ben <#nyes><#mf1>

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

nono😊

trespass, boyz n the hood - mindkettõ klasszikus. mint írtam a sivatagi cápákat is sokan szeretik.
[HUN]PAStheLoD
Eddig az az egyetlen jó filmje 😄D

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

ó, szegény xxx2.

a dilmet most mutatták be amcsiban és az elsõ napon 4.4M dolcsit hozott. (összehasonlításképpen az eredeti xxx az elsõ napon 17M-ót hozott)

durva bukta...
GanXstaZoleeWrk
péntek esti gáz ice cube-al alap a többi lehet fos de az a film mindenkinek kötelezõ 😊

GanXstaZolee#2709

PyRex
Ice Cube akkora egy gagyi szar - már bocs. Sajnos munkámból kifolyólag elég sok szar filmet kell végignéznem és már legalább 10 filmet láttam, amiben Ice Cube volt a "fõ"szereplõ. Mindegyik hihetetlenül gagyi, tizedosztályú akciófilm volt, a hülye rapper meg rá is játszik a tehetségtelenére. Õ a nagyon fasza és kemény csávó mindig és ezt a mimikájával is megpróbálja hangsúlyozni, amivel belõlem olyan hatást vált ki, hogy elõször csak szarráröhögöm magam rajta, utána meg annyira elkezd idegesíteni a fos, tehetségtelen színészi játéka, hogy legszívesebben lecsapnám, ugráljon a színpadon, ahhoz legalább ért... (ért?)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

acsati
nem lehet vhonnan lehúzni?
ice-t mostanában nem fog filmben szerepelni, hiszen õ elég régóta egy sorozat egyik fõszereplõje.

ice cube filmjei között azért akad bõven jó, bár ez persze ízlés kérdése (és ezekben szerintem jó volt)
friday - klasszikus
trespass - kult
all about the benjamins - nekem ez baromira tetszett
three kings - lehet szeretni
boyz n the hood - nokomment, instant klasszik, ebben mindenki jó
Én Ice Cube-t elismerem mint rappert, bár nem igazán szerettem még az NWA-ben sem. Viszont színészi minõségben még csak szart láttam tõle. Annyira gyengének és hiteltelennek érzem, hogy nem is értem miért alkalmazzák. Nála még Ice-T is sokkal jobb színész!

azért a nobrainer filmek között is vannak jobbak és gyengébbek.
TeszteloPontHu
"egy autóbuheráló mûhelyet vezet"

Mûhelyt, nem?

Én csak egy jelenetet láttam: amikor az autóval a sínekre ugrik a vonat után, a kocsi pedig úgy pattog, mintha néhány 10 kilós lenne. Szánalmas, annyira látszik, hogy CGI.

Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD

kifejtetnéd bõvebben? (azt is írd le, hogy mit vártál)
Killgore
Szeretem az ilyen filmeket, jó nézni, jó kis kikapcsolódást nyújt 😊

jointeer
hát ez télleg ritka nagy szar volt

köcsög

Killgore
így van, és ezért nem akarsz belémkötni ugye? 😊

fifi
"b@szott jó volt" ???

furcsa ízlésed van, bár kinek a pap, kinek a papné...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Killgore
Elsõ rész is b@szott jó volt, a második is az lesz, annak ellenére, hogy a cikkíró jól lehúzta 😊 Asszem nyomulok majd a moziba 😊

Persze meg nem ertekeltek sokan, de a 3.7 a 10-bol imdb-en eleg gaz...<#hehe>
Cactus
A baloldali csajnak mintha tejes lenne a szája! De komoly :]

\"There is no respawn or load game in real life!\"

XXX nevû ügynök egyszer már volt egy régi James Bond filmben is, csak ott egy jó nõ volt....
fifi
ha meg is nézem, már tudom, hogy csakis/mint szinte mindig/ felirattal kell...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Moyko
CSÖCS POVA!!!<#beka2>

There is only one Boss!

Csudri
Dudák-dudák!

alkohol.freeblog.hu Mi csak őszinték vagyunk, de nem állatok!

Rafaelo
gagyi

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Nekem az elsõ rész nagyon tetszett, de ez már inkább egy fekafilmnek tûnik - bár még nem láttam a trailert sem.
Az utolsó mondatot nem értem: "Az pedig, hogy a négy nõi..."

Az elso resz annyira szanalmas volt, hogy a 2ik CD-t mar nem voltam hajlando betenni. Egyszeruen nem erte meg azt a faradsagot se.

Egy ujabb film, amire nem kell elmenni 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

PResident Evil
Ice Cube <#shakehead>

gismoone
AZ egy is nagy szar volt nem értem minek kellet kihozni a 2-õt fõleg tök más szereplõkkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav>

Maco13
nem tûnik valami nagy durranásnak... <#nemtudom>
kb 😄

\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"

Ebbõl az elõzetesbõl csak a hatalmas dudák maradtak meg bennem <#wow1>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.