33
-
#33 pfff...
amugy szerintem jófilm volt,nekem tetszett -
#32 LOL!
Minek csinálank iylen filmeket? A buta amcsi kiccsávókat még jobban butítsák?
Az első rész is egy raklap fossal ért fel kb. és ez sem lehet jobb.
Ice Cube a Sivatagi Cápákban jól alakított szerintem, az a film amúgy tetszett. -
#31 Te ász.. nem is értem hogy miért nem Te szerepelsz az XXX2-ben -
winnie #30 nono:)
trespass, boyz n the hood - mindkettő klasszikus. mint írtam a sivatagi cápákat is sokan szeretik. -
#29 Eddig az az egyetlen jó filmje :DD -
winnie #28 ó, szegény xxx2.
a dilmet most mutatták be amcsiban és az első napon 4.4M dolcsit hozott. (összehasonlításképpen az eredeti xxx az első napon 17M-ót hozott)
durva bukta... -
#27 péntek esti gáz ice cube-al alap a többi lehet fos de az a film mindenkinek kötelező :) -
#26 Ice Cube akkora egy gagyi szar - már bocs. Sajnos munkámból kifolyólag elég sok szar filmet kell végignéznem és már legalább 10 filmet láttam, amiben Ice Cube volt a "fő"szereplő. Mindegyik hihetetlenül gagyi, tizedosztályú akciófilm volt, a hülye rapper meg rá is játszik a tehetségtelenére. Ő a nagyon fasza és kemény csávó mindig és ezt a mimikájával is megpróbálja hangsúlyozni, amivel belőlem olyan hatást vált ki, hogy először csak szarráröhögöm magam rajta, utána meg annyira elkezd idegesíteni a fos, tehetségtelen színészi játéka, hogy legszívesebben lecsapnám, ugráljon a színpadon, ahhoz legalább ért... (ért?) -
#25 nem lehet vhonnan lehúzni? -
winnie #24 ice-t mostanában nem fog filmben szerepelni, hiszen ő elég régóta egy sorozat egyik főszereplője.
ice cube filmjei között azért akad bőven jó, bár ez persze ízlés kérdése (és ezekben szerintem jó volt)
friday - klasszikus
trespass - kult
all about the benjamins - nekem ez baromira tetszett
three kings - lehet szeretni
boyz n the hood - nokomment, instant klasszik, ebben mindenki jó -
archkoven #23 Én Ice Cube-t elismerem mint rappert, bár nem igazán szerettem még az NWA-ben sem. Viszont színészi minőségben még csak szart láttam tőle. Annyira gyengének és hiteltelennek érzem, hogy nem is értem miért alkalmazzák. Nála még Ice-T is sokkal jobb színész! -
winnie #22 azért a nobrainer filmek között is vannak jobbak és gyengébbek. -
#21 "egy autóbuheráló műhelyet vezet"
Műhelyt, nem?
Én csak egy jelenetet láttam: amikor az autóval a sínekre ugrik a vonat után, a kocsi pedig úgy pattog, mintha néhány 10 kilós lenne. Szánalmas, annyira látszik, hogy CGI. -
FTeR #20 kifejtetnéd bővebben? (azt is írd le, hogy mit vártál) -
#19 Szeretem az ilyen filmeket, jó nézni, jó kis kikapcsolódást nyújt :) -
#18 hát ez télleg ritka nagy szar volt -
#17 így van, és ezért nem akarsz belémkötni ugye? :) -
#16 "b@szott jó volt" ???
furcsa ízlésed van, bár kinek a pap, kinek a papné... -
#15 Első rész is b@szott jó volt, a második is az lesz, annak ellenére, hogy a cikkíró jól lehúzta :) Asszem nyomulok majd a moziba :) -
RpPRO #14 Persze meg nem ertekeltek sokan, de a 3.7 a 10-bol imdb-en eleg gaz... -
#13 A baloldali csajnak mintha tejes lenne a szája! De komoly :] -
whitehawk #12 XXX nevű ügynök egyszer már volt egy régi James Bond filmben is, csak ott egy jó nő volt.... -
#11 ha meg is nézem, már tudom, hogy csakis/mint szinte mindig/ felirattal kell... -
#10 CSÖCS POVA!!! -
#9 Dudák-dudák! -
#8 gagyi -
Mentol #7 Nekem az első rész nagyon tetszett, de ez már inkább egy fekafilmnek tűnik - bár még nem láttam a trailert sem.
Az utolsó mondatot nem értem: "Az pedig, hogy a négy női..." -
MuldR #6 Az elso resz annyira szanalmas volt, hogy a 2ik CD-t mar nem voltam hajlando betenni. Egyszeruen nem erte meg azt a faradsagot se.
Egy ujabb film, amire nem kell elmenni :) -
#5 Ice Cube -
#4 AZ egy is nagy szar volt nem értem minek kellet kihozni a 2-őt főleg tök más szereplőkkel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#3 nem tűnik valami nagy durranásnak... -
kartacs #2 kb :D
-
jefferson83 #1 Ebből az előzetesből csak a hatalmas dudák maradtak meg bennem