45
-
#45 nekem tetszett a film
nemtom mit fikázzák
a szinkron tényleg szar :D
-
#44 XXX.State.Of.The.Union.2005.DVDRip.XviD-iMBT
Szerintem nem volt rossz. Én úgy néztem, mint ha egy különálló film lenne, és nem az xXx folytatása. Jó volt, na. -
winnie #43 ahh, gondoltam. de a másfél óra az életedből az másfél óra akkor is, ha nem fizetsz érte. -
#42 Nem pénzért volt, HI ... -
winnie #41 a készítőknek. elérték, hogy megnézd:) -
Prof William #40 Az.
Én már a Trailerből sejtettem, hogy az lessz. -
#39 Über szar volt. Nem is értem minek eröltetik az ilyen filmeket. Kinek jó ez? -
#38 egy szó:
szar -
#37 Felirat! -
#36 nem, mert szinkronosan néztük.... :D
-
#35 Van már valakinek magyar felirat a filmhez? -
#34 :DDD -
winnie #33 akkor minek írod be? -
csá #32 valaki nem tud magyar feliratot -
#31 Na megnéztem nem volt rossz.
Lesz 3.-rész is mert ugy volt vége? -
#30 nekem is nagyon tetszett a film, alig várom hogy láthassam a 2. rész is :) -
Inquisitor #29 Nem éri meg a tárhelyet ... ha ingyen hozzámvágnák akár DVD-n is, erősen katasztrófa közeli dolgoknak kéne történnie, hogy megnézzem. -
winnie #28 szeremcsére a tc az már nagyon dvdscreener közeli, hiszen digitális copy - elég ritka, hjogy ilyen hamar van tc. általában ts szokott jönni csak ilyenkor. -
#27 mar megtalaltam. le is szedhetnem de valahogy engem a TC-k nem izgatnak.. -
#26 imadom hogy amerikaban a tv ben minden egyesz film az ev legjobb filmje:))))))))))
most ugy nyomjak ezt a kulat hogy az ev legjobb akcio filmje.. de ha kijon e honapban a nemtom mi akkor az lesz a legjobb:) -
#25 XXX State Of The Union TC SVCD-SAOSiN 2cd -
#24 Nem hiszem, hogy meg fogom nézni a második részt, mivel nekem az első SEM tetszett annyira! Majd talán egyszer kihozom a kölcsönzőböl... De moziba biztos, hogy NEM fogom megnézni! :) -
winnie #23 nekem ice cube a traspass-ban nagyon meggyőzőt nyújtott. a 90-es évek egyik legjobb akciófilmje. -
#22 szabó győző? hát jó szar lehet, a Kálid rosszabb amikor megpróbál morcosrosszfiúsan beszélni:D
a tetkó meg azért látszik mert a photoshop csodákra képes:DDD -
#21 nekem a nyeretlenekben nyujtott teljesítménye is tetszett. Bár a szinkron nagyon nem hozzáillő volt... -
Kou #20 Mondjuk Ice Cube-ot nem szabad szídni. Alakított ő már nagyokat a Friday -ban (Igaz a másik két rész nem volt alegjobb), viszont a Barbershopban nagyon jól teljesített..
-
#19 áz -
Shadow_THH #18 remélem hüen hozza az első rész szinvonalát :DDDD
nagyon szar film
'a halj meg máskor alkotóitól' ja ok akkor valósághű leszt az akció is! éjjen -
#17 nem láttam a filmet, de a bemutatóban amit ice cube alakított, az nekem teljesen elég volt ahhoz, h arra a következtetésre jussak, a film szar.
ezeket a rapper-keménygerek-énvagyokabazdmeg "színészeket" nagyon rühellem.
bár nem mintha az xXx tetszett volna, de azért ez már durva. ismát 1 tipikus látványfilmet kaptunk egy túljátszott főhőssel...
hálivúd nem veszi magát észre? ezek a filmek mind bukások... -
winnie #16 még nem. van ma van a premier -
#15 ez a film szerintem ciki... -
#14 Hogyhogy még nem lehet letölteni sehonnét?Vagy még Amerikába se adták ki? -
winnie #13 asszem volt lejjebb szó, hogy szabó győző ice cube hangja... és látszik a tetkó a nyakán:) -
#12 Vin Diesel magyar hangjától (Gesztesi) sirva fakadok:)
Gondolom jégkoccka bácsinak Kálid Arturt adták ami nevetséges, vagy ő is Gesztesit kapta ami még neveségesebb:D
Azt nem értem, hogy az első részben Dieselből nem a beszervezés után lett xXx hanem, ő maga volt az( ez kicsit hülyén hangzik de nem tudtam mást kitalálni:)), mint látható a nyakán a tetkóbol. Noa, Gibbons miért kezdi keresni a 2. xXx-et? Esetleg Diesel klónját keresi?
Ráadásul a nigger nyakán nem is nagyon látszana a tetkó:DDD
Vannak olyan filmek amiknek NEM szabad folytatást csinálni, pláne más főszereplővel, na mindegy, 1000%, hogy nem fogom megnézni. -
haxoror #11 A szinkron régen rohadt jó volt de már egy ideje szinte minden filmben SZAR! Én inkább levadászom az angol+felirat verziókat, a haverok eleinte hülyének néztek de egyre többet sikerült már megtérítenem :)
(angoltanulásnak sem rossz) -
winnie #10 a fegyverb*zit alakító xzibit hangjáról nem is beszélve... -
winnie #9 úgy tűnik ezzel más is így van:) SG-kritika az XXX2-ről -
Kou #8 tényleg nem a legjobb, a szinkron förtelmes, és 1et értek winnie-vel, ice cube alakítása elveszik a szinkronban.. -
winnie #7 holnap lesz az amcsi premier.
a film tipikusan videós anyag lett. amit ice cube hozzátenne, azt a magyar szinkron elveszi. ha valami komoly akciót akar, akkor nézze meg még egyszer az első részt. (nem viccelek) -
Vegas #6 mától megy itthon a mozikban..D: