36
  • Hegyikecske
    Szegény kisbabák...

"Szingapúrban egy intelligens póló képes SMS-t vagy e-mailt küldeni, illetve "telefonálni" egy előre kiválasztott személynek, ha a viselője mondjuk elesik vagy rosszul van."
    Viszont ez még elsősorban öregeknél hasznos
  • MrTressy
  • mousee
    egyből már agyleszívós sapesz :D ... Témához csak annyit, hogy egy ölelésnek messze nem a testen érezhető nyomás a lényeg...legalábbis szerintem... De ezt már valaki mondta előttem ha jól emléxem :P
    Én inkább ölelgetem a barátosnőmet :P Azt semmi sem helyettesíti...

Szerintem.
  • Emmegki
    Fojtogatós sál
  • Crazygirl
    hm...
  • Venom
    Ja erre is küldenek majd virust aztán megfolyt :D
  • [HUN]PAStheLoD
    Én a nagy önzetlenségből élek , vagy keresek másikat [nem , nem pólót ;]] :]
  • FoxMulder
    A következő lépés az izgató gatya meg melltartó... :D

Mellesleg ki az az idióta, aki így pótolná kedvesét? :D
  • Flashy
    majd meghekkelik aztán megy az utcán egy ilyen csaj ilyen pólóban és mindenki ölelgeti meg csapkodja a fenekét távolból :D aztán lesz hozzá ennek a fordítottja, amikor felveszel egy maszkot és pofoncsapást szimulál.
  • Yv@n
    Főleg ha valami tréfás kedvő cíber bűnöző behaxolja a pólódat, és rányomja a maxipocak fokozatot. Csak úgy recseg ropog majd :)
  • sz4bolcs
    Gondolj bele.. fölhúznál hármat jobban fogyasztana, mint a TVshop legspécibb izzasztó-öve. Vagy megcsinálnák ezt télikabátba, tennének rá egy maciérzékelőt, és ha erdei vodkázás közben a közelbe jön egy maci, akkor kapsz egy erőteljes grizzliszorítást.
  • sz4bolcs
    És ha hármat kapsz egy áráért?
  • sz4bolcs
    Az ilyen alkeszek miatt nem tudnak megélni a kreatív feltalálók ebben az érdektelen világban...:D
  • Tetsuo
    A póló ára, amiből kijön több üveg whisky.
  • sz4bolcs
    Neked mi marad?
  • [HUN]PAStheLoD
    A csaj a tietek lehet , meg a póló is .. meg persze a pszeudó-intelligenciát is megtarthatjátok :D
  •  eX
    Inteligens kötél ami akasztást szimulál olyan nincs??
    MErt akkor egy két kedves ismerősömnek vennék!
  • sz4bolcs
    bocs.. intelligens kesztyű, és kakas szimulálás
  • sz4bolcs
    Tudok mégjobbat: Kesztyű, amit ha a fejemre húzok, kakassá változom :ASD:AS:D:AD
  • sz4bolcs
    Másik hírben ellopták a találmányt!!! Hibernálás

Itt az alvózsák intelligens hullazsákot szimulál.
  • sz4bolcs
    jó a segged kő póló? Hasikája hogy kilátszik...

"-elmész távola abrátodtól/barátnédtől, és távirányítón kerezstül be tudod indítani a pólóját
    -ja aztán lenne gerinctörő fokozat, ha valami rosszat csinál..."
  • Munch
    Nekem csak a csaj kell a képről.
    Ölelőpóló meg egy marhaság... :D
  • Shadow_THH
    olyan zokni van ami ha máshova húzom fel kirázza?
  • Mice
    lassan jön a wifis darth vader :)
  • Zsoldos
    Masszor polot csinaljanak inkabb annak haszna is lenne.
  •  eX
    Egyet értek veled!
  • tigeroo
    én szívesen megölélném a csajszit, csak vegye le (előttem) azt a nyomi cuccot!
  • Cactus
    Hey, itt olyan kesztyű kéne, ami a kedvesem fenekét lemodellezve olyan érzést ad, mintha fognám. Sokkal használhatóbb ötlet, nem?
  • Praetor
    Elérkeztünk a fojtogató intelligens ruhához...
  • pemga
    Hmm, manapság ez már pusztán agymosás és marketing kérdése :). Ha az igényt megteremtik, akkor ez lesz az új emancipációs trend .
  • Esrohnoil
    Jaa, majd jön a kedves péniszét helyettesítő tanga... és akkor férfiakra már nem is lesz szükség.
  • Lacc
    Szvsz az ölelésben messze nem az az elősdleges szempont hogy itt-ott nyomást érzek a bőrömön :D De amúgy sokminden más, értelmes dologra is használható lenne. Én azonban akkor sem tudom elképzelni, hogy ezek a ruhák a közeljövőben túlzottan elterjednének.
  • Sil3nt
    nane..ezmár sok nekem
  • yy
    na remek, és a nők erre fognak elélvezni???