36
-
Hegyikecske #36 Szegény kisbabák...
"Szingapúrban egy intelligens póló képes SMS-t vagy e-mailt küldeni, illetve "telefonálni" egy előre kiválasztott személynek, ha a viselője mondjuk elesik vagy rosszul van."
Viszont ez még elsősorban öregeknél hasznos -
MrTressy #35 -
#34 egyből már agyleszívós sapesz :D ... Témához csak annyit, hogy egy ölelésnek messze nem a testen érezhető nyomás a lényeg...legalábbis szerintem... De ezt már valaki mondta előttem ha jól emléxem :P
Én inkább ölelgetem a barátosnőmet :P Azt semmi sem helyettesíti...
Szerintem. -
Emmegki #33 Fojtogatós sál -
#32 hm... -
#31 Ja erre is küldenek majd virust aztán megfolyt :D -
#30 Én a nagy önzetlenségből élek , vagy keresek másikat [nem , nem pólót ;]] :] -
FoxMulder #29 A következő lépés az izgató gatya meg melltartó... :D
Mellesleg ki az az idióta, aki így pótolná kedvesét? :D -
Flashy #28 majd meghekkelik aztán megy az utcán egy ilyen csaj ilyen pólóban és mindenki ölelgeti meg csapkodja a fenekét távolból :D aztán lesz hozzá ennek a fordítottja, amikor felveszel egy maszkot és pofoncsapást szimulál. -
Yv@n #27 Főleg ha valami tréfás kedvő cíber bűnöző behaxolja a pólódat, és rányomja a maxipocak fokozatot. Csak úgy recseg ropog majd :) -
#26 Gondolj bele.. fölhúznál hármat jobban fogyasztana, mint a TVshop legspécibb izzasztó-öve. Vagy megcsinálnák ezt télikabátba, tennének rá egy maciérzékelőt, és ha erdei vodkázás közben a közelbe jön egy maci, akkor kapsz egy erőteljes grizzliszorítást. -
#25 És ha hármat kapsz egy áráért? -
#24 Az ilyen alkeszek miatt nem tudnak megélni a kreatív feltalálók ebben az érdektelen világban...:D -
#23 A póló ára, amiből kijön több üveg whisky. -
#22 Neked mi marad? -
#21 A csaj a tietek lehet , meg a póló is .. meg persze a pszeudó-intelligenciát is megtarthatjátok :D -
#20 Inteligens kötél ami akasztást szimulál olyan nincs??
MErt akkor egy két kedves ismerősömnek vennék! -
#19 bocs.. intelligens kesztyű, és kakas szimulálás -
#18 Tudok mégjobbat: Kesztyű, amit ha a fejemre húzok, kakassá változom :ASD:AS:D:AD -
#17 Másik hírben ellopták a találmányt!!! Hibernálás
Itt az alvózsák intelligens hullazsákot szimulál. -
#16 jó a segged kő póló? Hasikája hogy kilátszik...
"-elmész távola abrátodtól/barátnédtől, és távirányítón kerezstül be tudod indítani a pólóját
-ja aztán lenne gerinctörő fokozat, ha valami rosszat csinál..." -
#13 Nekem csak a csaj kell a képről.
Ölelőpóló meg egy marhaság... :D -
Shadow_THH #12 olyan zokni van ami ha máshova húzom fel kirázza? -
Mice #11 lassan jön a wifis darth vader :) -
Zsoldos #10 Masszor polot csinaljanak inkabb annak haszna is lenne. -
#9 Egyet értek veled! -
#8 én szívesen megölélném a csajszit, csak vegye le (előttem) azt a nyomi cuccot! -
#7 Hey, itt olyan kesztyű kéne, ami a kedvesem fenekét lemodellezve olyan érzést ad, mintha fognám. Sokkal használhatóbb ötlet, nem? -
Praetor #6 Elérkeztünk a fojtogató intelligens ruhához... -
pemga #5 Hmm, manapság ez már pusztán agymosás és marketing kérdése :). Ha az igényt megteremtik, akkor ez lesz az új emancipációs trend . -
#4 Jaa, majd jön a kedves péniszét helyettesítő tanga... és akkor férfiakra már nem is lesz szükség. -
#3 Szvsz az ölelésben messze nem az az elősdleges szempont hogy itt-ott nyomást érzek a bőrömön :D De amúgy sokminden más, értelmes dologra is használható lenne. Én azonban akkor sem tudom elképzelni, hogy ezek a ruhák a közeljövőben túlzottan elterjednének. -
#2 nane..ezmár sok nekem -
yy #1 na remek, és a nők erre fognak elélvezni???