11
  • balintricsi
    sziasztok most vettem egy nokia 5140i telefont és a zseblámpa funkcióra nemjöttem még rá hogy azt hogylehet bekapcsolni kérlek titeket segítsetek

amúgy a telefon kúúrvajó hihetetlen jó rádió útközbe ne unatkozzunk zajszintmérő ha a szomszéd hangosan pofázna este 9 után:) iránytű h. elne tévedjünk 1xűen felnemfoghatóan jó ja és a segítségre kérlek titeket hogy a saját email címemre írjatok mert nemnagyon nézem a fórumokat email címem: [email protected]
  • gyunagyos
    menny az pi*ába bunkókám nekem teljesen jó a telefon ütésálló,iránytű,zseblámba mikell még?? mehetek bicajozni a hegyekbe!!! -"állítsatok meg!"-
  • Kaloz22
    TE EGY ELVETEMÜLT BUNKÓ PARASZT VAGY!!
    Mé kell ócsáróni a jó telefonokat???
    AKI FÉNYKÉPEZNI AKAR MEG HIPERSZUPER KIJELZŐT AZ VESZ EGY DIGIT GÉPET MEG EGY LAPTOPOT!!!
    A TELEFON SOKMINDENRE JÓ!!!!!
    Lehet hogy neked nem teccik!! attólfügetlenül nem kell Ócsároolni!!!
    ui: IME EGY UJJAB BUNKÓ: © KDOG
  • Hegyikecske
    WoW
    Sztem rohadt jó:) (Mármint mobil)
  • HUN Tick
    mekkora tahó vagy ....
  • Hedgehunter #6
    menjetek a nokia.com ra az uj N-es szeriat sassoljatok meg............................
  • G_ArchAngel #5
    Sötét vagy fiam, de nagyon...
    Kicsit többminden van a telóban, mint amit Te felületesen felfogtál, pl. zajmérő, amit én nagyon jól tudok a 5140-esben használni, mikor madarakat fotózok - és közben nem kell félnem, hogy leejtem a sárba, hogy baja lesz, ezzel szemben gondolom neked kályhaezüst kinyítható telefonod van, ami mp3-at játszik le és 8 megapixeles...
    Egy dologot tudok Neked ajánlani: nyisd szét és d... ... magadnak, de keresztben!
  • tehen_m
    Egy újabb csak fikázni tudó....
    Az is látszik hogy nem olvastad a cikket...
    Butákat se lehet meggyőzni.(Meg se próbálom.)
  • KDOG
    de igy a szöveget átolvasva még a plázaribik érdeklödésére is számithatnak, akik ugy fogyoznak hogy mekiben esznek, és jajj akkor otthon a szobabiciklire rádugom, és kimutatja mennyit kell ma még tornázni....

hmmmm mind1.

Akik értenek vmit a témához tudják hogy röhej. A fanatikusokat meg nem lehet meggyözni.
  • KDOG
    nah ujjab egy nokia szemét. AMi lényegében ugyanazt a belsöt használja, mint az összes eddigi model anno 6610 töl....

Nem szánalmas ez már egy picit ?
    nem tünik fel senkinek hogy még ma is néha 128*128 as ugyanolyan ratyi minöségu lcd-t adnak hozzá ?
    Azhogy a telefon hót hulye, csak beleraknak, egy javaban 2 ora alatt megirt baromságot ?

És veszik mint a barmok
    1.: " Me' a jani is aztszondta he... ganyéba is megálla zantennája"
    2.: "Me' nokia! oszt az jo!"

Tucatmobil, tucatembereknek.
  • benli
    pont az én pont agyamhoz találtál ki :-)