11
-
balintricsi #11 sziasztok most vettem egy nokia 5140i telefont és a zseblámpa funkcióra nemjöttem még rá hogy azt hogylehet bekapcsolni kérlek titeket segítsetek
amúgy a telefon kúúrvajó hihetetlen jó rádió útközbe ne unatkozzunk zajszintmérő ha a szomszéd hangosan pofázna este 9 után:) iránytű h. elne tévedjünk 1xűen felnemfoghatóan jó ja és a segítségre kérlek titeket hogy a saját email címemre írjatok mert nemnagyon nézem a fórumokat email címem: [email protected] -
gyunagyos #10 menny az pi*ába bunkókám nekem teljesen jó a telefon ütésálló,iránytű,zseblámba mikell még?? mehetek bicajozni a hegyekbe!!! -"állítsatok meg!"- -
Kaloz22 #9 TE EGY ELVETEMÜLT BUNKÓ PARASZT VAGY!!
Mé kell ócsáróni a jó telefonokat???
AKI FÉNYKÉPEZNI AKAR MEG HIPERSZUPER KIJELZŐT AZ VESZ EGY DIGIT GÉPET MEG EGY LAPTOPOT!!!
A TELEFON SOKMINDENRE JÓ!!!!!
Lehet hogy neked nem teccik!! attólfügetlenül nem kell Ócsároolni!!!
ui: IME EGY UJJAB BUNKÓ: © KDOG -
Hegyikecske #8 WoW
Sztem rohadt jó:) (Mármint mobil) -
#7 mekkora tahó vagy ....
-
#6 menjetek a nokia.com ra az uj N-es szeriat sassoljatok meg............................ -
G_ArchAngel #5 Sötét vagy fiam, de nagyon...
Kicsit többminden van a telóban, mint amit Te felületesen felfogtál, pl. zajmérő, amit én nagyon jól tudok a 5140-esben használni, mikor madarakat fotózok - és közben nem kell félnem, hogy leejtem a sárba, hogy baja lesz, ezzel szemben gondolom neked kályhaezüst kinyítható telefonod van, ami mp3-at játszik le és 8 megapixeles...
Egy dologot tudok Neked ajánlani: nyisd szét és d... ... magadnak, de keresztben!
-
tehen_m #4 Egy újabb csak fikázni tudó....
Az is látszik hogy nem olvastad a cikket...
Butákat se lehet meggyőzni.(Meg se próbálom.) -
KDOG #3 de igy a szöveget átolvasva még a plázaribik érdeklödésére is számithatnak, akik ugy fogyoznak hogy mekiben esznek, és jajj akkor otthon a szobabiciklire rádugom, és kimutatja mennyit kell ma még tornázni....
hmmmm mind1.
Akik értenek vmit a témához tudják hogy röhej. A fanatikusokat meg nem lehet meggyözni. -
KDOG #2 nah ujjab egy nokia szemét. AMi lényegében ugyanazt a belsöt használja, mint az összes eddigi model anno 6610 töl....
Nem szánalmas ez már egy picit ?
nem tünik fel senkinek hogy még ma is néha 128*128 as ugyanolyan ratyi minöségu lcd-t adnak hozzá ?
Azhogy a telefon hót hulye, csak beleraknak, egy javaban 2 ora alatt megirt baromságot ?
És veszik mint a barmok
1.: " Me' a jani is aztszondta he... ganyéba is megálla zantennája"
2.: "Me' nokia! oszt az jo!"
Tucatmobil, tucatembereknek. -
benli #1 pont az én pont agyamhoz találtál ki :-)