Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

polluxware
Hogy ez a Viper gyerek mindenütt ott van😊 Nekem is meg az EECH😊 Mármint úgyértem jogtiszta természetesen.. Sajnálom hogy alapból nem rakták bele az Apach-ot csak a KomMMmmancsot. Rég játszottam vele😊

Amúgy félreértés ne essék nem bántani akartam a progit, csak DCS mellett akkor is öregecske grafikailag. Megintcsak Sztem.

L Viper
Gundark
Javaslom megtekintésre a moddolt EE-t 😊 Nem kicsi tábora van. A mai napig fejlesztik. Ismerõs? 😊

Buren
Ész Kombat Pc-re <#zavart2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

polluxware
EE alatt gondlom enemy engaged-t érted. nos az a progi grafikailag nagyon elavult, 2. része meg ugyanaz +néhány új textúra. Nincs valódi ellenfele a proginak ezért nincs érdekükben kapkodni. "hivatalosan" ami lesz repszim a közeljövõben az a Hawx ,vmilyen havizé.. 4screenbõl látszik hogy totál árkáde játék lesz. Amolyan "Mohaa" csak a levegõben.

L Viper
Balázs, az FF6 majdan valamikó, lesz ilyen részletes ???
<#idiota>
Gundark
90% hogy idén sem lesz 😊 Ezek úgy hazudnak mint a vízfolyás 😊 ami meg a sikerességet illeti... Sok függ attól hogy el bír e csábitani fanokat az EE-tõl. Sok függ attól hogy milyen sikeres lesz a bogárvadászat. Ha olyan mint a lokkon alapváltozatáé, akkor már lehet szeget hozni a koporsóba 😊 Bár reméljük itt nem lesz annyi tenger hogy még a föld alá is jusson belõle 😛

L Viper
<#vigyor1>
zsoltfireman
Ilyen poénért ezen a fórumon már kaptam dorgálást!!!!
Hol marad a rendõrség?????
Amúgy király!!!!
<#ejnye1>

polluxware
Én itten bátorítanám a várakozókat, te meg lelüvöldözöd itten a lufikat<#gun>

Molnibalage
Eh, nem látod át a dologot szerintem itt másról van szó. 3D modellezni a kódtól állapotától függetlenül tökéletesen lehet. Lehet AKÁRMENNYIRE bugos a játék is. A 3D modellerek léphetnek tovább a kóderek meg szenvedhetnek. Gondolom megunták, hogy várjanak a többiekre és már rég meg lesz a 3D modell mikor hozzávaló kód még sehol nem lesz...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
Én pont ezért várom. Más élmény helit vezetni. Bújkálás, terepkövetés. Jó lesz ez.
Az a "csak" bogártalanítás azért eléggé durván "csak" már a tavalyi MAKS kiállításon ki lehetett próbálni és amikor kérdezték tõlük hogy mi az aktuális tennivaló közölték hogy Bug vadászat... Több mint egy éve vadásszák õket!

Ellenben a felvetésed hogy furcsán érezné magát a sok sebességõrült? Lehet de ezt a "kávédarálót" 10x nehezebb vezetni mint a Su-25T -t felpakolva H-58 al meg Vkhir -el hegyek között ködben.... Ergó kihívás az van nah meg a feeling hogy bujkálsz a házak között fák mögött híd alatt!

ON
polluxware
Nyomod már a Flaming Kliffszet?

polluxware
Jut még eszembe.. Ha annyira szarul álnának idõvel, akkor nem Mi-24 meg F-16 kabint mutogatnának Screen-ken.. Sztem nagyjából kész van ,csak nyaralnak. Õsz-Karácsony

Remélem az elõbbi<#buck>

L Viper
Neked legyen igazad!
polluxware
Olyan nincs😊 Muszály kint lennie.. Rengeteg fanja van akik !már! kéztördelve várják. Eddig nem tettek közre olyan infót amiben azt írták volna hogy bármi is fenyegeti a 2008 kiadási dátumot. Egyébként amiket olvasgattam, már igencsak a végefelé járnak. 1-2 hónapja a kézikönyv meg a kampány befejezésérõl brekegtek. Bogártalanítás van már csak sztem.

LeonSilver
Sõt!!Ne feledd a Duke Nukem Forevert sem ... <#idiota>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Molnibalage
"Sztem bõven kint lesz õszre."

Sajnos az eddigi tapasztalatok alapján még az sem biztos, hogy jövõ olyankor kint lesz. Ne feledd a BS-t tervezték 2006-ra és azóta újrakezdték az egészet...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

polluxware
Sztem bõven kint lesz õszre.. A gáz csak az hogy az ez a csomó Vadász/V.bombázó virtuális pilottta hogy fogadja hogy egy kávédarálóval kell menni, aminek kábé 3fajta fegyvere, és igencsak behatárolt hatótávolsága van. A sok új szép repmodell AI meg vígan repked körülötte, felette. Nemtom érzitek a dolog negatív részét.

L Viper
Ja. Írják, hogy inkább mást fejlesztenek "dinamik" helyett. Csak jelenjen is meg 2008-ban.
Molnibalage
Féldinamikus viszont lesz. A semminél több.

Gundark
Hámosmá mé? Há má csak nem rakom a sok legó desznyót a pléjmobil ólba! Azé stilus is van a világó! <#vigyor3>

L Viper
ÁÁÁÁÁ <#zavart1>

Gondolom Buren arra célzott, hogy nem lesz dinamikus kampány.
JoeDestroy
Lego sapi, lego ledek, beledugva lego konnektorba, hogy a lego nanobotok járhassanak dógozni a lego vezetékeken át.
Apropó én kombájnokat építettem kiskoromban oszt jártam vágni az árpát.
Most meg inkább megiszom! 😊)

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Molnibalage
És a disznóól építés után .

Molnibalage
Melyik hozzászólás a lényeg?

L Viper
Disznóólat Legoból ? Szép lehetett <#hehe> Gondolom utána jólesett bicskával a csokifagyi, meg a vattacukor <#vigyor1>
Buren
DCS:
Itt elkezdõdött egy "miért nincs DC" topik... Kíváncsi leszek meddig bírja. <#zavart1>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Gundark
Várj, Joe, Te nem számitasz 😊 Te már gyerekkorodban is nanobotot épitettél a legódból 😊 Mondjuk én meg disznóólt , de kinek mi jön be <#vigyor3>

JoeDestroy
Teljesen.

\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"

Bucser
jobb videókártyát használsz 2 évig ezt meg jó esetben 6-7-ig is akár.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ennyiért zsír új jön házhoz szállítással! 😉

www.smart-bus.hu

polluxware
Sirályos biztos ez a trackíír, de 38e.. jobb vidijókártya ér ennyit.

Annak idején Armed assult-hoz jól jött volna..

Aki csinált már FreeTrack-et, az megtudná mondni hogy mennyire pontos az?

Molnibalage
Ha valakinek kell Track IR...

Más.

Az Afterburenr fesztivál eredményhirdetését tényleg nem kapkodják el...

Bucser
Inkább csak annyit tennék hozzá, hogy tedd linkbe és egy HSZ-be nem 4 külön hsze-be 4 videót egymás után...

Tudjátok.. netikett.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

L Viper
<#integet2> Köszi.
haragudhatok-haragudjatok

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

csak hogy ne haragudhatok reám 😊

http://documentary-movie.blogspot.com/2008_07_01_archive.html

itt van rendesen cucc

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

L Viper
De haragszunk, utáljuk ezeket a kitûnõ, hiánypótló frankó videókat!

<#vigyor1><#eljen>
Airshow w Radomiu 2007 (ha minden igaz a jelszó:has³a)

http://peb.pl/filmy-dokumentalne/300929-rapidshare-airshow-2007-a.html

ui:.remélem nem haragszotok meg rám emiatt a sok video link miatt,ha úgy gondoljátok,hogy nincs ilyenke itt szükség, akkor többet nem ostok meg.

MAKS 2007 Russian Airshow

http://www.stickypond.com/lybi/viewtopic.php?t=277&sid=dcb807259ca5f04c2cc80a3dc68d7284

TINKER AIR SHOW 2007 (video+pic)

http://photofile.name/users/f-a-s-t-m-a-n/2768580/?page=1

http://www.aviationvideo.nl/

eddig ennyit találtam a 2005-os zeltweg-i repnappal kapcsolatosan

zsoltfireman
OF....theater: Operation Iraqi Freedom

zsoltfireman
De,RWR...<#nyes><#wave>

Scottt
Pápának van igaza..
Zsolti ezt a tájat, hogy hoztad be?:o

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
A dupla AMRAAM nem és a belsõ pilonon asszem nem minden verzió viheti. Valóságban ott nagyon sokszor póttartály van.

polluxware
Ez engem is érdekelne hogy ez mennyire reális így? Lock-on F-16-on van 4-6pilonon is. Sõt! 3-7-en meg dupla AmRAAm..

Réális ez így?

L Viper
Balázs, még lenne egy dolog az AF realism modhoz. Pzolikával beszéltük, hogy RV-ben a 4-es és 7-es pilonon is lehet Harm-ot vinni. Valamikor AF-ben is volt, de nem tudom melyik patch óta csak kettõ vihetõ. Légyszi ezt is oldd már meg.
Köszönjük.