Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L Viper
Alakítsunk :-D
Külföldön több olyan virtuális század van, ami nem ragadt le egy szim mellett. Falconoznak, Lokkonoznak stb.
L Viper
Ha van két vinyód, akkor az egyikre rakj Vistát, a másikra XP-t és biosban kell állítgatni, melyikrõl bootoljon.
Nekem mindkét vinyómon XP van, ha valami krekk lenne tudjak gépezni. Ja még le is van Ghostolva mindkét XP is. Felkészült vagyok. Csak a gépemnek van valami rejtett baja, aminek idõ hiányában egyszerûen képtelen vagyok utána járni.
Néha kékhalálozik, van, hogy egy hétig semmi, aztán egy nap kettõ blúdessz <#nemtudom>.
Molnibalage
Tudom én, hogy mekkora adatot generál nem ma kezdtem ezzel szórakozni.
Én csak 1024x768-ban veszek fel, ez 2,25-szor kevesebb képpont, mint nálad. Bátyus új gépén ATI kártyával 16xAA és max. AF mellett is ment dogfihgtban 60 FPS felett is néha 1280x akárhányban. Fép perc anyag nálam olyan 300-400 Mb.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

repvez
Nem biztos hogy a legjobb konfigon sem fog szaggalni, mivel a fraps anyagát realtime irja a lemezre és közbe a játék adatait is olvassa onnan.Igy sztem egy nagyon gyors vinyó lehet hogy tobbet számit és az ha két külön meghajton van a játék és a mentett video anyag.Nálam az 1680x1050-es felbontásnál egy fél perc volt 3gb adat 😞
Molnibalage
Valaki tesztelje már le nekem FRAPS-szel, hogy anialiasing belövésével lehet -e ATI kártyán felvenni full screenben 24FPS-sel. Minél több konfigról van adat annál jobb. Úgy tûnik, hogy akármilyen tápos NVidia karid van azzal nem lehet. Azt szeretném tudni, hogy mennyire tápos kari és egyéb kellék kell hozzá. Röhejesen hangzik, de szinte csak azért fogok majd gépet fejleszteni, hogy videót jobban vehessek fel (részben, azért az FF5 az új hadjáratommal be tud sûrûsödni az elején). Ez a summás véleményem a mai játékfejlesztésrõl...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
NE! Jelenleg max. az AF megy vele.

repvez
Na meglett a VGA kari hétvégén lehet megint ujratelepitenem, hogy minden régi Nvidiás driver eltunjön és ne legyen semmi összeakadás.
Egyébként a falcon milyen barátságban van a vistával?Mert gondolkodok rajta, hogy azt kéne feltenni, hogy meg tudjam nézni, mit tud egy két játék DX10 alatt is.
Egyébként hogy növeljem az eretnekek táborát nekem is van 1.1-es loncim 😄
Molnibalage
Holnap este nekem elvileg beleférhet egy Lock On 1.1 próba.

Más. Asszem fogok írni egy az angol kézikönybve egy hadjárat ATO/PAK/Priortás részt, mert nagyon nem trivális hogy hogyan megy és mit mikor kell. Már épp összeomlottam volna tesztem során az északi erõk alatt, mert alacsony volt az aktivitás, de csak én nem voltam tisztában eddig valamivel.

Gundark
Miva itten? Alakul az MH58? 😊 Akkor én meg megyek vissza TRD-3azni 😊 Kamion verseny rulez 😊

L Viper
Lebuktunk...
Lock On Fan vagyok, én sosem tagadtam. Az más kérdés, hogy a Falcon a kedvencem.
L Viper
Egyébként nagyon jó logó <#eljen>.
polluxware
A lantszentségit...

Sutyiban itt mindenki LockLanthívõ ,és a dimenziósváltást várja..

Fény derült erre is <#vigyor1>

Csak halkan merem bevallani... <#vigyor2>

www.smart-bus.hu

Molnibalage
Neked is van 1.1? Nahát mennyi hitetlen. <#vigyor1>

Gundark
Kicsoda? 😊

Molnibalage
Joe bácsi ölkle oda*asz. Honnan is jön Destroy nickje? 😊

Nem nem ütközik. Csak meg akarom nézmi más is annyira béna -e mint én. 😊

Ha közzéteszitek, hogy mikor és hun, akkor lehet én is bõvíteném a létszámot, és rontanám a minõséget... <#kuss>

www.smart-bus.hu

polluxware
Csatlakoznéknák amennyiben ez nem ütközne erkölcsi ,érzelmi ,és egyébb problémákba<#zavart1>

Buren
Nem azért mondom, de a BLU-82 szép nagyot robban...

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Nekem is megvan ám. Ha gondolod röppenhetünk majd egyet Su-25T-vel. Két fakezû az égbolton. 😊

L Viper
Jó volt az két A-10 küldi, el is raktam. Az egyik nagyon bejött: A két menetoszlop, a reptéren állomásozó egységek, a hegyoldalban megbúvó "rakettások". Olyan volt, mint egy jobb TE a Falconban.

L Viper
Te egy logó váltogató kaméleon vagy <#hehe>
Az A-12 esrõl kerestem képeket.....repült annak prototipusa?

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

polluxware
Inkább úgy mondanám hogy fut😊

operation allied force

Molnibalage
Van 1.1-ed? Anélkül nem megy a dolog. Pontosabban megy, csak a videózás nem.

polluxware
Tény.. Sokkal egyszerûbb videjózni vele. Vagy a felvett acmi-t átküldeni másnak. Vipper lehetne ezügyben is egyszer server, ha kedve ideje, engedi <#beka3>

Molnibalage
Csak ahhoz 1.1 kell. Ahhoz van olyan cucc, hogy bármit bárhonnan vissza lehet játszani, ott nem kell a kamerára figyelni. 100%-osan repülhetsz az azt vágsz be amit akarsz. Úgy azért sokkal könyebb, mint ahogy Falcon alatt kell összgreblyézni az anyagot. Most már van 1.1-em. 😊

polluxware
"nehézkes"

viszont, az tuti hogy egy jó csapattal szép vidijókat lehet készíteni.

Külsõ nézet a valóságban sincs sõt térkép is csak 4. generációtól felfele...

Hidd el lehet csak kicsit többet (sokkal többet) kell vele foglalkozni! 😊
polluxware
Külföldi szervereken alapból ált. le van tiltva a külsõ nézet, és bizony trackir nélkül, meg map nélkül igencsak nehézkes játszani.

Sztem.

Még nem játszottam honfitársakkal...

Ehh mission kérdése az egész.. Másrészt nincs lock on -hoz dedikált szerver (miért is lenne)
polluxware
Amolyan "örömrepkedésre" én is beneveznék ha lesz kedvetek..

Molnibalage
Én egyszer repültem Viperával. Nem unalmas az, csak jó küldetést kell csinálni ami viszont sok idõ.

polluxware
szép.. szép..

Amúgy szubjektíve a lock on multiban iszonyat unalmas. (hyperlobby-n)
No meg szaggat mint állat, dedikált szerveren is...

Gundark
Tik vagytok a Lantlények 😊 Engem hiába próbáltok bemószerolni! A sziriusziak tudják már a zigasságot 😊

L Viper
<#hehe><#eljen>

Gundark Lantlény, jelentkezzé' be, privát ment...

L Viper
Alugyámá Lantlény <#nyes>
Gundark
Érdekes hogy mielõtt elkezd furául viselkedni a gép, hogy elkezdenek táncizni az ivelõlapok, vagy mifrancok vannak ezen. Még a szárny földkarcoláska elõtt kinyilik a törzsféklap. Szerintem akkor már javában baz+oztak a fülkében 😊 Hát még akkor mikor a kattintás után, az ernyõn lógva arra gondolt mi lesz a levonják a fizetésébõl 😊 Bár ha Topper Harley tudja fizetni 10 dolláros részletekben nekik sem lesz gond 😊

Molnibalage
OFF

A végfele vicces. Kész lebukás. 😊

ON

Buren
Aztat tudom én, hogy többek között esõvíz mahinálta meg a csöpke repüléssvezérlõt és annak hibájából rekedt meg a gép, csak hát sokkal 'drámaibbnak' tûnik az eset azzal amit mondtam. (mondjuk így is már eléggé az) <#eplus2>

A véleménycsere az, amikor bemész a főnököd irodájába a saját véleményeddel, majd kijössz az övével. Okos pilóta alagútban nem katapultál.

Molnibalage
Nem pilótahiba volt.

Buren
Ezeket se engedik többé gép közelébe... <#wow2>

@17625
Szerintem ezt vagy a frugalson vagy pedig az RV manual-ban olvashattad.<#hehe>

Molnibalage
Ezt nem modonm meg hol olvastam.

An intelligent Falcon simmer, an intelligent Lo-mac simmer and Father Christmas is standing inside an elevator. On the floor of the elevator lies a 100$ note. Which of the three picks it up?...
.
The intelligent falcon simmer 'cause none of the others exist...!"

Persze ez csak vicc, de akkor i jópofa.

Buren
BDA? <#vigyor3>

Molnibalage
Felderítõk munkája. 😊

Molnibalage
Az ilyen gépek oldalszél limitja valahol 60-80 km/h-nl van emlékeim szerint. Persze, ha elfogy a keró mindenképpen le kell szállni...

Gundark
Ez még régebben volt a hiradóban is. Akkor is éppen nágy vihár volt itthon is meg jurópban is. Stabil 120as szél, és néha 180as lökéskék. Ettõl függetlenül kiváló munkát végzett a pilóta bácsi. A 150 mérföldes szél az már hurrikán 😊 Akkor szerintem még vészhelyzetileg sem nagyon engedik leszállni. Az már nem tréfa. Már itt is majdnem lefújta a betonról.. A 150mphnál még hengerbucskázik párat oldalra a betonfogás után 😊 Emlékezz vissza a Katrinára. Ott el is pucoltak mindent a röptérrõl csak pár rozzancs maradt. Az egyik 707est átfújta a reptér túloldalára 😊

L Viper
Nem szívesen ültem volna az utasok közt. Volt para biztos.