Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Használ más is AVG9-et?
Hát ez durva...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tegnap váltottam AVG8-ról 9-re. Valamivel összeakadna?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Pár gépelési hibát és egy formázásit elfelejtettem javítani, de ezekkel most már nem akarok foglalkozni. Nektek talán fel sem tûnik. 😊
Rolniba veszem a lemezeket kisebb helyet foglalnak igy és minöségi philipseket vagy tdk-t a duplalayeresekböl memorexet.
Netshopbol kollégákkal összeállva igy a postakoltséget meguszuk.(amugy az XXLDVD helyröl).
Nekem amiota van irom a gépbe talán 5db lemezt rontottam.még mindegyiket visszaolvassa.
Amugy azért nem látsz tölem még videot mert nem az az én világom , de azért elmondhatom a véleményemet attol még rola amiröl tudok vagy olvastam.ÉS az bizton állithatom hogy a minöségnek az sem tesz jót ha 2-3x ujra kell kodolni a nyers anyagot és hogy nem létezne ennél jobb kodolo eljárás ami kisebb helyet foglal minöségromlás nélkül.
uff and out !
Kössz Arrow19
Köszi!
Az erõforrást pénz és idõre gondolom, de ez látszólag nem jött le neked. Soha életemben nem foglalkoztam azzal, hogy közgazgasági értelemben melyik a drágább, de az emberek vinyóról dolgoznak és nem DVD-rõl. A flash memóra meg végleg kinyírta a DVD-t. Csak azért létezik még az a valami, mert vannak asztali DVD lejátszók.
Szeretném tudni, hogy hol veszel te tokustul 35 ft-ért egy minõségi DVD-t. Én nem szutyok szarokra írok, ha már kell Egy tiszességes DVD tokkal 130 - 150 ft környéke. TDK, SONY, stb.
A DVD íróim - volt 3 db 6 év alatt - jellemzõen 10%-ot mindig elbasztak írás közben és jellemzõen 1-3 év után 10%-ot be sem olvas semmi úgy, hogy tokban volt 3 évig cucc, mert adatmentés volt. Vágod? Megír, ellenõriz, elrak, egyszer sem használ és 1-3 év múlva lehet integetni az adatnak. Ennél a mai vinyók és pendriveok fényévekkel jobbak, nem zajosan játsza le õket egy valami csigalassan.
Azért a több száz GB-os vinyók korában, had ne az legyen a szempont, hogy 15 db videó 3 GB, mert akkor inkább ne hasznáj számítógépet. 2-3 havi net elõfizetésbõl kijön egy 200 GB-os vinyó.
A stream videó bármikor megnézést mond annak, akinek ótvar netje van. Mert van ilyen is. Pl. az angol oktatófilmeket is egy fülöp-szigeteki szépen apránként szedi le, mert adatkorlátja van és csigalassú nete. Itthon is van olyan, akinek az 1 Mbites net a csúcs. Õ mit kezdjen a stream videóval? Youtubeon is van karbantartás. A te vinyódon mikor van karbantartás, ami tõled független?
Persze, bele lehet tekerni és legtöbbször kiad tõle a nagy fájlok estén a youtube és akkor jöhet a refresh és újra tekerés. Mivel az én videóim kis látogatottságúak, ezért ezen kiszolgáló kérelmek teljesítése lassan megy.
Kérd meg Viperát, hogy akkor töltse fel a videóimat, ha kell a stream videó. Neki tényleg 2 óra. Kinti fórumon in mondtam hogy, ha valakinek a stream videó a mániája, akkor FF training account alá vágja fel az egészet. Nem tette senki. Ezek szerint mégsem olyan fontos.
Azért tök jó, hogy "osztod az észt", de még egyetlen videót sem láttam tõled. Hidd el nekem, hogy én tudom, hogy mi az ami jó. Nem viccbõl csinálom ahogy.
További gond, hogy youtubra csak egyemenetben lehet felölteni. Ha éppen nincs szabad 3 órám, akkor el sem tudom kezdeni, mert nem megy fel annyi idõ alatt. Darabokbna MF-ra több nekifutásban is fel tudom tenni.
Uff.
<#szomoru1>#szomoru1>
Egyébként Winrarral simán megférnek egymás mellett.
<#wink>#wink>
A stream videonak pont az a lényege hogy bárhol bármikor meg lehessen nézni ugy hogy a te gépeden alig foglal helyet.Mert tegyük fel valakinek meg akarom mutatni az egyik videot akkor szted meg fogja várni nekem mire lejön a félgiga adat meg kitömörités? ha lemezen van akkor el tudom neki vinni, de ha nincs nálam akkor megint bukta igy csak felmenne a netre és beirja a cimét és nézheti is. ennyit a streamröl.Meg igy mások is rátalálnának nem csak azok akik ide vagy a FF forumra járnak.
Az meg megint hülyeség hogy nem lehet tetszölegesen beletekerni a videokba mert bármikor bele lehet tekerni még akkor is ha nem töltötte be teljesen .És az egész müvelet alig kerül több idöbe mint maga a video hossza namáérmost az én letölési sebességemmel csak az elsö rész vol 20 perc akkor szted melyik pazarol több energiát?És képzeld nekem meg a letöltés sávszél rész és a HDD hely kell másra.A minöséget meg megint ne keverjük bele Mert ha már a betüket el lehet olvasni és látni hogy mi mit csinál az már böven jó.Az meg megint egy másik dolog hogy a minóség a mennyniség rovására megy nálad.Érdekes modon a 2 orás blueray filmeket is össze tudját tömöriteni 1,5 gigába élvezhetö minöségbe te ugyan ekkora méretbe tudsz 10percet.
Azt megértem hogy nem szeretnéd mostmár feltolni ujra mert az upload az még kisebb mint a letöltés, de ez a hozzáálás a dologhoz azért nem teljesen jo, hogy nekem igy jo a többiek meg le vannak szarva oldják meg.
Egy kicsit hosszu lett de igy reggel nem erre számoitottam 😞
Nem fogom megint feltölteni õket a youtubre. 1000 évig tart az én sávszéleségemmel. Kell másra. A minõségen még akkor is vág egy kicsit. Nem lehet tetszõlegsen tekerni a videókat.
Akkor minek? Akinek kell letölti és úgy tekeri és nézi olyan felbontásban, ahogy akarja. Csak egyszer kell sávszélességet fordítani rá. A youtube egy érdekes hirdetõ felület számomra, de semmi több. Csak azért van fent ott a sok Falcon movie is, hogy megtalálják mások is.
Miért kellene CD-re vagy DVD-re kiírni? Az a másik erõforrás pazarlás. Ma fillérekért kapsz több száz gigás vinyót vagy több 16 GB körüli pendriveot.
Az én szememben a stream videó az erõforrás pazarlás csúcsa véleményem szerint.
Lehet az a baj hogy 001 ,002 kiterjesztése van a fájlaidnak és nem ugy mint mondjuk a rarnál hogy az elso a rar a többi meg r01 stb..
Tudom hogy már ezt egyszer megbeszéltük de nem hiszem el hogy nem lehetne feltolni youtubra ezeket a videokat. most hogy már full HD ban is megjeleniti a videokat a minöség sem lehet kifogás, bár nekem az sem olyan lényeges.
Ott ha fenn van akkor nem kell tárolni feleslegesen a gépen vagy keresni cd-n ha valamikor meg akarom nézni.
Átalában egyetértek dersteffel, de itt nagyon nem. Inkább kapjak egy kibaszott jó fizetõs cuccot, mint a nagy büdös lófaszt. Már elnézést, de ez a helyzet. Aeyes pár hónap alatt jobb F-16C kabin alapot rakott össze, mint a mostani, ami évekig készült.
Én harcolni fogok azért, hogy a nyílt adatbázisomba Aeyes fejleszhessen.
Mondjuk ha lenne trackir-em vagy freetrackem lehet megváltozna a véleményem a rázoomolás és a körbenézés miatti elöny miatt.
Addig is nekem valosabb képet ad a 2d-s még akkor is ha elnyujtja egy kicsit oldal irányba igy egy kicsit téglalap alaku az MFD de használhato.
Más. A kézikönyv gyakorlatilag készen van, az aerodinamikai fejezetet leszámítva. Az MP része kicsit rövid lett, csak hát nincs egyetlen screenshotom se FF5.x alatt, hogy bemutassam a dolgot. 😞
Normális 2D-s kabin (Aeyes) F-18-hoz, F-15C és F-15E géphez csak 4:3 képarányban van. 3:1 a nem ws felbontásnak.
A legtöbb integrált és modjuk, hogy tûrhetõ gép is nem ws. A nemrég linkelt free 2D kabinok viszot ws felbontáúak.
A Falcon problémája az, hogy 1996 táján senki nem gondolta, hogy ws felbontás mánia lesz 12 év múlva. Egyébként egyetlen huszrávágással megoldható lenne a kérdés. Minbenbõl olyan 3D kabin kell, hogy játszható legyen. Akkor meg tojok a 2D-s kabinra. F-16C géppel repülve szökõévenként vagyok nem 3D-s kabinban...
Én ezért is szoktam azt mondani hogy felesleges azzal példálozni, hogy van 30 repülhetö gép benne, ha csak 2 nek van értelmes kabinja gyártva hozzá.a többit meg nem használja senki.
Inkább azt az utat kellett volna követni, hogy elösször megcsinálunk fullosra egyet majd ha az kész jön a következö. igy mindenki jobban járt volna a fejlesztök azért mert csak egysre kell koncentrálni a játékosok azért mert használhato kabint kaptak volna.
A 3D kabinok azok mindig jók szerencsére, csak az FF zárt adatbázisa és a Hitex miatt kialakult vita miatt Aeyes befejezte az FF széria supportálását. Pontosabban elérték, hogy befejezze, mert nincs eszköze.
Szerintem ez hatalmas veszteség, az egyik legnagyobb, ami valaha érhette a Falcont. Szép dolog, hogy ingyenes kabinok vannak integrálva a FF-be, de az alap F-15C kabin finoman szólva fényévekre van az Aeyes szinttõl és az F-15C kabin nem lett átkonvertálva FF5.x alá... Engem ez nagyon elszomorít.
Nem értem, hogy mit fáj egyeseknek, hogy Aeyes fizetõs kieget gyárt. Gyártson õ is, ha jó akkor megveszik. És Aeyes cuccait vették és veszik. Az FS-hez és máshoz is gyártanak, az miért nem fáj senkinek? Mi különbség van aközött, hogy egy free cuccot egészítesz ki, vagy alapból fizetõset? Szerintem semmi. Személy szerint azt gondolom, hogy Aeyes bagóért adja a munkáját, simán megér kétszer ennyit is.
A HiTiles miért nem fáj senkinek?