Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arrow19
mediafirerol ense tudom letolteni az MFD-s resz masodik filejat...
<#nevetes1><#rinya><#worship><#worship><#worship>

Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!

Molnibalage
Hát bakker, az AVG9 akad össze az MF és a youtube (!) feltölésével is. Ki kell kapcsolni egy funkcióit.

Használ más is AVG9-et?

Hát ez durva...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Skacok, megpróbálna valaki feltölteni a mediafire-re valamit? Tegnap óta valami gáz van nálam. Enged feltölteni, de több 50-60 ezer kbs sebességet ír ki, tehát valami nem valós dolog történik és a feltöltés végén el is száll.

Tegnap váltottam AVG8-ról 9-re. Valamivel összeakadna?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

L Viper
arrow19
Kerulnek fel a tovabbi oktatofilmek
L Viper
Ez nagyon jó minõség, tökéletesen olvasható a feliratozás is.
Molnibalage
A kézkiönyvet feltöltöttem. Ha jó lesz az MF, akkor majd átkerül oda. Van már benne elektronikus tartalomjegyzék (könyvjelzõ) is, hogy könnyebb legyen megtalálni benne a részeket.

Molnibalage
Attól tartok, hogy soha nem lesz már nyílt az FF széria.

Ahaaa, és akkor még mindig úgy áll a helyzet, hogy nem akarják a nyílt adatbázist?
arrow19
Skacok ma felkerul 4db video aztan sztem holnap folytatom 😊
Molnibalage
Nincs. Ez nem F4Browse függõ. Az adatbázis le van zárva. A beta csapat számára készült verzióé nincs, hogy ellenõrizessünk dologokat.

Balázs, van most olyan F4Browse amivel a legutóbbi FF5-öt lehet babrálganti?
Molnibalage
Na, készen van a kézikönyv, csak az MF nem elérhetõ igazán, karbantartás alatt van.

Pár gépelési hibát és egy formázásit elfelejtettem javítani, de ezekkel most már nem akarok foglalkozni. Nektek talán fel sem tûnik. 😊

Molnibalage
Azokba is bele van égetve a felirat, így nem tudod kimásolni sajon. Mert tartottam meg a nyers videókat, mert több száz GB lenne.

arrow19
Feliratot at tudod tolni nekem?
repvez
Részemrol hagyom a dolgot, mert ez megint egy parttalan vita lenne.
Rolniba veszem a lemezeket kisebb helyet foglalnak igy és minöségi philipseket vagy tdk-t a duplalayeresekböl memorexet.
Netshopbol kollégákkal összeállva igy a postakoltséget meguszuk.(amugy az XXLDVD helyröl).
Nekem amiota van irom a gépbe talán 5db lemezt rontottam.még mindegyiket visszaolvassa.
Amugy azért nem látsz tölem még videot mert nem az az én világom , de azért elmondhatom a véleményemet attol még rola amiröl tudok vagy olvastam.ÉS az bizton állithatom hogy a minöségnek az sem tesz jót ha 2-3x ujra kell kodolni a nyers anyagot és hogy nem létezne ennél jobb kodolo eljárás ami kisebb helyet foglal minöségromlás nélkül.
uff and out !

Kössz Arrow19
Molnibalage
Ezen videóknak van angol verziója is. Az összes magyar videó az angol videó után készült.

arrow19
Persze,na sztem eleg jol lathato igy HD nelkul is,de kivancsi vagyok azert atkodolgatom egyenkent mert nincskedvem 200mbot uploadolni de sztem igy 90mbosan is eleg szep a video,szepen mennek felfele.Nemtom lehet kene captionolni (felirat) hatha kell valakinek angolul bar angolul van fenn csomo tutorial falconhoz.
Molnibalage
Mûködik. Ha fent van az összes, akkor berakom majd egy playlistbe õket.

Köszi!

arrow19
ProbaProba,hamarosan lesz HD-ban is csak processeli 😊
Molnibalage
Az mi?

arrow19
20perce keptelen lehozni a directory list-et...mind1,elvagyok vele
Molnibalage
Mert?

arrow19
Hihetetlen hulladek ez a mediafire...
Molnibalage
Igen.

arrow19
Akkor sztem leszedem batchbe az egeszet...felirat az ravan egetve ugye?
Molnibalage
Csak írd le, hogy ki készítette. Ennyi. 😊

arrow19
En feltoltom szivesen csak a te tulajdonod aztan nagyon nem akarok azokkal szorakozni 😊
arrow19
En alapbol nyersbe konvertaltam aztan xvid4psp 720p es feltoltem youtubera.
Molnibalage
Nem a kicsnéssel van a baj, a kódolásban a titok nyitja.

Molnibalage
Repvez, ne vedd magadra, de te jellemzõen képes vagy felnyomni a vérnyomásomat...

Az erõforrást pénz és idõre gondolom, de ez látszólag nem jött le neked. Soha életemben nem foglalkoztam azzal, hogy közgazgasági értelemben melyik a drágább, de az emberek vinyóról dolgoznak és nem DVD-rõl. A flash memóra meg végleg kinyírta a DVD-t. Csak azért létezik még az a valami, mert vannak asztali DVD lejátszók.

Szeretném tudni, hogy hol veszel te tokustul 35 ft-ért egy minõségi DVD-t. Én nem szutyok szarokra írok, ha már kell Egy tiszességes DVD tokkal 130 - 150 ft környéke. TDK, SONY, stb.

A DVD íróim - volt 3 db 6 év alatt - jellemzõen 10%-ot mindig elbasztak írás közben és jellemzõen 1-3 év után 10%-ot be sem olvas semmi úgy, hogy tokban volt 3 évig cucc, mert adatmentés volt. Vágod? Megír, ellenõriz, elrak, egyszer sem használ és 1-3 év múlva lehet integetni az adatnak. Ennél a mai vinyók és pendriveok fényévekkel jobbak, nem zajosan játsza le õket egy valami csigalassan.

Azért a több száz GB-os vinyók korában, had ne az legyen a szempont, hogy 15 db videó 3 GB, mert akkor inkább ne hasznáj számítógépet. 2-3 havi net elõfizetésbõl kijön egy 200 GB-os vinyó.

A stream videó bármikor megnézést mond annak, akinek ótvar netje van. Mert van ilyen is. Pl. az angol oktatófilmeket is egy fülöp-szigeteki szépen apránként szedi le, mert adatkorlátja van és csigalassú nete. Itthon is van olyan, akinek az 1 Mbites net a csúcs. Õ mit kezdjen a stream videóval? Youtubeon is van karbantartás. A te vinyódon mikor van karbantartás, ami tõled független?

Persze, bele lehet tekerni és legtöbbször kiad tõle a nagy fájlok estén a youtube és akkor jöhet a refresh és újra tekerés. Mivel az én videóim kis látogatottságúak, ezért ezen kiszolgáló kérelmek teljesítése lassan megy.

Kérd meg Viperát, hogy akkor töltse fel a videóimat, ha kell a stream videó. Neki tényleg 2 óra. Kinti fórumon in mondtam hogy, ha valakinek a stream videó a mániája, akkor FF training account alá vágja fel az egészet. Nem tette senki. Ezek szerint mégsem olyan fontos.

Azért tök jó, hogy "osztod az észt", de még egyetlen videót sem láttam tõled. Hidd el nekem, hogy én tudom, hogy mi az ami jó. Nem viccbõl csinálom ahogy.

További gond, hogy youtubra csak egyemenetben lehet felölteni. Ha éppen nincs szabad 3 órám, akkor el sem tudom kezdeni, mert nem megy fel annyi idõ alatt. Darabokbna MF-ra több nekifutásban is fel tudom tenni.

Uff.

<#szomoru1>

Molnibalage
Közvetlen mp4-be nem tudok tömöríteni. Elõször egy wmv tömörítést csinálok max minõségen azná mp3-et 4000 kbp beállítással. Ha picit lejebb venném a minõség, akkor kisebb is lenne. Viszont ennyi kell ahhoz, hogy a legapróbb radar pötty és hülye kis betû is olvasható legyen sokszor.

L Viper
Nagyon jó a képminõség, Yotubon is.
Milyen formátumban ez? Fraps-el csented ki?
L Viper
Szerintem, ha egyszer felrakod a 7zipet, mindig ezt fogod használni. Ritka jó.
Egyébként Winrarral simán megférnek egymás mellett.
arrow19
En nemtom mit szenvedtek a tomoritessel de ez kb 1mb volt 720p HD dirrekt a teszt kedveert csinaltam.
<#wink>
repvez
Na mindegy köszi megint a semmit és az értelmetlen magyarázatot.Mert azt ugye te sem gondolod komolyan hogy eröforrás pazarlobb egy dvd-t gyártani mint egy Winyot. És még mindig sokkal olcsobban kijön az ember ha vesz egy lemezt mint winyot és ha azon tárolja az adatokat még mindig nagyobb az esélye hogy megmarad mint a winyon.Számolj utána 35ft 1 dvd 4,5gb adat 10dvd lemez még mindig csak 350ft 45gb adattal akkor hol ven ehhez a pendrive és a vinyo ?Arrol nem is beszélve hogy ha minden egyes alkalommal vennél egy ujat amikor betelik akkor hova rakod a házba és azoknak mindnek kell áram is még akkor is ha nem is használod rendszeresen azokat a meghajtokat akkor hol az eröforráspazarlás.
A stream videonak pont az a lényege hogy bárhol bármikor meg lehessen nézni ugy hogy a te gépeden alig foglal helyet.Mert tegyük fel valakinek meg akarom mutatni az egyik videot akkor szted meg fogja várni nekem mire lejön a félgiga adat meg kitömörités? ha lemezen van akkor el tudom neki vinni, de ha nincs nálam akkor megint bukta igy csak felmenne a netre és beirja a cimét és nézheti is. ennyit a streamröl.Meg igy mások is rátalálnának nem csak azok akik ide vagy a FF forumra járnak.
Az meg megint hülyeség hogy nem lehet tetszölegesen beletekerni a videokba mert bármikor bele lehet tekerni még akkor is ha nem töltötte be teljesen .És az egész müvelet alig kerül több idöbe mint maga a video hossza namáérmost az én letölési sebességemmel csak az elsö rész vol 20 perc akkor szted melyik pazarol több energiát?És képzeld nekem meg a letöltés sávszél rész és a HDD hely kell másra.A minöséget meg megint ne keverjük bele Mert ha már a betüket el lehet olvasni és látni hogy mi mit csinál az már böven jó.Az meg megint egy másik dolog hogy a minóség a mennyniség rovására megy nálad.Érdekes modon a 2 orás blueray filmeket is össze tudját tömöriteni 1,5 gigába élvezhetö minöségbe te ugyan ekkora méretbe tudsz 10percet.
Azt megértem hogy nem szeretnéd mostmár feltolni ujra mert az upload az még kisebb mint a letöltés, de ez a hozzáálás a dologhoz azért nem teljesen jo, hogy nekem igy jo a többiek meg le vannak szarva oldják meg.

Egy kicsit hosszu lett de igy reggel nem erre számoitottam 😞
Molnibalage
A 7zip a portable, nem kell telepíteni. Ami fájlok rar-ban vannak, azok egy õsérgi, kb. 2002-es rarral vannak tömörítve. Újabb rar-ról nem tudok semmit. Szerintem azzal is jelöld ki ez elsõ sorszámot, azt hadd szóljon.

Nem fogom megint feltölteni õket a youtubre. 1000 évig tart az én sávszéleségemmel. Kell másra. A minõségen még akkor is vág egy kicsit. Nem lehet tetszõlegsen tekerni a videókat.

Akkor minek? Akinek kell letölti és úgy tekeri és nézi olyan felbontásban, ahogy akarja. Csak egyszer kell sávszélességet fordítani rá. A youtube egy érdekes hirdetõ felület számomra, de semmi több. Csak azért van fent ott a sok Falcon movie is, hogy megtalálják mások is.

Miért kellene CD-re vagy DVD-re kiírni? Az a másik erõforrás pazarlás. Ma fillérekért kapsz több száz gigás vinyót vagy több 16 GB körüli pendriveot.

Az én szememben a stream videó az erõforrás pazarlás csúcsa véleményem szerint.

repvez
hogyan leghet a videoidat kitomoriteni? mert a 7zipet nem akarom telepiteni a winrart is irtad hogy kicsomizza de az nem ismeri fel pedig be van neki állitva a 7zipes állományok kezelése.
Lehet az a baj hogy 001 ,002 kiterjesztése van a fájlaidnak és nem ugy mint mondjuk a rarnál hogy az elso a rar a többi meg r01 stb..
Tudom hogy már ezt egyszer megbeszéltük de nem hiszem el hogy nem lehetne feltolni youtubra ezeket a videokat. most hogy már full HD ban is megjeleniti a videokat a minöség sem lehet kifogás, bár nekem az sem olyan lényeges.
Ott ha fenn van akkor nem kell tárolni feleslegesen a gépen vagy keresni cd-n ha valamikor meg akarom nézni.
Molnibalage
Na, kezdõdik...

Átalában egyetértek dersteffel, de itt nagyon nem. Inkább kapjak egy kibaszott jó fizetõs cuccot, mint a nagy büdös lófaszt. Már elnézést, de ez a helyzet. Aeyes pár hónap alatt jobb F-16C kabin alapot rakott össze, mint a mostani, ami évekig készült.

Én harcolni fogok azért, hogy a nyílt adatbázisomba Aeyes fejleszhessen.

Molnibalage
Ha lesz PayPal cuccom, akkor valszeg lecserélem TIR5-re, akkor jutányos áron megkaphatod. Elõre figyelmezetlek, hogy mostanában nem vagyok túl kapkodós típus, szóval ennek idõpontja erõsen bizonytalan. 😊

repvez
Én nagyon szivesen átveszem tartos használatra a track ired ha nem kell tudnék mit kezdeni vele. 😄
Molnibalage
Nekem van Track IR-em, de alig használtam eddig. Egyszerûen zavaróbb, mint hasznos eddigi tapasztalataim szerint. Mondjuk szerintem csak én voltam béna és lusta normálisan beállítani és HOTAS-t adi alá. A TIR és FT estén továbbra is kell a padlock. Fejjel gyorsan mozogsz, de továbbra is elengedhetetlen a padlock, mert sajnos a Falcon képfrissítése olyan, amilyen. Kis FOV és gyors fejmozgás mellett még égháttérben is alig látni a gépeket. Földháttérben gyakorlatialg semennyire.

repvez
Mondjuk én több idöt töltök a 2d-s verzioju 16os kabinba mert a 3d-sben nem érzem magam otthon.A feliratok kevésbé látszodnak a gombok is elnagyoltabbak és a szine is fura a kabinnak és valamilyen oknál fogva hiába van bekapcsolva az összes élsimitás akkor is recés a kabin.
Mondjuk ha lenne trackir-em vagy freetrackem lehet megváltozna a véleményem a rázoomolás és a körbenézés miatti elöny miatt.
Addig is nekem valosabb képet ad a 2d-s még akkor is ha elnyujtja egy kicsit oldal irányba igy egy kicsit téglalap alaku az MFD de használhato.
Molnibalage
Apró gond, hogy iszonyatosan sokáig tart egy full 3D-s mûködõ kabint összerakni és alig van valaki, aki ért hozzá. Nem csak az elkészítéshez, az integrálásához is.

Más. A kézikönyv gyakorlatilag készen van, az aerodinamikai fejezetet leszámítva. Az MP része kicsit rövid lett, csak hát nincs egyetlen screenshotom se FF5.x alatt, hogy bemutassam a dolgot. 😞

Molnibalage
Az új F-16 kabinnak asszem van ws verziója. 1:0 a WS javára.

Normális 2D-s kabin (Aeyes) F-18-hoz, F-15C és F-15E géphez csak 4:3 képarányban van. 3:1 a nem ws felbontásnak.

A legtöbb integrált és modjuk, hogy tûrhetõ gép is nem ws. A nemrég linkelt free 2D kabinok viszot ws felbontáúak.

A Falcon problémája az, hogy 1996 táján senki nem gondolta, hogy ws felbontás mánia lesz 12 év múlva. Egyébként egyetlen huszrávágással megoldható lenne a kérdés. Minbenbõl olyan 3D kabin kell, hogy játszható legyen. Akkor meg tojok a 2D-s kabinra. F-16C géppel repülve szökõévenként vagyok nem 3D-s kabinban...

repvez
Elég lesz csak egy WS monitor is a simákat ugy is szétnyujtja a megfelelö méretre, meg majd késöbb ugy is lesz belölük WS vagy 3d-s változat .
Én ezért is szoktam azt mondani hogy felesleges azzal példálozni, hogy van 30 repülhetö gép benne, ha csak 2 nek van értelmes kabinja gyártva hozzá.a többit meg nem használja senki.
Inkább azt az utat kellett volna követni, hogy elösször megcsinálunk fullosra egyet majd ha az kész jön a következö. igy mindenki jobban járt volna a fejlesztök azért mert csak egysre kell koncentrálni a játékosok azért mert használhato kabint kaptak volna.
Megvolt az orosz "Raptor" szûzrepülése...

Molnibalage
A jövõben Aeyes csak WS kabinokat készít. Viszont így van es kis bibi. A régebbi 2D-s kabinok nem WS kabinok. Akkor most legyen két monitorom? <#zavart1>

A 3D kabinok azok mindig jók szerencsére, csak az FF zárt adatbázisa és a Hitex miatt kialakult vita miatt Aeyes befejezte az FF széria supportálását. Pontosabban elérték, hogy befejezze, mert nincs eszköze.

Szerintem ez hatalmas veszteség, az egyik legnagyobb, ami valaha érhette a Falcont. Szép dolog, hogy ingyenes kabinok vannak integrálva a FF-be, de az alap F-15C kabin finoman szólva fényévekre van az Aeyes szinttõl és az F-15C kabin nem lett átkonvertálva FF5.x alá... Engem ez nagyon elszomorít.

Nem értem, hogy mit fáj egyeseknek, hogy Aeyes fizetõs kieget gyárt. Gyártson õ is, ha jó akkor megveszik. És Aeyes cuccait vették és veszik. Az FS-hez és máshoz is gyártanak, az miért nem fáj senkinek? Mi különbség van aközött, hogy egy free cuccot egészítesz ki, vagy alapból fizetõset? Szerintem semmi. Személy szerint azt gondolom, hogy Aeyes bagóért adja a munkáját, simán megér kétszer ennyit is.

A HiTiles miért nem fáj senkinek?

repvez
jo hogy WS, kár hogy fizetõs 😊