Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zord Gábor írta esz a PAK-FA kapcsán, de jól jellemzi az egész oldalt.
Ez a Kopp Karcsi (copyright Stonefort) úgy ír, mintha egy program 200 %-ra valósulna meg. Még az amerikaiak is jó, ha 50 százalékot kihoznak néha. Persze, ott is csökkenti a hatékonyságot a pénzhiány, vagy éppenséggel a pénzbõség, a mohó kapitalista hozzáállás, de azért mégis.
De az oroszok? Hát már az is csoda, hogy megcsinálták és repül a protó! Széria? Fegyverek? Stb. Stb. 2015?
Ha azt mondjuk, hogy az oroszok kihozzák belõle, amit reálisan tudnak (lesz belõle egy LO, vagy reduced RCS, nagy manõverezõképességû, gyors, nagy hatósugarú gép, melyre rákerül egy elforgatható AESA, ügyes EW és végre mûködõképes R-77-esek) már az óriási dolog lenne, és komoly lobbialap a nyugati iparnak. Fölösleges földöntúli képességekkel felruházni egy gépet, minket, meg a hasonszõrûeket nem tud hasba akasztani....persze nem is minket akar....
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Még ekkor sem biztos, mert a MANPAD és SHORAD miatt nem nyílt volna elég idõ ellõni mindent egy rácsapás alatt és a repterek nem voltak annyira közel a fronthoz. ODS alatt sem volt így és lehet, hogy Németországban sem lett volna így.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Falcon nem képes olyan felfüggesztései pontokat kezelni, hogy "ha ez a pont él, akkor a másik kettõ nem". Adott potokra pakol fel. Ha mind létezik, akkor mindra fog tenni cuccot, ha van mit. Mivel a törzs alá nem raknak többségéban semmit, ezért a másik eset lett modellezve.
Az elfogultságban igazad van. Az egész oldal elfogult. Sok adat van rajta, de az a fajta "elemzés" amit ott mûvelnek soknaknál kiverete a biztosítékot. Aragorn ausztrál és õ közölte, hogy többnyire csak mosolyognak a csókán. Az egész oldal semmi mást nem csinál, mithogy azt propagálja, hogy vegyünk F-22-õt. Annak ellenére, hogy nem eladó... <#falbav>#falbav>
Ezt találn linkeltem.
Aki képes kihozni azt, hogy egy Szu-35 olyan szinten 5. gen, mint egy F-22, azon én had röhögjek. Nem kicsit, nagyon.
Egyébként mostanában kezdek bele egy 60 oldalas F-111 cikk fordításába és kicsit megvágásába és kiegészítésébe (1993 APJ-ben jelent meg.)
"pl A-10nek a 6os pitlonon eletemben nem lattam Mk-84et"De utanna leis irtad hogy miert...
Azok ott GBU-12esek + 1db Mk-82 ilyen tipikus CAS config Afghanistanban.
5-7es pilon nincs is felcsavarozva mer alig hasznalnak valamit CAS soran: pl ez a konf csak a 2esre rakjak a LANTIRNT vagy a Sniper XR-t aztan egy-egy AGM-65E/G.A LAU-88/A-t meg en ugy tudom azert nem hasznaljak A-10en egy ideje mert a szarnyait leterhelte.(Ugye most cserelgeti a Boeing a szarnyait a regieknek.)A pottartalyos tema megint csak olyan hogy kb 3olyan kepet lattam amin A-10en van pottartaly mert kb orakig orjaratozik egy tankkal Irakba az attelepuleshez meg az F-111 tankjait hasznaltak meg vannak ilyen kissebb csomagtartos podok amikkel mennek legibemutatora.Abszolute nem kotekedesbol irtam, mert itt mindenki beserul mindenre ha valaki mondd valamit,csak dumalunk Udv.<#love11>#love11>

A Tripla Maverick-rõl meg annyit, hogy a kõkemény hidegháború idején ezzel akartak ellátni minden USAF-európai támadógépet ami csak lehetséges lehetett volna egy VPACT tömeges harckocsi támadást feltételezve. Itt jön be a képbe az F-15E és az A-10. A lehetõ legtöbb tankelhárító rakétát tervezték bevetni minden géprõl. Ez sem jött be :)
HAVE A BANDIT DAY !
Hogy Lonciban nem láttál az nem jelent semmit, nem ez az egyetlen hibája, de ott fél perc alatt megoldottam, hogy legyen.
Az, hogy egy bizonyos fegyvert csak nagyon-nagyon ritkán látni egy bizonyos masinán még nem azt jelenti, hogy nem is lehet felrakni rá és használni.
Lehet, hogy van jobb/hatékonyabb variáció vagy konfiguráció. Jelen esetben az A-10 6os pilon a legnagyobb teherbírású ezért is rakják oda a keró tartályt csakúgy mint a 4es vagy 8as pilonra. Viszont az 5ös és 7es túl közel van a 6oshoz ezért vagy CSAK a 6osra pakolnak és akkor a 5 és 7 üres vagy fordítva: CSAK 5 és 7 pakolva és akkor a 6os üres. Biztonsági okokból !
Habár a kisebb méretû bombák elférnének egymás mellett is az 5,6,7 pilonon de külön-külön ledobva is kockázatos hogy összeverõdnek !
Szóval inkább az 5+7 variációt választják. A +1 bomba miatt.
Régen láttam A-10A képet is 6os pilonon bombával de azt most nem tudom hol volt, ezért linkelek A-10C-t ! A pilonokon és a kialakításukon semmit sem változtattak az A és C verzió között !
AQ ! ezt is kerestem vagy fél órát grrr:
http://www.af.mil/shared/media/photodb/photos/080529-F-2828D-438.jpg
innen:
http://www.af.mil/photos/media_search.asp?q=dunaway&page=4
HAVE A BANDIT DAY !
A tripla AGM-65 indítót - LAU-88/A - már lassan tíz éve, hogy kivonta a USAF. Mikor használták, akkor is az esetek 99,9%-ban csak két rakétát tettek rá. Sem az F-15E sem más gép soha nem fog tripla Maverick cipelései lehetõséget kapni, talán csak az én hadjáratomban.
Az UI képernyõ nem számít, a 3D világot nézd. Hajáratban tettem F-15K-ra 5.3-ban AGM-88-at Jó helyen volt a gépen. Multiban is.
Az F-111 gépekhez azért nincs póttartály, mert szerintem nem foglalkozott vele senki, és valóságban semi vitt szinte soha. A Koreai helyszín úgy is akkora, hogy csak 3-szor repülheted körbe a géppel. :)
Mindig vedd figyelembe, hogy a fegyverzetek megalkotásánál az ATO-t is feigyelembe kell venni, hogy az MI hogyan pakol fel fegyvert. Emiatt a valódi összes leheséges konfiguráció nem modellezhetõ le. A leggyakoribb konfigot kell lemodellezni.
Az köv kiadásban új szisztéma lesz. A hadjáratok és TE külön adatbázist kapnak. a TE adatbázis nyílt lesz, a másik nem. A hadjáratban úgy oldják meg at ATO gondot, hogy egyes fegyverekbõl soha nem lesz egy darab sem a squadron stores-ban.
Az A-10 géppel orbitális állatságokat mûveltek és én nem tehettem ellene semmit. Ez van. Mintha félig már az A-10C gépet modelleznék, vagy az utolsó évek A-10 fegyverkonfigjait. A csapat szerkesztési elve szerint nincs vele baj.
Persze ha vmi. nagyméretû kerül oda akkor az 5. és 7. pilon kiesik.
Pedig a FF4-ben vagy az RV-ben mintha jól lett volna kiosztva.
És ilyesmivel az Falcon motor nen tud mit kezdeni... Gondolom ezért lett lebénítva és úgy alaktíva, hogy kisebb bombákat hordozhasson máshol.
Ezek a dolgok nem hibák, ezek szándékos dolgok, csak aki nem érti a Falcon mûködését, az nem érti a mögötte álló filozófiát és kódot.
Ez van, a Falcon ennyit tud.
Na jó, többet, csak nem hallgatnak rám soha...
Gyors rápillantás után:
5.3> Az F-15E-rõl hiányzik az AGM-88 és a tripla AGM-65 !
Az F-15K-hoz van AGM-88 viszont ott meg nem jó helyre teszi. Nem a pilon alá, hanem bele! Lentebb kéne lennie a koordinátáinak.
EF-111-hez nincsenek póttartályok.
Az A-10 középsõ pilonja (6-os) pedig nincs beállítva. Nincs semmiféle fegyver és póttartály hozzárendelve, pedig oda akár Mk-84 is kerülhet. Persze ha vmi. nagyméretû kerül oda akkor az 5. és 7. pilon kiesik.
Pedig a FF4-ben vagy az RV-ben mintha jól lett volna kiosztva.
Ki tudom ezeket javítani, vagy csak a programozók ?
HAVE A BANDIT DAY !
Balazzsal addig okorkodtunk szombaton hogy szegeny torony azota igy nez ki...<#fogmosas>#fogmosas>
Fogalmam sincs, hogy a Royality free mit jelent, de amúgy sen tudnád kivenni õket. Az F-111 3D modell FF4, de lehet, hogy FF3 óta változatlan.
Van ez a Viggen Package:
http://falcondepot.info/FreeFalcon5/ViggenPackage/
Ezt mikor és hogyan telepítsem ? 5.0 vagy 5.3 után ? (még csak most töltöm lefele a Viggent) és az Aeyes féle fülkékeket, hogyan és miként lehet majd belerakni ? Automatikus telepítés lesz ?
Ja, és még valami: írva volt a végfelhaszn. szerzõdésben, hogy a 3D modellek azok "Royality Free"-k. Ez most pontosan mit jelent ? Felhasználhatom õket akár a DCS-hez is ? ? ? :D
Még el sem indítottam az FF5-öt de remélem, hogy az F-111 legalább olyan szép lesz mint az RV-ben :) (<Az is kellene a DCS-be :D )
HAVE A BANDIT DAY !
A flyonline.hu segít a felület bizotsításában. Az összes extrás cucc fent lesz MF tárlyen.
A kézikönyvben ott a telepítés menete. FF5.0 + 5.3
Ha jól látom akkor összegyúrták a FF4-et és Red Vipert o:)
A telepítés menete? Rögtön a Falcon 4.0-ra ?
JA Molni és hova fogod rakni a weboldaladat az extráról ? :o(
Az RP5 user manual sérült, 2x sem sikerült letölteni:
http://molnibalage.extra.hu/RP5_User_Manual.pdf
HAVE A BANDIT DAY !
Egyébként üdv újra itt!
http://www.freefalcon.com/forum/showthread.php?t=16562
HAVE A BANDIT DAY !
http://www.freefalcon.com/forum/showpost.php?p=133896&postcount=13
..és ez ? (most jön lefele)
http://www.freefalcon.com/FF5Manual/FreeFalcon5._Companion.pdf
HAVE A BANDIT DAY !
Új utánégetõ grafika van egyes gépekhez. Új flare grafika és teljesen új füst és parcticle effektek. Dinamikus fénykezelés 3D-s objektumokon.
Az új CG nem tudom, hogy mikor jön ki, de az frissített listával bír. A fontosabb dolgok a kéikönyv elején benne vannak.
Új fegyver nem került be. Az M2k-C, M2k-5, M2k-D, A-7E új 3D modelleket kapott. A H-5, Il-76, A-50 is.
Hol találok egy komplett leírást arról, hogy mik az újítások az FF5-ben ill. az FF5.3 -ban? ...(új 3D tárgyak: fegyverek, repülõgépek, skinek, és egyéb grafikai változtatások?)
HAVE A BANDIT DAY !
Egész jo kis csomag és ki lehetne irni egy lemezre minden egyhelyen.
FalconAIO
ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070
Mert, ha azzal kezded, hogy felrakod a képet vagy elmondod a beállításokat, akkor spórolhattál volna némi idõt. <#zavart1>#zavart1>
én mennék szívesen de a Falcon ismét vacakol. Az fd-kel van vmi pl. Maverick-nél nincs power gomb. Félóra nyomkodás után sikerül nagynehezen.
Ez a kép fogad Ag gomb megnyomása után:
http://www.ivpicture.hu/pic.php?id=307226Kép[/text]
Gyerekek, ez valami álom. És csak jobb lesz! :)
Az OF catridge beállításait meg ne próbáld FF-be szuszakolni, mert nem fog mûködni.
hamachin látlak benneteket, de TS-en nem.