Falcon 4.0 - BMS 4.3X
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem, hadjáratban nem tudsz ilyet csinálni. Most még nem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az OF 4.7 is atomstabil. A gond az FPS nálam.
eredeti F4 megy, FF5 megy csak OF fagy le már 4.5 -tõl. Remélem FF5 -bõl kijön végre egy stabil használható rész.
Vidd rá a radarkurzort a célra ( a kurzorirányító nyilakkal ).
A numerikus bill. Nullával befogod a célt, figyeled az indítási paramétereket ( a Hud-on, vagy a radaron jobb oldalt a kis "kacsacsõr" legyen a zónán belül. )
Nyomvatartod a Joy 2-es tûzgombját és ennyi, repül a raksi. A cél elengedése a Numerikus Del-el történik.
Én még nagyon kezdõ vagyok. :) Szerencsáre Xp alatt viszonylag stabil. Felraktam a cockpit packet is, az volt a probléma. Egyenlõre még csak ismerkedek a dolgokkal. Elméletben nagyjából tisztában vagyok, de jók a pdf ismertetõk is. Jam és megnéztem a youtubeos videókat is, molnibalage jóvoltából. :) Mondjuk még az amraam-al is gondjaim vannak. Nem tudom inditani õket, csak dogfight módban. :) Valamiért nem megy a befogás.. Melyik a def billentyû tws módban?
Ehhez adnál egy linket?
Köszi.
Látom zajlik nálatok is az élet. Gondolom közelrõl tapasztaltad a múltkori szivárgást is. Ijesztõnek tûnt, aztán hál'istennek nem lett gond.
Az utóbbi idõben én sem voltam túl aktív, amióta meg kijött FS9-hez a Magyarország vízrajz és úthálózat Varjú Laci bácsi jóvoltából, azóta csak azzal VFR-ezek :-)
Azért a jó multik hiányoznak nekem is.
Jelenleg az a kérdés mozgat, hogy installeres lesz vagy sem. Mert modernebb hadjáratot is lehetne csinálni, csak akkor annak szintén külön helyszín kelle. Viszont csak a sq. stores adatban térne el. Tehát kell egy olyan installert legyártani, ami tartalmazza a '80-as évek adatábázisát és mellette még egy darab fájlt. Az install egyik lépése az egy automatikus másolás lenne csak.
Viszont új UI nem ártana, mert akkor az egyik helyszínen 3 a másikon csak 1 hadjárat lenne.
A '80-as évek beli adatbázishoz.
- 1991
- 1989
- '80 Eurowar
Az elsõ kettõ gyakorlatilag szinte megegyezne. Annyi eltérés lenne a kettõ között, hogy F-16C Blk25 vagy F-16A lenne a Viperák közül és F-15A lesz, mint USAF gép. A Blk 25 az F-16C gépbõl lenne megcsinála. TE-ben nem is választható ez. A 3D kabin a C gépnek elég autentikus lenne a Blk 25-höz, az F-16A-nál sajnos csak 2D pit lenne a korrekt. Az is lehet, hogy minden F-16 Block 25 lenne. A lényeg az, hogy nuku precíziós csapásmérés és talán még AGM-45 sem lesz rajta. (Utána kell néznem, hogy valóságban vihették -e.)
1991-ben F-16C Blk 40/42 gépek lennének és talán erõsítésként Block 25 is. A Blk 40/42 gépek AGM-45-tel SEAD képességet is kapnának és LGB is lenne. (Felteszem, hogy van elég LANTRIN pod. Viszont több, mint valószínû, hogy nem LANTIRN modell lesz a gépen...) F-15C gépek lesznek F-15A helyett.
Az Eurowar azt csinálná, mint a régi Vailant Warrior. Európai front eszközeivel háború. Mivel nincs Europe theater, sajnos Koreát kell felhasználni ehhez. Viszont végre megtapasztalható lesz az, hogy milyen amikor az ellenfél is olyan gépekkel jön, amik nem harmatosak. Su-24, Su-17 SEAD-elgtne bõszen és osztaná reptereidet, stb.
A Win7 NVidia GTX páros alatt szar, de direkt megtartottam az XP partíciót is. Lassan eljutok oda hogy felrakom ezt a friss FF5.5-t :)
Legkésõbb õsztõl majd brutálmód multizgathatnánk megint. A Molnihadjáratot szétnyúzzuk ha elkészül :) Viper kolléga is elõkerült a háttérbõl úgy látom.
\"Nem biztos hogy a pozitív hozzáállás segít megoldani a problémát, de elég sok embert bosszant ahhoz, hogy érdemes legyen megpróbálni.\"
Lehet hogy a felbontás miatt,egyelõre nekem nem megy a játék,de eggyel visszább xp alatt,egyes pilotafülkék nem jöttek be 1440x900 on,de 1024xtökömtudjamennyin:) igen
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Snailnek vannak atomjó fotói F-16-ról. Abból készült a 2D kabin. Megpróbálok valamiféle kooperációt összehozni.
Nekem még nem volt (!) ingame CTD és UI fagyásom sem. Persze tudom, hogy az UI nálam mitõl fagyna ki. Tökéletesen játhasztó stabilitás szempontjából. A gond az, hogy az kisebb bugok miatt 3D-s világban a vörös oldal ellenállása számomra egy marék lepkefinggal egyenértékû...
Egyszer-kétszer elõfordult, hogy a 2 lépés után visszarakott az UI-ra, de nem kellett perceket várni, mint FF5.3 vagy 5.0 alatt. Ilyenkor csak save, és vissza kell menni. Ez egyébként is ajánlott, mert az erõsítések csak akkor lépnek be, ha idõnként van mentés és betöltés!
Azt még senki nem vette észre, ha a dogfight alatt elmozhatod a térképen a kersztet, akkor visszadob a játék az UI képernyõre, mintha kiléptnél a 3D-s világból? :(
Kár érte (mármint a tornádóért) mert nagyon szeretem, meg gondolom más is. Szép is, erõs is... Csak kilátni nem lehet belõle.
Valahogy ezek a régi gépek olyan faszábbak... A modern éra (F22 és társai...) valahogy olyan nyers nekem. Bezzeg egy Viggen... :)
Ha van rá igény, akkor európai gépek is érkezhetnek, mint erõsítés, ha eltart addig a balhé. Van rá igény?
Tornado akkor sem lesz benne, mert még mindig használhatatlanok. Van egy szép 3D modell de a kabin bugos, mnit állat és chaff/flare még mindig nem mûûködik az IDS gépen. Az ECR meg monentán 100% CTD betöltéskor.
Fel nem fogom, hogy ennek így mi értlme. A Tornado nagyon el lett kúrva. A HP-k is. Olyan akartak szimulálni, amire a Falcon nem alkalmas úgy, ahogy akarták. Nem értem, hogy 1 év alatt miért nem foglalkoztak vele...
Balázs! Én is szívesen nyüstölném a hadjáratodat, fõleg ha a 80-as éveket dolgozza fel! Intruder rulez! :)
Off
Tapasztalt olyat valaki, hogy nem tud bejelentkezni a fórumra? Beírom a logint és a jelszót, visszatesz a fórum oldalra, de nincs üzenetablak, és nem vagyok bejelentkezve. Írtam a szerkesztõségnek, azt mondta a manus, hogy ne hazsnáljak Explorert. Mondtam magamban, Firefoxot használok, de az ötlet nem rosz. Elõ a régi kis IE 6, egy próbát megér.
Erre láss csodát! A fene sem érti...
On
Nagy nehezen "szóra bírtam" a progit! Gef 8800-al. A kérdés, mondjuk inditok egy dogfight-ot. Mig-21-el repülök, ez külsõ nézetbõl látszik is. De a pilótafülke marad F16-é! Hogyan lehet átváltani a pilótafólkét is?
A rádió csatorna ugrálás nálam meg megszûnt a kiadott 5.5. exével. Amit beállítasz az marad. Az teszt exe-vel még nem repültem eleget ennek eldöntéséhez.
Hutler híre a lényeges. Snakemennel személyesen egyeztet. Az általam már használt exe-vel - vagy annak leszármazottjával lehetséges lehet a régi helyszínek használata. (Ahogy az én hadjáratom is emiatt létezhet.)
Ehhez kapcsolódó hír, hogy az TTO2 4. betateszt köre megkezdõdik. Engem nem nagyon mozgat a helyszín de azért beszállok a tesztelésbe. (Nem túl intenzíven...)
Az európai gépekhez nem nyúlok, mert a hadjáratomban amúgy sem vesznek rész. Természetesen a modellezõ értékek az egész adatbázist átfogják, tehát TE és dogfight alatt ez érezhetõ lesz.
Egy dolgot nem tudtam eddig megcsinálni. A hatzáras tartó korrek szimulálását a jenki gépeken. Nincs bal/jobb, csak CL tartó van mindkét oldalon. Tehát nem lesz "tükrözve" a bal és jobb szárny felfüggesztése. Valamiért nem nyeli le rendesen a kód ezt az adatot... :(
Hátha erre is lesz megoldás. Mondjuk ennek jelentõsége alig pár gépen van, és hadjáratban - legalábbis Koreában - nem túl gyakoriak.
Én az 5.46 legutolsó hadjárat fájlájval dolgozok, ami lényegében az, ami bekerült a játékba. Ez még nyílt volt. Ez módosítom és rakom mellé az 5.5 TE adatbázisából felépített saját adatbázisát.
Az 5.5-ben nagyon elpiszkálták, rakjad rendbe :-)
Az UI egyetlen része, amit át tudok írni. A szeparált simadata egyelõre nem megy, pedig kellene, hogy ne kelljen oda-vissza másolgatni azt. Elvben leheséges, csak valamiért nem megy. BaldEagle vizsgálódik.
Közben kierült, hogy Viking dolgozgat az Eurowar helyszíneken.
I'm currently working on a modified version of the Eurowar theater with an open DB and campaign.
Most megnézem, hogy a Tornado gépek használhatóak -e, végre mûködik a dispenser vagy sem. :)

Érdekes hogy xp n nekem alig CTD zett azt is csak kampányban.
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
Itthon a "netpiac" egy vicc. Netmaffia van.