Falcon 4.0 - BMS 4.3X

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Molnibalage
Hayab nagyon lendületben van. Remélem kitart. Minden modellje bekerül majd a következõ Korea '80s / Korea '90s kiadásba.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Az AF alatt sem nyírták ki a fényeket. Nehéz megmondani. Egyébként meg ÉK-ban nincs is közvilágítás...

Be is linkeltem és demer szakadt a röhögéstõl.

A mai korszerû GPS - INS navigáció mellett meg sok értelme nincs lekapcsolni a világítást, sok esetben csak könnyebb lesz a dolga az ellennek, hiszen nincs zavarforrás...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

97th Vampire
Solo repülésre biztos szép és reális, de ha háború van akkor eléggé kétséges hogy ennyire ki legyen világítva minden.

97th Vampire
2 napos anyós látogatás van nálam.

axenet
Én 7 f8 körül végzek a 72es LFE repüléssel, utána sztem vagyok (Most meg cégben melózok épp gyááá)

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

z0ty4
Estefelé ( 6-7) valakinek egy multi?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

Molnibalage
Bocs, tévedtem. Május 30-án.

Molnibalage

arrow19
Kösz tesa! <#worship>
Molnibalage

Molnibalage
Mármint a "Ha rövid a kordod" cikksorozatra gondolsz?

Az összes már beszkennelt cikk itt elérhetõ.

Ha rövid a kordod
Eagle kontra Flanker
LGB cikk
És talán még a pilótasuli

arrow19
Balázs nem tudnád beszkennerelni azt a régi cikket ami a radar használatról volt az aranysasban, kerestem égen földön de sehol sem találtam. Nagyon hálás lennék. Elõre is köszönöm. Csináltam egy jókis TE-t ha van valakinek kedve hozzá szóljon.
Bocsi, az hol található?

Molnibalage
Azért, mert az multirole. Nagy különbség nincs a pilótafülkében emlékeim szerint a pilóta oldalán. A WSO-nál már igen.

A másik kérdés, hogy a DCS kódja támogatja -e azt, hogy egy gépet két ember vezetessen, tehát a pilóta / WSO felállást.

97th Vampire
Miért pont F-14 "D"? "A" -t akarok! <#falbav> Azért jó lesz ez! <#idiota>
"High way to the dangerzo....."<#kuss>

z0ty4
Esti nézni való, mivel nincs új BMS, marad DCS-A-10. A rádiózás elég profi

Molnibalage
OFF

Nézzetek át a DCS topikba. Érdekes fejlemények vannak.

ON

axenet
Nálam esküvõzés lesz, holnapig eltart <#pias>

Assistant Director of Operations, 72nd Virtual Fighter Wing , 47th "RONIN" Squadron

97th Vampire
Ma este valaki egy kis BMS multira?

97th Vampire
Kérdezd már meg légyszíves. Nagyon érdekelne.

axenet
Amúgy ezred, nem század. 4 százdból áll, összesen kb 80 forma... <#alien2>

axenet
Igen, voltak már , azt nem tudom hányszor. Pontosan nem tudom mik vannak az eseményen, azt tudom, hogy PIT-eket szoktak kiállítani, Cougar modokat, ilyesmi. Megkérdezhetem.

97th Vampire
Axe!
A századodból volt már valaki a Lowland Tiger Meet-en (már ha tudod hogy mirõl beszélek)? Mibõl áll az a rendezvény? Az oldalukon nem sok mindent tudtam meg.

axenet
Like

z0ty4

axenet
Hopp. 2 hét, és kezdõdik az IFT trainingem. Végén még megtanulok repülni <#hehe>
Valaki nem tud FSSB Cougar modot olcsón ?

axenet
Na megfejtem a talányt <#nevetes1>

Az MFD-n lévõn (amennyire tudom) más elosztásban vannak a körök, nekünk a legbelsõ kör kell, amikor ahhoz ér a rakéta, akkor kell manõverezni.

arrow19
Gondolom azért írta Ákos mert nagyobb és így jobban látod a mozgását a rakétának. WDP-ben megtudod csinálni.
Molnibalage
Az MFD-n levõ nagyobb. 😊

97th Vampire
"...felprogramozzátok az RWR-t valamelyik MFD-re..."
A mûszerfalon lévõ RWR az nem jó? Van valami különbség a kettõ között?

axenet
Zotya veled mi történt tegnap, eltüntél az éterben ?

axenet
A rakéta kikrülõ manõvereket legjobban dogfightban tudom bemutatni, annyi kell hozzá, hogy elõzõleg dtcben felprogramozzátok az RWR-t valamelyik MFD-re. Az egyéb rendszereket egy tegnapihoz hasonló küldetés alkalmával be tudom mutatni. Illetve fontos az AA radar módokkal és használatukkal pontosan tisztában lenni, azt is meg tudom mutatni dogfight módban. Éles küldetésnél pedig a kötelékes légiharcot tudnánk gyakorolni (BFM aim9el, BVR Amrammal ).

97th Vampire
Nem biztos hogy éles küldetés keretén belül kellene ezeket bemutatnod illetve oktatnod.
Lehet simán egy útvonalrepülés is kötelékben (mondjuk TACAN-al, hogy ne egyfolytában a HSD szerint repüljön az ember) és miközben repülünk te magyarázol dolgokat illetve meg is mutatod a manõvert, formációkat, pár fontos fedélzeti rendszer kezelését stb.
Csak egy ötlet.

BMS Multi.
Ma biztos nem leszek.

Zotya!
Mit is mondtál a LAN-ozással kapcsolatban? Jó lenne neked most a szombati nap?
A cuccaid átszállítását megoldjuk ha te nem tudod megoldani.

Ez utáni legközelebbi LAN-ozási lehetõség jún. 16 vagy 17-e lesz.

axenet
Na asszem kicsit rendbeszedem még ezt a küldetést, aztán megnézzük úgy, hogy marad is még MIG nekünk.
A rakéta kimanõverezést se mutattam meg...

axenet
8 f9 között jövök, akkor lerepülhetjük a küldetést....

axenet
Repüljetetk bogaraim, ha tudok, késõbb én is jövök...

z0ty4
Vagyunk TS !!!

z0ty4
Israel Theater Settings-re gondol. Defaulton hagytunk mindent.

97th Vampire
Jó lesz majd.

Ma 19:00-tól tudok jönni.

ITO hadszintérhez van egy config ami multi érzékeny. Majd mond már meg mire állítsuk az ott lévõ dolgokat. Tegnap semmit sem kapcsoltunk be Zotyával.

axenet
Természetesen tökéletesen fiktív az egész, de talán kicsit színt visz egy küldetésbe ...

Este kipróbálhatjuk.

axenet
Csináltam egy ITO küldetést, ami remélhetõleg egy küldetéssorozat elsõ tagja lesz. Ez még gyakorló jellegû, de a többi keményebb lesz . (ja, és csak AIM9) . Itt egy kis ízelítõ :

Show force

Történelmi háttér
1986 július 3. 1 hónappal a síriai kormányváltás után Szíria új kormányzója, Kajim jogot formált
magának Izrael északnyugati határterületére. A terület olajban gazdag, és egykor Szíria része volt.
Alig 1 hét leforgása alatt a szíriai haderõ több mint fele felsorakozott Izrael északi határánál.
Természetesen Izrael elutasította a szíriaiak követelését, és NATO haderõ segítségét kérte.
A helyzet egyre feszültebb a régióban, Szíria nemrég vásárolt MIG21-esei folyamatosan járõröznek a
határvidéken. Katonai incidens még nem történt, így a NATO jobbnak látja, ha csak kisebb vertikumú
haderõt vezényel a térségbe, békés megoldást remélve. Összesen két Block25 F16 ezredet vezényelnek ki
az Izraeli légierõ segítésére. Szíria követeli, hogy ezeket is vonják ki. Válaszképp a NATO paktumot intéz
Szíria felé, melyben követeli a haderõk átcsoportosítását a határvidékrõl.

Küldetés
Elsõ NATO ezredként a térségben feladatunk a béke megõrzése. Ugyanakkor a NATO és Izrael is szeretné, hogy lássa
Szíria, milyen légierõvel is kell szembenéznie. Elsõ küldetésünk az északi határvidék menti járõrözés lesz. Hogy
erõinket megmutassuk, a határ közelében végzünk gyakorló bombázást a járõrözés végén. Fontos, hogy a határt ne sértsük
meg!!
ROE : Csak abban az esetben nyithatunk tüzet, ha a szíriai gépek átlépik a határt, illetve tüzet nyitnak ránk.

Molnibalage
Tudom. Azért javasoltam hátha. Ha összejön elég pénz, akkor fõállásban is csinálhatja valaki...

arrow19
Fighter Ops=neverending story...
axenet
Estefelé nekem is jó asszem !

97th Vampire
Elnézést a gonoszkodásért de; ez a Fighter Ops akkora vicc.... sose fog elkészülni. Mennyi ideje fejlesztik? 10 éve? Gyakorlatilag eddig semmit sem láttunk belõle (pár kép meg modell de azok is inkább csak zéta fejlesztési fázisban). Pedig ha mindazt összehoznák amit ígértek...
Könyörgöm, mutassanak már valamit a szimulátor részbõl!

Az Area51 membership meg a másik hatalmas vicc...

97th Vampire
Mivel az asszony befogott nagytakarításra így ma talán este tudok repülni. Talán.

axenet
valamikor elszabadulok ma egy jó repülésre !

Molnibalage
OFF

Tettem egy ajánlást az FO csapatnak. Fura, hogy eddig nem is gondoltak rá...

z0ty4

z0ty4
Elnézést Vampire kolléga 😊)

Ákos mai nap jó neked valamikor?

Most szedem a 80 korea-t, megnézhetjük azt is.