53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
skeleton #50324 Igazàból most ezeket az infókat a viperdrivers.org fórumról szedtem össze.
Ők a tesztelői az új verziónak és néha kikotyognak ezt azt.
Igazàból nem értem mire ez a nagy titkolózàs hiszen nem hinném hogy katonai titkos dolgokat kódolnànak bele a jàtékba.
-
Azt azért megfigyeltem, hogy amikor megjelensz akkor mindig sikerül valami kis belsős infóhoz jutnod :D
Régebben valahogy nekem is sikerült alternativ forráshoz hozzájutni,de most mindtha jobban müködne a titoktartás a fejlesztőknél.
Semmi lényekes dolgot nem tudni,hogy mi készül ,se egy elhintett kép vagy leirás mint a 4.32es elött.
Amugy a videon ami feltünt, hogy a NVG is megváltozott,mert kapott kertet és nem jelentik meg a HUD képe , vagy ez eddig is igy volt,csak én nem használtam igy?Meg talán a kötelékfények egy kicsit jobbak lennének,de egyelöre mást nem látni.
Nem tudom, hogy még mennyit kell várni, hogy kiadják az uj verziót. -
skeleton #50322 Sajnàlom hogy a fejlesztők nem veszik észre micsoda kihívàs úgy repülni hogy tényleg vért kell izzadni egy bevetés sikeres teljesítéséhez. Sokkal több kihívàst adna a jàtékban. Sajnos nekem sincs mostanàban időm hogy komolyabban elmélyedjek a Bms vilàgàban .Csak figyelem a fejlesztést és nézem a jàtékosok videóit -
Soha többet nem fogom moddolni a Falcont a régi szinten. Max. minimális szenzor és HP és role score patch, de kb. ennyi. Vagy még ez sem. Nincs rá időm és értelmetlen. Minden udpatenél elveszik az egész. Talán jó lenne végre beleintegrálni ezeket az alapba. De ezt meg nem akarják megtenni, ezért 20 éve egyhelyben tipeg a modellezés és adabázis.
Megcsináltam a MolnyFalcont és 1 év múlva az FF kihalt, jött a BMS4.
Jött a Korea '80s, aminek a teljes kiadáésa után 1,5 évvel kuka az egész, de az 1.3 update az 4.33 előtt 1 héttel készült. Nincs idpm több száz órát ebbe betolni, hogy elavuljon. Inkább írok a HTKA-ra és/vagy a jövőben angolul majd. Vagy még azt sem... Lassan 10 éve nem repülök...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.12. 15:41:37 -
skeleton #50320 Bízom benne hogy sok új dologgal fog kiegészülni az új verzió. Nagyon sok jó dolgot adtàl màr eddig is a falcon sorozathoz amiktől valóban kihívàs egy egy küldetés. Bízon benne hogy megörvendezteted a falcon közösséget újabb modokkal -
Az adatbázisban látni olyan elkőkészületeket, hogy a radarok hullámsávját igyekeznek megkülönböztetni. Hogy ez hova vezet nem tudom. De ameddig az ARH rakéták immúnsak a zavarása és az IR modellező és egyéb értékekhez nem nyúlnak, nekem addig marad a moddolás, ha élvezni is akarom. -
skeleton #50318 Lehet hogy csak a légiirànyítàshoz lesz lemodellezve az iff és a titkosabb dolgokat kihagyjàk belőle.
Bízom benne hogy az ecm rendszert is próbàljàk a lehetőségekhez képest realisztikusabbra venni. -
A négyjegyű szám? A 4330 P/T? Hm... Tényleg. -
skeleton #50316 Az alsó sort nézd . Ott lehet beàllítani az iff kódokat. Eddig teljesen màs volt az alsó sor mivel nem volt funkciója . -
Mivel én nem tanultam meg a BMS-t ezért nem biztos a tudásom. Melyik része változott annak az oldalnak, ami 6:00-nál látszik?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.12. 12:52:03 -
skeleton #50314 Pld a 6. percnél. Mikor úgy fordítja a fejét hogy làtszik a ded, akkor lehet làtni rajta az iff funkció beàllítàsokat.
-
Melyik részénél? -
skeleton #50312 Linkelek egy videót ahol a ded- en eddig nem elérhető iff funkció van kivàlasztva
https://youtu.be/ukU3ny3jN4Q
Nem tudom hogy ez eye candy feature lesz e, vagy valóban valamilyen szintű iff modellezést kap a jàték.
-
IFF? Ez azért furcsa, mert eddig kategorukusan tagadták a titkosított jellege miatt. No, de meglátjuk. A kérdés az lesz, hogy akkor F-15/F-18 vagy más gépre milyen IFF modell lesz. -
Szia!
ezzel én is így vagyok. 2 szimre nincs idő :(
az iff-re kiváncsi leszek -
skeleton #50309 Sziasztok. :) Régen jàrtam màr itt. Folyamatosan figyelemmel kísérem a BMS fejlesztését habàr nem igazàn jut időm a szimulàtorral jàtszani. Egy két aprósàgot megtudtam . Pld biztosan lesz jégtelenítő rendszer és az Iff is úgy nézem valamilyen szinten alkalmazva lesz. -
beci43 #50308 Köszi a válaszokat!Régebben volt accountom,de már törölték.Mindent pontosan kitöltöttem,viszont lehet hogy a freemaillel is gáz van. -
Nézd meg, nincs-e spam mappában a fórumtól érkezett levél.
És arra is figyelj, ha a aktiváltad az accountot, legalább egy post erejéig köszönj be az erre használt topikba.
Azokat az accoutokat, akik nem írnak legalább egy üzenetet a fórumba, pár héten belül törlik. -
Azt hiszem, hogy azért nem sikerül,mert személyesen az addmin aktiválja a regisztrációkat ,nem autómatikus igy lehet várnod kell pár napot, illetve mindenképp lenni kell kommentednek utána, mert bizonyos idő után inaktivnak veszi a rendszer vagy botnak és letilt.
vagy próbálj meg más emaillel regisztrálni,mert nekem a freemail nem volt jó hozzá -
Hát ennyi infó alapján ötletem sincs. Nem kapcs visszaigazoló levelet? Írhatok a modiknak, hogy milyen nick és email címmel próbálsz regelni.
Nem mintha szakértő lennék ebben, regeltem 2011-ben és azóta ezzel nem volt gondom. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.01. 11:19:03 -
beci43 #50304 Szia Balázs!Tudnál segíteni?Próbálok regisztrálni a benchmarksims oldalára,de nem engedi.Mit qrok el mindig? -
tavaly novemberben szolták el magukat egy tool kiadásakor
azóta már sokminden változhatott -
A 10-es beta sorszámot honnan tudtad lelesni?
Ha most kijönne az új Falcon talán repülnék is vele picit már moddolva. A DCS 2.5 szépen indult, de két hét alatt sikerült szoksás szerint szétecseszni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.02.20. 14:47:45 -
ez egyenlöre nem bizonyit semmit csak ugy mint amit én az pár hónapja irtam, hogy már a 10es béta verziónál járnak a 4.34es-el.
ez azt is jelentheti, hogy sok változás lesz benne, vagy csak , hogy a formátumot teljesen megváltoztatják, hogy jobban érthető legyen vagy csak, hogy párhuzamosan dolgoznak a manuálon a fejlesztés mellett.
De remélem, hogy a legegyszerübb válasz rá lesz az igaz, hogy már szinte kész vannak és csak a manuált irják . -
Dee-Jay-től kértem egy kis nyelvi lektorálási segítéséget és a csapattól a válasz ez volt.
"Guys from the team are already VERY buisy on BMS docs ... "
Hm... -
Vélemény? -
Még nem. Asszem tervben van. Nem F-16 szintű, hanem olyan, mint kb. a legjobb másodvonalas gépeké. De ez biztosan nem mostanában lesz. -
Ezekhez lesz normális kabin is?
Nem tudok belépni, valamiért nem fogadta el a jelszavam, és 15 perc gondolkozási időt adott... -
Mav-jp posztolta itt. Már egy másikat is. -
Btw az a video "nem nyilvános". Honnan van? -
Ezek nagyon jól néznek ki... -
-
-
Leállás lesz. -
Hopp. közben vót egy ilyen. -
Aham. -
Nálam megjavult. -
Na, most már nálam sem jó. -
Nekem még mindig jó. Küldjetek screenshotot. -
Talon11 #50285 Nálam se jön be az oldal. Gondom, valami javításdolog állhat fönn ott.