53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Kiadták az új '80s helyszínt. Jeah. Talán egyszer játszok is vele. :) -
Régen én is találkoztam vele, nem tudom mitöl lehet, talán nem dobtad le a kupakot a rakétárol és igy nem tudja célravezetni, de nem tudom pontosan mi lehet a gond. -
falcon16 #50362 Sziasztok !
Abban kérném a segítségeteket, hogy a BMS 433- ban a Maverick tréning nél a radaron befogom a célt aztán a Weapon ra kapcsolva is de a rakéta a cél előtt jóval hamarabb leesik
Segítségeteket előre is köszönöm
-
Meg a bombák.
Meg a rakéták.
Te UB blokk tényleg nincs. -
Nem hinném, hogy megjelent volna bármi is amit hayab csinált külön , azt nagy valószinűséggel majd csak a 4.34 el együtt láthatjuk min dolgozott, mert egy éve nem posztolt semmi ujdonságot, sztem bevették a csapatban és belső munkásként már nem postolja ki mit alkot.
Egyébként, meg csak a rackeket csinálta amit mutatótt :
rack modellek. -
A fegyverek részletesebbnek tűnnek, de lehet, hogy rosszul emlékszem. -
miből gondolod, hogy Hayab é ez a model? -
Ez is mintha újabb BMS4 tesztváltozat lenne. Mintha Hayab új, még nem integrált 3D modelljei lennének. -
Megvolt az update. -
Nemtom ki milyen rég telepített BMS-t, azt ugye nem felejtettétek el, hogy a BMS az INSTALLER mappát patcheli, és onnan indítja automatikusan a feltelepített BMS frissítést.
4.33-at nem kell feltenni, a 4.33U1 külön programként jött ki, és 4.33 nem kell elé (másik mappába települne egyébként is).
Amit letöltötök patcheket, annak az U1 installer mappát mutassátok meg, ne azt, ahova a BMS került.
Ha friss install, akkor BMS telepítés előtt lehet felpeccselni az installert az utolsóra, nem kell egyenként végigjátszani minden patchel.
Ezért kell megtartani az installer mappát is a feltelepített BMS-el prhuzamosan, mert minden patch telepítése ezen keresztül történik.
Ha az installer mappa frissült, akkor a letöltött frissítéseket le is lehet törölni, azokra nem lesz szükség, még teljes reinstallnál sem.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2018.03.22. 23:41:54 -
igen ,de nem muszáj egyesévell telepiteni, hanem ha az összeset egy helyre pakolod akkor felteszi egymás után ,de legalább is érzékeli,hogy melyek elérhetők -
Nekem még U1 van fent. Jól értem, hogy az összes korábbi update kell az U5 előtt?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.22. 22:51:03 -
Igen, az nálunk is így van, a default skinekről is le kellett szedni a festők szignóját, mert amit kiadunk, az csapat munka. -
Még azért is, hogy kiírt, hogy JP. Én úgy emlékszem, hogy a BMS4 manualokban nem fejtik ki, hogy melyik feature kinek keze munkáját dícséri, nem emelnek ki senkit a csapatból. -
Nem csodálkoznék rajta, ha Switch barátunk nem sokáig lenne a csapatban, ott írja, hogy ezeket a szarokat majd JP-nek köszönjék meg, ne neki. Pont erről beszéltem néhány poszttal ezelőtt, hogy az ilyen pöcsök viszik el a showt azok elől, akik dolgoznak sok minden máson is. Tök mindegy, hogy ő csak a hajó egy részét csinálta, sokan a nevéhez kötik a hullámzást is, mert ő volt aki bemutatta először. Ha ennyire nem tudja tartani a pofáját, akkor menjen újságírónak, ott még meg is dicsérnék ezért. De ha beveszik egy csapatba,és ő elfogadja, hogy alkalmazkodik az ott érvényes szabályokhoz, az nagyon nem okés, hogy aztán ha olyan kedve van, akkor szarik rá :/
És lehet, hogy az átlagjúzer nem érzi ezt annyira gáznak, én belülről láttam, hogy a Clod-os TFS-nél több lead programozó is az ilyen pöcsök miatt ment el vagy tartott hosszabb szünetet. Volt aki konkrétan kifejlesztett fícsöröket kukázott, mondván, hogy jól van, akkor majd csinálja meg az, aki a fórumot végigturnézta az ő fejlesztéseivel (ha pénzes project lenne, akkor még lehetne azt mondani, hogy kit érdekel, megkapja érte a pénzt, de a BMS pont nem pénzes project) :/ -
Switch hszecsinált egy hajót és tett be képet róla 4.34 alól. És már neki is elege van a nagy titkolózás olyan. Ha jól értem akkor a víz már hullamozni fog. -
Ez az idézet honnan van és mire vonatkozik? -
It will be available for 4.34 and the feature freeze is end of the month (tired of that nonsense secrecy...).
Remélem a bugkeresés és kijavitás nem vesz sok időt igénybe. -
Baltic teather U5el kompatibilis. -
Ok, én voltam a hülye, limitálva volt az egy időben futó torrentek száma 1-re...
Lejött, köszi. -
Most szedtem le, nálam nem volt gond, amit a net engedett maxxal jött -
Neked lejött már? Nálam áll a torrent, pedig csak 33MB... -
Multi hadjáratok nemrég indultak be újra, a Balkánon két menet ment le mióta rendbe tették a netkódot. Nekem nem volt fagyásom, de gondolom sokaknak igen, ha ennyire az online fagyásokra fókuszáltak ezzel a patch-al. Egyébként 31-én tervezik indítani a következőt. -
Bár nem pont erre számitottam, mert ez lehet akik sokat használják multiban hasznos, de nem hinném, hogy ha egy évig elvoltak enélkül a javitások nélkül, akkor még pár hónapig nem birták volna ha megjelenik a nagyobb csomag? Vagy ez azt jelenti, hogy többet kell várni a nagy javitásra, vagy csak a tulajdonso váltás miatt kellett kiadni ezt a javitást m hogy megváltoztassák az EULA-t meg a logót? -
Falcon BMS 4.33 U5 Changelog
============================
Generic Information:
- The build number string in the Falcon UI reads "4.33.5 Build 16084" after the update
- No data or docu or config files have been changed, this update is a pure "code-only" patch
- The shortcuts in the start menu and on your desktop will NOT be renamed to U5, feel free to rename them manually
CODE:
- Updated splash exit credits for the new Falcon copyright holder: Billion Soft (Hong Kong) Limited
- In multiplayer, campaign and other UI movies will not be played anymore (independent of the "-nomovie" command line option), since movies in MP can induce CTDs
- Multiple (potential) CTD/hang fixes, especially for multiplayer:
* CTD while sending/receiving FalconSimCampMessage
* CTD while sending/receiving FalconEvents (e.g. FalconCampEventMessage)
* Message buffer overruns for certain campaign messages
* CTD known as "RtlAnsiStringToUnicodeString" issue (hopefully!)
* Clients crashing when leaving the sim while they were on the chute
* Divide by 0 CTD in MissileDefeatCheck
* Client crashing when creating the 5th flight of the package
* Added CTD protection for the server in case flight is requested in an already full package -
Falcon BMS U5 javitás !!! -
Kutyacsont? Egy harcászati szimunél bocs, hogy "gumicicám" az, hogy közne nincs a valósághoz... -
Megint nem a lényeget fogod meg. A dcs-ben sem irt sehova senki deadline időt,hogy ekkorra elkészül. csak anyni van, hogy foglalkoznak e vele vagy milyen stádiúmban van.
Az meg , hogy ki csinálja vagy a játék mely része érintett megint nem lényeg.
A lényeg, hogy az amit viszont szeretnél látni az belekerül e vagy nem.
Ahogy a te kutyacsontod,hogy a rakéták zavarhatósága lenne egy olyan sor, hogy (rockets modelling improve in progress) pont.
Ebből tudnád , hogy rajta vannak az ügyön és neked már nem kell vele foglalkozni.Ha modellról van szó akkor esetleg a készitője ha nyitott topicot azt meg lehet jelolni hozzá.
A modell organizációs topic meg semmi, oda még senkit nem láttam beirva, hogy igen elválaltam ezt és ezt ,hogy megcsinálom, más már ne kezdje el. -
Ha újakat akarnának behúzni, akkor árkád vonal felé kellene elmenniük, amit nagyon remélem, hogy soha nem fognak megtenni. Akinek az ilyen hardcore szim kell, az meg úgyis megtalálja a Falcont, mert szerencsére azért népszerű annyira, hogy sok helyen olvasni róla. De nem attól marad valaki BMS-ben, hogy van-e infó a következő peccsről, hanem azért mert repked az aktuálissal...
Hagy ne gépeljem be megint, hogy miért nem akarják megosztani a fejlesztés alatt lévő cuccokat. Ha roadmapnak nevezed dev update helyett, akkor is ugyanarról lenne szó, előre elmondani hogy mit fognak csinálni, ami vagy bejön vagy nem, de legalább nem lenne meglepetés kiadáskor sem.
Ráadásul a BMS roadmap így nézne ki:
2015
F-16 development
F-16 development
F-16 development
F-16 development
2016
F-16 development
F-16 development
F-16 development
F-16 development
2017
F-16 development
F-16 development
F-16 development
2018
F-16 development
planned:
F-16 development
DCS nem így csinálja, ők megígérik a fejlesztéseket, előre eladják az egészet, aztán kiadáskor kamuznak egy jót, hogy miért késik két hetet, majd szépen elfelejtik az egészet. Én még mindig várom, hogy hol van a január végére ígért 2.5, nem az openbeta phase 1 bugfix 0.0, hanem a végleges 2.5, amit Wags még decemberben istenbizonyra megígért. Tényleg ez lenne a követendő példa? -
Halkan kérdezem meg, hogy a DCS roadmap értelme mennyi? Semmi. Éves pontossággal nem tudták tartani. A Nevada vagy 3 évet késett...
A fejlesztési rész sem igaz, mert a BMS fő fejlesztése a kódban van, ahhoz nem fér hozzá senki. Aztán a kódhoz tartozó DB, amivel szintén nem kezd 3rd party semmit. A 3D modellekre meg ott az organizaton thread... -
csak ilyen egyszerűre gondoltam csak egy ember írhatná össze a felmerült dolgokat és ami megvan azokat kihúzná és megjelölné,hogy mikor.
Egyrészt igy elkerülhető,hogy valaki belekezd olyan fejlesztésbe ami már kész vagy folyamatban van.az amúgy is szűkös források így hasznos dolgokra mennének .
nem lehetne megbeszélni,hogy ezt miért ,csak hogy ez kéne bele vagy ezen kéne javítani.
DE ebböl nem derülne ki, hogy pontosan mikor készül el hogyan fog kinézni vagy müködni,de mégis lenne egy visszajelzés,hogy halad a fejlesztés .
De most még kevesebb infó van mint a fizetös cégeknél ,nincs fenntartva az érdeklödés és esetleg megtartani a felhasználókat ami a jövö záloga lenne.Hiába vannak fanatikus emberek ha nem lesz uj generáció akit megfogjon akkor kihal .
1év vagy több nagyon sok idő hirek nélkül manapság. -
n+1-szer akartak emberek adadkozni és nyitottak topikot neki. Mindig az volt a válasz, hogy "kösz, mi nem így csináljuk". Az Aeyes piteken kívül valódi fizetős tartalom sem volt a Falcon-hoz.
Ha fizetős lenne, akkor supportot is kéne mellé adni. Mondjuk röhögve jegyzem meg, hogy a DCS fizetős, support meg van, de minek kategória sokszor, a termékek évekkel a release után nincsenek befejezve, lásd MiG-21bisz. Kell az F4-nek? Köszi nem. Akkor inkább maradjon ingyenes és moddolható, mert akkor leglább én kijavítom. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.12. 21:08:27 -
BMS fizetőssé tétele licencelési rémálom lenne, mindent, amit beletettek, annak a forrását tisztázni kell, bárki, aki dolgozott a a kódon, attól papír kell, hogy a jogokat átruházza a BMS cégre, amit nagy valószínűséggel meg kellene alapítaniuk. Vagy kompenzálást kellene, hogy kapjanak. Ha a fejlesztők nincsenek rászorulva a pénzre, és a fejlesztési jogokat egyébként is megkapták, akkor szerintem egyiküknek sem jut eszébe a pénzt belehúzni a képletbe... és fizetős vásárlókkal vívni, hogy ki mit vár el és mit kapott a pénzéért...
Ha pénzügyi problémájuk lenne, akkor indítsanak egy donation oldalt, vagy adjanak extra tartalmakat pénzért, az is sokkal egyszerűbb lenne, mint a BMS minden eddigi javítását normálisan lepapírozni és terjeszteni.
@repvez. Alapvetően igazad van, de ha túl sokat és túl sokszor kérdeznek olyat, amiről vagy nem akarnak, vagy nem tudnak beszélni, akkor az nagyon zavaró tud lenni. És egy idő után idegesítő is.
A wishlist-el nekünk is meggyűlt már a bajunk CloD-nál. Sokan arra használják, hogy a fejlesztőkre nyomást gyakoroljanak, hogy az ő problémájuk mennyivel fontosabb, mint másoké, vagy az, amivel a fejlesztő foglalkozik. Volt olyan arrogáns pöcs, aki az egész online századát ráuszította a bugtrackerre, hogy tolják felfelé a számlálót, majd jött a fórumra verni az asztalt, hogy miért nem foglalkozik ezzel senki. Aztán csodálkozott, amikor valaki kicsit keményebben tette helyre. Ugyanaz a szitu, mint az állandó kérdezősködés. Egy ideig elmegy, de van egy pont ami után már nagyon nem korrekt valakit olyan munka miatt baszogatni amit ingyen és bérmentve csinál, puszta jófejségből. Valszeg BMS csapatnál is eljött ez a pont. -
Mondjuk ha nem is árulják el, hogy mit mikor és hogyan csinálnak azért nem kéne bannolni azokat akik erre rákérdeznek, mert volt ilyenre példa.
A legjobb az lenne mint a dcs esetében láttam, hogy van egy topic ahol összegyűjtik a már megoldott és a közeljövőben várható featurek vagy kiegészítők listáját.
Ez egyrészt a felhasználónak egy támpont, hogy mi változott egy egy új javítással, másrészt a fejlesztőknek egy visszajelzés, hogy mit szeretne a közösség, mi lenne a fő irány amivel jobbá tehetik.
Anélkül,hogy változtatnának a mostani politikájukon. -
Minden fejlesztőcsapat az F4 története során kategorikusan elvetette a fizetős kiadást. Egyedül az LP csinálta ezt az AF-fel pofátlanul lopva helyenként egyes 3D modelleket és skineket is. Nézd meg, hogy az hova fejlődött. Kb. sehova, halott volt már 2009-ben is. A MP stabilitás és menedzselhető földi egységeken túl semmit nem tudott, az SP3/4 szintjén volt ezt leszámítva kis túlzással.
A Falcon számomra mindig ott bukik el, hogy nem tervezik olyanra csinálni, hogy a MOD-ok updatelve lehessenek tartva. Ez nem is lenne baj, ha az adabázishoz sikerülne érdemben hozzá tenni. Az SP3/4 óta gyakorlatilag változatlan. Röhej... Pedig én felajánlottam, hogy megcsinálom. A szóló MOD-omban meg is mutattam a végeredményt. Fogalmazzunk úgy, hogy bokájáig nem ért annak egyetlen Falcon változat sem. Mégsem látom sehol. A Nordic helyszínnél okkal kértek fel kooperációra. :)
Ui. Igen, nem vagyok szerény, de ez van. Egyes AAM és SAM FM is az alapján készült, amit megadatszolgáltattam nekik és durván módosítottam a repmodellt. A chaff/flare-eknél is ez van.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2018.03.12. 20:05:06 -
Igazad van. Lehet hogy nekik is el kellene menni fizetős irányba. Vagy modként vagy önálló "új" játékként megjelentetni.
Én a RoF "folytatását" várom a flying circust. :) Ott nincsenek ilyen biszbaszok hogy iff.. Mi van rajta kereszt vagy kokárda :) Aztán ott is hátha kapunk egy helyi forgotten battlest, és mehetünk a K.u.K légjáró csapatokkal, az olasz fronton. -
Nem hiszem, BMS fórumra nem szoktam írni, inkább read only módban vagyok ott fent.
De ez mindenhol így van, nem csak BMS-nél. :) -
Minden szavad igen. Főleg, hogy ez már a BMS fórumon le ís írták. Majdnem ilyen hosszan és szöveggel. Csak nem te voltál? :) -
Aki programozza ezeket, annak az egyetlen fizetsége a munkára a közösség elismerése, és mint ilyen nagyon fontos, hogy ki és hogyan jelenti azt be. Aki olyan munkáról és fícsörökről szivárogtat, amit nem ő csinált, azzal "ellopja a show"-t attól, aki az érdemi munkát végezte. Ezért nagyon utálja a legtöbb fejlesztő, ha belsős körbe hívott tagok nem tudják tartani a szájukat, és ha valaki lebukik az általában rövid úton repül is (a titoktartási szerződések alapvető pontjai szólnak a közösségi médiáról, és ezt szigorúan szankcionálja is).
Hogy a fejlesztők miért nem adnak ki folyamatos jelentést, hogy melyik fícsör hol tart, annak sok oka van. Talán a legfontosabb, hogy nem szeretnek olyat ígérni, amit nem biztos, hogy be tudnak fejezni, mert utána a fórumokon egyből rinyálni kezdenek, hogy "hol van a fícsöröm, amit ígértetek". Ezt a legtöbb kiadó is utálja, mert negatív reklám. Másik, hogy szeretik, ha az új csomag "nagyot szól", ha a közösség meglepődik és napokig csak erről beszélnek. Ennek egyik feltétele, hogy egyszerre sok újdonságot adjanak ki. Ha minden hétre jut valami hír, az egy idő után már nem is lesz hír. Ráadásul a programozók jellemzően utálják a PR melót. Én mondjuk örülök annak, hogy facebookozás helyett inkább a hobbijukkal/munkájukkal törődnek. Annál előbb lesznek kész. -
Ha nem tudja a közönség, hogy mi jön, akkor nem kérdeztnek, hogy mi miért nem került bele. Gondolom én.
Én arra leszek kívácsi, hogy Hayab keleti modelljei és fegyverzete végre belekerül-e. Meg kapnak e a vörös gépek végre korrekt loadout beállítást. 9 éve, hogy elküdtem az FF csapatnak az ajánlást és azóta sem sikerült beleszuszakolni. Meg jobb role score-st, stb.
A külsőleg nem, de valójában igen fotos változtatásokról. Asszem írok Dee-Jay-nek... :)