53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Wampapa #50804 Block 50-et mondták.
Nem vagyok túl optimista azzal, hogy megérem-e :P
-
Skacok, ez Falcon topik. :) -
Tetszik a MiG-19 is. Jó hogy mennyire használható az egy másik dolog, de tetszik :) A varacskossal voltam egy ideig, de nekem nem szívszerelmem. A 16-osra kiváncsi leszek. Melyik változat lesz? Odaát dicsérik eléggé a Minyót is. Mondjuk gondban leszek ha kijön a szarvastehén :) Az kell :) Nem nagyon van időm egyelőre, még a navigációt és a hordozó fedélzeti műveleteket csinálom. -
Wampapa #50801 Nem bánnám, ha a LITENING-ot rádobnák már végre.
Jelenleg szvsz az A 10 meg a Harrier és a Mirage is (annak ellenére, hogy azt nem nagyon vágom) jobb modulok.
A disznó mindent visz nekem.
Az a gond, hogy most el tudnék b.ni rá egy csomó manit, érdekelne Nevada, az F-5, a Gazelle, a régi MIG sorozat, a Sabre, a Cica.
Nagyon várnám a 16-ost meg az AH-1-et.
És minden szaktopikos leirásra, ami a VR-t emlegeti, rá kell csapnom a kezemre, hogy ne kezdjek azonnal szemcsit, kártyát meg uj procit rendelni. :(
Aprópopó, te rájöttél már, hogy az IR Maverick seekerét mivel kell mozgatni ? Nem találom. -
Tomcat nagyon szépen meg van csinálva, de kiderült, hogy az nekem az nagyon 80-as évek
. Kb semmire nem jó, amit Falconban eddig megtanultam, plusz human RIO nélkül nem is az igazi (Jester elég hülye néha). De ha valakinek analóg kapcsoló meg radar fétise van, annak kötelező
-
De legalább van és dolgoznak rajta. Tetszik, egyébként is szeretem a hordozós gépeket. A Tomcatet megveszem majd, de szerintem csak karácsony körül. Mégiscsak a mi kis legendánk :) -
Én is repkedek vele (VR-al), tényleg szép, de nagyon félkész az a modul még. Tomcatot nem próbáltad? -
Én már átálltam :) Élvezem a DCS Hornetet :) -
Ez eléggé egyértelművé teszi a helyzetet. -
A közösség megemlékezett, többen csináltak videót. -
Az évforduló előtt semmiféle porhintésre nem emlékszem. Egyesek tippje ez volt, de semmi sem utalt rá.
N+1-szer el lett magyarázva miért nincs semmiféle preview...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.04.09. 20:35:07 -
Persze, de egy játék életében nem szokszor fordul elö, hogy a 20 éves kort megérje, max ugy emlékeznek meg róla husz év után , de hogy még aktivan fejlesztenék, olyan ritka és nem voltak egy szem képet sem kitenni vagy valami hivatalos bejegyzést tenni és igy elszalasztani egy jó alkalmat egy kis hirnevet vagy figyelmet generálni Amitől több ember ismerhetné meg , mert végül is ha nincsenek felhasználok akkor nincs is miért késziteni ez egy körfolyamat .
De mindegy majd meglátjuk talán valamikor , hogy mit ugyködtek és még mire számithatunk .
-
Nem ízelítőznek, de ezt már átbeszéltük.
Attól, hogy volt korábban feature freeze, nem jelenti azt, hogy nem tettek bele mégis újabb dolgokat. Meg is gondolhatták magukat. Vagy találtak valami oltári nagy bugot. Nem tudhatjuk. -
Hát én már nem merek hinni semmit sem, tavaly december óta rebesgetik , hogy kiadják, ott volt a 20 éves évforduló, egy nyamvadt képet vagy videot nem voltak képesek kiadni legalább abbol az alkalombol egy kis izeltönek.
Akkor karácsonyra is akartak valami, azóta már lassan ujabb fél év telt el.
Tavaly márciusban, volt ,hogy a Shadow nevű srácot baszogattáék mert elszologatja magát és ott volt , hogy az irta, hogy feature freeze stádiumban volt a játék, azóta 1 év telt el.
-
Manualos topikba írta Mav-jp:
"Piece of advice
Don’t waste money in printing 4.33 manuels now.... "
Peersze, húzzák még az időt kicsit :D -
Talon11 #50789 Ha most jönne, akkor le is fogom tölteni ezt, meg a hozzávalókat. -
Most hétvégén még rá is érnék kipróbálni. :) -
Az tetszene, ha jönne a 4.34... -
Érdekes, hogy pont most nyitott ilyen thread-et. Hm.... -
Engem érdekelne. Köszi. -
Egy beszélgetés messzire vezetett.
Mav-Jp aztán PM-ben is válaszolt. Szóval a 4.34-ben benne van már az új IR kód. Ide nem másolnám be az üzenete szövegét, de PM-ben elküldöm, akit érdekel. -
Baltic Map. Qrva szép ez a térkép.
-
Nem semmi melót tett bele. -
Én sem töltöttem le, én is csak akkor ülök más típusba, ha esetleg hadjárat vagy valami különleges scenário miatt feltétlen muszáj, egyébként csak F-16. -
Én soha nem játszanék ezzel. Eléggé muris érzése 4. gen avionikával repülni elektroncsöves korszak gépeit meg FbW-vel. -
Ugyan, az ilyen hobbi-projectekben az építés/programozás legalább annyira leköti a moddereket, mint maga a repkedés. A 16-oson kívül úgyis minden más gép csak placeholder, nem tudom mennyien játszanak egy olyan helyszínen, ami csak ilyen gépekkel repülhető... -
Vietnam.
A hajukat tépik majd, amikor 4.34-re lehet az egészet 0-ról újra csinálni... -
passz, de nagy valószinuséggel a Balkán. -
Melyik helyszín? -
ez valami virtual training program, ahol a különbözö századok közösen repkednek. hasonlo mint a tigermeet vagy a red flag -
Nem ismerem őket. -
vTLP 19/1 course mission #1
ha ez mond valamit neked. nekem annyi jött le, hogy az idei első oktatás. -
Ez szép. Azt lehet tudni, hogy mikori a kép? Melyik század repül ennyi játékossal?
Az a durva ha senkinek nincs lefagyott trackIR, vagy kihúzódott pedál kébel :D Nem is tudom mi hányszor futnánk ennek neki... -
egész jó multis kép es ez csak a human része :)
-
Új tacview. -
Érdekes info, köszi a linket. -
Hadjárat tweakek. -
A szemüvegnek is lehet hozzá köze, ha nem jól fókuszál a szemed, az gáz. Ráadásul ez is olyan mint a TrackIR, szokni kell.
Próbálgattam most lövöldözős játékokat, amikor kontrollerrel mozogsz, főleg ha fordulsz szűk helyen, akkor 1-2 sarok, és le kell ülnöm nekem is. Nagyon rossz érzés, szó szerint azt szimulálja a sisak, ahogy szédülsz. Na nem is kell sok, hogy tényleg szédülj :) De megszokható ez is, ha az agyad megtanulja, hogy ez nem gáz, akkor a gyomrod is békén hagy
-
Nekem nincs hozzá gépem. Veled próbáltam ki a VR-t, de sokszor beszédültem tőle. -
Azért egy VR-ért sok mindent odaadnék, hihetetlenül sokat ad a repülési élményhez. Sokan vannak, akik BMS-ből a VR miatt mentek át DCS-ezni, bár én nem vagyok köztük, nekem a DCS még VR-al is ugyanolyan üres mint anélkül, de megértem azt, akinek a trackIR+monitor a VR sisak után már nem lesz ugyanaz az élmény.