53049
  • z0ty4
    OMG mekkora fun lehetett....

Ráadásul vittek magukkal cuccot rendesen
  • Molnibalage
    7 gépes multi.

• L Viper #33194
    Ez itt Off, de azért beírom:
    Az ég és nap mod itt volt tárgyalva, szerintem világbajnok a cucc:
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1055930387&no=30179]#30179[/URL] Letöltési link a 3-as oldalon van a Sun glow-hoz, a 6-os oldalon meg a Dawn texture.
    Itt írtam le a saját variációimat [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1055930387&no=30196]#30196[/URL]

Még képek 1.
    Még képek 2.
  • L Viper #33193
    Az alap tükröződésben este jobban előjön, nappal kevésbé érzékelhető. Egyébként cserélhető teljesen áttetszőre, kinek melyik jön be.

Ez az alap FS2004, ez mindenképp kell. Millió kieg. létezik, területekre, grafikára, stb.
    Ami mindenképp ajánlott: a talajhoz Ground Environment (fizetős), Magyarországhoz Varjú László alapcsomagja, ami a vízrajzot, település, út-vasúthálózatot tartalmazza. Kell még egy domborzat, pl. van jó ingyenes is. Az alap felhők is kuka, meg a vízcsillogás és az ég színek is. Ezekhez is vannak jó ingyenesek.
  • colbeny
    "Mi kell még ehhez, hogy a képeden látható szépség elérhető legyen?"

Ez engem is érdekelne...
  • Molnibalage
    Egyébként miért fekete hátul az OF-ben a kabin plexije? Soha nem értettem, hogy ez mit akar modellezni. Egyetlen képen és videót sem látni ilyet a valóságban.

MásEz az FS2004? Mi kell még ehhez, hogy a képeden látható szépség elérhető legyen? Ha van gyors jet gép, akkor FS multi is befigyelhet néhanapján.
  • L Viper #33190
    A csillogás nagyon szép.
    Csak jönne már és ne két hét múlva, ne két hét múlva, ne két hét múlva
  • L Viper #33189
    Oké :-)
    De sokat repkedtünk még pár éve.
    Jahh, az OF-es kabin képen te vagy ott jobb hátul. Egy olyan mappából turiztam a képet, aminek ez a neve: Multi_JD
  • Molnibalage
    Eddig nem látott BMS4 (?) képek.

• JoeDestroy
    Tegnap én is eljutottam odáig hogy feltettem az 5.52-t :)
    Kipróbáltam, szép is, fut is :)
    Majd multiban meg megteszteljük...
  • Molnibalage
    Én alig pár percet repültem vele. Most éppen pihenek. Se HTKA cikk - bár van egy félkész - se MolnyFalcon, se semmi. JÁTSZOK, 1 év után. :) (Oblivion - Nehrim)

Ami feltűnt, hogy bár az AWACS sajnos most sem kapcsolható ki - mindig van - de a dogfight alatt nem karattyolt állandóan. Majd azért még megnézem más helyzetben is. Azért továbbra is elég nagy hibának tartom, hogy nem lehet kinyírni, ahogy eddig mindig lebénítható volt CE-n kersztül.
  • L Viper #33185
    Bizony, az FS2004 okos moddolással merő gyönyörűség és gyors, mint a villám. Egyre jobb kiegek vannak hazánkhoz. Megismerni, a tájat, a városokat stb.
    (Bevallom, ha kevés időmből repkedésre is jut, az szinte csak FS2004.)
    Nemsoká rosszidő, lesz is több idő! Rímel is :-))))
  • L Viper #33184
    Végülis jogos, de annyira időhiánnyal küszködök, hogyehajj.
    Ma este jutottam odáig, hogy feltettem az FF5.2-őt. Egyébként szépen alakul, egyre jobb.
  • Molnibalage
    Az FS képeken meg beszarok. Ilyen tájon lehet repkedni a régi FS 2004-gyel is?
  • Molnibalage
    Nosza, a képeket tedd fel kintre, hogy már csak ez kellene. Ha máshogy nem, akkor a dds sorszámokat el kell kérni.

Nem kötekedésképpen mondom, de bármikor lehet kérdezni és, ha a válasz megvan, akkor segíteni is. :)
  • L Viper #33181
    A kabin első részéről az Open Falcon mappámban vannak képek.
  • L Viper #33180
    Az jó lenne. Nekem is ez az egyik dolog, amit az új 3D-s kabinból hiányolok.
    A hátsó része főleg csúnyább, mint pl. az OF-é, vagy ami az RV-ben, volt (az alap FF5-nél a CG-nél is maradt még ez).
    Az OF hátsó rész elég szépen textúrázott, jó lenne egy ilyesmire lecserélni a jelenlegi FF5 textúrát:

OF 4.7 3D:

FF5 3D:

• Molnibalage
    Ha megnézed az OF kabint, akkor ott is van ilyen rész. Nem félkész, csak ilyen a natúr fém színe egy ilyen játékban. Itt nem tudsz bump mappinges textúrát adni, ami ez egyenetlenséget és kopást modellezné.
  • repvez
    igen arra gondolok, igy olyan félkész hatása van az egésznek
  • Molnibalage
    Milyen textúra hiányra gondolsz? Szerintem a fémszínű sima festést gondolod te textúra hiánynak. A 3D kabin nem fog változnai szerintem. Pilótát meg inkább ne tegynenek bele, mert ótvarul nézne csak ki és kitakarná a szép kabint. :)

Egyébként semmilyen kérdésre nem tudok mér válaszolni. Ahogy írtam, a dev fórum halott. Nem használják azok, akik csinálják. Én már csak névleg vagyok FF tag. A múltam miatt segítenek, de az érdemi munkákban és tesztelésben nem vagyok benne. A beta csapat is felszoltott elvileg.
  • repvez
    video1
    video 2
    Az F16-nak mikor javitják ki a 3d-kabinjának a textura hiányait ill. mikor kerül bele pilota mint a tornado és az F18-as esetében ?
  • Susu986
    Azok sajna nincsenek fent, viszont most már tudom, hogy nem gáz, hogy nem megy a tankolás. Kösz!
    A tiles problémám megoldódott, tetszenek az újak, bár remélem, hogy ez csak egy átmeneti lépés, ahogyan írták.
    Érdekességképen kipróbáltam az F-14 vezetését is, bár ugye nincs úgy lemodellezve, mint az F-16. Ami érdekes volt benne viszont, hogy még az automatikus szárnymozgató mechanizmus is le van modellezve, szóval ha hangsebesség körül repülök, akkor magától hátraszeli a szárnyakat, mint igazából. És az F-14 még nincs is a játék fókuszpontjában. Elképesztő :)
  • Molnibalage
    Ha van lehetőséged OF-fel vagy AF-fel tolni ott próbáld ki relaisticon. 1,5 kihagyás után kb. 1 perc alatt tankoltam mindkettőben. Ennyire pocsék sajnos az FF refuel kódja.
  • Susu986
    Oks, kösz, akkor nem én vagyok a hülye. Mondjuk tény, hogy nagyon jó formation flying skill-ek kellen(én)ek hozzá.
  • Molnibalage
    BaldEagle ígérta, hogy javítva lesz. Realisticon és alatta gyak. lehetetlen volt, mert buta volt a tanker.

A legkönnyebb szinten ment - neked lényegében semmt nem kellett csinálni és optikailag okádék látvány volt - de az MI nem tudott tankolni. Ergo értelme sem volt. Hadjárat sincs olyan, ahol ez perpill indokolt lenne.
  • z0ty4
    20 új hozzászólás, itt már sejteni lehet, hogy történt vmi :)

Megyünk és meglessük....
  • Susu986
    Ez a képküldés dolog nálam elég hosszadalmas, inkább újrateszem az egészet még 1x, hogyha alapból mennie kell. Ha még mindig tré, akkor írok, de kösz a helpet! Hooah, neked meg szívesen! :)

Ja, ha már itt vagyok: Molni, neked megy a légitankolás, és csak én vagyok nagyon béna, vagy tényleg nagyon szívatós? Egyszerűen képtelen vagyok olyan közelre kerülni a géppel anélkül, hogy a magasságom a tankerhoz képest ne ingadozna fel-le.
  • Molnibalage
    Nem kell semmit sem csinálni a tájjal. Alapból működnie kell. Tudsz rakni egy képet, hogy nálad hogy néz ki?
  • hooah
    Hálásan köszönöm
  • Susu986
    Itt minden fent van:

http://www.pcpilot.hu/category/5-freefalcon-5.x.html

sorrendben:
    5.5_Installer.rar
    FreeFalcon_5.52_Patch.exe
    FreeFalcon5_Cockpit_Pack.rar

Valaki adna tippet a hi-res tiles-sal kapcsolatban?
    danke!
  • hooah
    Úúú ez kicsit sok információ, amikkel az a baj, hogy már el is vesztettem a fonalat, hogy melyik is meg hogy mint, szóval értitek?

És hol is találom meg ezt a 2-t, ha jól értem csak ezek kellenek hozzá?
    Az a Cockpit pack abban is kéne segítség.
  • Susu986
    Nálam viszont mintha ugyan úgy nézne ki a táj, nem tűnik élesebbnek. Nem kell valamit extrán állítani, elvileg alapból az új tiles-okat használja?
  • Molnibalage
    Igen, ez a helyes sorrend. Az 5.0 már nem kell. Viszont ne felejtse el felrakni a cocpit packot!
  • Susu986
    Egyből tedd fel az 5.5-öt, és arra az 5.52-t.
  • hooah
    Sziasztok valaki segítene, mert történt ugyanis, hogy letöltöttem az patchet, és hát van az, hogy az alap FF feltelepítése után rakom az a 8-9 száz megás 5.5-öt am meg szépen le is törli az alapot, és így már nincs mire felrakjam az új 5.52-t Ez miért lehet, és mit csináljak hogy élvezhessem e csodálatos szimulátor adta lehetőségeket?
  • JoeDestroy
    Találtam :)

• Molnibalage
  • Molnibalage
    Jöjjenek a hívek! :)

[IMG]http://iaro.3dmax.hu/images/2010/09/29/1.jpg [/IMG]
  • JoeDestroy
    Ment egy kis nosztalgia :)
    ... megnéztem már egy két FunFalcon vidit a tecsőn...
    Itt az ideje egy újnak úgyhogy jöjjünk össze minél többen!!!! :)
  • netmester
    szép