53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
TS3, Hamachi, mikrofon, megfelelő Falcon verzió. Ennyi. -
Mondjuk szívesen mennék én is multira, csak nemtudom mi kell :( -
én szívesen leszek avacs :D -
Sehol. -
Wampa #33396 Következő a kérdésem.
Még mindig 32 bites w7 em van és még mindig nincs FF om.
Viszont,mikor feltettek az AF et ugyanugy beszart,mint a FF on,de utánaolvastam(nem a FF fórumon:()akkor a következővel sikerült beinditanom,elsődleges illesztő helyett a 9600 osra kattintottam és Direct3Dv Tandl and HAL helyett,csak HAL ra ....akármi az.
Igy megy mint az ágybasz...ás.Viszont a FF onon ez az opcio nincs,csak D3D T L and HAL....hol lehetne ezt átbuzerálni?
A másik,valaki homályositson már fel,hogy az eleve 32 bites oprendszerre irt játék hogy mehet tökéletesen XP-n,WIN732 BITEN NEM,DE A 64 BITESEN igen?
Legalább tudjam hogy nincs megoldás.
Oprendzszer csere nem érdekel. -
Multin ma hányan leszünk? -
Egyébként örülök, hogy feltámadt a topik. :) -
Egyébként az FF5.5.2 eddig stabil multiban, csak az indulás nehéz. Képtelen vagyok megérteni, hogy miért lehetetlen csatlakozni, ha egyes emeberek a szerverek. Ha viszont elindul, akkor onnantól fogva megy.
Miután engem leszedtek a legutolsó multiban, akkor vagy fél óráig moziztam külső nézetből és váltogattam a külső nézetet néha komoly FPS zuhanást okozva. Ekkor sem zakkant meg a redszer.
Erre még emlékszik valaki?
Akár AWACS is lehet valaki, ha akar. Bár ekkor ő offline van. Viszont én baromira élveztem az, hogy mondtam, mikor jöttek a MiG-ek. :)
További előnye lenne, hogy full human kötelék esetén a rádió ki is kapcsolható. Valaki az AWACS, egymást meg úgyis halljuk. -
Fel orat vett el az eletembol.
-
Maradok a win7-nél. FF5, vagy AF. -
Nekem csak 1 particiom van, és 1 játék miatt nem particinálok másikat. Aztán xp, azokhoz driver, kicsit sok macera 1 játék miatt nem ? -
Tegnap sikerült belőni egész jól az AIM-120-C-7-et és az R-77-et az FF-ben. Az R-77 AIM-7M jelleggű védelemmel bír. Nagy lépes az R-27-hez képest, mert ARH, de a zavarvédelem olyan, hogy még az AI is képes effektíven védekezni ellene. A C-7 azért még mindig potens, de már korántsem verhetetlen. 20 indíásból azért ment mellé. A gond az, hogy néha nem volt tisztán azonosítható, hogy a MCG volt szar én nem találta meg a célt, vagy a chaff működött. Viszont legalább kétszer volt olyan, hogy a cél menekült és a stabil követésből egyszercsak leszakad a cucc.
Az AIM-54A lebutításán biztosan felhördülnek majd páran, de földháttérben repülő cél ellen ami chaff-et is dob, bizony elég rendesen le lett butíva. :)
(Azért a '60-as évek végi techológia az '60-as évek végi...)
Baromi jó volt a teszt, sokkal másabb jellege volt, mint az 1 indítás 1 kill felállásnak... -
Zotya:XP-alatt jó lesz most rakom fel a másik partícióra. 
Molni:Jaja próbáljuk ki,köszi
-
Akkor megcsináljam az AF modot? Kevésbé űbertáp fegyverek, kicsit más HP konfig, stb? -
Feltettem az OF-et, sajnos nálam sem jó. Akkor marad FF5, vagy AF.
-
SAAFOPS opciók. -
Bocs, jobb. Nekem bal, a videón. -
OFF
A bal oldali felvarrót a mellén látjátok?
Fighter Ops?
WTF?
ON -
Igyekszem ezt elkerülni. Az ikertesóm esküvőjén 2,5 éve a végére sikerült elég jól elázni... -
az bebaszás lesz :D -
Sőt, az AF egyéb plusz opciói néha egész vonzóak. Mozgatható földi egységek, bevetések babrlása, agresszív ATO, stb.
A hadjáratok is szerkeszthetőek elvben asszem. -
Épp azt beszéltük Jana-val, hogy azzal játszunk ami a legstabilabb, ha az AF lesz az akkor azzal. A mai OF után kiderül. -
Az a MOD nagyon elavult. Ha csak a minimimum minimumára akarok szorítkozni, akkor 1-2 óra alatt is összedobok egy jobbat. -
Lassan elkezdem az OpenFalcon telepítést, szerencsére vagy 3 dvd-n vannak a cuccok, ugyhogy nem eccerű. Tegnap szólni akartam, hogy Af-hez találtam Balázs Realism mod-ját, azt is fel kellett volna tenni. Tegnapi AF képeket nem találom, hova teszi ? -
Egyébként az AF sem lenne rossz, de csak átírt modellező értékekkel... -
Meccsem van, fél tíz fele érek haza legkorábban...
Holnap a legjobb cimbim eskövőre megyek.
-
Este OF multi? z0ty4 biztos jön tegnap az AF-et tesztelgettük. -
Csak sajnálni tudom őket, hogy az én XP3-ason az ótvar gépemen lazán jó a kampány. 
Majd azért mire át kell állnom Win7-re, remélem ezeket megoldják. -
Ez vajon mitől van? AF-re??
Azért az vicces, hogy annak kell örülni, hogy egy töküres TE-ben 60 az FPS...
-
Beszarás, már elnézést.
Mielőbb próbálja ki Win7-es kolléga :-)
CTD-k is megszűnnek? Hmmmm.
Az IP paraméterezés az mindig kellett multihoz egyébként. -
OF multihoz beállitások
A lényeg:
renaming of F4-BMS.exe to FalconAF.exe
the command line in your shortcut (FalconAF.exe -hires -ip (Your IP) -bandwith XXX). -
Egyébként ami a képekröl és a videokrol lejött az hogy ha az OF ben is benne lenne az FF féle füst és fény effektek vagy kód akkor az FF-et ritkán használnám..
Az FF flare fénye és füstje a legélethübb viszont amit eddig játékban láttam.
Egyedül ez és, hogy ATI+w7 párossal nem megy ,tart vissza az OF-töl. -
Kár hogy ATI van nekem mert sajna igy OF-et nem tudom kiprobálni , pedig nagyon szeretném.Az FF viszon szépen megy win7 64bit és ATI párossal.
egyedül instant actionbe esik szét a 3d-s kabinba a monitorok képe elmásnak a feliratok a müszerekre, de csak ott hadjáratban nem. -
Ezért éppen ideje lenne befejezni a MolnyFalcon-t. Az baj, hogy elég maximalista vagyok tesztelés terén. :)
Akkor ingujj feltűr, és nosza!
-
Vasárnap estig nekem nem jó sajnos.
Azért jó, hogy megint kezd itt élet lenni. Nemhiába, jön a tél
-
Jöhettek mi vagyunk multin
-
Valami opció van tán rá a kártya beállításoknál.
Egyébként tolhatjuk nyugodtan tovább az FF5.2-őt is.
Vagy ki lehetne próbálni multiban az AF-es SkunkworksMOD_v1.2-es modot.
Van benne két új hadjárat:
Balkán 2012.
Korea 2012. -
Wampa #33363 Akkor Gundi,csapd ki az asztalra.......:)
a tutit,mert a 32 bites 7 esemmel tegnap már a Top gun c.repülő shooterrel nyomultam....nem fut rajta egyik falcon se...hacsak,megf nem keresem azt a régi hárombetűset.amit Viper favorizált egy időben.Mikor jön már az Apache meg az A10 szimo? -
Wampa #33362 Nagyon is tévecc:P
Mer a neve is Hot(h) bolygó..... -
Openfalcon:win7h+nvidia atival szellemképes a modell