53049
  • repvez
    jól néz ki de hiányolom a taszári repteret mint szövetséges bázis f-18-asokkal, lehet hogy van de a képen nem láttam ott reptér ikont.
  • Molnibalage
    Balkán közeleg.
  • repvez
    negativ

Lehet valamit alkot leon papa :)
  • Wampa
    Nektek bejön az A10 es meg a BS es topik?
  • Molnibalage
    Tettem fel új képeket a MolnyFalconból.

A Tornadon is sikerült még javítani, ha valaki modern Tornado + LGB-re vágyik.
  • L Viper #34561
    Nagyon "penge" ez a project
  • Molnibalage
    Interjú.
  • Molnibalage
    Hosszú idő után végre frissült az outerra.
  • Molnibalage
    Érdekes infó.

Engineer egységen 0 hatása van a javításra. Eze felül a power plant kinyírás lassít. Jó tudni. Mondjuk azokat eddig is gyilkotam, mert a supplyra is elvben hatása van.
  • L Viper #34557
    Sim mappa van, akkor azt küldöm. (434 db.)
    Az artban, a campaignban, soundban és a terrdatában vannak még egyébként.
  • Molnibalage
    Emlékeim szerint egyetlen simdata könyvtár van a gyökérben. Ott van minden dat file, ezen kívül max. itt-ott lehet néhány ilyen kiterjesztésű, de azok nem FM vagy 3D világot modellező értékek. Csak csomagold össze az egész könyvtárat, ahol ezek vannak a gyökérben.. :)

(Az OF pont u.a., mint FF, csak már kibontva tárolja a fájlokat. )
  • L Viper #34555
    Nálam durván 580 .dat fájl van, sosk-sok mappában szétszórva.
    Kicsit pontosítsd melyik mappákból kéne kihalászni őket.
  • Molnibalage
    Fent van valakinek az OF? Elküldené valaki az összers dat file-t belőle csomagolva?
  • arrow19
    WD40 az mindenre jó :D
  • Molnibalage
    Lehet, hogy változás van és kiszedték az F-15E-nél a C kabinkját. Nem követek le már mindent.

Más.
    RAM további segítséget adott ahhoz, hogy a hadjárat még keményebb legyen, tudom fokozni azt, hogy a vörösök a reptereket támadják. Azt is bet tudom állítani, hogy alacsonyan és magasan is jönnejenk a gépek.

Su-25 gépek repülnek SEAD bevetéseket, ahogy másik is. Nagyon durva volt, mikor két Hawk állást kaptak szét a vörösk és mellette egy repteret egy teszt alatt.
  • z0ty4
    Nemtom, pedig fenn van a cockpit pack. Újrateszem sztem jó lesz.
  • Molnibalage
    Hogyhogy F-16 kabin van?
  • z0ty4
    F-15 Maxspeed

És az eredmény
  • HungaroJET
    Nekem a WD-40 a Sony Ericson mobil joy-gombjánál is segített. Már egyáltalán nem akart működni az 5 irány egyikében sem. Elvileg oda is kontakt spray illett volna, de Sony fórumon írta valaki, hogy WD-40 a tuti és tettem vele egy próbát. Ott bevált.
  • Molnibalage
    Kontakt 60 spray az jó lesz?

(BTW, egyesek a WD-40-re pofátlanul (?) azt írtják, hogy az ilyen...)
  • Molnibalage
    Hol szerezhetek ilyet? Mit ajánlansz, ha a kínálat nagy?
  • JoeDestroy
    A csúszóérintkezőknek, potiknak kontakt spray kell.
    A WD40 egy olajos petróleumos kenőcs. Az a kontakton nem segít.
  • Molnibalage
    Egy posztttal felette én is írtam, hogy ... ;)

A Win7 / Vista és egyéb dolgokat a kinti fórumon kell megnézni. Mivel én XP64-et használok, gőzöm sincs és önző módon nem is érdekel. :)

WD-40 van. Bringa után joy is kap. (Mondjuk itt-ott kapott már vazelint.)
  • Molnibalage
    Itt bent a céges fos IE8-on is hasít és az otthoni FF3-on is. Nem tudom, hogy mi okozhatja a bajt. Talán Diesel Dog tudja.
  • HungaroJET
    Üdv Mindenkinek !
    Ugye olvastátok ?: FLARE gone --> Aprilisi átbaxás volt :D

Remélem nem kérdezek ökörséget, de hogy megy az FF 5.55 a Win7-64 -en ?
    Van valami deffekt vagy pöpec minden ?
    TY

Molni ! Az X-52 sajnos olyan. Ha szétszeded akkor egy kis WD-40 lehet, hogy segít a csúszkánál és a tekergőknél, de csak ha teljesen szétkapod, csak akkor tudod befújni rendesen. Állítólag.
    Én még nem tettem meg, de már régóta érlelődik a gondolat :)
  • Buren
    Molni, jó ez az új dizájn, de viszont ettől számomra olyan gördülékeny lett az oldal böngészése mint neked a képfrissítés az OF-ban... Van lehetőség ezzel kezdeni valamit?
  • repvez
    Next gen cockpit
  • arrow19
  • Molnibalage
    Nekem nem kell egy fél konfig. Kicserélem a procit egy combosra, 'oszt szeva. Igazából én kínálnám fel eladásra a mostanit ez esetben. :)
  • arrow19
    Balázs ha érdekel az én (fél)konfigom is eladó (ugye a multkor kiderült mennyit számít a cache),i7-re gyúrok sztem...

HD3870
    c2d e6750
    4gb kingston 800mhz-ddr2
    EP35-DSL3
  • Molnibalage
    Ja. Csak előtte veszek egy új procit most már, hogy egy mag is kellően erős legyen.
  • z0ty4
    Lassan jöhetne 1 multi repülés is
  • Molnibalage
    Köszi az ajánlást, de kb. 6-8 zene van raktáron. A mostani tempóval ez 3 évnyi Falcon kilpp...

2009 októbere óta - 5.3 release - összevissza két videót csináltam zenére. Az 5.3 videót és a FunFalcon 5.0 Chapter II-őt. Annak is már 14 hónapja... :(

Ha kijön az MF, akkor kicsit ráfekeszek majd. Eleve az jön egy release videóval. Aztán jöhetne egy újabb FunFalcon és utána egy komolyabb.
  • z0ty4
    Balázs! Találtam egy zenét, ami hasonlít a World of FreeFalcon videó zenéjére.

Audio Network - Mars

Egy videód alá jó lesz.
  • Molnibalage
    No, kicsit csiszolgattam még az új intrót. WS monitoron is szép full HD-ban?
  • Gundark 1 1
    Nekem még mindig az eredeti van. Semmi ilyet nem tapasztalok.
  • repvez
    Jut eszembe nem érdekel valakit egy félkonfig?:
    AMD X2 4000+ AM2-es proci 1mb L3-as cach , ABIT KN-9Ultra lap , és 2bd 1gb-os Kingmax 800MHz DDR2 ram.
    Doboz, CD, kábelek mellékelve.
  • Molnibalage
    A belső setup nagyon elavult. Én is csak azért használom, mert az XP64 alatt elszáll a Falcon a külsü PE-től...

A Satiek 64 bites support = 0 (Anyád.)

A debrifienges visszadobással még nem találkoztam. Igazság szerint az 5.3 óta atomstabil a Falcon nálam. Csak load és UI CTD van, ingame alig volt.
  • repvez
    nem biztos hogy csak a bot hibája, mert pl nálam is az "uj" HOTAS-onál az egéremulátor a falconba állandoan önálló életet él valamelyik irányba és hiába álitom be játékon belül a bigger deadzonet, nem segit
    A10C-ben meg gyönyöruen be lehet konfigolni a tengelyeket , ha zizeg egy kicsit akkor azt látni lehet és pixelre pontosan csak akkora deadzonet lehet addni neki hogy középállásba ne érzékelje és lehet szabályozni a kitéritési görbét is.
    Ezekre is jo lenne ha gyurnának a falconba.
    És mint elörébb irtama a gombok érzékelése sem tökéletes mert amit a joy profiljában beálitok gombot arra vagy azt irja hogy nincs hozzárendlve vagy csak minden 4. nyomásra irja ki és játékon belül akkor sem biztos hogy használja is.

Amugy meg 5.55-el is visszajött az a hiba hogy betöltés után viszadob a debriefingbe vagy sima kék képernyöt kapok de alatta hallom hogy megy a gép és érzékeli a gázadást meg mindent, de épp nem látok belöle semmit-
  • Molnibalage
    Van valakinek itt X52-je? Nekem már kettő is volt. Hiába teszem a gázkar akármelyik forgó vezérlőjét vagy csúszkáját a FOV vezérlése (zoom) egyes helyzetekben remeg. Van erre valami megoldás? Nem igaz, hogy 20 ezer forintért ilyen hulladék szart adnak el... (A saturation beállítás mit jelent.?)