53049
  • arrow19
    Na sziasztok! Láttam már kerestek sokan íme kis ízelítő a tegnap estéből...
    Aviano

Aeyes F-16CG TFR működés közben

Hitting the deck
  • Molnibalage
    Pedig nem Avianoból repkedsz, ahogy a valóságban volt. :)
  • z0ty4
    Szerintem a 7vége miatt volt. Én most tettem fel, végre exe a telepítő igy nem kell semmit írogatni.
    F-16 CG 3d pit
    Reptér este
    Magyar Gripen
    Taszár reptér

Ami még mindig kicsit idegesítő a nagyon hosszú repülések. Elhiszem, hogy így realisztikus, de időgyorsítás nélkül 1 óra simán van.
  • Molnibalage
    Még valami. A hadjárat az első pár bevetés alapján - főleg, ha kikapcsolod a data linken a threat cirle jelzést - jóval keményebb, de jóval hangulatosabb is, mint eddig. Egész jól keménykedtem az F-16C Block 30 gépekkel, amíg meg nem jelent az ellenfél minimális MiG-29 flottája és volt legalább egy SAM. Hirtelen tökéletesen alárendelt szerepben találtam magam és mivel naftaszűke is volt, inkább téptem haza.

A létrehozott áttörésben levő SAM csoportosulás komoly veszély képes jelentni. Réteges védelmet építettem ki. Nem eszementen kemény, de azért egy F-5E finoman szólva nem túl acélos ottan már.
    Ha nem lesz gáz, akkor már a héten készen lesz az 1. kalapált hadjárat. Persze nem végleges lesz, de valamikor ki kellene adni már...
  • Molnibalage
    Igen. Az csak egy ötlet elvben. Tessék minél több szép Falcon WS screenshotot beküldeni szép kék éggel, felhővel és F-16-tal. Nekem 1280x1024 a plafon szóval én nem tudok segíteni...
  • Boconadi
    jó láttom hogy a háttérben lock on van? :D
  • Molnibalage
    Tettem fel pár WIP hadjárat képet.
  • Molnibalage
    Nekem gond nélkül lejött a megauploadról. Torrenten nem hiszem, hogy lesz.
  • repvez
    Ha valami normális tárhelyre vagy torrentre felkerül majd le is fogom szedni, de 1 orát szenvedtem vele és 6% jött le belöle és 10x ujra kellett kezdenem mert megszakadt.

támgatom hogy maradjon AMRAAM a gépeken.
  • Molnibalage
    Egy gyors kérdés. Titeket zavarna, ha 1991-ben minimális mennyiségáű AMRAAM rendelkezésre állna a kevés F-16CG gépeken és nagyrtikán F-15C-n? Annak ellenére, hogy az sq. stores-ban 0, 1-2 darabot néha fel tud tenni az ATO néhány flight-ra, aztán elfogy. Gőzöm sincs, hogy miért...
    Végülis az ODS idején egy F-15C egység már vitte. Ennyi fikcionalitás belefér pluszban talán. :)

Egy módon lehetne javítani, hogy törlöm a gépek HP-jól. Ez estben viszont TE-ben sincs AMRAAM.
    Repültem 3 bevetést az első nap. 0 fagyás, 0 CTD. Eddig szinte minden tökéletes. Kicsit elétrő lesz a megszokott OOB-től a felállás, úgy van belőve a hadjárat, hogy az északiak már áttörték a DMZ-t két helyen. SAM védelmet is tettem oda, így talán lesz esélye a vörösöknek is.

A MANPAD fenyegetés eddig jó. Beleszaladszi itt-ott, de többnyire csak SA-7.
  • Molnibalage
    Hölgyeim és uraim, Balkan helyszín megérkezett.ű
  • Molnibalage
    Ehhez mit szóltok? Még W.I.P, de mint kocepció értékelhető. :)
  • L Viper #34677
    Nem kicsit betegek :D
  • Wampa
    Azért jól birják.....a refrén szabad forditásban:
    -a parasztlány neonáci köszöntésre emelkedik?-Oi the táj girl?
  • L Viper #34675
    OFF:
    :-)))))))))))))
  • Boconadi
    eddig nem volt, kiírta, hogy szerzői okok miatt a hang letiltva
  • Molnibalage
    Vagy nem.
  • Molnibalage
    Új képek.
  • Molnibalage
    Hááááát, két hónapja nem volt FLARE kép, de a bogja is szinte halott.
  • repvez
    facebookon a hozzászólásokban , meg a feltöltött képek között van egy olyan amin a FLARE lötere látható BMS alatt, ugyhogy 1000% hogy addig nem lesz abbol sem semmi mig a BMS ki nem jön.DE legalább tudni hogy készülget mert azt a képet idén márciusban posztolta a FLARE készitöje az oldalán.
  • Molnibalage
    Hogy találtál rá?
  • repvez
    http://www.falcon4.org/Lehet érdemes lsz késöbb visszajárni erre az oldalra kitudja hogy mit talál majd az ember itt.Áprilisba tették ki az oldalt .
  • Wampa
  • L Viper #34666
    Egyébként jó volt újra látni ezt a szépen megvágott videót
  • L Viper #34665
    Azért rendes tőled. hogy válaszoltál a srácnak a feltett kérdésre :-)
  • Molnibalage
    Eddig nem volt?

Más. Két videót ajánlok.
  • Boconadi
    jéééééé, van alatta zene :o
  • Molnibalage
    :)
  • repvez
    igy azért már elég élvezetes lehet repkedni
  • Molnibalage
    Egyébként nem vicc. Ha nem érdekelne a tisztességes OOB, csak a repszázadok tenném ki, felülírnék egy rakás földi egységet, akkor egy hadjárat = kb. 1 fél vagy 1 napi meló. Persze az eredmény olyan is lenne...
  • Molnibalage
    Az adatbázis amire épül az már kész, pont tegnap lett. A tesztelés és feedback miatt módosulhat később.
    Ha nagyon össze akarnám dobni, akkor elvben 1-2 hét alatt elkészülhetne a hadjárat tweak. De nem akarom annyira összedobni, mert dokumentálni is akarom, hogy mit csinálok. Több okból is.
  • Cimbi
    Ez nagyon jól hangzik.Mikor leszel kész vele kb?
  • Molnibalage
    A régebbi fegyverek ellen is nehezebb lesz, mert a gép normálisabban repüli majd a hadjáratokat és a flare nem csak dísz lesz a Q-5 és Szu-25 gépeken. A MiG-23ML-ről nem szedem le játékegyensúly miatt, de a valóságban csak MLD-ken volt flare.

Az egyik tesz alatt az egyik Q-5 két AIM-9M-et is hazavágott flare-rel pedig majdnem ideális pozícióból voltak indítva. A köv kettő már talált.
  • Molnibalage
    Csináltam egy ilyet a kinti srácoknak. Gondoltam beteszem ide is.

• JohnTerry
    Helyes, legyenek jó kis hardcore hadjáratok! Én várom már nagyon!
  • Molnibalage
    Ja, egyszer talán a kézikönyv is frissülni fog, ha lesz rá időm...
  • Molnibalage
    Lesz ilyen a MolnyFalconban. A '87-es hadjárat egy európai felállást fog modellezni, csak koreai helyszínen. Beszarsz, úgy meg fog fingatni az ellen. Olyan SEAD és OCA strike bevetések mennek majd, hogy csak úgy nyekkensz. MiG-29, Szu-27 és MiG-31 fog kísérgetni Szu-17/24 gépeket és erre jön még rá a hordányi MiG-21bis, némi MF, és MiG-23ML és MLD. A Szu-25 az csak úgy mellékesem említendő.

Nem csak SA-2/3 lesz, hanem mindenféle csapatlégvédelem és némi SA-10/11 és egyáb egyáltalán nem megszokott dolgok.

A tesztelés alatt 4 vs 4 légiharcot vagy 4+2 vs 4+2 légiharcot tettem be F-16A + F-15A/C + MiG-ek és Szuhojok ellen. Nagyon változatos kiemenet és jó kis dogfight alakult ki a BVR után az új szenzor értékeknek köszönhetően.

Ha van rá igény, akkor a MolnyFalcon kész DB-t odaadom a magar közösségnek az 5.3-has hadjáratokkal. Ebből csak a Rolling Fire van minimálisan buzerálva, de az összes hadjárattal és egy lényegében új DB-val azt csinál a delikvens, amit akar.

Egyszer talán Derstef segít Európába betenni a DB-t, mert neki van lebutított szerkeszthető térképe. Nekem még nem volt affinitásom más helyszínez kipróbálni az adatbázist.
  • Cimbi
    Hát ez szomorú:(
    Pedig jó lenne valami kampány ahol az f15a-f18a-f16a vs su 27-mig 29a csap össze mert most a kampányok nagyrészében az ellenfél 80-90%-ban csak egy célgép:(
  • Molnibalage
    Sajnos az FF5.5.x óta nem lehetséges, mert a hadjárat fájlok is zároltak.

Ezen felül a hadjáratok adatbázisa is zárt. Jelenleg az exe csak úgy működik, ha a hadjárat és a DB is zárt vagy a DB és a hadjárat is szerkeszthető.

A MolnyFalcon az természetesen nyílt lesz, de ha valaki babrálja, akkor irgumburgum. :)
  • Cimbi
    Sziasztok

Nem tud valaki valamilyen leírást hogy a kampányban hogy lehet repszázadot cserélni/betenni?( az FF4-ben még tudtam szerkeszteni de már elfelejettem)