53049
  • arrow19
    Az egész fórum arról szól az egész hogy ugyanazt hajtogatják felésalá ha meg egyáltalán megpróbálsz valamit csinálni akkor autoresponderben kapsz egy ilyen választ:
    1.exe edit
    2.not avatible yet
    3.will be next patch
    4.know bug
    Ezt annyira nem szeretem sem FF sem OF részről hogy csak begőzölök tőlük, molnyfalcon is odáig volt szarozva (ami persze annyira motivál mindenkit ha dolgozol valamin) amíg ki nem jött aztán érdekes módon úgy olvastam, hogy már a Taiwan+Balkant is szeretnék ha tweakelnéd.
    -OFF-
    este multi.pont
  • Molnibalage
    A FF fórumon BANTA megkérdezte -e, hogy nem lehetne - az én DB-m az új stock FF. No comment. :)

A JDAM problémát továbbra sem értem. A kép hadjáratban készült, nincs JDAM, ahogy akartam. TE-ben. Van. GBU is van. Mit értek félre?
  • arrow19
    Hahó, pont erről beszéltem, hogy kérdezted hogy-hogy kerül JDAM a videóba mikor írtam hogy ez TE aztán leírtad hogy ne pakoljon az ATO hadjáratba lehet kiszeded, mire nyomtam egy screenshotot hogy jól működik
    Pontosan tudom mikor mutatkoztak be a JDAM-ek, itt az a prob. hogy egymás mellett beszélünk ugyanarról.
    Ezzel az OFes brigáddal meg az a baj hogy hiába hajtogatod annál inkább igazolják a saját hülyeségüket, a válaszaikkal álá Hustler. Nemtudom, hogy ez most butaság vagy konokság náluk de az elsőre tippelek.
  • Molnibalage
    Mert JDAM hadjáratban nem is kell, hogy legyen. Hahó, 1999-ben mutatkoztak be, az AF alatt. :)
    TE alatt van, a GBU-3x fegyverek mind JDAM-ek.
  • arrow19
    JDAM-re gondoltam.
  • Molnibalage
    ???? Két GBU-24-egy is van. Igazából csak egyet akartam a PEN változatot, mert kemény cél ellen jó de puha ellen is megteszi. Fordítva meg nem...
  • Molnibalage
    Mav-jp szokás szerint felbassza az agyam.

Egyre inkább az az érzésem, hogy lehet, hogy tud több fejlesztő programozni, de lövésük nincs se a fizikáról se a haditechnikáról.
  • arrow19
    Erről beszéltem anno most megint előjött:

GBU továbbra sincs.
  • arrow19
    Nem vette fel a fraps
    AKG K518 DJ
  • z0ty4
    A füstös áthúzást nem tetted bele? azt mondtad a videó alatt, hogy felvetted.
  • z0ty4
    Menözik már a Barbis gépével XDDDDD

Videokártyát estére cserélj

Milyen fülesed van amúgy? én ezzel szenvedek
  • arrow19
    z0ty4 nálam is ugyanez a helyzet azért kell 30perc pihi mert szétnyomja a fejem...
  • arrow19
    Minket?

Na jó, az elején énis kaptam egy SA-7et
  • Molnibalage
    Lám, annak ellenére, hogy a zavarvédettség más, úgy látom azért rendszeresen lelőnek titeket. :)
  • z0ty4
    Így van nálam is, fejhallgató a nyakban, a mikrofon miatt de a hang az hangfalra van kötve.

A fejhallgatót nem használom, mert szétnyomja azt a nagy fejemet.

Esti multi királyság.

ez lemaradt:

• Molnibalage
    Nálam úgy van beállítva a cucc, hogy a játék hagja és a duma is a hangfalon szól. A fejhallagtónak csak a mikrofonját használom.
  • arrow19
    A hangkártyádnál van a bibi.Használj fejhallgatót mert nagyon visszahallatszik.
  • arrow19
    Bocs, hugommal dumáltam amikor írtál akkor ültem vissza de jó volt. Akkor 8kor tali a TSen.
  • Molnibalage
    Ha ma is lesz multi, akkor egy bevetés erejéig asszem csatalakozok, ha 7-8 magasságában belekezdünk.
  • z0ty4

Király lett. De lehet hallani a búgást amit én vettem fel, nálad ilyen nincs. Rá kéne jönni mitől van ez.

Amúgy este megint jól eltűntél, vártam rád vagy fél órát de sehol semmi.

• arrow19
  • Molnibalage
    OF + Líbia.
  • arrow19
    z0ty4 fenn vagyok TS-en
  • Molnibalage
    Még valami, multi alatt MolnyFalconnal volt már CTD-tek? Tegnap nekem sajnos volt, de már éppen hazafelé tartottam. (Sanszoan az okozta, hogy én még bent voltam és pont akkor lépett ki zotya)

A bevetés egyébként frankó volt. Nagyon jól működött a SAM. Működött, de nem csak ránk, az HSD-t kikapcsolva nagyon tuti volt az SA hiánya. Hazafele kezdtek el rá indítani. Csináltam ACMI-t, meg megnézem, hogy megéri e l feltenni.
  • Molnibalage
    Ja, csináltam két új oktató filmet. A youtubon elérhetőek. Viszont csak angolul. A továbbiakban nem csinálok magyar nyelven, túl sokáig tart. Mondjuk nagyjából ez volt az utolsó, nem igazán van olyan téma, amit nem érintettem. :)
  • z0ty4
    Fenn vagyok TS-en.
  • Molnibalage
    Mikor? Egy nagyon gyors talán belefér.
  • z0ty4
    Ma senkinek nem jó ?

• Molnibalage
    Itt a video. Jól látszik a difi.
  • Molnibalage
    Mi a pék.
  • Molnibalage
    Mindjárt kaptok videót is. ;)
  • arrow19
    Mint én pénteken
  • Molnibalage
    Nem jött senki. Fent voltam a TS-en vagy egy órát.
  • arrow19
    Milyen volt a tegnapi multi? Kép,vagy video készült?
  • Molnibalage
    Itt meg megint kicsit kitomboltam magam.

mav-jp valahogy midig képes kihozni belőle az állatot..
  • arrow19
    Nem azért, eddig nem volt requitment most van.
  • Molnibalage
    De ne csak azért, hogy BMS4-et láss. :)

Nem hiszem, hogy newbie tag azonnal megkapná azt. Már, ha egyáltalán tényleg van nekik...
  • arrow19
    Én küldtem egy requestet
  • z0ty4
    Az soha nem jön ki
  • repvez
    Ettöl a sok hsz-töl elsöre azt hittem már hogy kiadták a BMS-t