53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Ez viszont nagyon szép, mármint a füst. Ezt hiányolom OF-ből:
-
Engem érdekelne, köszönöm -
Wampa #35648 Valakit érdekel egy 87 es Jane's Design for air combat kiadvány? -
Nekem nagyon durva az új textúrázása, kiváltképp hátul. Na majd egyszer talán csiszol rajta valaki.
Új:
Régi:
Új:
Régi:
-
Akkor filmnézéses este ( ez is ritka volt mostanában, Szerencsére
)
-
Hát nem tudom. Én meg pont attól okádok. Radier textúra nélkül inkább becsukom a szemem a CG-n. :) -
Ok, ha sikerül akkor dobj egy címet és elküldöm a kütyüt, én ma nem tudok menni multizni sry. -
Ez a wiimote nem néz ki xarul, van egy barátom aki mini macgyver, megkérdezem meg tudja-e csinálni, ha igen akkor beleugrok.
Lassan 8 óra a szomszédom persze nem jött és én teszek neki szívességet.
TS-en leszek. -
Az aeyes CG pit nagyon szép csak bugzik vele az FF nvidia alatt. Ezért nem használom :/ -
http://www.youtube.com/watch?v=5QqAqb_SZV0
http://www.youtube.com/watch?v=lJVJMKx3Drg -
Nem, a kettesben nincs 6DOF azaz csak körbe tudsz nézni és ennyi, vagy csinálj egy freetrack-et és adok hozzá egy wiimoteot, vagy vegyél egy 5öst. -
Eladó tracir 2
Érdemes ezzel megpróbálkozni? ( nagyon kéne már egy ilyen) -
A CG-k 3D-s kabinja legalább a régi szép textúrájú.
Egyszerűen rosszul vagyok az új kabintól, amikor hátra nézek. Az ülés hátsó rész, meg a sarkantyúk elképesztően ocsmányok a CG után. -
Király a videó !!!!!
Videóról videóra jobb és jobb vagy, nagy gratuláció !!!!
19:00-re jönnek át szomszédaim beszélni az Angliában lévő lányukkal utána ráérek.
Minél többször nézem annál nagyobb a kedvem a multihoz. -
Az AGM-65 tweakre kérdeztem rá. :)
Szerintem ez az egyik legfantasztikusabb lehetőség. Végre lehetővé válik az, hogy egy régi F-4 változat AGM-65A-val egészen más képességgekkel bírnom, mint mondjuk egy F-4E AGM-65D-vel vagy AGM-65G-val a 4. gen gépek. -
Bejövős,jelenleg (~15:00) telepakolta a századot az ATO AMRAAM C4+C5el aminek nem igazán örülök... -
Egyébként hogy tetszik? -
Jól megszaggattuk ismég a CG-ket
-
Egy jó reppenés már nekem is nagyon hiányzik.
Ezt látva meg főleg
-
Nekem a többi működött ez az egy volt problémás, ahogy érzed. -
Bakker, most esik le. Azok FF5.3 trn fájlok. Mondjuk elvileg tök ugyanazok, mint az F5.5.5-ben.
Lehet, hogy bölcsebb lenne letörölni az összes training fájlt. -
Nekem folyamatosan kifagyott vele ha rákattintottam, nem mintha használnám...más is csekkolja sztem. -
Mármint mikor? Az MF tartalmazza az össes tranining TE-t. Nem azért tettem be, hogy használják őket, csak így találtam egyszerűbbnek. Az gyári Eurowar és 2012-es helyszínekben nincs training. A stabilitáshoz elvileg nincs köze. -
Más, bemásoltam az gyári AIM-120 traininget a te mododba így nem fagy ki.
-
Bakker. Akkor bizony a köv verzióban ezek HP-ról törölve leszenek. Mivel lesz Korea '90s, ez nem okoz gondot a továbbiakban... :) -
91-es kampány -
13:00-14:00 között rakja be a C AMRAAM-ot az ATO
-
Attól, hogy nincs belőve a színes MFD a CE-ben. Nagyítás asszem 2 és 4. -
Egy kérdés: Hányszoros nagyításon van a mav nálad? + A tgp mitől zöld keretes? -
Egy nagyon gyors előznézet, totálisan beállítatlanul. Ehhez képest 3-szor ekkora szórást is tudtam belőni. Tisztán látszik, hogy mellé menne, cska az elbaszott robbanófej modellezés kapja szét a célokat... Valóságban gyak. telitalálat kell egy hk teljes megsemmisítéséhez.
Álló célpontok ellen a pontatlanság belefér, ahogy a valóságban. Applikálható más AG rakétára is, talán még ARM-ra is. -
This is not FF6! -
Van egy olyan érzésem, hogy elkapta őket a fejlesztési sznobéria. Aki nem ért az exe-hez programozás szinten, az számokura kívülálló. Valami lelki dolog lehet az, hogy fáj (?) nekik, hogy DB és text edittel messzebbre jutok featurök terén...? Gőzöm sincs.
Már előre látom, hogy az AGM-65 pontatlanságának és más modellezésébe is belef ognak kötni. Kicsit vicces, mert enéljül az ITO2 is olyan lesz amilyen. Kicsit vicces lesz, ahogy a '60-as és '70-es évek fegyvereivel az egy indítás egy találatot modellezik. Mikor lehetne máshogy is.... -
8 felé értem haza... -
Jól hangzik, várjuk a fejleményeket. Multiról hiányoztál :/ -
Skacok, egy újabb fantasztikus lehetőség nyíld a modellezés terén. Képes vagyok szimulálni a vezérlés pontatlanságát. A motor képes rá és nincs kihasználva. Tehát lehetséges lesz szimulálni az AGM-65A/B és D (D-2) közötti eltérést az előzetes tesztek szerint. A D-2 volt az első, ami mozgó célok alkalmas volt stabilan találatot elérni. Igyekszem bemutatni videón. -
Esti multi akkor lesz ?
Fenn vagyok TS-en. -
Sejtem miért. Az F-15E-ből szokás szerint egy olyan változatot modelleztek le, ami egyszer talán lesz mikor az összes F-15E és asszem C is megkaptja a modulárisan modernizált AN/APG-79-et. Ezért ugyanazt a radart kaphatta meg a DB-ben, mint az SH. (A 65 ás 73-as evolúciója valahogy elvezet ide. Ebben nem vagyok túl jártas.) -
Mégegy észrevétel, az F-15E APG-79 radarja ugyanaz az RWR-en mint az F/A-18-nak
-
Nem kérték, én ajánlottam fel. Egale 611 abban is segíteni. A MolnyFalcon '90s meg lényegében ugyanazon hadjáratokkal, minimális módosításokkal akár a hétvégén is kijöhet. Pár abróbb bugfixszel. A MiG-29DPRK-ről lemaradt a sisakcélzó... -
Semmit,minden rendben. Csak igazoltalak a screenshotal.