53049
  • Molnibalage
    No, egy BMS teszterrel már elkezdtem dumálni erről arról. Van némi hajladóság annak átvételére, amit a MolnyFalconban összehoztam.
  • Molnibalage
    Én bizony gyakran. Én úgyanis mindig tartom a lendületet és úgy fordulok. 5-8G-s tartományban és mivel 400-500CAS táján, ezért sokáig is.

Kőkemény dogfightban meg aztán simán...

Lehet, hogy ezért nem lőttek le multiban soha? :)
  • Wampa
    Már csak az kell ,hogy meglegyen,vagy mehetek vadászni:)
  • Wampa
  • Wampa
    Nem mintha a FF5 nél gyakran elájultam volna,nem is emlékszem arra hogy egyátalán sikerült valami g hatást összehozni:P
    Az A10 c nél pld (a játéknál)mikor a nevadai reptérről szálltam fel,mivel nem volt kész a helyszin,gyakorlatilag a kifutó egyes részei mintha szántóföld lenne,sokszor kitört az mellső futó,az a kis (relativ)bakkanó ugy szimulálta le a fejmozgás hatását,hogy szinte beájulás volt (elszürkülés stb)
  • repvez
    felmegy 64 bit-re már kérdezték külföldi forumon is és hogy normális e hogy 32 bitet ir ki a telepitö a válasz az volt hogy majd talán megcsinálják 64 bitesre is, de addig is megy vele szépen.
  • Wampa
    A régi f4 telepitő,mi?Tudnám hol van.....egyáltalán felmegy 64 bites rendszerre?
  • Molnibalage
    Más. A dogfight hangulat erősen vissza van vágva. Nincs normális G-lock. Úgy 1 percnyi 9G foruló után kezdődik a szürkeség. Eszméletlen, hogy ekkora hiába benne hagytak...
  • Wampa
    Aha,vissza az egész,csak gondolkozott a torrent kliensem
  • Wampa
    Nincs fent filemegosztón?Hogy tegyem bele a torrentjébe......
  • Molnibalage
    Nem az a baj. Hiába van felcsavara, akkor sem lockol rá a célra.
  • z0ty4

Erre írtam a videót.
  • arrow19
    A CMS alatt van egy symbology azt csavard fel...
    Én tegnap nem videóztam
  • Molnibalage
    Én CE-ben gyak. minden effektet kikapcsoltam. Az eső opciókat visszalőttem, azok nem okzotak fps hitet esőben sem.

A bibi az, hogy x8 AA és AF mellett is még mindig recés... Az FF 2x nem ilyen recés. Viszont a felbontás korlát miatt az eső effek gyak .sokszor csak fűrészfogazott látványt csinált...

Az HMS-t még mindig nem tudtam beüzemelni. Mondjuk nekem nem igazán fontos.

A MiG-29-et kiprbóáltam. Van egy félész 3D pit, viszont a nem FBW-t totálisan nem érzeni. Ez sem baj, csak megjegyeztem.
  • z0ty4
    Akkor Freefalcon save, és mehet fel a BMS4. Este megnézzük a multi részt?

Options-ben van valami amire figyeljek? valaki írjon már valamit.

Jana hol a videó ?
  • Molnibalage
    MP-hez.
  • Molnibalage
    Első benyomások.
  • Molnibalage
    A bibi az, hogy nem látod át a dolgot. Ha szar a ballation roster, akkor túl sok hülyeséget kell kipakolni. FPS hit.
    Ha sza a battalion roster, akkor taktika helyzetek nem szimulálhatóak úgy, ahogy kell, játékélmény míniusz.

Ahogy írtam az BMS4 idővel megöli az FF5-öt, de azért ez nem most jött el.

A grafikai újítások szépek, csak úgy tűnik, hogy megint az van, hogy valakinél megy, valakinél nem. Messza recomennded vas felett vagyok oszt mégis...
  • Molnibalage
    A vicces az, hogy van beépített editor. Egyfajta új F4B. Még nem igazodom el rajta.
  • Molnibalage
    No, az FPS egy fokkal jobb, ha MINDEN grafikai újítást kikapcsolok a shadernél és low res felhő van. Akkor egy egy battalinoos TE alatt vagy 50-60 FPS, textured MAV mellett 30-35.
  • Boconadi
    A fegyvereket majd Te megjavitod apa... :)
  • repvez
    ki beszélt itt a te fejlesztöi munkádrol azt mondtam, hogy még meg sem melegedett a winyon és már fikázod.

Sztem sokak számára nem az a lényeg hogy 100%-ban megfeleljen a valoságosnak a találati arány hanem az hogy végre mindenféle büvészkedés nélkül menjen a gépeinken stabilan és jól szorakozzunk vele, végtére is ez egy játék.
    Ha egy F16-os pilota lennék és ezen kellene gyakorolnom akkor biztos én is azon lennék hogy ki legyenek ezek javitva, de addig nem érdekel hogy most hány battalion van egykupacpa , nekem azok csak célok .

Csak ezt akartam belöle kihozni
    De nem akarom ezt a szép napot ezzel elrontani.
  • Molnibalage
    FPS nálam a béka segge alatt van. 15-16 volt a FLOT táján. Pedig már kikapcsoltam több effektet is.
  • Molnibalage

FPS 40 alatt egy két gépes dogfightban... :(
    (Ilyen recésen? Miért ilyen recés? Az ingame setuf nem segített, AF/AA x4/x4 a VGA setupban.)

A fegyvereket kipróbáltam. Igen, továbbra is űberbrutálak. :(
  • arrow19
    Szépen működik a Teamspeak overlay plugin is a BMS-ben.
  • Molnibalage
    Nem örök elégedetlenkedő. Viszont a DB stuktúra 100%-ban a régi. A megelvő battalionokból nem lehet normális hadjáratot felépíteni. A meglevő modellező értékekkel továbra is űberbrutál minden fegyver.
    (Azért tisztelhetnéd a fejlesztői múltamat, mert a jelek szerint én értek hozzá, te meg nem...)

További érdekesség, hogy a repcsik 3D modelleje nagyrészt a régi. Szegény MiG-ek és Szuhojok milyen csúnyák. :(
  • arrow19
    az Alt+tabozás is megy :-)
  • repvez
    Még ki sem jött szegény és már fikázod.Elöbb játsz vele egy kis idöt aztán azután mondj véleményt rola.Lehet hogy csak ott vannak az adatok, de nem is nyul hozzá a progi , de nem szedték ki nehogy összedöljön miatta a játék.

Örök elégedetlenkedö vagy .
  • Molnibalage
    A battalion adatbázis is egy focstalicska első blikkre sajnos. Ez van. Van vagy 5-6 db Patriot entry, a minden más a régi...
  • arrow19
    kép

• Molnibalage
    A régi LOD Ediotr és F4B elvileg megy. Az modellező értékek továbbra is el vannak szálva, hacsak a exe nem dolgozik alá...
  • Molnibalage
    Falcon 4.0 install + BMS4 install. Ennyi.
  • hooah
    Sziasztok, valaki el tudná magyarázni, hogy is kell ezt a BMS4-et feltelepíteni?
  • Molnibalage
    Azért a nagy BMS hajrá mellett is egy videó tőlem is.

A rakéta mellé megy és nem teljes a pusztulás a gigantikus robbanófej ellenére. A cikázás nagyon olyan, mint ezen.
  • Molnibalage
    Összeségében az alábbiakat fogom első körben megvizsgálni.

- FPS? Hadjáratban?
    - HMS vajon padlocckal?
    - Padlock nélkül lehet célpontot kijelölni?
    - A fegyverek még mindig félistenek?
    - Az AG fegyverek mindent eltalának?
    - DB javítás és battalion szerkezet.
    - Naval ops. (Főleg azt, hogy miért nem egyesével vannak a hajók és miért csoportban...)
    Stb. :)
  • Molnibalage
    Nagyon komoly, barometrikus magasság kalibrálás is van a gammában.
  • Molnibalage
    Az időjárás teljes skálán mozoghat! WOW!
    Mondjuk, ha az MI átlát a felhőkön, akkor viszont ez annyira ne WOW...
  • Molnibalage
    FLARE kellene még hozzá. :)
  • repvez
    na kiprobáltam.
    Teljesen jo lehet majd online frissiteni igy mindig értesülünk ha van javitás játékon kivül lehet servert és cliensként kapcsolatot létrehozni.

A menüje letisztult semmi csicsa. a játékon belül teljesen más világ a kabin nagyon szép és sehol sincs nyoma recének , de még nincs beállitva az élsimitás, az árnyékokon lehet csak észreveni.
    A vizfelület és a horizont nagyon szép a távoli zizegés is eltünt és igy teljesen elfogadható a régi táj is.
    A menüben meg van jelölve az ajánlott beállitás ha valaki elbarmolná akkor tudja hova kell visszaállitani.
    Akinek van pedálja az örülhet mert sokkal agilisebb lett a oldalmozdulatokra a madárka.

Teljesen olyan érzés az uj kabin mintha tényleg benne lenne az ember és nem csak egy utasszállitot vezetne mint a régebbi részeknél.

A MFD-ket ugyan ugy konfigolni kell mint OF-nél.
    A hangok is nagyon jók nem az a kibirhatatlan süvöltés mint az eddigi részeknél.

Egyenlöre ennyit tudtam elmondani kérem NE kapcsoolja ki :D
  • Molnibalage
    A HQ ATO beállítása SZÁZADONKÉNR vehető ki. Vad add package és flight / package törtés is.