53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
moho #35810 a controls/advenced résznél megtaláltam de a csúszkát nem tudom mozgatni
arra gondoltam esetleg van egy config file ahol átírható -
Az controls advanced részében van. Sajnos nem tudom megmutatni a screen-t, mert le kellett szednem az FF5 visszarakásához. -
2,7 GHz, 4 GB RAM (1066MHz) és erősebb kártyám van. A blurt én is ráküldhetem, TE -ben, 20 gép alatt. Az OF bubble értékei szimplán túl nagyok szerintem és ez-az még visz erőforrást. Én megkérdem, hogy monják meg, hogy mi az a konfig, amin megy. Ha megveszem és nem fog, akkor C4-gyel megrakva küldöm el nekik ajándékba a régit. :) -
Állítólag MAI :) de volt az már pénteki és régebbi is :) de majd meglátjuk :) -
moho #35806 Van ötletetek hol állíthatnám az egér érzékenységét? Játékon belül egyszerűen nem tudom mozgatni a csúszkát. Melyik config file-ban lehet (ha van)? :)
(Egérrel nézelődök körbe és nagyon gyorsan történik mindez) -
kiváncsian várom a mai beta patchet hozzá, elvileg sokmindent orvosol, de föleg a hangokat . -
A CloD egyelőre semmilyen vason nem megy rendesen :) Várj türelemmel néhány pecs és menni fog. Akkor már nem alfa állapotú lesz :) -
Ha a te géped muzeális akkor én mit szoljak nekem csak 2000mhz-en megy a 2 mag és ugyan ugy 2gb ramom van 4850 társaságában, de nálam minden be van kapcsolva CE-ben még egy kis blurt is ráküldtem és megy simán .
DE összel ujjitok én is mert a CLOD viszont mnem megyen ezen a vason, 60k bol kijön egy 6 magos phenomII meg 8 giga ram alaplap társaságában , azzal kihuzom egy darabig, persze majd egy VGA is kell de most ennyi a keret .
Én is majd még megkérdezem EAGLE-t, hogy be tudják e fejezni nélkülem a gripent, mert a texturázás és animálással nem birok . -
A bubble slidert is lejebb kell húzni, nincs mese...
Viszont a jó az, hogy TE-ben feljebb lehet húzni. Ha jók lennének a modellező értékek, akkor az igazi nagy indítási távolságú SAM-ek nagy magasságon tudnak dolgozni. -
Multiban is ki fogunk kapcsolni szerintem még pár csili-vili dolgot a zökkenőmentes játék miatt.
-
1-es szinen és a három bepipált résszel már szinte teljesen fűrészfogmentes. Így már szép. Hadjáratban még nem próbáltam, de tutire nem lesz elég FPS. Éjszaka meg főleg... -
A sidewinderrel van valami, a videón látszik 1:17nél hogy míg az egyik feje már ráállt a másik nem is "látja" a hőforrást. -
A Textured TV/IR a HR textúrákkal jeleníti meg pl a TGP-n, vagy a Maverick képernyőn a tájat, nem pedig a fartileseket használja. Nálam ki kell kapcsolni, mert nagyon fps zabáló volt már OF-ben is. Egyébként nem is rondább sokkal nem használva sem.
A multisampling akkor kell, ha kint alkalmazásvezérelt az AA. Ha nincs bekapcsolva, akkor nincs vonalsimjtás és fűrészfogas minden. -
A TGP és MAV képe textúrázott. (Anno az FF3 is tuda.) Iszonyatosan nagy FPS killer, de atombrutálul néz ki tőle a cucc. -
Én még akkor sem jöttem rá, hogy hogyan kellene. Hol befoja a célt, hol nem. -
A Textured TV/IR mit csinál?
Multisampling pl nálam be sincs lőve...sztem felesleges,másik gépen kipróbáltam az FPS-st egy sima dualcore-on (nem core2duo) + HD3870-el 30felett volt végig szépen lehetett vele nyomni.
-
Na így működik a JHMCS TWS módban.
Látszik hogy nem egyből fogja be az AIM-9X feje.
-
Buzeráltam még a konfigot imitt-amott. Kipróbáltam, hogy "kint" a kártyánál alkalmazás vezéreltre állítottam a dolgokat.
Ezt állítottam "bent":
Lehet gyártani a Windows háttereket :D
-
Advanced setup és CE. Be kell állítani, hogy mit kezeljen a teneglyeken. Ideje lenne belőni a Trak IR-t. Ma viszont ugyebár más dolgom lesz... :) -
Jaaaa akkor azért nem válaszol a torony nekem.
Egyébként nem tudom ti hogy vagytok vele, de FreeTrackes künyüvel repkedek, de ha épp nem használom nem tudok egérrel zoomolni kabinban, mozogni külső kameranézetbe meg egyáltalán., ami felettébb bosszantó. Ezt hogy lehetne megoldani? -
Köszi Viper. Lecsekkolom. -
Mert már nincs egyszerűsített rádiózás. Manuálisan kell ráállni a tornyok frekvenciájára. -
moho #35788 Nálatok megy a rádiózás? A toronnyal nem tudok kommunikálni, mindenki mással igen. ? -
Az ajánlott beállítás az, hogy a VGA application controlled beállításon legyen. A játékon belül az advanced részben bal oldalt mindhármat ki kell pipálni. A multisampling 1-es beállítása mellett végre eltűnt nálam az F-16 skin zajossága. Végre nem mákostészta. Mondjuk -5 FPS...
A felhőket is vissza lehet degradálni, az én szemnek úgy is szép. Az eső effekt odver az FPS-nek, ahogy a per pixel particle effcet. A vizet használom, de a cloud reflection nélkül talán el lehet lenni.
A particle system reduceden kicsit random. Pl. hol van CBU effekt, hol nincs. Én iknább spórolok a látványon, ha kel.l.. -
Zoty4! A Config Editorban első körben a Settings Hardware-ben a Shaders opcióból vedd ki a pipát és teszteld le úgy. (Ekkor kb Open Falcon 4.7 szintre butítod a grafikát.)
Mennie kell rendesen a csilivilik nélkül. Utána szép óvatosan kapcsolgasd vissza a Shaders opcióit és amit nem bír ne használd. Nekem a víz rajta van, a fényekből a kevésbé fps evő, stb. Okosan be tudod állítani a gépedhez.
A Triple buffering legyen bekapcsolva és játékon belül a vsync opció is!
A low resolution clouds-t is használd!
Esetleg a Reduce Particle Sysemet is kipipálhatod, bár nálam a szebb sem fekteti ki a gépet.
Az én ócskavasamon 16x-os Anizotróp szűréssel és 8xQ-s vonalsimítással szépen fut.
Egyébként az őskori konfigom :
-
Röviden, ha eljön az idő a tehetséges skinnerekre számítok. Zsolti olyan skineket csinált anno, amin beszartam... -
Sajnos külön nincs, csak néhány kieszítés a itt.
http://www.benchmarksims.org/forum/content.php
Az articles részben. Néhány apróság nem kerölt be a törzs BMS manualban. Azok a telepítés után a docs könyvtárban lesznek elérhetőek.
Fejlesztő nem sok bújt elő, inkább modderek. Lásd JanHas, 611-Egale. Ők összeszokott páros, van anyaguk is. Lényegében erőlködés nélkül integrálható a cuccuk elvben a BMS4-be a kérdés, hogy legyen vagy sem.
Radicaldude felajánlotta a 3D modelljeit.
Tegnap felraktam ccc csomagját Banger-nek. Ezres nagysgárendű LOD van benne. 99%-a hulladék, de azok, amik a MolnyFalconban benne vannak, azok használhatóak, ezen felül azok a modellek amik az FF-ben baromi régen benne vannak és űberbrutálak a meglevő OF modellekhez képest. Ahol FF alap megjegyzés van, ott skin probléma lehet.
MiG-21PF/MF/bis (FF alap)
MiG-23ML (FF alap)
MiG-23MLD, ha az ML nem vehető át, akkor ez igen. Ennek a skinje Aristoteles skinjének módosítása aláltalm.
A MiG-25 modelljére nem emlékszem, hogy más -e, mint az FF-es.
A MiG-27-re sem. (FF alap)
A MIG-31-re sem. (FF alap)
Ha a Su-33 LOD benne van, akkor az én skinemmel mehet, ahot a Kuznyecov is.
Su-24 (FF alap)
Ezeket minimum frissíteni kellene. A Szu-27-nek sem ártana egy kék skin, ha nincs.
Az FF-ben az összes szebb vörös gép skinje Red1+Huslter + még valaki munkája. Viperwaer team) -
Ja és van valami pdf doksi amit letudok tölteni külön valahol amíg a sok nagy fájlra várok?
Szeretném gyorsan átnyálazni a fontosabb dolgokat!
-
Nagyon örülök, hogy ezt mondod, főleg, annak a résznek, hogy van kinek mivel.
Hány fejlesztő bújt is elő a homályból?
Közben egyébként torrentelem lefelé sebtében az eredeti f4-et és közben a pcpiloton kipostolt videón élvezkedek. :D
Nagyon remélem, hogy betudom majd konfigolni, hogy azért fusson szépen. -
A kavantum ugrás, mint bázis igaz. Azért bőven van még mit simogatni raja. A jó hír az, hogy van mivel van kivel és van kinek. -
Szép napot mindenkinek! (Hogy én milyen leírhatatlanul rég jártam erre)
Nem hittem a szememnek amikor láttam, hogy megjelent a hírhedt BMS4, szaladtam is ide rögtön csekkolni, mi a helyzet és lám igazak a hírek!
Szóval milyen az új release, valóban egy kvantumugrás a többi verzióhoz (vagy legalábbis az OF-hez) képest? A shotok mindenesetre nagyon jól néznek ki! -
Sajnos nálam is ugyanez a helyzet. -
Egy téren még bítató a BMS4. Az FPS gyengeség egyenszilárdnak tűnik. Tehát valóban arról van szó, hogy vas a gyenge.
Lehet, hogy ez lesz az első eset, hogy konkrét játékért az egész konfigomat lecserélem. Amúgy is ideje már kiköltözni a 2003-ban vett házamból...
(Mondjuk, ha beválik az E8500 proci, akkor ezt nem fogom erőltetni.) -
Sehol. Legalábbis a CE-ben nem. Text edittel a cfg fájlban valszeg ki lehet kapcsolni. -
moho #35776 Sziasztok
BMS alatt nem tudjátok véletlenül hol lehet kikapcsolni a realistic maveric time-ot? Configban nem találom. :( -
Egy kis top secret. Az ITO2 nagyon hamarosan kijön. Egy kis gerilla akció keretében felkértek, hogy csináljak neki release videót. A határidő 1 nap... Ebbő lehet sejteni, hogy mennyire hamar.
(A BMS4-gyel való egyidejűség véletlen.)
Ilyen sem volt még, határidőre videó. Marha jó hanganyag van hozzá, ezért bizony beledok apait anyait. :) -
THX! :)
Jön lefelé :D Este gatyába rázom a gépem és már repül is a vinyóra. -
De szép lett a környék:
kép
-
Érkeznek a 3D modell felajánlások. -
Parancsolj