53049
  • Molnibalage
    Az a baj, hogy minden értelmes topikban beszivárognak ezek a hülyét. Egyszerm még a HT-ban is. Szerencsére Cifu kibannolta devil-t. Mondjuk n+1 álregjét bannolta ki. A legutolsót éppen tegnap...
  • Molnibalage
    Más. Khronik tengap írt, hogy ma este építi fel a OCI-t. Már nem volt időm elküldeni egy pici javítást. Igazából szerintem a usereknek fel sem fog tűnni.

Mivel a KF-16C-t érinti és a '90-ben van minimális mennyisében, kit érdekel. :)
  • Gundark 1 1
    Attól hogy szerinted hülyeséget beszél és hisz az NWOban meg a többi agybetegségben, még joga van nyilatkozni. A stílusodra kéne figyelni, és nem megadni nekik azt az örömöt hogy felbosszantanak és büntit kapsz. Azonkívül emlékszel a hold topicra? Most őszintén nem tök mindegy hogy hisz e a holdra szállásban? Mindig ugyan ezt csinálják. Ugyan azokat a csontokat dobják be. Nincs por, szar a fénykép stb. De ugyan ez a 911. Nem olvadhat meg az acél tartóelem, mert a kerozin nem ég olyan hőfokon. Lágyulásról nem is hallott. De mondhatnám a lantlényeket, hüllőket akik megszállva tartanak minket és a többit. Mindig leállsz velük, mindig felbosszantod magad, és mindig büntit kapsz. Ők meg vigyorognak. És elkönyvelik hogy az "olyanok mint te" megint üldözik őket mert tudja az igazságot. Ezen nem tudsz változtatni. Joga van másként gondolkodni és joga van hülyének lenni. Egy dolgot tehetsz: rájuk hagyod a baromságot, hogy a többi agymenővel együtt kombináljanak. És jól szórakozol rajtuk.
  • L Viper #36289
    Ha ilyen rondán fórumozol, azért büntit dobnak, függetlenül attól, hogy igazad van-e.
  • Molnibalage
    Még kb. egy hete. Most olvasták el. Mondjuk az is új, hogy a cikkeket figyeli valaki.

Sajnos a modik nem mennek abba bele, hogy az összes konetós / NWO-s balfaszt bannolják ki egy elvben TUDOMÁNYOS fórumról...
  • L Viper #36287
    Nagyon jó
  • z0ty4
    Nekem kéken is jó volt, de jó így is.

Látom sikerült valakinek ismét felbosszantani.

Visszatettem a win7-et, most szívok a rengeteg telepítő keresésével, valamikor a BMS4 és az FF is sorra kerül.
  • Molnibalage
    A linkek színe már sárga. Ez így jó lesz?

Supported by DD! :)
  • JoeDestroy
    Egy frankó multihoz én is csatlakozom előre láthatóan :)
    Addig felprogramozom a joyt, és repkedek egy kicsit.
  • Molnibalage
    Minidig is tudtam, hogy Ara nem normális. :)
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    Kis preview.

Nagyon sok kép mellett vaciláltam, mire végül ezek lettek a nyerők.
  • Molnibalage
    Bazz, az MF-ben csak sikerült benne hagyni legalább egy hülyeséget. A KF-16C belső tartójáról nem töröltem ki asszem az AG?-65-öt és AGM-88-at sem. Mindegy. Ha meglesz az első OCI, a patcheket elvileg talán a bátyus is megcsinálja már nekem. Ha már programozó...
  • Gundark 1 1
    Megpróbálhatjuk. Enyim a hornet :)
  • Molnibalage
    A másik ami felmerült bennem, hogy minden videóból lehet, hogy csinálni kellene (?) alternatív változatot. Annyi zene van már raktáron, hogy soha nem lesz mind felhasználva.

Másrészt amúgy is jópofa, hogy két eltérő zenével is milyen jó anyagot lehet összehozni. Az ITO2 klipp nagyon bejött egyeseknek, de őszintén szólva nekem az alternatív verzió sokkal jobban tetszik. Az eredetit úgymond csak azért csináltam meg, mert ezt kérték.
  • Molnibalage
    Skacok, a november eleji hosszú hétvégén egy BMS multi összejönne? Úúúúúúúúúúúúúúúgy kellene már egy FunFalcon kilpp. Megnéztem a régieket. Mit össze állakotdtunk. :)
  • Molnibalage
    A G'lock talán butatható a megfelelő szintre.
  • arrow19
  • z0ty4
    Az nem F-16-os !!!!

Szállj le róla !!!! Küldünk egyet XDDD

Lassu mi ?

• arrow19
    Üdv, Prágából mindenkinek!
  • Molnibalage
    Most töltöm fel Khroniknak. Remélem, hogy nem hagytam benne hibát...
  • repvez
    Na kicseréltem a gépem, de nem megy olyan simán mint gondoltam.
    Ugy néz ki hogy a HKC 5565 565W-os tápom nem elég a rendszernek , mert már a 4850-es VGA-val nem indul el normálisan már a bios alatt megfagy.
    most egy kölcsön NV8400GS VGA-val telepitgetek mindent, de csak szerdáig van nálam ez addig ki kell találnom hogy milyen tápot szerezzek be.
    Alsotápos thermaltake V3-as házhoz jó hosszu kábelekkel.
  • z0ty4
    Oké!
  • Molnibalage
    MolnyFalcon OCI célegyenesben van.
  • hooah
    Én felnéztem TS-re de nem nagyon volt élet.
  • Molnibalage
    Nem volt, nem jött seki. Modjuk elkezdtem filmet nézni és este fél tízkor elaludtam. Nagyon fáradt voltam tegnap (is).
  • z0ty4
    Jöhet.

A BMS4 joystick problémája miatt csak az MF marad.

Esti multi milyen volt?
  • Molnibalage
    MolnyFalcon.
  • hooah
    MF?
  • Molnibalage
    További fontos fejlesztés került be az MF-be. Az MI már nem lövöldözik teljesen idióta távolságokól légiharc rakétákkal, ahonanna 0 esélye van a találatra.

(Csináljak róla videót?)
  • L Viper #36262
    Az egyik mod oda is pakol cuccokat.
    A readme írja is, hogy multinál inkompatibilis, ha nem használja mindenki.

Jó repkedést, nekem egy ideig kilőve a szabadidő.
  • z0ty4
    Nekem sajnos a BMS4 nem nyerő, de jó multit!!!

Képek, videók természetesen kötelezőek!!!

Addig is marad ez !!!!
  • Molnibalage
    Akár.
  • hooah
    Mehetek én is mint kezdő célgép?
  • arrow19
    Multi rendben, 7-8fele hazaérek.
  • Molnibalage
    A misdata-ban mit mókoltál? Ott csak modellező értékek vannak lényegében a dat fájlokban és a kapcsolat a DB-vel.

Este multi?
  • L Viper #36256
    Nagyon köszönöm

Sikerült rommá moddolnom szegény OF-em. Kipróbáltam pár új kombót és én marha nem csináltam backupot az eredeti fájlokról. Egyébként ezekkel bohóckodtam. Olyan szinten jó füst és robbanás mod, hogy iszonyú. Időnként úgy esik szét az "áldozat", hogy a darabjai is sokáig égnek és füstölnek:

• arrow19
    Este megpróbálom elküldeni.
  • L Viper #36254
    Emberek, ha valakinek van fent OF 4.7, nagyon megköszönném, ha átküldené nekem a játékból a : \sim\Misdata\ mappát.
    Kb 1 mega az egész, becsomagolva a negyede. Csatolva privátban is átjön.
    Köszönöm.
  • repvez
    Nem is arra a fényekre gondoltam hanem a testen megcsillano fényekre és shaderekre, de az árnyék az amugy is a nap miatt van a tárgyakon.

A következökbe sztem kiterjesztik a reptéri lámpákra is a fényeket.