53049
  • L Viper #36332
    A Dos korszakban még nagyon plecsnikre mentem
    Akkoriban, ha lelőttek tuti, hogy visszaraktam az előtte lévő mentést, nehogy egy "death" is csúfoskodjon a plenyók mellett. (Pl. F15-III ! Milyen jóóó karrier volt abban is. Arról nem is beszélve, hogy az avionika verte a legtöbb mai szimulátorét. Nemhiába, Microprose etalon volt.)
    Már kinőttem belőle, meg hihetetlen is lenne a valóságban annyi légi győzelem, mint AS logjában :D
  • Molnibalage
    Én is. Főleg, hogy 3 év alatt n+1-szer telepítettem. Ezen felül régen a külöböző hadjáratokat is különböző loggal repültem, tehát a logbook a hadjárathoz volt kacsolva úgymond.
  • L Viper #36330
    Én sem szoktam. Mindig tiszta lappal kezdek telepítés után.
  • Gundark 1 1
    Nekem is volt alezredesi rangom. Csak nem mentegettem át mindig a logot :)
  • L Viper #36328
    Mit találtam :D
    Szerintem Falconnal kel és fekszik:

• Molnibalage
    Ez is valami recorder. Ha jól látom, akkor free és nem fizetős, mint a PlayClaw vagy a Fraps.
  • Molnibalage
    ECM modellezés.

Nem egészen tiszta, de mintha a SOJ lenne modellezve jól.
  • Molnibalage
    Na, sikerült már kétszer csatlakozni. Viszont nem igazán értem a renszert és egy menetben mielőtt fordulna a tanker csak ~3000 lbs áttöltése ment.
  • Molnibalage
    Most nem OF-ről, BMS-ről beszélek. Hiába van sokkal erősebb CPU-m, mint amit ajának, még 0/min. shaderrel is képes középsűrű részen megfeküdni az FPS TGP nélkül...
  • repvez
    A régi gépemen akkor sem volt gondja mikor mindenböl csak a fele vagy a negyede volt mint most .
  • Molnibalage
    TE-ben naná. Majd a hadjárat gigantikus bubble értéke + TGP kombója garantáltan megfekteti. Ha egyszer rászánom magam, akkor veszek egy új VGA-t.
  • repvez
    Na a gépfejlesztés megtörtént nagy nehézségek árrán ismét müködik.

Ugy jártam, hogy az uj alkatrészeket nem birta már el a tápom és már a biosnál lefagyott a gép, igy kényszerböl azt is cserélnem kellett.

Ha esetleg kell valakinek egy HKC 5565-ös táp az jelentkezhet nálam.

NA a lényeg hogy feltettem a BMS-t és nagyon jol megy legalább is abbol a 10 percböl amit egyenlöre probáltam, kampányt még nem volt idöm probálni.
    FPS értéket se néztem, de minden shader és feature bekapcsolva 1680x1050 en nem akadt és Win7 64 bit ATI-n sem volt semmi látható gondja.Egyedül talán az árnyékok voltak recések, de nem volt semmi élsimitás beállitva a driverbe még .
  • Molnibalage
    Hajrá. Van több is.
  • Cimbi
    Hi

Valaki nem tudja honnan lehet az eredeti Falcont letölteni?Sajnos az én cd-m sérült.:(
  • Molnibalage
    Tacview 1.1. Már konvertálgatni sem kell. Elvielg a belső ACMI résszel kellene, csak bugos. Igazából a Tw 1.1 már többet is tud bizonyos szempontból.
  • z0ty4
    Ezeket mivel lehet lejátszani?

• Molnibalage
    Itt lőnek le a 25-ösök. A többiek azért adnak a maradéknak.

Több darabban a másik vadászat, aztán seggbelő a 21-es.
  • Molnibalage
    Jé, az 1.1 taview is megy, mikor serialt kért. Érdekes. Akkor csak az ACMI fájlokat felteszem. Nagyon ütősek.
  • Molnibalage
    Vááá, bosszút álltam. Éppen berontottam egy Szu-25 kötelékbe egy másik mészárlás után. (5 gépet lőttem le.)

Direkt körbe nézem minden gépágyús rácsapás előtt, de nem találtam semmit. Az utolsó alatt csak beült mögém egy 21-es, de későn vettem észre. Leszedtek.

Nagyon zsír a hangulat. Nem az a "we are so cool" érzés. Figyelni kell ám. :)

ACMI van, a régi tacviewhoz konvertált formát felrakhataom. (Már akinek az még megvan, mert mióta az új Tw fizetős, azt leszedte a készítője.)
  • Molnibalage
    No, elkezdtem REPÜLNI a MolnyFalconnak. 1987. Az első két bevetésen részleges siker SAM állások ellen. Egy sérült SA-4 üteg és egy kiirtott SA-3. Néhány légigyőzelem, veszteség nélkül.

A 3. bevetésen egyszercsak kb. 40 mérföldre (!) a FLOT-tól egy falka Szu-25-be botlottam. Túl nagy volt az arcom. Bizony a mísz csapásmérők jól segbelőtték a leterhelt Bock 30-őmet...
  • L Viper #36312
    Nem kevés meló van benne:

• arrow19
    Billen a range knob Ctrl+F3 Ctrl+F4, a légitankolás nekem megy már többször használtam hadjáratban ha kellett benya.
  • Molnibalage
    Kell az új MF úgy, hogy nem one click installeres és nincs meg a '90-es helyszín nyitó része? Khronik nagyon nem kapkodja el...
  • hooah
    Valaki nem tudna tanácsot adni, hogy tudnám bill-re ráprogramozni a "range knob" opciót, mivel a Saitek Cyborg X-em görgőjét nem ismeri fel a játék.
  • Molnibalage
    Én egyébként DMS + le paranccsal váltottam át. Ez a ctrl+alt+le nyíl. A keystrokes szerint ugyanas,
  • Molnibalage
    Már megoldottam.

Más. Tudott már bárki légitankolni? Nemhogy realisticon, de simplified-en sem megy. Nem igaz, hogy nem megy. Az OF és AF alatt is évek kihagyásával 1 percen belül tanoltam. Most 20 perc szerencsétlenkedés után feladtam...
  • hooah
    Átváltottál Shift + Num2 vel a másik MFD-re? Lehet az a probléma.
  • Molnibalage
    Hogy a pékbe kell LGB-nél mozgásra bírni a BMS4-ben a TGP-t a radar lock után? A TMS fel parancsra (ctrl + fel nyíl) szarik rám. Pedig az oktató film szerint így kellene...
  • Molnibalage
    Elvileg pont úgy, mintha Mavericket indítanál.
  • hooah
    Azt valaki el tudná magyarázni, hogy a BMS4 ben miféle kép lehetséges a JDAM-el való dobálózás, mert nagyon nem úgy van mint a FF-ba.
  • Molnibalage
    Inkább focizz velük. :)
  • arrow19
    Helyzetjelentes Pragabol:
    Megdoglott a macbookom kozben kiderult hogy a Spanyol focicsapat itt szall meg a hotelben.
    Probalok kepet csinalni ha erdekel valakit a meccs holnap lesz.
  • L Viper #36300
  • Wampa
    Hali....nekem fasza,látható jól...köszi

• DIESEL DOG #36298
    Srácok! Mindenkinek megfelel a linkek új színe? Gondolok erre a narancs és citromsárga szín kombóra...
  • Wampa

Csodás ez a disznó
  • Wampa
    Durva

Háttérben gyerek sir,nincs mit enni ,elment a sastojás apuka cuccaira:))
  • L Viper #36295
  • Molnibalage
    Ez kész.

I have a big problem. My wife is threatening to divorce me if I don't remove FreeFalcon from my Hard-drive, and spend more "quality time" with her. Obviously, I love my wife very much. I just feel a little sad giving up my hobby, because I have spent so MANY hours on this, and poured so much money into it. I know that it's stupid, and there is no real choice, but - my hobby was very special to me.

YT, Tohoku.

Dear YT,

Firstly, it's a good sign that you recognise that your marriage is only a "hobby". Sure - you've spent many hours devoted to your marriage, and poured a lot of money into your wife. But - don't worry. She will soon find a new husband, and you will free to continue your simming. As you have already said, there is no real choice. FreeFalcon will always come first. Best of luck with that.

• Molnibalage
    Nem semmi, 18 emberes MP.