53049
  • arrow19
    Tegnap este:
  • netmester
    helló mindenki!
    látom a problémák nem változtak mióta utoljára itt voltam. legközelebb beszállok én is és remélem tudatlanságom nem lesz nagy hátrány de majd olvasgatom a könyveket :)
  • Molnibalage
    De. Nem tudom, hogy miért. FF alattt nem ilyen. Pedig már akkora deadzone-t lőttem be és olyan kis profil meredekséget, hogy ehaj.
  • z0ty4
    A Trackir-ed kicsit izgága nem?
  • Molnibalage
    Sávszél beállítás. Erősen kétlem, hogy csak ettől megjavulna...
  • Molnibalage
    BMS multi. Amikor ment, akkor szép volt.
  • zsoltfireman
    Skin-t? Én nem szoktam festegetni...:-D
  • z0ty4
    Bakker, találtam pár képet ami nem volt a Fraps könyvtárában, csak a BMS-ében. Furcsa

Feltettem ide 3 videó.

Balázst majdnem kiütöttem megint.
  • z0ty4
    Ezt értem, de mikor tesztelgették a a BMS4-et, mindenki látott mindenkit, minden szép és jó volt gond nélkül?

Nem hiszem!

ennyi idő alatt senkinek nincs vele baja? Most, hogy beírtál kíváncsi vagyok, hogy mit írnak.

Majd azt írják, hogy itt a bibi és oldjuk meg.

Na mentem alukálni. Jó éjt !

( Csak jöjjön ki az MF V2.0, azt majd megnyüstöljük )

• Molnibalage
    Nincs mit ezen rájönni. Ez nem működik most és szerintem nem is fog. Főleg, ha én is benne vagyok. Ki lehetne még próbálni számtalan kombinációt - akár mátrixba is foglalhatnám - de szerintem nem változna semmi. Objektum mindig van, de ha nem látjuk egymás soha rendesen...?

Hamachi nélkül neketek megy, de amíg Viper a szerver én be nem csatlakozok ott, ahol weather adatot akar átnyomni. Lényegében azt nem néztük meg, hogy Hamachi nélkül váltogatjuk a szerevert. A Hamachi semmiféle javulást nem hozott, ezért szerintemf felejtsük el.

Ha minden kötél szakad, akkor megpróbálom derstefet vagy mást megkérni kintől, hogy akkor velem próbálja ki,mert mintha én lennék a gond.
  • z0ty4
    Jó volt ez a multi, rég voltunk ennyien, de rá kell jönni, hogy miért nem megy rendesen.

Sok jó kép nem sikerült sajnos. Majd legközelebb.

• arrow19

• L Viper #36600
    Multi képek:

Hadjárat bevetés, a Datalink-en ott vagytok:

Kívülről:

A célpont lézerrel megvilágítva és befogva:

A bomba talált, mindkettő oldva, hogy biztos legyen :)

Az értrékelésen is megerősítve:

A végére egy kis dog:

• z0ty4
    Fenn vagyok TS-en!
  • Wampa
    A file-t magát nem találtam......
  • z0ty4
    Igenis Főnök !!

Fraps-ot belőni mindenkinek. Rég csináltunk már multis videó, húzzunk bele.

Zsolti csinálhatna valami saját skin-t. Csak egy ötlet.

• arrow19
    Srácok,akkor 8kor gyülekező TS-en.
  • z0ty4
    Options/ controllers/ Fight control/ Rudder Axis

• zsoltfireman
    Pontosan,hol van ez a rudder?
  • z0ty4
    Rudder nélkül sokkal élvezetesebb volt a játék, mármint, hogy egyenesen repül a gép nem pedig összevissza.

Pár kép, csakhogy az is legyen.

A 3. képhez csak annyit fűznék, hogy ha valakinek kevés a benyája, ne az első reptéren szálljon le.
  • z0ty4
    ZSolti: Egy dolgot tehetsz hogy jó legyen a kormányzás. Ki kell venni a Ruddert. Vagy configban vagy benn a setup részben. Most stabilan repül az F-16-os, csak fura Rudder nélkül.
  • repvez
    én most szereztem mégegy 4850 est és cf be kötöttem még nem tudtam tesztelni hogy megy de nekem eddig sem volt gondom vele pedig minden fullra huzva és élsimitás is van rajt. már csak a Joystik gombokat kell beállitanom
  • Molnibalage
    Hát nekem rohadtul nem fut úgy sem, hogy a shderek nagy része be sincs lőve és TGP sem él. TGP képe mellett még egy üres TE-nél is alig van 35 FPS. A 4850-es kártyám ősrégi, ezen nincs mit szépíteni.
  • arrow19
    Nekem nagyjából ugyanaz a konfigom van mint neked a régi, eljátszottam egy hónappal énis azzal a gondolattal hogy újítok, de minek? otthon szinte nem is vagyok ha igen a BMS fut 60fpsel Win7alatt fagyás nélkül, FRAPS-al 45-48. A playclawt énis bepróbálom szerintem.
  • Molnibalage
    De. Az. Több BMS4 dev is megerősítette. A CPU-m még azt is mondták, hogy még talán sok is. Alaplapot nem vennék, mert utálok szerelgetni. A CPU-ra is alig tudtam rárakni a hűtőt, mert nincs kézügyességem.

A mostani alaplapom 3 éves, de nem látok semmit, ami gátolná ennek a felhasználását. A CPU-m 3.8 GHz-en ketyeg és van 4GB RAM.

Minek cseréljek alaplapot?
  • arrow19
    Sztem jobban jársz ha egy Athlon X4et veszel meg egy lapot hozzá, de te tudod. Szerintem nem a VGA fogja vissza a géped.
  • Molnibalage
    Asszem veszek egy ilyet.

Ha ezen nem megy a BMS4, akkor nem tudom, hogy min. :)
  • Molnibalage
    Csak fizetős...
  • repvez
    Én még nem probáltam,de a látottak és a leirtak alapján több lehetöséget és jobb kezelhetöséget látok benne mint a frapsban .

playclaw itt fennt van sok video is meg leirás és persze maga a program is .
  • Molnibalage
    Tényleg annyival jobb? Most nincs pénz a Paypalomon, de hétfőn utalok és veszem meg.
  • L Viper #36582
    Pont pár hsz-el lentebb volt szó róla.

Ha nem akarod a 2D-s pitet, a sort kitörlöd, vagy a sor végi 0-át 1-esre átírod.
  • repvez
    ennél , mivel már DX9-es müködik a playclaw progi ami támogatja a tobbmagos procikat és azonnal tömörit is, tehát nem akad be miatta a játék és nem lessz kezelhetetlen nagy fájl a nyersanyag sem .
  • zsoltfireman
    BMS Balkans

Szeretnék videót csinálni,de nemtom,hogy kell
  • Molnibalage
    Nem tudom. Egyes F-16-nál mintha elméreteztek volna valami változót vagy bug volt, mert egyszer volt az, hogy 2000 fontos bomba oldás után a 3/7 pontról a gépet istentelenül kellett trimmelni. Egyszer. Minden más teszten alig minimálisan kellett trimmelni.

Szerintem a program kódja a bibis abban, hogy nincs autotrim leoldás után. Valszeg bajos lenne, ha sérült gépnél is működne az autotrim.

Egyébként meg fel lehet tenni a kérdéseket a kinti fórumon is. Soha nem értettem, hogy miért csak ide írtok. Abból úgy nem lesz semmi, ha csak én olvasom és egymásnak siránkozunk. :)

Tessék videót csinálni és mutatni a bugokat. Nekem is így kellett teszterként.
  • JoeDestroy
    Nekem is sokkal jobban tetszik a BMS FM-je. Egyet találok túlzásnak benne, ha asszimetrikus lesz a felfüggesztés, nagyon húz a súly irányába, és nincs semmilyen automatikus kiegyenlítés.

Nem ismerem a Fly by Wire működését, de túlzásnak tartom. Az igaz hogy az F-16 boton a trim folyamatosan kézre esik, de ha mindig használni kell, akkor mit csinál a FBW.
  • Molnibalage
    Van adott mach számnál ez a jelenség. Az, hogy az FF5-ben nincs nem jelenti azt, hogy jobb. Alig repkedtem BMS4-gyel, de mellette az FF5 FM-je totálisan szánalmas. Egyszerűen az, hogy belehúzva a gépbe lassan épül fel a forduló és állásszög teljesen irreális, köze nincs a valósághoz.
  • zsoltfireman
    Főleg,ha megpakolom fegyverekkel,akkor ide-oda billeg,szerintem ez túlzás!
    Célzásnál a legidegesítőbb,ilyen téren az FF5 jól meg van csinálva
  • Wampa
    Mennyire? Nekem is szokott,sebességfüggően is (szvsz néha furán viselkedik)meg amugy is tulkormányzás van sokszor....de multkor valaki betett egy repülést, a Tbirds gunyában repült valaki, ott is lehetett figyelni hogy állandóan igazitania kellett.

Viper,pontosan hol van ez a sor,amit vissza kell törölni,hogy ne legyen 2 D s pit? Amugy én hive vagyok a 2 D-s nek,de ez idegesit.
  • Molnibalage
    Fent vagyok TS-en.
  • zsoltfireman
    Nekem is libellézik az F-16