53049
  • Molnibalage
    Kraz ingame shotok.
  • Molnibalage
    E-3 WIP

MiG-19 WIP
  • Molnibalage
  • Molnibalage
    A holnapi multi legyen inkább délután.
  • repvez
    Akkor megnyugodtam :)
  • L Viper #36687
    Itt írják részletesen.

Fejlesztenek, nagyobb szerver :) Soakn lettünk.
    Vasárnap délutánig ki kell bírni.
  • L Viper #36686
    Karbantartás folyamatban.
  • repvez
    Mi lett megint a BMS oldallal, tegnap 503as hibakodot adott ma meg már jelszót kér arra Is hogy betöltse az oldalt vagy lehet hogy ftp nyilna meg most azon a cimen ?
  • Molnibalage
    Azért még csiszolok rajta. Fura, de minden videókészítésem olyan nyögvenyelősen indul, de az első lerenderelt változat után jön meg az ihlet. :)
  • z0ty4
    A videó szerintem jó igy.

A multi vasárnap nekem jó, megnézem a Forma 1-et, ( vagy bealszok rajta ) és utána jó.
  • Molnibalage
    Az ebben levő utolsó zenére menne a video. Szerintem elképesztően jó ritmusa van repkedéshez.
  • Molnibalage
    BMS multi vasárnap délelőtt/délután? Egy örömrepkedéses / multidemoós / funfalcon videót összeraknék BMS-sel. :)
  • Molnibalage
    MolnyFalcon release video preview. Jó lesz ez így vagy legyen még akciódúsabb?
  • Molnibalage
    Bug. Majdnem mindenkinél jelentkezik. Okát nem tudom.
  • hooah
    Molny azt meg tudnád mondani, hogy miért van az, hogy BMS-ben F-18 kabinban két oldalt a kapcsoló panelek feketén villognak.
  • Molnibalage
    BMP-3.
  • repvez
    Nekem is ki kéne már nyomatni a billkiosztást és a Hotasomat nekem is felprogramozni, csak valamilyen hiba miatt nem tudok shift+ egyéb gomb kombináciot beállitani és ez miatt nem tudtam elkésziteni ezt , már a viperpit forumon is panaszkodott valaki erre a hibára de neki ott eggyik funkcio billre sem volt jó.
    Megoldás egyenlöre nem jött rá..
    Egyébként jó hogy minden igy kézre van, csak egyenlöre még nem vagyok azon a szinten, hogy tudjam is hogy mikor mit kéne nyomni.

Köszi, ha valamit nem értesz rajta vagy csak kérdésed van vele kapcsolatba nyugodtan kérdezz.
  • JoeDestroy
    Ezen bütykölök mostanság.

Lassan mentes lesz a bugoktól és működik minden logikai rész a BMS4 origi bill. kiosztása szerint.

Repvez, utána összerakom amit kértél :)
  • z0ty4
    Szülinapra mindíg összegyűlik a keménymag.
  • JoeDestroy
    Happy birthday!!! :)

Csak hogy én sem maradjak ki...
  • repvez
    Na most lelötted a meglepetését, pedig ugy hiányzik itthonrol egy palackprés. :)
    Most lehet hogy nem fogja elküldeni :(

Köszi mindenkinek a köszöntést
  • arrow19
  • Molnibalage
    Minden amit látsz a BMS4 fórumon az mind ingyenes ameddig más nem írja oda.

Egyébként függelenül kiadott dolgokat sem igen fogsz látni, max. helyszíneket és esetleg Aeyes kabint. JanHas tutira integrálatni akarja a cuccait.

A BMS4 csapat meg akarja szüntetni azt a szokást, hogy n+1 mod legyen. Amit lehet, beintegrálnak. Pumpyhead FF fejlesző volt - hát ez sem ma volt... - gondolom most BMS-es. Egyébként több ex FF dev már a BMS csapat táján bedolgozóként, mint amennyi aktív FF fejlesztő van sanszosan. Még RAM22 is otthagyta a csapatot.

Egyébként ezket meg soha nem kérdezd meg. Mindenre igaz, hogy akkor lesz kész, amikor és a fentiek szerint benne lesz a BMS4-ben. Soha semmilyen Falcon cuccnak nem volt nyilvánosan publikált kiadási dátuma.
  • zsoltfireman
    Durva! Mikor dobják ki? Ingyenes lesz?
  • Molnibalage
    Hornet kabin. WIP.
  • arrow19
    Én 3évig vaciláltam a TrackIR-en, és nem bántam meg össze nem lehet hasonlítani ezekkel a free cuccokkal.Bár Viper Freetrackje a videók alapján nagyon szépen bevan állítva.

BSZ repvez!
    Isten éltessen!
  • z0ty4
    Köszi Jana, ez volt az.

• L Viper #36665
    Boldog születésnapot
  • arrow19
    Settings/plugins/Volume Control
    Gondolom itt van...de énis csak olvastam.
  • z0ty4
    Tudja valaki, hogyan kell a TS-ben visszaállítani mindent alapra?

A múltkor még beállítottam, hogyha valaki mikrofonon beszél vegye le a játék hangját.

És nem tudom merre is van ez. Csináltam REinstall-t de maradt minden a régi.
  • Molnibalage
    Bakker, egy súlyos gépelési hiba van a Release notes-ban. Ha fent van a régi MolnyFalcon és leszedik, akkor NE töröljétek a \art könyvtárat.
  • z0ty4
    Isten Éltessen Repvez !!!
  • Molnibalage
    A lenti link lehet, hogy nem megy. A banner alatti elvileg jó.
  • Molnibalage
    Na, volt BMS multi. jó volt, bár szétrúgtág a seggünket. Teljesen kijöttem a gyakorlatból és a BMS4 légellenállás modelje igen gyilkos én meg fakezú vagyok. :)

A megoldás.

set g_bShareMpClouds 0

Ezt rakja be a szerver a \user\config részben a bms config fájlba, ha valaki nem jut túl a felhős részen. Ez estben a felhők nem lesznek összeszinkronizálva, tehát előfordulhat az, hogy valaki azt mondja, hogy ő felhőben van, a másik meg nem lát ott éppen felhőt. Viszont legalább megy...
  • Gundark 1 1
    Heppi börzdéj Repvez!
  • repvez
    Köszönöm szépen a köszöntést !

Majd talán szakitok idöt rá, de a BMS4 eddig nekem minden igényemet kielégiti , nincs vele eddig semmi olyan bajom mint a másik 2 vel .

Ha rendbe teszem a gépemet és csinálok helyet akkor belevetem magam én is ujra a 3d csinositásba BMS ügyileg, látom elég sok info van már kint a forumokon és ahogy látom eléggé segitökészek is az emberek.Ez az amit hiányoltam a másik két csapatnál.Ha megvannak a kritériumok és a segitség minden téren akkor felgyorsulhat a munka és a benfenteseknek a komolyabb munkákra több idejuk marad
  • Molnibalage
    Ja, és BSZN repvez. Ez az ajándékom. :)
  • Molnibalage
    10 perc és vagyok.

Addig is, hölgyeim és uraim, íme a MolnyFalcon v.2.0.

Itt.

A release notes is itt van. Beteszem majd a banner alá is.
  • Molnibalage
    Most töltök fel ~ 260 megát, a MolnyFalcon-t. Ez legalább 1,5 óra.
  • z0ty4
    TS-en vagyok, ha valakinek korábban is jó.

Addig filmnézés.