53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Kraz ingame shotok. -
E-3 WIP
MiG-19 WIP -
-
A holnapi multi legyen inkább délután. -
Akkor megnyugodtam :) -
Itt írják részletesen.
Fejlesztenek, nagyobb szerver :) Soakn lettünk.
Vasárnap délutánig ki kell bírni. -
Karbantartás folyamatban. -
Mi lett megint a BMS oldallal, tegnap 503as hibakodot adott ma meg már jelszót kér arra Is hogy betöltse az oldalt vagy lehet hogy ftp nyilna meg most azon a cimen ? -
Azért még csiszolok rajta. Fura, de minden videókészítésem olyan nyögvenyelősen indul, de az első lerenderelt változat után jön meg az ihlet. :) -
A videó szerintem jó igy.
A multi vasárnap nekem jó, megnézem a Forma 1-et, ( vagy bealszok rajta ) és utána jó. -
Az ebben levő utolsó zenére menne a video. Szerintem elképesztően jó ritmusa van repkedéshez. -
BMS multi vasárnap délelőtt/délután? Egy örömrepkedéses / multidemoós / funfalcon videót összeraknék BMS-sel. :) -
MolnyFalcon release video preview. Jó lesz ez így vagy legyen még akciódúsabb? -
Bug. Majdnem mindenkinél jelentkezik. Okát nem tudom. -
Molny azt meg tudnád mondani, hogy miért van az, hogy BMS-ben F-18 kabinban két oldalt a kapcsoló panelek feketén villognak. -
BMP-3. -
Nekem is ki kéne már nyomatni a billkiosztást és a Hotasomat nekem is felprogramozni, csak valamilyen hiba miatt nem tudok shift+ egyéb gomb kombináciot beállitani és ez miatt nem tudtam elkésziteni ezt , már a viperpit forumon is panaszkodott valaki erre a hibára de neki ott eggyik funkcio billre sem volt jó.
Megoldás egyenlöre nem jött rá..
Egyébként jó hogy minden igy kézre van, csak egyenlöre még nem vagyok azon a szinten, hogy tudjam is hogy mikor mit kéne nyomni.
Köszi, ha valamit nem értesz rajta vagy csak kérdésed van vele kapcsolatba nyugodtan kérdezz. -
Ezen bütykölök mostanság.
Lassan mentes lesz a bugoktól és működik minden logikai rész a BMS4 origi bill. kiosztása szerint.
Repvez, utána összerakom amit kértél :) -
Szülinapra mindíg összegyűlik a keménymag.
-
Happy birthday!!! :)
Csak hogy én sem maradjak ki...
-
Na most lelötted a meglepetését, pedig ugy hiányzik itthonrol egy palackprés. :)
Most lehet hogy nem fogja elküldeni :(
Köszi mindenkinek a köszöntést -
-
Minden amit látsz a BMS4 fórumon az mind ingyenes ameddig más nem írja oda.
Egyébként függelenül kiadott dolgokat sem igen fogsz látni, max. helyszíneket és esetleg Aeyes kabint. JanHas tutira integrálatni akarja a cuccait.
A BMS4 csapat meg akarja szüntetni azt a szokást, hogy n+1 mod legyen. Amit lehet, beintegrálnak. Pumpyhead FF fejlesző volt - hát ez sem ma volt... - gondolom most BMS-es. Egyébként több ex FF dev már a BMS csapat táján bedolgozóként, mint amennyi aktív FF fejlesztő van sanszosan. Még RAM22 is otthagyta a csapatot.
Egyébként ezket meg soha nem kérdezd meg. Mindenre igaz, hogy akkor lesz kész, amikor és a fentiek szerint benne lesz a BMS4-ben. Soha semmilyen Falcon cuccnak nem volt nyilvánosan publikált kiadási dátuma. -
Durva! Mikor dobják ki? Ingyenes lesz? -
Hornet kabin. WIP. -
Én 3évig vaciláltam a TrackIR-en, és nem bántam meg össze nem lehet hasonlítani ezekkel a free cuccokkal.Bár Viper Freetrackje a videók alapján nagyon szépen bevan állítva.
BSZ repvez!
Isten éltessen! -
Köszi Jana, ez volt az.
-
Boldog születésnapot
-
Settings/plugins/Volume Control
Gondolom itt van...de énis csak olvastam. -
Tudja valaki, hogyan kell a TS-ben visszaállítani mindent alapra?
A múltkor még beállítottam, hogyha valaki mikrofonon beszél vegye le a játék hangját.
És nem tudom merre is van ez. Csináltam REinstall-t de maradt minden a régi. -
Bakker, egy súlyos gépelési hiba van a Release notes-ban. Ha fent van a régi MolnyFalcon és leszedik, akkor NE töröljétek a \art könyvtárat. -
Isten Éltessen Repvez !!! -
A lenti link lehet, hogy nem megy. A banner alatti elvileg jó. -
Na, volt BMS multi. jó volt, bár szétrúgtág a seggünket. Teljesen kijöttem a gyakorlatból és a BMS4 légellenállás modelje igen gyilkos én meg fakezú vagyok. :)
A megoldás.
set g_bShareMpClouds 0
Ezt rakja be a szerver a \user\config részben a bms config fájlba, ha valaki nem jut túl a felhős részen. Ez estben a felhők nem lesznek összeszinkronizálva, tehát előfordulhat az, hogy valaki azt mondja, hogy ő felhőben van, a másik meg nem lát ott éppen felhőt. Viszont legalább megy... -
Heppi börzdéj Repvez! -
Köszönöm szépen a köszöntést !
Majd talán szakitok idöt rá, de a BMS4 eddig nekem minden igényemet kielégiti , nincs vele eddig semmi olyan bajom mint a másik 2 vel .
Ha rendbe teszem a gépemet és csinálok helyet akkor belevetem magam én is ujra a 3d csinositásba BMS ügyileg, látom elég sok info van már kint a forumokon és ahogy látom eléggé segitökészek is az emberek.Ez az amit hiányoltam a másik két csapatnál.Ha megvannak a kritériumok és a segitség minden téren akkor felgyorsulhat a munka és a benfenteseknek a komolyabb munkákra több idejuk marad -
Ja, és BSZN repvez. Ez az ajándékom. :) -
10 perc és vagyok.
Addig is, hölgyeim és uraim, íme a MolnyFalcon v.2.0.
Itt.
A release notes is itt van. Beteszem majd a banner alá is. -
Most töltök fel ~ 260 megát, a MolnyFalcon-t. Ez legalább 1,5 óra. -
TS-en vagyok, ha valakinek korábban is jó.
Addig filmnézés.