53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Skacok, évforduló van. Ma volt 5 éve, hogy lerendereltem az első Falcon videómat, a Desert Stormot. :) -
10 perc és jövök. -
Detto. -
Remélem nem csak ketten leszünk !
-
Este 9-kor TS-en leszek. -
Most lehet hogy én vagyok a béna vagy félreértek valamit, de ezzel sem tudok shift funkciot állitani.
Az S3-as pinky-t szeretném shiftnek használni , mint a legtöbb profilnál és igy megkétszeretve a kiosztható gombok számát, de nem tudom megadni sehol sem azt hogy ha lenyomom az S3-at és mellette egy másik gombot azt ugy érzékelje mintha shift+ valami legyen.
Azt ugy be tudom állitani hogy egy gombra több modositoval szerepeljen a gomb vagy akár több punkciot is elvégezzen , de attol még nem lesz 2x annyi gombom.
plédául a HAT kapcsolora be tudom állitani a trimmet ami legyen mondjuk shift+lenyil , de akkor erre már nem tudom rátenni a nézelödés funkciot, de ha a pinky müködne mint shift akkor azt nyomvatartva ujra kiosztható lenne ez a funkcio.
DE onmagában nem tudok csak shift-et megadni egy gombnak csak valamivel együtt. -
Próbálj ezzel szerencsét.
MÁSOLATON!!! :)
A general fülön lehet szerkeszteni a billentyűzetet utána menteni. Táblázat szerűen kezeli, és figyeli a hibákat közben. Duplán klikk a billentyű cellájára, módosítod, melléklikkelsz, jobbklikk és nyugtázod a módosítást.
KeyFileAnalizer
Beletettem a megosztott médiás cuccok közé is. -
itt vannak fennt key fájlok csoportositva ha esetleg valaki jobban képbe lenne , hogy hogyan lehet ugy átvariálni a fontosabb bilentyü kiosztást hogy a shift gomb helyett a ctrl vagy alt gombokat használja az jó lenne ha elmondaná nekem, mert a hotasom programja valamiért nem ismeri fel vagy csak nem használja a shift gombot, igy nem tudom a joyt felprogramozni ahogy kell. -
Valamikor már nagyon kéne. -
Holnap vagy hétvégén BMS4 multi? -
A VFAT 2011 két hét múlva lesz. Ugye nem felejtette el senki? :) -
Heppi börzdéj :) -
Köszönöm Mindenkinek! ( És milyen igazad van ) -
Kösz, majd rakok egy módosított doksit a tárhelyre. 
No és ahogy előttem már írták:
Boldog születésnapot !
-
+1 -
Boldog Szülinapot ! -
Köszi Jana!
-
Boldog szülinapot 
Igen, a radaron is működik mint az érzékenység beállítása, de a TGP-n zoomként funkcionál.
A beállításoknál a range knob-ként szerepel ha van felesleges potija valakinek a joystickján (X52). -
Viper: Az Lgb dokumentumot ki kéne egészíteni azzal, hogy ctrl + F4-el tovább lehet zoomolni a TGP-t
ctrl + f3-al vissza.
-
Inkább használd a Tacview progit. -
Gondolom ez nem úgy megy, hogy a módosított fájlt csak bemásolom, mert akkor megkértelek volna, hogy küld el vagy tedd elérhetővé. -
Itt.
Az elsőnél két dolgot láthatsz. Kevesebb AA, egy sem talált el, de ha egyenes és lassan repülsz, akkor van sanszuk.
A másik, a MolnyFalcon ARM teszt. A jó szögből nézed, akkor látható, hogy mennyire girbegurba pályán ment a cucc.
A 11-es videón az eredeti battalion van. Olyan fickándozás mellett is úgy lőttek le, mint a huzat.
Egyszer, majd játszhatóvá teszem a BMS-t. Nem ma... -
Az érdekelne. -
Kicsit játszottam a BMS DB-vel. Kipróbáltam, hogy leszedem a géppuskákata járművek egy részéről. Egyből normálisabb lett a dolog. (Tudok Tacview videókat mutatni.) -
Nevezd át a FFViper.exe-t FalconAF.exe-re
A gond ott van hogy az Nvidia vidkártyádat nem ehhez a játékhoz találták ki de szerencsére az Allied force-hoz kitalált driver finomhangolásával megoldható. -
Jinmei #36710 Szia Jana!
Nos igazából nincs gond az FF-el,csak miután feltettem a MF 2v,az 1v. semmi gond nem volt.
A BMS próbáltam,de valahogy nem jött be,szép-szép,de olyan idegennek tűnt számomra,na meg persze én is szenvedtem az oldalkormányzással....
Intel core duo 5800,4 gb ram,250 gb sataII,Nvidia gt 430,win7 64 bit. tömören ennyi...
Jah,és még egy apró észrevétel,az észak koreai oldalon akad egy név nélküli reptér... :-) -
Egyes országok alkalmazzák. Opcionális. Az USAF gépeken nincs. -
Elég szokszor. :) -
A toronyban levő ember kommentje jópofa. Imádom az első kézből származó infókat. :) -
Wampa #36706 Átállitottam a kerékféket egy olyan gombra, amit sötétben is egyből megtalálok......
Azóta sincs meg :)
Amugy miket tud meg az ember vagy 5 év massziv falconozás után......az F 16 oson van fékezőernyő???
-
Wampa #36705 Basszus, ezt láttátok már?
Klikk -
Wampa #36704 Bravo -
megint elakadt a szekér? :D -
FF bejelentés.
Még nem olvastam végig, de vannak bene jó dolgok. Többek közt megosztása ennek-annak. Kíváncsi vagyok, hogy ez mennyire jelenti a jelen FF-ben levő dolgok megosztását valamiért cserébe... -
Végre más János is van a csapatban :)
Leírnád a konfigurációd? Sokat segítene, nálam is anno a Freefalcon elég ingatag volt, a BMS-t próbáltad? -
Jinmei #36697 Köszönöm a gyors választ. Hát akkor tovább keresgélek és próbálom megtalálni az okát a program furcsa viselkedésnek.
Ha megtalálom akkor jelezni fogom,hátha valakinek még jól fog jönni!
Üdv
János -
Üdv
A special campaign DB az egy FF5.5.x-hez kitalált jelenség. Arra szolgál, hogy a hadjáratok a core DB-től eltérően itt kapták meg a csökkentett fegyverzetet a hadjáratban. Az FF csapat ezzel érte el, hogy hiába van alapból három helyszín kilenc hadjárattal, csak egy core DB van és 3 special DB.
A MolnyFalcon ezzel szemben nem használ special DB-t, mert mindkét helyszínnek fullosan meg van a maga adatbázisa és azokban van benne a csökkentett sq. stores.
A hadjárattal kapcsolatban nem tudok segíteni. :(
Bár csak pár bevetést repültem, de nekem atomstabil volt és egy kinti sráci is írta már, hogy három bevetést repült zsinórban akciódúsan, gond nélkül. -
Jinmei #36695 Sziasztok!
János vagyok,frissen regisztrált felhasználó.
Némi problémám akadt a MolnyF. 2.0 verzióval. Teljesen frissen telepített FF 5.55 programra a leírtakat követve
telepítettem.
Akár a 80,akár a90-es hadjáratot indítom el kb.5-10 perc repülés után összeomlik a program. TE-nél nem csinálta ezt a jelenséget. Teljesen mindegy melyik reptérről szálltam fel,igaz csak F16 os géppel.
A FF saját hadjáratát elindítva órákon keresztül nincs semmi gond,nem omlik össze a program.
Próbáltam már mindent ami tőlem telt,grafikai beállítás,videokártya beállítást,semmi.
Találtam egy érdekes sort a Korea80 és 90 tdf fáljban:
#Special campaign DB
#specialdbdir campaign\Molnyfalcon\campaigndb
Eme bizonyos campaigndb mappát én a Molny mappái között nem találtam vagy ez így van kitalálva?
Üdv: János -
Ports 2934, 2935, 2936, 2937, 9987, 9988, and 9989 (UPD only)
Joining a multiplayer game as a guest – BMS’s optimal upload requirements for a multiplayer guest is 250kbs. Setting a bandwidth higher than that is a waste of bandwidth allocation. Overall multiplayer stability is better when all guests use the same bandwidth setting. Note: guests can actually use a setting as low as 125, but their multiplayer experience will be ‘laggy’ and possibly a little jerky. -
itt egy kis leirás hogy mi a különbség AF és BMS között, de föleg a mültibeállitások miatt érdemes elolvasni.
Esetleg az IVC miatt is , jo lenne ha a TS csatorna ugy muködne mint az igazi gépen, hogy be lehessen állitani mindenkinek a külön frekvenciát.