53049
  • Molnibalage
    A bms4, 5 és 14 videók, ha jobb felbontásban meglennének, az király lenne. Ezeket a jeleneteket láthatod a previrew videóban, így több szemszögből megmutatható lenne.
  • Molnibalage
    Milyen felbontásban játszol? Fél felbontással ment a Frpas vagy a kódolást vetted le ennyire alacsony minőségűre?
  • Molnibalage
    Még egy ilyen marhulás ás miden idők legjobb FunFalcon videóka lesz. A vonalban széválást, ha meg tudnánk csinálni még többen, az zsír lenne. A minta megvan. :)
  • z0ty4
    Jó lett a videó Balázs! A szétválás tényleg jól sikerült. Viper vissza pottyanássán már akkor is eleget röhögtünk, most ismét.

A zene amit belinkeltél szerintem jó lesz.
  • z0ty4
    Feltettem ide a videókat.

Remélem tudsz belőlük felhasználni. Sok kicsi sokra megy XD
  • Molnibalage
    BMS4 marhulás.

8:20-ra tekerjétek és mikor elindul a zene akkor indítsátoka videót. Pár helyen döbbenetes szinkronban van a videó. Nagyon állat kis videó lesz ebből, csak még kellene hozzá egy repkedés. :)
  • Molnibalage
    A videó preview rederelésre után elfogott egy érzés. Hónapokat basztam el a semmire az MolnyFalconnal. Na jó, nem egészen, megtanultam moddolni. Viszont a BMS4 mellett már senkit sem fog érdekelni.

Elég a két fórumot megnézni. Az FF fórum az utóbbi 1 hónpaban teljsen kihalt. Volt, hogy ~ 1 napig komment sem volt...

FF fejlesztés ezzel véget is ér. A moddolásom egyelőre kimerül a BMS4-nél abban, hogy anyagot adok nekik ahhoz, hogy tudjanak dolgozni a vörös SAM-eken. Ha majd eljut már valameddig a BMS4 akkor lesz tőleg gigamod. Addig semmi. Ez minimum 1 év szerintem. Persze saját belső használatra csinálhatok módosítást. Értem ezalatt azt, hogy a magyar közösségnek.

A videót már töltöm fel.
  • Molnibalage
    Ezt rendereld már le natív felbontásban és tedd már fel valahova, ha megy, mert akkor beteszem a készülő videóba. ;)
  • Molnibalage
    Aztakurva, ez ilyen jól nézett ki a te részedről? Akkor ezt meg kell ismételni úgy is, hogy én leszek az első gép, és engem órsoztok körbe.

Mindjárt lerenderelek pár jelenetet, közte ezt is.
  • z0ty4
    Megvan a bibi, egy dll-t kellett leszedni, mostmár jó.
  • z0ty4
    Ezt írja ki a Sony Vegas. tudja valaki, hogy miért?
  • z0ty4
    Nem a legelső pozitívum, hgy nagyon jól lehet köteléket repülni, ezt hiányoltam az FF-ből ott valamiért nem ment ilyen szépen.

Nekikezdek renderelni a tegnapiaknak. Egy kép ízelítőnek. Balázs tuti emlékszik.

• Molnibalage
    Nincs külön kabin, de legalább skálázott, tehát a szrányak jó asszem. A side panelek textúrái viszont villognak a legtöbb usernél. Ha nincs SH, akkor mond meg, hogy melyik hadjáratba kell és teszek. Viszont csak szárazföldre, hordozóra való telepítés ebben új, azt még nem próbáltam.
  • Gundark 1 1
    Azt még szoktam, de nem annyit mint régen. Kevés az időm. Mindig elmegy mindenre :) A BMSben valamelyik hadjáratban van Super hornet? Vágyom rá :) Ahhoz van külön kabin?
  • Molnibalage
    Ne, biztos, de lehet. Azért nem biztos, mert a HUD-on nem láttam az R jelzést. Bohóckodáshoz csak repülni kell. :)
  • Gundark 1 1
    Gondolkodtam hogy visszatérek, de ez már sokkal bonyolultabb mint emlékeztem :)
  • Molnibalage
    Mutassak majd pár előnézeted a tegnapi repkedésből?
  • Molnibalage
    A tegnapi magasságmérés hiba oka lehet, hogy megvan. A rádi magasságmérő nem volt belőve, a barometrikusat nem nem kalibráltuk a földön.
  • Molnibalage
    Skacok, ez rohadtul kellett már.
  • z0ty4
    Szerencsére feltettem a kék-fehér Su-27-es skint, azzal sokkal jobban néz ki.

• z0ty4
    Köszönet a mai multiért, hihetetlenűl elszaladt az idő, nagyon jól éreztem magam.

Sok videót sikerült csinálni, majd ebben kéne egy kis segítég, hogy milyenre rendereljem. ( de csak holnap )

Egy kép csak összejött.

• L Viper #36754
    Pár kép a mairól:

A kémény :D

• Molnibalage
    Itt van a két TE fájl, ami kell.

Minden flight két géppel van bent. Van F-15C, F-16CG, Szu-27, Mirage-2000C, F-111F. Többet nem akartam betenni, mert így is 3 perces TOT idő van az első és utolsó flight között.

Ha kell majd más gép a videóhoz, akkor máskor. Szerintem most ez is elég lesz. Pár perc és TS-en vagyok.
  • L Viper #36752
    Igyekszem beülni én is egy rozsdás vasba :)
    Megyek innivalóért :D
  • Molnibalage
    Nem volt érdemes semmit lerenderelni. Az eddigi felvételekben néhány értelmes snitt jön csak ki. Csinálok egy TE-t, 9-re kész lesz az örömrepkedéshez.
  • hooah
    Lássuk, lássuk!
  • z0ty4
    Megcsekkoljuk. A videók merre vannak már ?
  • Molnibalage
    Több féle módon. Van a wepon delivery planner, the a DTC a TE és hadjárat alatt is programozható, egy ikonra kell kattintani, ami oldalt sorjázik. Ott lehet állítgatni. Vagy text editálással minden userhes, aki a logbokkban létre van hozva. Ahogy tetszik.
  • hooah
    Igen, említetted, hogy előre be van programozva, azt hogyan?
  • z0ty4
    Szerint a csali programozásról beszél, amit csak f-16-on tudunk megtenni.

Az engem is érdekelne. ( utána mehetünk Vörös gépekkel is )
  • Molnibalage
    Mármint TE alatt? Csinálok pár variációt több reptéren, sok géppel, hogy legyen választék. Felrakom előtte tárhelyre.
  • hooah
    Bár amit mondtál, az a előre beprogramozni bizonyos gépeket az jól jönne ha nem csak 16-al akarunk repkedni.
  • hooah
    Felőlem is mehet.
  • z0ty4
    Oké, benne vagyok.
  • Molnibalage
    Ma este 9 felé megint lehetne repkedni, de hadjárat helyett inkább egy kis FunFalcon. Rakok fel majd pár előzetes anyagot a tegnapi repkedésről.
  • hooah
    Legközelebb már minden gördülékenyebben fog menni.
  • Molnibalage
    Egyébként a BMS4 hadjárat motorja sajnos iszonytosan bugokkal küzd. Lebombázott bázisokról hajlamos bevetést generálni.

A másik lehetséges bug, hogy a 2D világban a buta bombák egy része vagy egyike sem működik. Ez nem biztos, de sanszos. Elvileg az a bibi, hogy a range értékül 0.

Szóval szépen csillog a 3D világban a BMS, de olyan hadjárat környezet, mint ami legalább az FF-ben van, az még picit messze van sajnos...
  • Molnibalage
    A Chirs jelen van, akkor ő lesz a szerver. Ezt már tudjuk. Innentől fogva ~ 2 perc alatt indítható a multi, ha nem gatyázzuk el az időt.
  • JoeDestroy
    Értem már mit akarsz.
    Azt nem a shift gomb hozzárendelésével lehet elérni, hanem a vezérlő logikai programozásával. Van leírásod a panel programozásáról?

• z0ty4
    Köszi a tegnapi multit. Jó volt de mégsem tökéletes. Kéne már egy rendes kampány repülés.

Miután Balázs elment még repültünk egyet Krisszel, szegényt el is találták, aztán RTB, ami nem lehetett egyszerű az összes bombával.

Viszont feléledt a TGP.