53049
  • z0ty4
    Igen, jövök.

Mikorra tervezzek? 7-8?
  • arrow19
    Este leszel kolléga?
  • Molnibalage
    A 3D modell új. A pit tuti, hogy a régi. Az MFD gombokon látszik, hogy az csak skin, nem 3D-s objektum.
  • z0ty4
    PvP round 4

Ebben a videóban mintha az új F-18 pit lenne.
  • arrow19
    Át tudod küldeni nekem?
  • Razor18
    Nekem valahonnan már megvan a 2012 márc. 28-i "Change 1" változat is...
  • z0ty4
    nekem tutira nem jó a mai nap, holnap megy vissza Bratyó, szerintem este már jó.

Addig jó repülést....
  • Molnibalage
    HM.... Érdekes amit Ramsey csinált. Akitválni tudom a cuccot, de eltávolítani és visszaváltani még nem sikerült.
  • Molnibalage
    Először FF5 és aztán BMS4 de úgy, hogy csak kijelölöd a F4.0 CD helyét.
  • 97th Vampire
    ja és vagyok TS-en. 19:30-ig várok, ha addig nem akar senki sem repülni BMS-el akkor megyek dolgomra.
  • 97th Vampire
    Gond nélkül lehet installálni az FF5-öt úgy hogy fent van a BMS 4 is? Nem gumbancolódnak össze mint pl régen az Open Falcon meg a Red Viper?
  • Molnibalage
    A CE-s váltás miatt nem kavar be semmit. A CE semmi más nem csinál, mint klikkelésre másolgat. Pont ugyanazt mint manuálisan...

Nehogy már olyan nehéz legyen elrontani, hogy akkor a két dat csomag közül melyik van fent...
  • z0ty4
    Módosított sim miatt én inkább kihagyom, nem szeretném ha bekavarna valamibe.

Friss most a Bms, örülök, hogy megy rendesen.
  • Molnibalage
    Az install ott van leírva szerintem a threadben. Mivel én nem vagyok otthon ezért még le sem töltöttem.
  • axenet
    még melóban vagyok, ha időm engedi, akkor ma felrakom, és megnézem. kérdések :

1. exe-t honnan indítom ? a felinstallált bms főkönyvtárból?

2. a zip fájlban található dolgokat a bms setup könyvtár data alkönyvtárába rakom ?

ennyi ?
  • Molnibalage
    Működik a váltás? Látsz minden opciót a CE-ben?
  • axenet
    Kipróbálhatnánk valamikor ezt a Molny BMS-t, én már letöltöttem.

Ma leszek kb fél7től 8ig.
  • axenet
    Kis nézni való
  • axenet
    Tegnap sem sikerült senkit leszednem pvp szerón, pedig két amramot raktam az egyik F-18ra. Mindenesetre esti portyázásunkat egy atomerőmű és 2 F-18 bánta.
  • Molnibalage
    Tévdtem, elvileg benne van. Annyi fűznék hozzá, hogy mielőtt feltennéktek rakjátok vissza az eredeti sim fájlokat és utána mehet. Otthon majd én is kipróbálom.
  • axenet
    BMS 4.32 Dash1 MANUAL
  • Molnibalage
    Pontosabban lehet, hogy mégsem, a mistype.lst mintha hiányozna a folyamtoból. Intézkedem.
  • Molnibalage
    Kész. Ugyanott elérhető.
  • z0ty4
    Lémísztő bácsi is back :)))))
  • L Viper #38711
    A BMS4-hez ez is jó alap:

Fontosabb dolgok oktató videói.
  • Molnibalage
    Nem, ez egy teljes BMS4 manual. Csak éppen sallangok és mindenféle felesleges kitérők nélkül.
  • Razor18
    BMS manual Change #2 - 23 March 2012. Az a baj, hogy gyakorlatilag az egész kiment a fejemből gyakorlatilag kezdhetem előről, kérdés, ha ez inkább a változásokat tartalmazza, akkor melyik manual tartalmazza a "legelejét"?
  • Molnibalage
    A Red Dog féle újat olvasd. Az eredeti kiadott olvasásának semmi értelme. Egyébként a TGP és pár comm/ILS/D-LINK húzást leszámítva 1:1-ben FF a dolog. Annyi még a zavaró, hogy ARM-nál egyesével kell átkapcsolni minden rakétánál az üzemmódokat és lapozni kell, hogy a HAD/HAS oldalon mit jelenísem meg.
  • Razor18
    Én marha elkezdtem olvasni a BMS manualt... phűűűű vazzee, kb. mint a Háború és Béke... egyes részeknél 2-3-szori olvasás után kezd derengeni, mit is akarnak, és nem az angol miatt... mire ezt leküzdi az ember...
  • axenet
    THX man !

Check six !
  • z0ty4
    Az sosem baj Ákos, majd legközelebb.

Egyébként, hogy ez mennyire nem jön össze, Bratyó most telefonált, hogy valószínűleg allergiás lett, erre a szálló sz@rra, és gyorsan tolja haza a bringát. Holnap irány ilyen allergiás vizsgálatra, persze mint hű Sancho Panza megyek vele. :)

Ember tervez...

Képek készítése kötelező.

"have a good flight"
  • axenet
    Fasza, engem meg hívnak repülni pvp szeróra, akkor maradjunk a holnapban
  • arrow19
    Sajnos nekem közbejött valami úgyhogy majd csak pénteken viszont addig jó videózást:
  • 97th Vampire
    Sajnos ma nekem biztos nem jó.
    Viszont holnap úgy néz ki, hogy okés részemről.

Valaki majd el tudná magyarázni TS-en vagy akár itt is a popup dolgot?
    Olvasom a manualt de mikor azt hiszem hogy megértettem a végére megint összazavarodok :D
    Illetve kipróbáltam a játékba, de nem látom igazán hasznát. Annyi számolgatás meg DED programozás után is csak az jött le hogy felugrani megadott magasságra a megadott ponton, onnét ráborítani a célra, CCRP-vel befogni az STP-nél, céloz-bomba old és kész.... még a megadott adatokat sem tartom be nagyon.
    Lehet hogy én kombinálom túl ezt a dolgot és valójában is csak ennyi az egész, viszont leírva bonyolultabbnak tűnik. Nem tudom....
  • axenet
    akkor nem mesélek milyen a 30 gépes multi

Tényleg, nem a legnehezebb részekkel kell kezdeni, hanem amivel minden repüléskor találkozol, én pl mavericket nem tudtam hónapokig indítani, na és most se nagyon tudok

Fél 9kor leszek Archer ts-en !

• z0ty4
    Nem azzal kell kezdeni :) fél évig úgy repültem, hogy egyszer nem ramp startoltam

Razor18: az online repülésnek olyan feelingje van, hogy ha egyszer repültél, soha nem akarsz single-ben repülni, főleg mikor 3-4 ember repül egyszerre.

A 6 gépes multit sosem felejtem az egyszerűen leírhatatlan volt.
  • V43 1105
    Nekem speciel a gép beindítása problémát jelentett
  • Molnibalage
    De, nagyonis követelmény.
  • Razor18
    Meg ha az ember egyszer végigcsinálja az összes TE-t, az már "valamire" elég online-ban?
  • Razor18
    Installnál fel kell rakni az Update #1 és 2-t is, vagy technikailag nem követelmény az együtt repüléshez?