53049
  • L Viper #40020
    Kösz az infot, akkor asszem továbbra is kihagyom.
  • Molnibalage
    Gyak. csak exe javítás és CE kiterjesztés, le lehet tiltani az NVG-t, meg pár apróság. 0 DB és hadjárat fejlesztés, egyetlen SAM vagy dispenser upgradem sem került be még.
  • L Viper #40018
    Milyen lett a BMS a 3-as update-el?
    Tapasztalatok?
    Töredelmesen bevallom, még a 2-essel sem néztem :D
    Totál kiesett a Falcon nálam, de már kezd hiányozni.
    Kevés szabadidőmben repkedés csak FSX-el volt. Nyaralásnak vége, asszem megint felrakom a -bms-t.
  • z0ty4
    köszi, ez lesz az

• Molnibalage
    Ez is.
  • arrow19
    dropbox
    cloudapp
  • z0ty4
    Nem sikerül képet feltenni, ha valaki tud olyan oldalt amit az sg enged ossza meg pls.
  • z0ty4
    Mai multi Janával, leteszteltük az új Redflag szervert.

készül a videó is, Jana most rendereli.
  • Molnibalage
    Tom Catz letölthetővé tett eg DB-t, amiben benne vannak a cuccai. Külön LOD-ként is ott van minden. Skinnerek, gyűljetek, mert sajnos a cuccok nagy részének nincs skinje, bár a modellek színesek.
  • z0ty4
    Redflag? az jó lenne
  • arrow19
    Most beszélek éppen archerrel hogy a round 2-vel nyomhassuk.
  • z0ty4
    Ma este nézzünk valamit? Úgy néz ki nem megyek este sehova ( aztán jöhet egy telefon én annyi )
  • arrow19
    Annyira fosul van megirva a sg mocija hogy youtubeon kivul mast nem lehet embleddelni...
  • Razor18
    Nem mondod!
  • arrow19
  • arrow19
  • arrow19
    Énis
  • z0ty4
    fenn vagyok a Pcpilot ts-en, ha most jó neked gyere.
  • baabi
    Angollal nem tudnak megfogni, éltem Londonban, egyébként angoltanár vagyok meg abból doktorizok éppen :).

Felrakom az Update-eket, csak eddig nem mertem, mert túl sok panaszt olvastam, hogy tönkrevágta a BMS-t (CTD meg ami kell). Ha van energiád, kipróbálhatánk, hogy tudok-e egyáltalán csatlakozni, mert múltkor voltak gondok SB PRO PE-vel és a BMS sem látta Vampire gépét valami miatt. Egy próbát meg tudunk beszélni?
  • Molnibalage
    Tom Catz beindult.

TSH F-18 DX9.
  • z0ty4
    Sok hát, főleg így "korán reggel"

feltételek ahogy írtad. Angol nyelvtudás sem árt, főleg ha külföldi szerveren vagyunk. Pl Redflag.

Ha külföldi szerveren vagyunk ott Axe vagy Jana szokott tárgyalni, Vampire-al nem vagyunk valami jó angolosak. Publikon rengeteg akcentus van, néha még Axe sem szokta érteni mit makognak ( mai napig Zutya néven vagyok regelve, mert a zotyát nem értik vagy nem tudják kimondani )

Igazából az elején megszoktuk beszélni, hogy mi legyen, ha kell valamit gyakorolni, Datalink, A-A, A-G akkor azt gyakoroljuk.

A repülés úgy zajlik, hogy beírod mikortól mennyi időd van, ha valaki ráér az csatlakozik.

A csatlakozásnál bibi szokott lenni a router, ( szegény Krisz mai napig küzd vele ) ha van olyanod, abban Jana vagy Viper kolléga tud segíteni.

Kezdésnek ennyi, ha van kérdésed csak bátran.

• baabi
    Mik a feltételek? BMS 4.32 és az Update 3? Mikrofon? Mikor szoktatok repülni és milyen jelleggel? Sok a kérdés? :)
  • z0ty4
    Nagyon szívesen veszünk minden repülni vágyót.

• baabi
    Valamikor lehet hozzátok csatlakozni online repüléshez, vagy ez zártkörű?
  • z0ty4
    Pitch Black 2012 Widescreen képek

ezek valami iszonyat szépek
  • z0ty4
    Nálam minden elrendezve, mikortól jó a mai móka? másvalaki?
  • arrow19
    Nekem rendben van a ma este.
  • z0ty4
    Redflag RP6 Version 2 Test-Servers are up for testings.

Ezt megnézhetjük valamikor. Ki hogy áll nyaralással, szabadidővel?
  • Molnibalage
    A BMS4 nálam jobb FPS-t ad, mint az OF, mert a DX support lendít rajta ezt-azt. Perszre ki kell kapcsolni minden új úri huncutságot és a QS is elég 1-en.
  • repvez
    Sajnos igen csak 2 megoldása van , vagy XP vagy Nvidia VGA én is probáltam trukkozni mindennel ,de nem jött össze.
  • 97th Vampire
    Az AF-el nem sikerült kapcsolódni illetve nem stabilan. Kb 15mp után szétdob.
    A BMS4-et kipróbáltuk, tökéletesen össze jött a kapcsolat. Stabil volt. De haver gépe elég régi és nem bírja a BMS4-et.
    Úgyhogy maradt az OF. De ez meg nálam grafikai hibás.
    Csak az FF5 maradt... de az meg minden csak nem stabil. Kifagy, kiakad, szétkapcsol.... nem szeressem.
  • arrow19
    Rakjál fel XP-t, az megoldja :D
  • Molnibalage
    Tudotmmal nincs rá megoldás. De minek kell OF4.x havan BMS4....? Semmit sem tud nyújtani, amit a BMS4 tud. Max. 2D pitet, ha arra van igénye valakinek, de nekem nagyon nincs...
  • 97th Vampire
    Tud valaki megoldást arra hogy az Open Falcon 4.7-ben megszünjenek (kártyacsere nélkül ;) )a grafikus hibák?
    ATI kártyám van.
  • Molnibalage
    Nordic map BMS4-hez. Ez inkább csak amolyan dev release. Az SP3 óta nem volt Nordic...
  • Razor18
    Elindítod, és megmutatod neki a Setup könyvtárat. Nem ahova telepítetted a BMS-t, hanem AHONNAN (benne egy piros Setup ikon). Miután az update 3 exe végigfutott, elindítod a setupot, az megnézi, mi volt fent eddig. Bepipálod az újat és futtatod. Utána a configot újra be kell lőni, nem szabad az előző .cfg-ot backupból visszatenni.
  • L Viper #39984
    Kösz mindenkinek
  • z0ty4
    Elindítom a setupot, megkeresem a telepítő könyvtárát ugye? rég volt már update

este le kéne csekkolni
  • hooah
    Ahogy mondod!
  • z0ty4
    Végre valami.