53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
@ Razor : Valami össznépi repülést összehozhatunk, abban bármikor benne vagyok, ha előre le tudjuk egyeztetni, akkor még valami küldetést is összehányok...
@ Zotya : Gratula, az jóság lesz. Én javaslom, hogy szerezz rá egy brutál hűtőt, és akkor elég szépen húzható már a proci. Hétvégén nyomhatunk valamit, még nem tudom pontosan mikor érek rá. -
Razor18 #41579 Valamikorra esetleg össze lehetne szervezni valami össznépi nekifutást, a lehetséges max. létszámmal. Nem tudom, hogy az ünnepek időszaka épp alkalmas volna-e erre, vagy pont az ünnepek szórják szét az esetleges szabadidőt, meg persze csak ötlet szintjén dobnám föl, lévén én túl sokat tevőlegesen az előkészítésben sajna nem tudok hozzátenni. Ki mit szól hozzá első ránézésre? -
Örömmel jelentem, megvan az új procim!!!!!!
e8400 lett a drágám, gyári hűtővel 14ért.
A bibi hogy pénteken hozza haza bratyó. ÁÁÁÁÁ az még messze van.
és remélem semmi baja sem lesz.
hétvégére készüljetek
-
Majd meghallod a videón a kiejtésem meg a nyőgésem, és besírsz 
Persze nekem kellett vinnem a 4 fős Havcap köteléket, visszafelé a reptér feletti Overhead break-nél már asse tudtam hogy hívnak...
Mondjuk ha majd meghalljátok a rádió telítettségét a küldetés alatt, akkor lesz fogalmatok arról, hogy mitől dobta le az agyam a szíjat
-
Razor18 #41576 Hibátlan, nem értem, mit álszerénykedsz itt az angoloddal...
-
Igen, minden szavát. Az tartott a legtöbb ideig... -
Razor18 #41574 Az angol szöveget Te írtad a pdf-be? -
Nem PVP volt, mind egy csapatban voltunk. Én csináltam a TE-t , és jól kihasználtam az itteni magyar kollégákat, velük teszteltem le a dolgot (ezúton is köszönöm).
Valahol lentebb linkeltem is a fájlokat, meg a 9(!) oldalas briefinget. -
Ez PvP repkedés volt? Te csináltad a TE-t? -
A küldetéstől amúgy odáig voltak a 72-nél, a litván vadászpilóta gyerek ezt írta :
"Axe, once again thank you so much! We all know how much work you put into organizing it and it's really appreciated.
Best compliment from me is that I slept very bad this night, because mission was so immersive that I flew it once again in my dreams. It always happens when I participate in a great mission. " -
Igen , kb a küldetés feléig, ennyi helyem volt 
Viszont nem full HD, de asszem nézhető, csak a borzasztó angol kiejtésemet ne kéne alatta hallgatni
A héten megeditálom, töltöm a csőre... -
uuu bakker, ez mekkora lehetett. Videózni sikerült? -
16 fő, 2 és fél óra. Hatalmas volt ! -
Azt próbálom mesélni mikor Jana figyelmeztetett TS-en, hogy jön egy F4-es feléd te meg lenémítottad a TS-t. Na ebből lett az Ánuszolás. :))) -
Yaeh fuckanal!
Na én úgy látszik pont akkor értem vissza amikor ti mentetek.
De most már nem vagyok repkép állapotban. nyeh-nyeh- nyeh :D Na megyek fetrengeni.......... -
Én senkit se ánuszoltam meg.... na jó tegnap igen, de ahhoz semmi közötök
-
#41512 van a beállítgatás. -
Lehet valahol más által szerkesztett küldetéseket letölteni??? Illetve hol? -
Ja, nekem meg IDKFA kellett volna, mert elfogytak a raksik :P -
IDDQD = GOD MODE! -
F-16AGR volt ami megánuszolt az Axe volt
-
-
7 kills? cheater!!!!!!!! 
egy F4-es csak megánuszolt
-
Hammer Flight
-

-
milyen beállítást? hol? milyen link? Talán haveromnak is jó lenne, mert neki is csak nyár van. -
nálam alapból tél van most beállítva ;) fél1kor csatlakozom, addig találjátok ki mit repüljünk -
Janával vagyunk TS.
Megcsináltam azt a beállítást amit a Jana linkelt, szebb a kép, földön 50 fps van, majd repülés közben kiderül. Ja és már van tél is a beállításoknál. XDDDD lehet azzal kéne egyet menni -
jah, meg Razor is, meg Wolf is 
Lehet én is készítek valami videoót.
Annyi, hogy fél 1-re módosult az idő nekem, f1 TS
-
vagyok TS. elvileg jó sokáig ráérek, aztán majd meglátjuk.
Videókészítő Jana barátunk is jöhetne. -
Akkor déltől! -
többiek ? -
Azt hiszem akkor déltől lennék. -
Én is vagyok ma, 11től 8ig rugalmas üzemmódban, csak beszéljük meg mikor nyomjuk, mert még kari ajándékot is kell vásárolnom valamikor
-
lehet róla szó. mikortól? -
Valaki ma repülni? -
Néhány fent van youtube-on. (angol szinkron)
klikkenzíhirtelen -
Sziasztok!
Nem tud valaki valami jó elérhetőséget ahonnan le lehetne szedni a Wings dok. sorozatot. Jó lenne ha szinkronos lenne, de angolul is megfelelne.
Wiki szerint van több része is Wikipedia -
Én kb f7től leszek egy kicsit -