53049
  • axenet
    Háztetőről ?
  • Razor18
    Igen jó kis cucc, mi is azzal ugrálgatunk...
  • z0ty4
    Egy kis kedvcsináló:
    Oroszék is ráálltak a Gopro-ra, szerencsére :)))

GoPro2 mounted the tail of the MiG 29 and Su 27 cockpit
  • Molnibalage
    A két ünnep között egy masszív repülésre ki ér rá esetleg? Kelle egy új ütős Falcon klip. :)
  • arrow19
    Leszünk este 20:00-tól
  • Razor18
    Jól eltűnt mindenki...
  • Razor18
    Na, pont erről még nincs...
  • Razor18
    Ha jól láttam, az ő oldalán is vanank fenn videok, majd megnézek egyet...
  • axenet
    Azzal. Tudtommal csak az jó Ayes pitjei közül a BMS-hez, és tudtommal 1680 x 1050-ben is jó. Hatalmas különbségre ne várj, de nem rossz.
  • Razor18
    Mindegyik felbontáson jól fut? Nekem konkrétan 1680x1050-en futna...
  • Razor18
    Melyik? F-16CJ Hitex III-al nyomod? csak az jó BMS-hez?
  • Gundark 1 1
    Az up 4 valamikor nyáron jött ki. Nekem is egyelőre csak a RoF meg a Falcon van fenn, bár ez változik karácsonykor, mert megkaptam az A10et. No meg a kormányt, szóval az autók is visszatérnek az életembe :) Jó kis GT Legends, GTR2 meg ilyen rendes szimek.
  • axenet
    jaok, újraolvastam a dolgot, de végülis a lényeg ugyanaz
  • Razor18
    Biztos arra válaszoltál, amit neked címeztem?
  • axenet
    Nem igaz, a gyári pit újratextúrázása, nagyobb felbontásban. Sokkal tisztább, és "hihetőbb", mint az eredeti.

Holnap ha feltöltöm a videómat megnézheted (már amennyi így látszódik belőle)
  • JoeDestroy
    Szevasz "öreg" barátom!

Nekem most csak a Falcon van fent meg a ROF. Egyenlőre nem is lesz más.

Az IL-2 höz nem az UP3 az utolsó? Van 4-es?

A szintre hozás miatt érdeklődtem én is kicsit lazább TE után. No meg Gabesznek is használna :)
  • Razor18
    Lehet, hogy rosszul emlékszem, de az "csak" a "gyári" legutolsó patch, és nem harmadik feles add-on... nem?
  • Razor18
    Mi az, ami mégis plusz? Kontrasztosabb, vagy mitől jön be neked? Csak kérdem...
  • Gundark 1 1
    Köszi :) ja és a 4.11.1-es ultra.
  • axenet
    Egyenlőre csak az alap pitek vannak, meg egy Ayes f16c pit, ami fizetős, és nem sok pluszt ad (mondjuk nekem bejön, videón majd látható lesz, ma töltöm fel)
  • Razor18
    Szerintem a legtöbben alappal, teljesen jó az. Ha tévedek, majd szól, aki mást használ. Kicsit off, de melyik ultrapack?
  • Gundark 1 1
    Nekem új. :) Az új ultrapack. Apropó, a BMShez vannak olyan kabinok amit használtok? Vagy az alappal nyomjátok?
  • Razor18
    Milyen "új kiegek" vannak az IL-2-höz?
  • Gundark 1 1
    Hey Joe :) Nekem is kéne valami szintre hozó repülés. Most teszem fel újból az Il2-őt az új kiegekkel. Utána jön a Falcon. Közben nyomom majd az A10et karácsonykor (mert csak akkor kapom meg :) Mennyi sok szép játék, és mennyi sok szép különböző dolog :)
  • Cimbi
    Sziasztok

Valaki hasznal 940-t?
    Lenne egy olyan problémám hogy nem tudom konfiguralni a joyt hiaba állítom be a tengelyeket össze vissza pörög a gép.
  • z0ty4
    Airshowinfo magazin
  • JoeDestroy
    THX :)
  • JoeDestroy
    Előre is köszönöm!

Ha lehet egy TE-be az lenne a legjobb.

Bombaoldás CCIP, CCRP, LGB, gyakorlása
    Harm rakéta, Maverick rakéta indítások gyakorlása
    BVR ill légiközelharc.

Mindez gyengébb ellenállás mellett, hogy a figyelem az önvédelemre is kiterjedjen.
    (11 éves a gyerkőc, a fentieket a gyakorlótéren már csinálgatta.)

Axe: megnéztem újra, igaz. Át lehet rendezgetni.
  • axenet
    Ha lesz időm, szívesen összedobok valamit, csak az időhiány okoz problémát kissé...
  • axenet
    Joe, ha megnéznéd jobban a küldetést, látnád, hogy van egy ellenséges géppár, valamint egy gyakorló terület, ahol mindenféle földi célpont van. Direkt üresek a gépek, te döntöd el, mit raksz fel rájuk.
  • Molnibalage
    Mond, hogy mire van szükséged és majd legyártom őket.
  • JoeDestroy
    Sosem voltam egy TE gyáros :) .

A gyakorláson kívül az is szempont lenne, hogy a gyermekemnek repülés közben tudjam elmondani mit mikor és miért csináljon. Egyszerűbb és szórakoztatóbb mint fölötte állva magyarázni, ráadásul ő is a páros repüléseket szereti.

Megnéztem a Rainig Day-t, ott egy üres géppár van. Legalábbis nekem. Az idő 14:00 van egy tanker, egy awacs és egy fegyverek nélküli géppár.

Régebben (OF alá vagy két éve) volt egy átalakított gyűjtemény a trainingekből. Annak ez volt a lényege.
    De ha a BMS-hez nincs, akkor nincs.

Hálás lennék, ha tényleg nem nagy fáradtság, hogy valaki esetleg összedobna egy földi célok, illetve egy légi célok elleni gyakorlásra, oktatásra alkalmas TE-t. Ahol ugyan van, de nem túl nagy az ellenfél ellenállása, légvédelme. (egy kis nyomás alatt válna rutinná a rendszerek kezelése).
  • axenet
    Gyakorlásra tényleg 5 perc alatt létre lehet hozni küldetést. A gyakorló küldetések között egyébként van egy, amivel gyakorlatilag mindent lehet gyakorolni, a címe : " A raining day". Az időjárást pikk pakk jóra változtatod, bombázás, elfogás, tankolás van benne. Két gépes...
  • Molnibalage
    Mire kell? Gyakorlás céljára perccek alatt félkomplex TE-t is össze lehet rakni.
  • JoeDestroy
    Urak!
    Lenne egy kérésem, kérdésem. Tud valaki forrást, saját feltöltést olyan TE-kre ami alkalmas géppárban gyakorlás céljára?

Lesz egy kis időm az ünnepek alatt, és hol a gyerekkel, hol a haverommal repülünk majd.
    A saját gyakorlásom, valamint oktatás céljára felhasználható küldetések érdekelnének.

Az össznépi repülésbe is beszállok, ha úgy esik hogy ráérek.
  • z0ty4
    óó basszus ezt nem tudtam akkor próbálom nem megsütni az első napon.

Köszi hogy szóltatok. Tudom már akkor miért volt ajándék a hűtő.
  • axenet
    Igen, nagyon melegszik úgy, melegen (hidegen) ajánlom valami combos hűtő beszerzését....

Nekem ilyen van

De egy ilyen is simán megteszi
  • Molnibalage
    Nekem gyári hűtővel gyakorlatilag üzemképtelen volt az E8500...
  • axenet
    Nekem mind1, csak oroszul ne
  • z0ty4
    Én benne vagyok. Fele banda angolul másik fele magyarul :))))))