53049
  • Borisz80
    nem jön be a link!

Amúgy meg :

• Borisz80
    legközelebb 27.-én vagyok elérhető. 18:30-19:00 között feljövök TS-re.
    Aztán meg Eurowar folytatás akit érdekel.
  • axenet
    UI-t, meg a torony is azt használta... így is elég effektív volt, már amennyire a tömény rádió forgalom ezt engedte...
  • Molnibalage
    Az human AWACS az UI-t vagy a spéci szoftvert használja?
  • axenet
    Vampi, valamikor beszélhetnénk pár szót ...
  • axenet
    Kis beszámoló a tegnapi repülésről :

Azt a küldetést repűltük, amit mi is multkor (ORD5)

24-en voltunk , mindenki jól végezte a dolgát.
    Volt emberi Awacs, és mivel ILS leszállási procedúra 24 gépre kicsit meredek, így a leszálláshoz emberi ATC-t is kaptunk.

Hát mit mondjak, a legéletszagúbb küldetés volt, amit valaha repültem ....

Videó hamarosan... (és ezalkalommal hál isten nem én vagyok a kötelékvezető :P )
  • Molnibalage
    Bevallom, hogy a köteléktársam fingom nincs, hogy mit mert nem figyeltem. Az is meglepett, hogy túlélt bármit és, hogy egy Q-5 sem veszett oda. Egy Hawk folyamatosan dolgoz rájuk, de csak azt érte el, hogy folyamatosan megkergette a kötelék egy részét, aztán megérkeztek a kék vadászok.

Én egy túl közel jövő F-5-öst, és azt is láttam, hogy egy J-6 egy közel levő másik F-5-öst szedett le gépágyúval. Jó kis dogfigt volt, ahogy a Q-5-ös gépekkel összeakaszkodtak a kéket.

Manőverező légiharc közben a földön levő egyik kék Chapparal indított rám egyet. MI-t leszedte volna és belehúztam egy 8.5Gs fordulóba és éppenhogy megúsztam.
  • z0ty4
    LOL mig-21 meg Q5 és miket lőttetek le?
  • Molnibalage
    Repültem egy bevetést a vörös oldalon, hogy megnézzem, hogy mit művelnek. Ezt. Képesek keményen odacsapni.

• Molnibalage
    Sehogy. Megnézem, a Kynda kivételével nagyon kis részükhöz van csak map.
  • axenet
    [IMG][/IMG]

• axenet
    [IMG]http://kepkezelo.com/images/notpdg10getx3rr1m5wg.jpg[/IMG][/URL]]24

• repvez
    UWV map nélkül hogy lehet skint késziteni hozzájuk? Vagy az van hozzá? Mert anélkül akkor a Gripenemet is be tudnám festeni
  • repvez
    Kabin épitőknek egy jó olcsó alternativa:
    http://www.poscope.com/pokeys56u
    Esetleg ha valaki jobban át tudná futni a manuálját akkor mondhatna pár szót róla, hogy hogyan lehet bekötni meg programozni a gombokat .Mert lehet hogy engem is érdekelne, mivel ezzel ha minden igaz egybe megoldható az ICP, DED a 2 MFD és a joystick vezérlése ami a legszügségesebb.
  • Molnibalage
    A Falcon nem képes modellezni az arra képes SAM rendszerek szimulátn célleküzdési képességét. Az Sz-300 összes változatának HMZ-je meghaladja a HARM-ét.
  • Boconadi
    Woah, ez nagyon hasznos, köszi! :)
    Emellett így készíthető nagyobb felbontású template is, köszönjük! :)
  • VO101Tom
    Skinezéshez egy kis segítség. Én elég sok skint csináltam különböző gépekhez, igaz, főleg il-2 franchise-hoz, de ott is belefutottunk abba, hogy kis apró szarokat, a tényleg hasraütés szerűen össze vissza dobált apró részleteket kellett keresgetnük. Ehhez csináltam egy template-et, amit a skinre multiply-olva Photoshopban, majd a gépre téve ezek a kisebb nagyobb részletek megkereshetők. A négyzetek számozása alapján egész pontosan meg lehet mondani, hogy egyik-másik részletet honnan szedi. Ha tudjátok használni, akkor töltsétek le innen:

Ezek 2048x2048 képek:
    Panel finder színes
    Panel Finder FF
  • Borisz80
    @Shark
    Ha már nagyjából érted a dolgokat gyere repülni, ha engedi a repidőd!

@Bárki
    Létezik olyan radaros légvédelmi rakétarendszer amit egyszerűen nem lehet elérni illetve marha nehéz kilőni HARM-al?
    Az S-400 az mennyire ütős egy 4 gépes F-16 SEAD köteléknek?
  • Molnibalage
    Ezeket tettem be.
  • Sharks
    Nemsokára belekóstolok, bár az egyszerűség nem szempont, de lesz mit tanulnom a falconról így is, az biztos. 😊
  • Molnibalage
    Nincs. Wireframe lehet hozzá. Mindjárt mutatok három másik orosz hajót. Az Ulsan lehet, hogy nem is skinezhető, mert egyes részein, mintha nem is lenne skin.
  • Boconadi
    Legalább Template van hozzá?
  • Frenky
    #42719 Közben megtaláltam :-)
  • Frenky
    Az kellene!!! :-)
  • Frenky
    Sziasztok! Újra kellene nekem a Falcon4.exe file, mert a belinkelt oldalról nem tudom leszedni... Valaki átküldené, vagy belinkelné? Thx.. W7 install volt és minden újra kell tennem. Thx.
  • Molnibalage
    Van valakinek kedve hajókat skinezni? CCC packjában találtam használhatókat, csak gyak. nincs hozzájuk skin, egyszínűek.

Ez pl. az Ulsan.
  • NWolf
    Akarom mondani NetVista.
  • NWolf
    IBM VetVista 8305 UGJ alaplap, Pentium P4 2,66 GHz proci, 2 GB 133MHz RAM, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB videókari.
    Roppant gyenge vas.
  • axenet
    Ez a Falcon kékhalál
  • z0ty4
    Nincs kedvem Forma 1-et nézni,szóval vagyok ts-en.
  • axenet
    Hát igen, ez jelenti azt, hogy valami nem kóser a kapcsolatoddal Wolf, ezt akkor csinálja, ha megakad a Raknet (ami felelős a multi player kommonikációért a számítógépek között ) . Milyen géped van neked ?
  • z0ty4
    Újabb Ralfi videó, kezd a srác belejönni a dolgokba. DCS után nem lehetett könnyű.

• NWolf
    Ez a kép fogadott a belépés után. Nem nyomtam meg semmit.
  • Molnibalage
    Véletlenül lenyomtál valami billkombót, ami devek számára megjelenő infót hoz elő.
  • NWolf
    A kék felirat mit jelent a képernyő felső szélén?
  • NWolf
    Axe, ezt láttam 2D-ben, ha jobbra-hátra néztem. Balra nem volt gond.
  • Razor18
    Én is kösz! Mi a villám az a két pod, ami lóg a gépemről?
  • Molnibalage
    Gyönyörűen működik a MiG-21bisz az új tolóerővel.
  • Boconadi
    én ezt
  • repvez
    melyikk progit használjátok dds-be konvertáláshoz? és PS böl is használható?