53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
nem jön be a link!
Amúgy meg
:
-
legközelebb 27.-én vagyok elérhető. 18:30-19:00 között feljövök TS-re.
Aztán meg Eurowar folytatás akit érdekel. -
UI-t, meg a torony is azt használta... így is elég effektív volt, már amennyire a tömény rádió forgalom ezt engedte... -
Az human AWACS az UI-t vagy a spéci szoftvert használja? -
Vampi, valamikor beszélhetnénk pár szót ... -
Kis beszámoló a tegnapi repülésről :
Azt a küldetést repűltük, amit mi is multkor (ORD5)
24-en voltunk , mindenki jól végezte a dolgát.
Volt emberi Awacs, és mivel ILS leszállási procedúra 24 gépre kicsit meredek, így a leszálláshoz emberi ATC-t is kaptunk.
Hát mit mondjak, a legéletszagúbb küldetés volt, amit valaha repültem ....
Videó hamarosan... (és ezalkalommal hál isten nem én vagyok a kötelékvezető :P ) -
Bevallom, hogy a köteléktársam fingom nincs, hogy mit mert nem figyeltem. Az is meglepett, hogy túlélt bármit és, hogy egy Q-5 sem veszett oda. Egy Hawk folyamatosan dolgoz rájuk, de csak azt érte el, hogy folyamatosan megkergette a kötelék egy részét, aztán megérkeztek a kék vadászok.
Én egy túl közel jövő F-5-öst, és azt is láttam, hogy egy J-6 egy közel levő másik F-5-öst szedett le gépágyúval. Jó kis dogfigt volt, ahogy a Q-5-ös gépekkel összeakaszkodtak a kéket.
Manőverező légiharc közben a földön levő egyik kék Chapparal indított rám egyet. MI-t leszedte volna és belehúztam egy 8.5Gs fordulóba és éppenhogy megúsztam. -
LOL mig-21 meg Q5
és miket lőttetek le?
-
Repültem egy bevetést a vörös oldalon, hogy megnézzem, hogy mit művelnek. Ezt. Képesek keményen odacsapni.
-
Sehogy. Megnézem, a Kynda kivételével nagyon kis részükhöz van csak map. -
[IMG] [/IMG]
-
[IMG]http://kepkezelo.com/images/notpdg10getx3rr1m5wg.jpg[/IMG][/URL]]24
-
UWV map nélkül hogy lehet skint késziteni hozzájuk? Vagy az van hozzá? Mert anélkül akkor a Gripenemet is be tudnám festeni -
Kabin épitőknek egy jó olcsó alternativa:
http://www.poscope.com/pokeys56u
Esetleg ha valaki jobban át tudná futni a manuálját akkor mondhatna pár szót róla, hogy hogyan lehet bekötni meg programozni a gombokat .Mert lehet hogy engem is érdekelne, mivel ezzel ha minden igaz egybe megoldható az ICP, DED a 2 MFD és a joystick vezérlése ami a legszügségesebb. -
A Falcon nem képes modellezni az arra képes SAM rendszerek szimulátn célleküzdési képességét. Az Sz-300 összes változatának HMZ-je meghaladja a HARM-ét. -
Woah, ez nagyon hasznos, köszi! :)
Emellett így készíthető nagyobb felbontású template is, köszönjük! :) -
Skinezéshez egy kis segítség. Én elég sok skint csináltam különböző gépekhez, igaz, főleg il-2 franchise-hoz, de ott is belefutottunk abba, hogy kis apró szarokat, a tényleg hasraütés szerűen össze vissza dobált apró részleteket kellett keresgetnük. Ehhez csináltam egy template-et, amit a skinre multiply-olva Photoshopban, majd a gépre téve ezek a kisebb nagyobb részletek megkereshetők. A négyzetek számozása alapján egész pontosan meg lehet mondani, hogy egyik-másik részletet honnan szedi. Ha tudjátok használni, akkor töltsétek le innen:
Ezek 2048x2048 képek:
Panel finder színes
Panel Finder FF -
@Shark
Ha már nagyjából érted a dolgokat gyere repülni, ha engedi a repidőd!
@Bárki
Létezik olyan radaros légvédelmi rakétarendszer amit egyszerűen nem lehet elérni illetve marha nehéz kilőni HARM-al?
Az S-400 az mennyire ütős egy 4 gépes F-16 SEAD köteléknek? -
Ezeket tettem be. -
Nemsokára belekóstolok, bár az egyszerűség nem szempont, de lesz mit tanulnom a falconról így is, az biztos. 😊 -
Nincs. Wireframe lehet hozzá. Mindjárt mutatok három másik orosz hajót. Az Ulsan lehet, hogy nem is skinezhető, mert egyes részein, mintha nem is lenne skin. -
Legalább Template van hozzá?
-
Frenky #43198 #42719 Közben megtaláltam :-) -
Frenky #43197 Az kellene!!! :-) -
Frenky #43196 Sziasztok! Újra kellene nekem a Falcon4.exe file, mert a belinkelt oldalról nem tudom leszedni... Valaki átküldené, vagy belinkelné? Thx.. W7 install volt és minden újra kell tennem. Thx. -
Van valakinek kedve hajókat skinezni? CCC packjában találtam használhatókat, csak gyak. nincs hozzájuk skin, egyszínűek.
Ez pl. az Ulsan.
-
Akarom mondani NetVista. -
IBM VetVista 8305 UGJ alaplap, Pentium P4 2,66 GHz proci, 2 GB 133MHz RAM, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB videókari.
Roppant gyenge vas.
-
Ez a Falcon kékhalál
-
Nincs kedvem Forma 1-et nézni,szóval vagyok ts-en.
-
Hát igen, ez jelenti azt, hogy valami nem kóser a kapcsolatoddal Wolf, ezt akkor csinálja, ha megakad a Raknet (ami felelős a multi player kommonikációért a számítógépek között ) . Milyen géped van neked ? -
Újabb Ralfi videó, kezd a srác belejönni a dolgokba. DCS után nem lehetett könnyű.
-
Ez a kép fogadott a belépés után. Nem nyomtam meg semmit. -
Véletlenül lenyomtál valami billkombót, ami devek számára megjelenő infót hoz elő. -
A kék felirat mit jelent a képernyő felső szélén?
-
Axe, ezt láttam 2D-ben, ha jobbra-hátra néztem. Balra nem volt gond.
-
Razor18 #43184 Én is kösz! Mi a villám az a két pod, ami lóg a gépemről?
-
Gyönyörűen működik a MiG-21bisz az új tolóerővel. -
én ezt -
melyikk progit használjátok dds-be konvertáláshoz? és PS böl is használható?