53049
  • L Viper #44743
    Hát igen. Jó korszak volt, amikor komolyan toltuk online azokat a fantasztikus AF hadjáratokat. Jó rá visszagondolni
    Sajnos nagyon nincs sok időm repkedésre, ami van, az is inkább az FS vonalon zajlik mostanában. Kikapcsol nagyon.
    Egyszerűen szeretem, mert szép :)
    Van pár FS mappa a képek közt :)
  • Molnibalage
    A Falcon ilyet nem tud modellezni vagy ha igen, akkor gőzom sincs, hogy hogyan. Az AF-ben asszem megoldották, csak az AF hadjárat kódja fényévekkel a többi változat előtt járt, mert arra nagyon ráfeküdtek.
  • Gundark 1 1
    Légierő és partraszálló csapatok kérdésében kérdem :) A Marinesnek vannak szárazföldre telepített egységei is. Ha beindul egy ilyen parti akkor biztos hogy bevetik őket. Vagy lesz pl egy jó kis partraszállás szimulálva?
  • Molnibalage
    Ha Hayab új Harrierje elkészül, akkor megfontolom azt, hogy legyen AV-8 hadjáratban és azt, hogy deckre tegyem.
  • Molnibalage
    Földi vagy légi egységek tekintetében kérdezed a tengerészgyalogságot? Vagy partaszálló hajó és deck üzem a kérdés AV-8 tekintetében? Egyelőre semmilyen USMC nincs benne. Hornetnél lehet ez, ha lenne ilyen skin akár reptérről vagy deckről. Hornet van CVN-ről, a USMC skin az már nincs hozzá.

Helikopter hordozó meg lehet, hogy nincs is megcsinálva úgy, hogy lehessen rá századot pakolni. Még, ha igen akkor is katapultos indítás lenne róla asszem, mert jelenleg máshogy nem megy, mert másként nem generál bevetést a kód sőt, lehet hogy CTD-zik.

Időpont? Márciuban mondam akkor, hogy 3 hónap és most van július. A meló olyan húzos volt, hogy 1,5 hónapig hozzá sem nyúltam. Az utóbbi napok videói mutatják, hogy megint van időm rá. A "bibi" (?) az, hogy mindig kitalálok valamit, hogy még mit tegyek bele. Most van az, hogy már csak alig maradt 3D modell. A hadjáratoknál a nagy kérdés, hogy mennyire akarom összecsapni és mennyire akarok kísérletezni.
  • Gundark 1 1
    Balázs a modod mikor várható? Lesznek benne tengerészgyalogsági egységek?
  • 97thVFS Wolf
    Köszi.
  • z0ty4
  • Molnibalage
    Közben beszéltem Cemillel.

BlackHawk now 6-8k. Still im working on them...

Szóval megvárom, amíg befejzi a heliket. Amik nálam vannak, azok nagyon WIP-ek. Az A-7 US Navy skin is tervben van. Ha a MOD-om eljut kiadásig és ezek nem készülnek el, akkr utólag is bele lehet pakolni őket és akkor frissítve ki lehet adni.

Az egységek, amiket bele akartam rakni szinte mind megvannak, a Rolandot kis erőlködés árán, de sikerült betenni, így most már kék és vörös oldalon is van működőd radaros és IR (M48 Chapparal) SHORAD, és a ZSU-23-4/Gepard/K-30 a kék oldalnak is ad radaros AAA-t. M163-nak találtam meg ccc packában egy modelljét, még azt teszem bele.

Tom elvileg csinálni fog ezekhez szép skint, amitől azért picit jobba néznek ki. Ezután már Kunsan reptér 3D-s fejlesztése marad hátra (JanHas) és megpróbálom betenni az F-22-őt. Ha ez meg van, akkor tényleg elfogy az ötletem, hogy mit kellene betenni, mert az SA-12 tökéletesen egyelőre nem megy, mert a TELAR-os egységek csak lehajtott radarral rendelkeznek skinnel.
  • z0ty4
    én innen szedtem le párat regisztrálni kell az oldalra.

itt egy videójuk egy repülésről. ha van időd nézz bele.

kérj egy párat Axe-tól vagy Janától. Nekik tutira van.

• 97thVFS Wolf
    Sziasztok! Honnan tudnék küldetéseket letölteni?

Molny: személy szerint nekem nem fontosak a helik.
  • Molnibalage
    Cemil villantott ezt és azt.

A heli modellek megvannak, de nem tudom, hogy használjam -e őket. 30k-s modellek és a legalacsonyabb LOD is több ezres. A meglevő LOW-res és az újakkal talán elérhetek valamit, de helik miatt nem feltétlen veszélyeztetném az FPS-t. Nektek mennyire fontosak a helik?
  • Molnibalage
    Roland Marder.

• Molnibalage

Egy kis fejlesztés. A radar követi a célt. Eddig nem tette.
  • Frenky
    Hi! Az Update 6 felrakva, ezzel lehet majd csatlakozni az Online játékhoz? Gondolom ha mindenkinek ez van feltelepítve...

LAN_party_N

Szép napot.
  • Molnibalage
    Hírek. A CCC LOD packban levő cuccokkal és FF skinekkel úgy tűnik, hogy az SA-12 rendszer is bekerülhet a Falconba és a Roland-Marder is.
  • Borisz80
    ma repülne valaki?
  • arrow19
    A keyfileokat ne piszkáljátok összevissza mert UIból nem a lejobb felbindelni a billentyűzetet. Ha csak a joyt kell kiválasztod mi legyen a funkció belenyomsz és a joyon megnyomod a gombot. De ez nem a keyfile csak a DX mapping.
  • Frenky
    Aham, gondoltam, mert az 5-ös is csak így ment fel. Tehát telepíthetem újra az egészet...
  • Molnibalage
    Az updatek úgy működnek, hogy a leszedett zip-ek tartalmát bemásolod install csomag \data könyvtárába. Amikor elindítod az installt, akkor látni fogja, hogy melyik updatek vannak meg és ki lehet választani, hogy melyiket telepítsd fel.
  • repvez
    Akkor le kell szedni , vagy a egybe csomagolt verziót amibe benne van az összes javitás is már.
    Valahol az update résznél fennt van a linkje az oldalon
  • Frenky
    Ezt most olvastam: Falcon_BMS_4.32_Update_6.torrent.zip Kell ez? Hogy tegyem fel, ha nincs+ a telepítő file, csak az installált játék?
  • Frenky
    Jó reggelt! Összehoztam a 3 PC_t LAN_on, és simán látja a játék a szerver gépet. Tudtunk is gyakorolni, bár nem túl 1×ű. A BMSkeystrokes.key és a "saját_névre" átírt HUNter.ini is be van állítva, de nem úgy működik minden, ahogy a leírásban és a kiosztásban van..? Valami 5let? Szeretnénk egymás gépén gyakorolni a radar befogás és a megsemmisítést is, akár a "gépágyúval! géppuskával. Milyen gombokat kell élesíteni? Én egy Logitech Extreme 3D pro joyt használok, lehet erre kellene bindelni a fegyverzetet? Aki tud írjon egy kis helpet, Thx.
  • Molnibalage
    Na, ez már skin a javából.
  • Borisz80
    @Boci
    Érdekes összehasonlítás lehetne belőle :)

@Zotya
    Kecsó.
    Gondolom mindenkinek meg lesz a saját programja, hogy a repnapon mit mikor és hol. De én benne lennék egy ottani találkába. Csak hát akkor azt tényleg most kellene megbeszélni.
  • Boconadi
    Azert egy DCS f-16 blk 52-öt is megneznek :)
  • Gundark 1 1
    W :Kedvelem a szuper lódarazsat :)

Borisz: Ezért van kiakadva a DCS közösség :) Valami földhözragadtabbat szeretnének, 15,16,18 :) Amikről már van infó. Ha a 18asnak megcsinálják a rendes hordófedélzetet akkor ismét léphetnek egy nagyot előre.
  • Molnibalage
    Hírek. Az exe már most támogatja a különböző oldalszámokat, tehát az F-22-nél működni fog. A már linkelt Mirage topik D gépek skinje is ilyen, megnéztem. Egy négy gépes gépnél négy eltérő oldalszám van.
  • Molnibalage
    Fent vagyok TS-en.
  • Molnibalage
    Működik a K-30. Fasza. :)
  • Wampa reloaded
    Ezt láttad G.?
    Katt
  • Molnibalage
    Érdekes kondenzcsík fejlesztés.
  • Molnibalage
    A K-30 működésre lesz bírható elvieg.
  • VO101Tom
    ok
  • Molnibalage
    Én meg cégnél vagyok, majd este dumálhatunk.
  • Molnibalage
    A látványról meg annyit, hogy egy repszimnek semmi szüksége 20-30k poligons földi járművekre. Nézd meg Hayab munkáit. 2k-ból olyat heggesztett, hogy maga alá piszkít az ember örömében úgy, hogy a Falcon grafikus motorja közel sem tud annyi extrát, mint a DCS-é. Gondolok itt bump mapping és egyéb huncutságokra. Ennél több nem kell egy repszimbe, mert a DCS modelljei videó készítéshez jók, meg most már a CA-nal, ha két jármű közelebb van, mint 100 méter.
  • VO101Tom
    Van lod editorom, fent vagyok ts-en is épp.
  • Borisz80
    -FALCON OFF

Nekem tetszettek a vektor grafikák Hmmm.... T.F.X.

DCS-be F-35? Realizmus a köbön meglenne...
    Majd talán olyan 2020-ban visszatérhetnek erre. Akkor talán már nem lesz annyira titkos minden egyes csavarja.

A 21-est én is nagyon szeretem. Jó lenne ha ez évben már kiadnák.

-FALCON ON
  • Molnibalage
    Szupi. LOD Editorod egyébként van? Mert, ha van, akkor TS-en keresztül el tudom magyarázni, hogy még amit küldenék LOD-ot, azt hogyan tudod vele megnézni, így teljes DB helyett gyak. elég a LOD és skint átzavarni. Megcsinálod a skint-t, LE-vel ellenőrzöd és én meg integrálom. 1 MB-ot rakok fel 400 helyett és nem tömörít 10 percig a gépem.

A Leopard I-gyel majd kipróbálhatjuk ezt a módszert. Azt még nem tettem be a MOD-ba.
  • VO101Tom
    Szedem lefelé. Ma már meg is tudom nézni ezeket.