53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Na, hamár felrakatam az AF-ez csináltam egy kis refuelnig traninget. 2 perc alatt sikerült beállnom mögé és "egymenetben" feltankolni realisticon. :) -
At AF mostmár tényleg kezd az idegeimre menni. Van hozzá F4Browse, de vamiért nem minden működik benne.
- A rakéták IR fej érzékenység állítása megy.
- Ha a repszázadok méretét megváltoztatom az is működik. Az Észak-
Koreai légierő nevetségesen kicsi, meg kell növelni az állományt,
csak így meg sajnos tényleg van értleme annak, hogy egy repteret
támadj, mert ha nem 18 hem modjuk 30 MIG van rajta akkor már megéri.
Az is egetverő baromság, hogy összesen, ha 8 db reptéren
van észak-koreai harci gép, de valamelyiken 2 század is van.
Széttelepítés az samfu?? A saját modomban úgy széttszórtam őket,
ahogy csk tudtam...
- Leszedtem az ÖSSZES F-16 hardpointról az AIM-9X-et és az ÖSSZES
squadron stores-ból is törölve van, ennek ellenére rá lehet rakni a
gépekre. Hát vicc ez a javából. AMRAAM-mal is ugyanez a helyzet.
Szóval összeségében még ezzel a progival is csak IGEN korlátoztott mértékben lehet a játékon váltzotatni és továbbra is élvezhetetlen marad számomra.
Ha valakinek kell meg tudom adni, hogy melyik IR rakétához hányas IR sorszám tartozik, hogy át tudja írni az érzékenységet, ha úgy érzni. -
Esetleg telepíts fel Mozillát és utána szépen letöltöget mindent, ami neki kell, ha olyan oldalra lépsz.
Nekem meg van olyan lap, amiről az Exploler-rel nem játszik le, Mozillával meg jó. Kéne már egy XP reinstall, lassan 2 éve van fent. -
Valószínűleg port probléma, amivel én semmit nem tudok kezdeni, mert nincs routerem. A Azureusenál is mindig kiírja, hogy a port nem jó, de etőől függetlenül ott néha gyorsan töltök le, de néha meg tetű lassan. Majd vizsgaidőszak után bemegyek és megkérdem a szolgáltatót, hogyan is működik ez a dolog, mert nekem az egész net kínaiul van.. -
lobby nekem eddig mindig elsöre stabilan kapcsolodott az utolso 3.9.111-es változat van belöle ha jol tudom.És hamachi melyik változata mert abol is nekem a legujabb 1.1.05-ös van fenn. -
Ok, majd szólunk, de ez valamikor jövő hét végén lesz esedékes. Hamachi természetesen kell, mert még mindig nem ér szart se a lobby, bár ez lehet, hogy a WLAN-os netem miatt van. -
már minden megvolt 3x ujrainditottam a bövitmény kezelöbe minden bövitményt frissitettem másik browsert kiprobáltam ,de semmi változás.
Egyébként az a cimem. -
Kellen neki valami Active X vetérlő, hogy aztán még Falsh plyaert töltessen le veled. Az install után újra kell indítani, de ezt a gép elfelejti közölni.
Ha nem megy akkor elküldöm mailben, neked két videot. Mi is a címed? [email protected] ? -
majd szoljatok mikor esedékes ez a hadjáratteasztelés jövök én is.
Egyébként még nem tudtam megnézni a videokat mert valamilyen relytéjes hiba folytán nem játszik le a gépem youtubos videokat. -
Mire vonatkozik a kérdésed?
L Viper-rel megdumáltam, hogy egy hadjárattesztelés erejéig visszarkom majd az AF-et, de én csak úgy vagyok hajlandó játszani, hogy F4Browse-val (Van már AF-hez is) MINDEN gépről eltávolítom az AMRAAM-ot és Sparrow megy a helyére és megemelem a flare érzékenységét a modern rakétáknak. AIM-9M és R-73-nak, mert különben a játék totál élvezhetetlen. (Kicsit megpiszkálom a radar érzékenységeket is, mert megnézve az értékeket, minden modern rakéta a legyőzhetetlen kategórában van. Sajnos itt a manőverezőképességbe nem tudok belenyúlni.) -
Mármint milyen tekintetben jó? Az egyik csak "techdemo", hogy látszódjon, hogy ez is élvezhető hálózatban.
A leszállásos video, meg csak úgy heccből jött. Az eleje nincs is rajta, amikor én 2000 lábbal feljebb és 1 mérfölddel előbb voltam. L Viper gázt adott és meg minmális sebességel vártam be, onnatól van a felvétel, mkor én gázt adok, ő meg belassít. Ahhoz képest nem rossz szerintem a leszállás, bár én eltoltam, mert a kamerakezelésre figyeltem igazából. -
netmester #2699 milyen programot is találtatok??mikor tudunk majd játszani? -
Leszállás géppárban Ide katt -
Van rakéta füst, de a videón annyira nem látszik a felbontás miatt.
A Cobrában kicsit lejjebb vették a füstöket. -
Miert nincs fustje a Su-27-rol inditott raketanak?! Vagy csak en nem latom? A vegen az a fordulo eleg Tie-fighteresre sikerult az Eagle-lel....gyanus hogy a valosagban mar a szantasban segitene a gep....
Amugy jo, de rovid a video
-
Skacok, L Viper-rel repkedtünk multiban FF3-mal és piszok jó a cucc!
Az én felturbózott hadjáratomban valószínűleg túl sok adatot kéne küldözgetni és játszhatatlanul szaggat, de az eredeti hadjáratokkal valószínűleg elviselhető a játék.
Fraps-szel csináltnuk pár video-t, hogy látszódjon mennyire laggolásmentes a cucc.
http://www.youtube.com/watch?v=HMnm3552NSc
A másik video még feldolgozás alatt van, egy látványos két gépes leszállás egymás mellett egy kifutóra. F-15A SU-27 géppár. Szerintem elég meggyőző a cucc. Ennek is fennt lesz majd a linkje itt. -
A CCRP-nál be lehet állítani az oldási szöget is és az befolyásolja a távolságot, hogy mior oldhatod. Én ritkán hasznélom ezt a módot, csak éjszaka, mert nappal inkább lemegyek akár 3000 lábra is, mert ott oldva a CBU-kat iszonyatos pusztítást lehet csinálni, főleg egy menetoszlopnál.
Mondjuk az CBU oldásnál két hatásosmódszer van, de majd ezt egy videon bemutatom, hogy szemléletes legyen. Az egyik a fenti. -
ZeemanX #2693 Ja bocs, 45 fokba emelkedni kell, efelett elsiklottam... -
ZeemanX #2692 Sziasztok,
ujabb kerdes> CCRP modban 'probalnam' kiengedni a mk84-et, azonban nem dobja, hiaba tartom nyomva gombot, lemegy a release cue, villog a flight path marker, megse engedi ki. -
Sajnos időhiány miatt még nem ástam bele magam, de megoldom, vagy kérek segítséget :) -
http://www.freefalcon.com/forum/view_topic.php?id=14818&forum_id=17
F-14 3D kabin fejlesztés. Hát azért ez már nem rossz, még a Lock On-nal összevetve sem. -
Nos, sikerült? -
Oké, én is leszedegettem, ugyanazokat. -
Egyszerűen letöltöttem én nem kérdezett semmit soha.
De mi ez a hívójel frissítgetés? Nem értem. Ha az F4Radio profilt haszánlod, azzal SEMMIT sem kell csinálni. Megcsitod az VAC Buldert-t és megtudod, hogy mit milynen dumával kell használni. A kötélktársaidat nem a hívójelkkel azonosítod, hanem 2,3 vagy filght szóval. Az AWACS az Sentry, van még tower és tanker. Ennyi. -
már nagy nehezen de megy nekem is, már csak meg kell jegyeznem mikor mit mondjak.De még ugy nem muxik ahogy a srác irja hogy frissiteni tudjam a hivoneveket mert nekem azért nem müködött mert a F4generator profilt töltöttem be ahogy a forumon irta mert állitolag az mejd betolti a sima profilt ha mondom neki, de nem müködött ugy.
Egyébként honnan sikerült a fullos vac-ot leszedni mert nekem csak a demo van meg amugy a full olyan 10$ lenne hogy kell regisztrálni fullra van valamilyen serialod hozzá? -
Mármint a hangvezérlést? Repvez 2658-as hozzászólásában ott van a lnik az F4Radio-hoz. Az első hosszú hozzászólás alatt mag a VAC-hoz. Én a full verziót szedtem le. Kell még az MSspeechsdk, de ehhez is írt már be linket repvez.
A hszánlat meg már lentebb le lett írva. -
Ezt kiprószálom én is !
Linkeket kérek, mit honnan ? Hányas verziót ?
köszi -
Közben újabb dolgora jöttem rá, arra, hogy a beaming szorzó mikor lép be a chaff hatékonyság számításánál. Van megadva a radaroknál egy min doppler érték. Az a közted és a befogott cél közötti sebességkülönbség mértéke láb/sec-ben kifejezve. EGyes típusoknál ez elég irrelális. Az F-14A-nak 3-szor (!) kisebb értéke van minden más gépnél, pedig azlért az nem egy mai darab és nem isz manőverező célok ellen lett kitalálva, hanem nagy sebességű rakéták célkövetésére, ahol ez a gond fel sem merülhet. A többi negyedik generációs gépnél ez az érték olyan 120 és 180 közötti érték. Majd lehet, hogy itt is átírok ezt-azt. -
Tedd fel az FF3-at és, ha azzal se megy akkor kérdezz valakit az angol fórumokon szerintem.
-
igy van nálam is,de semmi -
Így kell kinéznie. VAC system indít. Aztán lent az ikonon profil betölt és kapcsold be. Ennyi.
-
én természetesen AF-alatt :)
A special funkciohoz te állitottál valamit?vagy máshol változtattál az alapon?Vagy csak elinditottad a vac-ot betölt profil ,indit játék és muxik ? -
Fura, hogy nem megy, mert nekem elsőre sikerült, és módosítások is elsőre sikerültek. AF vagy FF alatt próbálod? Én természetesen FF alatt. -
én is mindent igy csinálok de csak a tesztnél tudom észrevenni hogy muködik, játék alatt vagy ha nem nyomom be a teszt gombot akkor nem csinál semmit.
Amugy az a falcon generator az is egy profil csak az tenné azt hogy a hanggal tudd beállitani az aktuális hivoneveket és betölteni vagy frissiteni a falcon profilodat játék alatt.
-
Én ezen már túlestem a Game Commanderrel :) -
Ez is működik!!!! Csak be kell állítani, hogy egy szóra milyen hosszan legyen "lenyomva" bármelyik numerikus gomb a fejmozgáshoz. Én 500ms-ra lőttem be és egész jó lett, de ezt a POV érzékenységgel is lehet kombiálni. Ez a cucc új dimenziókat nyit meg a játékban!
A caff/falre szórás módokat olyan lazán változtatom meg és aktíválom is, hogy ehaj. -
Talán még hangvezérelt fejmozágs is lehet!!! -
Magyar szövegre is pikk-pakk át lehet írni az cuucost, ha kell. Ennek a használtatát sürgősen fel kell rakni a BoP-ra vagy valahova, mert ez TÉNYLEG KURVA JÓ! Műszerek, nézetek is működtethetők így. BÁRMI!!!!! -
Jelentem, MŰKÖDIK!! ISZONYAT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Indítsd el a három cucc telepítése után a VAC systemet. A kis ikonnál töltsd be a profile-t és VAC On-nál legyen pipa.
Az alábbi szöveg úgy keletkezik, hogy beszélek: Na ki fejti meg a parancsokat?
q1
ww1
e7
r4
-
Szerintem ezzel már műköni is is fog, de csak akkor, ha azt modod, ami alapból le van írva.