53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
bmsforum.org
B.U.É.K mindenkinek! -
Talon11 #48080 Boldog új évet mindenkinek! -
77pxdumbo #48079 Kívánok Mindenkinek nagyon jó és emlékezetes szilveszter esti bulit, és utána egy Békés Boldog Új Esztendőt. -
Bms 4.33-ban Gazdag Új Évet Mindenkinek!!!!!! -
Boldog új évet urak :) -
Talon11 #48076 Na, uraim, itt vagyok az új vadállat géppel! -
Persze,de lehet akár egy kis kikacsintás is felénk , hogy pont most jutott eszébe egy 3 éves YT videot kitenni és Teaser-nek elnevezni a topicot és a 4.3 is szerepel a névben , Nekem ez egy kicsit sok egybeesés a véletlenhez.
De lehet csak nekem élénk a fantáziám. -
Ó, ez csak szívatás :) Régi Falcon 4.0 intró 4:3 képaránnyal. Semmi köze a 4.33-hoz ;)
Én nem számítok arra, hogy szilveszterre kiadnák, ünnepek alatt gondolom ők is családdal vannak, és ez a felhasználóik nagy részére is igaz. -
Janával megyünk 1-2 kört fél 6tól, aki akar jöjjön -
Az nekem már késő Zotya bácsi. Holnap hosszú napom lesz
Utoljára szerkesztette: axenet, 2014.12.30. 13:13:19 -
Persze tudom, hogy nem lehet pontos dátumokat közölni, de azért már nem lehet olyan sok hátra .
Gondolom nem véletlen , hogy egy ilyen topicot nyitott Dee-Jay: Teaser?
Lehet szilveszter napján kiadnak egy kis videot esetleg arra ütemezik a megjelenést, hogy még a ünnepnapok alatt tudja minél több ember kipróbálni.
De ha egyik sem akkor ezt a 10 napot már csak kibirjuk :) -
Nem lenne jó ötlet. Ha nem akarnak dátumot adni, akkor nem is fognak, és az ilyet erőltetni sosem szerencsés. Valszeg azért csinálják így, mert akár új fícsörön dolgoznak még, akár "csak" hibajavításon, ők sem tudják még mennyi időbe fog telni pontosan. Látatlanba ígérgetni meg nem akarnak. Egy egy hiba pedig a tesztelés legvégén is kibukhat, így dátumokkal egyik fejlesztő sem szeret dobálózni (az csak a kiadók faszsága, hogy már a félkész szarokért is beszedhessék a pénzt). -
Szerintetek nagyon aljas lenne kiugrasztani a rókát a bokorból ha a kinti fórumon belinkelném ezt a 87es oldalt?
3 lehetséges verzió lenne vagy bannolnak és törlik a linket, vagy a 87eseknél veszik le a cuccot vagy bejelentik a megjelenés várható idejét esetleg némi infó mellé? -
10re érek haza, kaja tusolás, aztán felnézek lesztek-e.
hol gyűltök pcpilot? -
Hát a holnap az nekem kiesik, mert fellépek este, már koradélután pakolás van :( -
ma még melózok, esetleg holnap? 
-
Nem kaptunk teszt példányt, valahogy ez nálunk mindig kimarad (amit sajnálok kissé). BMS teamnél amúgy sosem lehet tudni mi mikor lesz, bugos szart nem fognak kiadni. Az igazság az, hogy 72nél se voltam túl aktív mostanában. Lehet, hogy ott is tudnak új infókat, majd megérdeklődöm.
Valaki ma esetleg egy óév búcsúztató reppenés ?
-
Axe és Jana a 72-eseknél van
-
Plííííííz, valaki! Egy ODS hadszinteret....
-
DE ahogy látom a mission file-nál uj ikont fog kapni. Meg ha jól látom akkor a 87-esek emblémáját akkor van benne magyar zászló is.
DE ha jól emkékszem AXE nem náluk van. ha tudnánk ki ő akkor lehetne infonk is egy kicsit bővebb.
Bár lehet hogy AXE-ék is kaptak egy teszt példányt már . -
Csak tudnám, hogy akadsz ilyen infok nyomára mindig :)
Csak már látnám :) -
skeleton #48060 http://www.87th.org/fpt/form_view/3
Ezek szerint valószínűsíthető hogy jövő év első napjaiban talán kijön a 4.33 :)
Azért még lehet hogy csúszni fog a kiadás de nem lehet már messze a végső kiadási idő.
Adja az ég hogy ne legyen ctd a tesztereknél. -
Frissítettem a Korea '80s MOD-ot. JSGME módszer van már csak, minden javítás benne van az új kiadásban. -
Mindig is ilyen volt minden Falcon változatban, csak mivel a FOV nem állítható és sok egyéb fukció sincs (pl. füsts és robbanás), ezért igazi videókészítésre nem alkalmas. Mindenki eddig a Tacview-ot használta, mert sokkal jobb, mint a belső ACMI minden hibája ellenére. Visszatekeréskor meg még inkább hajlamos bugokat csinálni.
Utoljára szerkesztette: Molnibalage, 2014.12.26. 11:03:10 -
Ezt alapból meg lehet csinálni vagy egy fejlesztés része, hogy az ACMI-ben ugyan ugy látsz mindent ahogy a játékban? Mert akkor a video felvétel ugyan ugy megoldva mint a DCS-nél oda vissza tekerhető megállitható. Eddig én csak kis háromszögeket láttam a felvett repülésről
-
az meg az ő baja. Janhas féle kabintól még nagyon messze van, azért még érdemes pénzt adni. -
Az hagyján, de az F-15 kabint pénzért árulja... -
F 5 Cockpit for BMS Training
na ezt vajon kitől nyulta le? -
wittman #48053 Boldog karácsonyt uraim! -
Talon11 #48052 Na, már csak néhánypár napot kell hogy várjak, és megvan a vadiúj gép! -
Csak beestem karácsonyra, mint a jó krampusz
-
+1
Hej Axe régen láttunk itt. :) -
Hohó... akkor megvan a karácsonyi ajándék is !
Boldog karácsonyt mindenkinek! Egy jó karácsonyi EMF ?
-
Boldogot Mindenkinek!
-
Boldog Karácsonyt Uraim!
:) -
Wampa reloaded #48046 Csatlakozom, kellemes Ünnepeket mindenkinek. -
Boldog Karácsonyt Uraim! -
Talon11 #48044 Boldog karácsonyt és újévet mindenkinek! -
77pxdumbo #48043 Kívánok mindenkinek áldott békés karácsonyt! -
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!