53049

Hivatalos forum Oktató videók Kép feltöltése JoeDestroy_cucc Oktató vid_HU L_Viper cucc BMS manual_HU 80's Mod HT kisokos BMS Wiki Falcon4exe
-
Multira ki és mikor ér rá? Ja és az ehhez készült módosításaim szépen haladnak. A leggyakrabban használt AA rakéták manőverezőképessége és flare érzékenysége be van már lőve.
A SAM-ek még váratnak magukra. A fura az, hogy az értékeiket nézegetve mintha gyengébbek lennének az FF4-ben, de nem sokkal. Viszont, ha jól láttam részletesebben ki lettek dolgozva a hajók radarjai és az Harpoon-ok is már kilőhetők akár 20 mérföldről is. Ha valakit érdekel, akkor leírom, hogy hogyan. Az AI használta már ilyen távolsáról mikor weapons free parancsot adtam ki. -
Épp mondani akartam, hogy milyen faszák lettek az éjszakai kötelékfények, de akkor most már van róla kép.
Az új MIG-29 skinek is nagyonütősek lettek. Egyébként mintha kicsit gyengítettek volna a típuson, mert repültem ele egyet úgy, hogy alapból eldobtam a fele üzemanyagot, de a 370 csomós sebességnél maxra meghúzva már nehogy gyorsulna, mint FF3-ban, hanem lassul. Meg kellett emberelni magam, hogy leszedjek egy F/A-18A-t...
Ja, a hadjáratban meg figylejetek a hajókra, mert sokáigf kivárnak és akkor tüzelnek amikor már csak igen közel vagy én nincs túl sok idő reagálni. Múltkor egy deep strike-ből mentem hazafele és leszedett egy SA-3 optikai irányzással mert nem figyeltem, megnyugtatott hogy az F-4G kilőtték a keresőradart. Hiba volt... -
neuro #3068 Csak pár kép:
-
Gyerekek ez a '83-as hadjárat valami gyönyörű. A kínaiak szokás szerint már reggel 9 fele 4-5 órányi lövöldözés után beszállnak. Összevissza, csak egy repteremet tudták kilőni egészen délutánig is, mikor elbambultam és legyalultak 4-5 kivételével mindent. Maradt asszem 1 F-5E, 1 F-16A, 1 F-15A és egy A-10 száazadom + a hordozón levő gépek. Ez így egészen húzós lesz... -
Biztos hogy egybe kell irni?!?! Nem akarok kotekedni de minden szaklapon kulonirjak....meg a logojaban is kulon van irva...
http://www.superbowl.com/
http://www.nfl.com/
http://www.colts.com
http://nfl.hu/
stb-stb.... -
Én megnézem majd nem figyeltem erre különösebben inkább a kabinban szöszmötöltem:) (gyönyörű az a Stopworks 2D pit) Meg MMO-val játszom és az időm nagyobbik részét leköti:D Meg kezdődik az új félév:) szóval idő is egyre kevesebb. Majd ránézek a Hitiles-ra. (bár nekem a síma falcon 4.0-hoz való van (nem tudom az freeware-e 83 meg ha jól láttam)) -
Zsír. A lentebb említett radarbug kinek jött elő? Lehet, hogy a config editorban állítani kéne a DBS scan rate-en?
Kinek működik még rendesen akármelyik Hitiles neuro-n kívűl? -
ÉS bekapcsolt hud mellett attól függően, hogy milyen szögből nézed torzul a HUD képe mint a valóságban. (ugye a HUD ugyanazon vetített elven működik mint anno a IIVH vadászképekben a revi). A pilóta lábait megcsinálták 3D-be. Szóval csocsi. az egyetlen gond, hogya 3d cockpit bár clickable nem animált így ha egy gomb állapotára kíváncsi vagy át kell menni 2d-be. Meg még nincs finomhangolva a TrackIR profil falconhoz így egyes szögek nem tarthatók pontosan (túl érzékenyre van álllítva, de ezt majd kijavítom) -
Hát ez kurva jól néz ki! -
neuro #3061 kár, hogy kiszállni nem lehet a gépből és bevetés előtt körbejárni... -
Szerinted én mit nézek?:D
btw: morgás helyett prbáld meg ujra:D
Ja es Superbowl egybe:D -
most meg valami privat marhasaggal traktal..ne mmegy ez neked....nem tudom mi a f*sznak erolkodsz a hulladek jutubbal....[mar nem is erdekli a video enyi szarozas utan]
megyek is bekk nezem a Super Bowl-t...eddig eszemeletlen parazs a merkozes... -
Működik a link. -
Because it has not yet been processed.
Mióta megvette a google kurva lassu lett:( -
"The video you have requested is not available." -
kész a video megtekinthető...
RedViper 6DOF a Youtube-on. -
Hát igen, nekem pl. A múltkori két videom közül a KÉSŐBB feltöltött lett kb. 5 perc múlva aktív, a másikra meg fél napot kellett várni.
Sebaj, majd holnap meglátjuk. Milyen néven vagy tag-gel van felrakva? -
Video fel van töltve de az istenért nem akarják processelni igy nem tudom mikor tudok linket adni. -
Sajnos bármit teszek, a hiba marad.
A teherautóra sidewindert kipróbáltam, de nem követi le a célt, csak érzékeli az infrafej a hőt. -
Csináltam 6DOF-rol egy videot a Ramp Start Day training missionben nem kapcsoltam be semmit csak megmutatás céljábol, hogyan is működik a dolog.
Most tomoritem aztan felrakom youtube-ra és linkelem a videot. Semmi extra nincs benne. -
Ja, és majdem elfelejtettem valamit. Múltkor igen alacsonyan ment a légiharc a FLOT felett és a sidewinder a mozgó JÁRMŰVEK jelét is érzékelte, volt búgó hang!! Indítani nem próbáltam, mert nem akartam az a frankó bevetést ezzel elrontani, de ki tudja? Lehet, hogy mozgó páncélozatlan jármű esetén lehet csögőkígyót használni? Ki kell próbálni. -
Ja, próbált már valaki DBS1 és DBS2 nagyítást használni reptértámadásnál? Nem látszanak a kifutók... -
És a végére egy bug. Most miután újrataktam ha zoomolva néztem egy két dologra, akkor ez lett a vége.
Ja és az én videokari beállításaimnál nem is enged minimap-et állítgatni...
-
Jahh, oké. Minden vágyam egy jó multi, de most húznom kell melózni :(
-
Nem, a 6 szabadásfokú kabin a fejmozgásérzékelővel. A manualban a 70-dik oldal környékén van két kép, amikor oldalról is ltászik egy kicsit a műszerfal. Elvileg az áték közben is olyan lenne. MULTI???? -
Ha az alap textúrákat használod, akkor a config editorba kapcsold be a Performance Settings-ben a Tex Detail Factors. Persze akinek bika gépe van nagyobb méretű textúráknál is hsználhatja. -
Nem, 6600GT-m van. Lehet, hogy az a baj, hogy nem application controlled az AA és AF? Azért megpróbálom újra, hátha megy.
Mellesleg most repöltem le asszem a fun strike nevű küldit az alap textúrákkal és nem volt csúnya. Most akkor képhegyek következnek majd.
A a L2 fix meg csinálhaott valamit a tájjal, mert mintha kevésbé lenne szögletes, de ez majd látszik a képeken is.
-
6 DOF os video ? Ez mi is lenne ? ( 6-an dogfight
? )
-
neuro #3042 advanced setup igen és textcompress-el tettem fel
ha jól emlékszem ati kártyád van: nézd meg, hogy a mipmap beállítások nincsennek-e teljesen minimumra állítva a CCC-ben -
És ugyanúgy a textcompres-szel aktivizáltad vagy TerrainMerger01d.exe-vel?
Most futtatom LxNormalFix.exe és csinál valamit... -
Az advanced setup-ban? -
neuro #3039 nekem teljesen jó AF-es Hitiles-el, nincs ilyen hiba
a mipmap-ot és az aniso filtert bakapcsoltad? -
Sajnos akkor vettem észre, amikor zavart. Légvédelmi rakéták füstcsikjának figyelésekor rohadtul zavaró, ezennél én visszaállok asszem a régire.
Más. MIKOR jön már végre multizni valaki ezzel?
(Én úúúúúúúúúúúúúúgy megnéznék végre egy 6 DOF os videot..) -
Még annyi, hogy talán az AF-essel nem annyira feltűnő. Egyébként az eredeti Falcon textúrák meg csak nagyon alacsonyan darabosabbak. A config editorban meg asszem lehet állítani, hogy nagyobb magasságban is a nagyfelbontású textúrát jelenítse meg és ne váltsa át. -
Pontosan így van sajnos ez valóban ilyen, én tudtam, de nem zavaró az a pici színárnyalati külömbség, végülis még te is csak most vetted észre.
Egyébként csak nagyobb magasságban feltűné és inkább külső nézetből. -
Közben nekem csak most tűnt fel, hogy sem az SP-s sem az AF-es textur.zip nem működik jól. Csak a közeli körzetemben rajzolja az új textúrával a tájat, azon kívűl minden a régi.
Így néz ki. Már próbáltam mindet, állítani a grfikát, config editort is, de ilyen marad. Így meg lehet, hogy fel se rakom egyiket se... -
Nem semmi, van már torrent nélküli link is.
Közben tesztelgettem a különböző texture.zip variációkat. Azthiszem az AF-essel néz ki legjobban.
-
Közben Cuttercsilláral is le lett fixálva, majdcsak lesz valahogy :D -
Thx jön lefele, csak sajna márcsak jövőhéten tudom kiprobálni... na mind1, még egyszer kösze! ;) -
A 6 DOF-os video elkészült már? Nagyon megnézném... :)