53049
  • Balu0
    Üdvözlet mindenkinek!
  • Molnibalage
    Ok. Leszedtem, csak most értkeztem haza.
  • Seaweed
    Nah miva?! Ekkora pofont azert nem adtam
  • Seaweed
    Nem akarom a nagy lelkesedesed letorni, de olvasgatva tobb SFP1-es forumot azert a forumozok alairasaiban latszik hogy ok is Falconoznak, es lehet nem veletlen am hogy nincs "kapcsolat"....mindenestre feltettem ket readme-t a netre, amibol kiszurheto hogy jo sokan dolgoznak egy-egy gep elkeszulten....van is emailcim a ridmikben...(ha leszedted szolj mert letorlom)

[url=http://web.t-online.hu/seaweed/ReadMe.txt]#1[/url] [url=http://web.t-online.hu/seaweed/ReadMe_2.txt]#2[/url]
  • Molnibalage
    Kabinokat is csináltak a szimhez a rajnogók? Mert, ha az is 3DS-sel készült akkor lehet, hogy azt is fel lehetne használni. Jó lenne egy kooperációt összehozi a két csapat között.
  • Seaweed
    Nah akkor kapasbol a "The Mirage Factory" kell nektek...ok csinaltak uz osszes Mirage-t, az uj F-16-ost, a Kfireket, a Mig-21-est, ezekhez kabint is termeszetsesen...(mingyart keresek valami elerhetoseget)
  • Molnibalage
    A repmodellel nincs mit tenni, a kabin készítés még a repülőgépek modelljének készítésénl is sokkal nehezebb főleg, mert FF4 alá még SEMMIVEL nem lehet, egyelőre csak a készítők tudnak csinálni vele bármit.

Skin és modell az megoldható.
  • Bucser
    keress vissza az SFP-1 topicban. Kurva sok kép van ott:)
  • Bucser
    Szerinted én arragondoltam, hogy konvertáljuk át és legyen milyenk a respect??:)

NEm ez nem az én műfajom:) terméeszetesen az eredeti készítők engedélyével gondoltam volna. (mondjuk valljuk be az addonmodellek az SFP1-hez gyönyörűek:D)
  • Molnibalage
    Sajnos nekem az SFP1-hez még érintőlegesen sem volt közöm, megtennéd azt, hogy csak egy egyszerű kérést intézel a szép modellek készítőihez? Ha nem akarod megtenni, akkor csak írj egy listát, hogy kik milyen modellt és skint csináltak és akkor majd írok én nekik. Nem tudnál feltenni valahova a szép gépekről képeket, hogy lehessen látni, hogy miről is beszélnük? Amit eddig itt a SG-n láttam a SFP1 fórumon, a MIG-21 és Kfir az nagyon korrekt.
  • neuro
    A Gripen és pár régebbi gép (A-4, A-6, F-4, F-14, MiG-17/21) jó lenne új modellel, cockpittal, nagyfelbontású szkinekkel és valós repmodellel :)
  • Seaweed
    Latom feleledt teljesen a topic :)) (szerintem se jo otlet lenyulni masok SFP1-hez keszult cuccait..max ha megkeresitek oket mailben es elkeritek, hogy adja oda a 3D max forras faljt a Falconhoz...igy etikus es rendben van(vissza lehet keresni minden egyes addont hogy ki vagy kik csinaltak))
  • Molnibalage
    http://web.t-online.hu/balu0/teszt/kli63ff4.jpg

Balu hamarosan csatlakozik hozzánk itt az SG-n, beregelt, csak még várnia kell 24 órát, hogy használhassa is a regjét.
  • Molnibalage
    És üzenet Balu-tól:

"Ha modelllezésben akartok segíteni , akkor a 3D Studio Max-ot tanuljátok, modellezést meg az UV mapping technológiát , textúrázást.

Ha csinálsz egy modelt akkor azt exportáld ki 3dmax-ból .3DS formátumba és küld el nekem a [email protected] címre. Egyenlőre a jelenleg az FF4 adatbázisban már meglévő modellekben gondolkodjatok csak, mert újat hozzáadni még nem fogunk. (DB Freez állapot a fejlesztésben = nem adunk nem veszünk ki semmit, csak a meglévőkön dolgozunk = minimalizálni az új bugok felbukkanását )

Épüéetek sestén max 500 facecount de inkább 300 a max megengedett textura 1024x1024 vagy 512 x 512 , ha lehet 1 épület 2 textúra max, egy nappali 1 esti."
  • Molnibalage
    http://www.freefalcon.com/forum/view_topic.php?id=15122&forum_id=12

Na akkor ez a két helyszín működik, csak fel kell rakni újra az FF3-at és utána meg az FF4-et.
  • Molnibalage
    A mostani MIG-21 modellje nagyon szép szerintem, csak nem ártana hozzá más skin. Egyiptomi, magyar, iraki és szerb, mert ezek mind szerepelnek az eddigi helyszíneken amik előbb-utóbb megjelennek majd az FF4 alatt is.
  • Molnibalage
    Hát nosza gyerekek, járjatok ti is utána egy kicsit a dolgoknak.

A SFP1-es dolgot, meg azért nem írtam ide, mert Balu szerint, ha egyáltalán meg is lehet csinálni (lehet, hogy módosítgatni kell, de akkor szerinte egyszerűbb újrakezdeni), jogilag elég aggályos, ezért inkább nem kéne ilyet tenni.

Az épületek témában meg kozultáld meg Balu-val, szerintem nagyon örülne, ha nem egyedül csinálná. Itt az alkalom, hogy öregbítsük (ha van eddig mit..a magyar szimesek hírnevét.
  • repvez
    Én nem vagyok telhetetlen ,de csak olyan gépeket kéne ami a magyarok is használnak.
    A mig21/23/29-esekre is ráférne a ráncfelvarrás a szu22-re
    és a gripen
    Helik közül meg mi8 meg 24 es.
    Épületeknél ha kell én is be tudok szállni talán ha van rola fénykép legalább 2-3 amin körbe van fotozva az épület.
    És a CCC nevü sráctol meg kérdezhetné hogyan kell azokat a reptereket megcsinálni amikröl képeket linkelt és hogy kell elhelyezni a területen.
    Mert azt a 3-4 repteret magyar repteret lehetne feltuningolni.
  • Bucser
    Azt kellett volna megkérdezni, hogy be lehet-e emelni a SFP1-hez készült modelleket az FF-be (bár minimálois a valószínűsége) Bár csocsi lenne ha AI only-ba menne legalább
  • L Viper #3411
    Az IL-76M kockahajtóműve is egy borzalom, és a H6A ( Tu 16 ) sem egy szépség.
    A hajók közül néhányon nincs textúra...
  • Molnibalage
    Meg talán az A-50-nel is foglalkozhatnának már egy kicsit, mert nemigaz, hogy a két (három) nyugati AWACS gépek (E-2, E-3, E-8) meg vannak csinálva, de az orosz meg nem..
  • Molnibalage
    Na Balu visszaírt egy ilyet a modellezős kérdésemre.

"Ha vannk most az FF4-ben modellek amik szerinteed nem elég jók, írj egy listát, én meg megpróbálom betuszkolni a "need remodelling" sorba."

Nos, a feladat adott. Nem tudom, hogy épületekre értette -e vagy bármire, de akkor egy újGripen modell jöhetne, meg akkor a halikre is ráférne egy ráncfelvarrás. pl.: Elsőnek a MI-24 és már alakul is a magyar pakk. :)
  • L Viper #3408
    Abban a file-ban van paraméterezve, ott kéne turkálni.
  • neuro
    az f16_ckpit.dat fájlban vannak megadva, hogy melyik gif-et használja az adott géptípus
  • Molnibalage
    Az nem fog menni szerintem, a 2D-s kabin ennél egy "picit" bonyolultabb.
  • repvez
    milyen 4-et?
    Ezt az egyik FS modellböl szedtem ki 2d-s kabint és azt akarnám betenni.
  • L Viper #3404
    Csak a 4 gifet raktad be?
  • repvez
    Ezeket nem seaweed csinálta csak összerakta az eddig megjelent modelleket egy csomagba az SP1-hez.
    De ha talán betéved Balu akkor megkérjük hogy irja le vagy kérdezzen meg olyan srácot aki tudja a csapatbol hogy milyen progival lehet betenni modelleket mert akkor a convertálást már talán meglehet oldani más játékokhoz készült modellekböl.

Ja egyébként mit kell ahhoz csinálni ha találtam egy kabintképet a gripenhez és betettem a neki megfelelö mappába hogy legalább a front nézet az legyen de semmi nem történt kell még valamit átirni mert a nevét 16_12c.gif-re változtattam mert minden kabinnál igy hivatkozik a front nézetre.
  • L Viper #3402
    Az a durva, hogy én is csak tavaly nyáron bukkantam rá erre a fórumra és nagyon örültem, hogy más is Falconozik rajtam kívül.
    Tényleg azt hittem, hogy csak az én hóbortom. Több ismerősömnek tetszik a játék, de túl bonyolultnak "agyalósnak" tartják és sajnálják az időt a tanulására.
  • Molnibalage
    Cimbora, SŰRRGŐSEN fel kéne venned a kapcsoltatot az FF4-es srácokkal, ROHADT jó a Kfir és MIG-21 modell +LGB-t láttam még így hamarjában.
  • Molnibalage
    Nem csak már rohadt fáradt voltam, hogy leírjam. Röpimeccsről érkeztem ha, de őgy, hogy 22km-et tekertem széllell szemben.

Na akkor a lényeg, ha küldözgetünk cuccokat, akkor valszeg beteszik a játékba, ő is így lett csapattag, hogy sokat írt és küldözgetett, azt egyszercsak felkérték, hogy legyen tag.

A fórumról nem tudott, de nmer részletezte, hogy betér -e majd közénk. Mindenestere örült, hogy "Jó látni hogy magyarok is megtalálták a Falcont." Naná!
  • Seaweed
    Igen es?! vagy megkerte a kezed es nem mered elmondani?!
  • L Viper #3398
    Tudott erről a fórumról egyáltalán ?
  • Molnibalage
    Balu válaszolt, írt érdekes dolgokat.
  • Molnibalage
    Kilépsz és újra betöltöd a hadjáratot. Kilépéskor úgyis megy az autosave. A reptérjavítással kapcsolatos tapasztalatim olvashatók az FF fórumán az Ara supportban.
  • L Viper #3395
    És az most hol van ? A BOP-on, vagy az SG-n ???
  • Seaweed
    Nah utolso SFP1 offom itt... aki kivancsi majd a Kfirekre az nezzem be kesobb az SFP1 topickuba...UFF

Belga Block 15

Belga Block 15 OCU

detto

Jenki madarszeletelos Block 15 ADF @ 2007

• Seaweed
    Hat az legalabb ingyenes cuccokbol van osszerkva es mivel szinte egyik melle sincs licensz "csomagolva" igy jogilag nem is aggalyos..de majd a te kedvedert csinalok egy "1 click install for noob" (for Bucser)
  • repvez
    Na urak,olyankor mit kell csinálni ha kilötték alolam a repteret.Mert 0%-os a repterem igy nem ad küldetést akkor hogyan tudok átmenni másik reptérre vagy oda ahol éppen harcolnak.
    Ja amugy most meg elöléptettek ujabb 1 mission után.
  • Bucser
    pfff:D mert a Boppack mit vet fel?? egyik készítőt sem kérdezted meg hasznalhatod e a modját.... De te tudod:) csak egyszerűbb lenne a dolog így.