53049
  • Molnibalage
    Na, megjöttem Prágából. Iszonyat hangulatos kis város a javából!
    Látom nen sok minden történt míg távol voltam.

Nos az ODS-t még az elindulás előtt kipróbáltam, de az összes mostanában kiadott PMC helyszín igen fura. Teli van nyomva repcsikkel szárazföldi egység meg alig. Ez azért fura, mert az ODS eredeti helyszínéhez elég pontos leírások vannak, meg az iraki-iráni háborúlról is.

Az előbbiehez ajánlanám Stan Morse könyvét a Gulf Air War Debrief -et.
  • L Viper #4309
    Na erre Balage biztos rá fog harapni, ha hazajött.
  • sindelnet
    Igen,de ezt a 0.3 is kijavította,nem???
    A 0.4-ről nemtok semmit...
  • Balu0
    Ha mókás akarnék lenni azt mondanám : Hibákat
    De nem akarok, így azt mondom VISTA kompatibilitást és widescreen kompatibilitást javította... :D
  • Balu0
    Videó Készítő verseny!
    http://forums.frugalsworld.com/vbb/showthread.php?t=118607
  • L Viper #4305
    Akkor asszem reinstall lesz. Kicsit idegesített, hogy nem tudtam változtatni a Dogfight helyszínét.
  • sindelnet
    Nálam jól működik...
  • L Viper #4303
    A #4279 -es hozzászólásban írtam egy érdekes dolgot az 1.0.0.4-es javításról. Másnál is így van ?
  • sindelnet
    Megtudhatnánk mit javított a 0.4
    Sehol nincs róla ReadMe...???
  • L Viper #4301
    Mindegy, a lényeg, hogy elég nagy a kuszaság Falcon témában, boldog boldogtalan gyárt ezt-azt és ez zavart meg.
  • Balu0
    drrr... ezt hogy hoztad össze? Persze hogy a mienk a 0.3 meg a 0.4 is..
    de ezek csak patchek, semmi komoly, csak hibajavítások...

• L Viper #4299
    Na készülj, mert nemsoká meg fogsz fertőződni a Falconnal, főleg ha van türelmed tanulgatni is. Páratlan élmény, ha megtanulod :D
  • bacow
    okés köszi szépen
  • repvez
    probáld meg ezt begyakorolni:
    ramp start traner
    vagy innen töltsd le :http://www.lead-pursuit.com/downloads.htm
  • bacow
    hello lehet hogy hülyekérdés de még csak most kezdtem el ismerkedni a játékkal hogy kell elindittani a gépet amikor nekem kell mindent bekapcsolni mert a hajtomü nem igazán akar elindulni köszi a válaszokat
  • L Viper #4295
    Akkor az a két patch ( 1.0.0.3 és 1.0.0.4 ) nem az RV team kiadása ?
  • Seaweed
    Egyebkent en ugy "szoktam"* hasznalni hogy kikapcsolom amikor nem kell es akkor HAT-al nezelodok addig! Tuti jo a software...igy ez nem lehet gond!

*.:ugye nem vagyok egy hyperaktiv mostanaban...de azert neha tekerek egy ket kort! ;))
  • Seaweed
    Reszemrol CRT es 4-es. De lehet nalam az is bejatszik Il2-nel hogy kozep allasban (zoom) hazsnalom igy kozelebbrol latom ha szetesik a gyors forgas kozben a kep....egyebkent Lockonban en se "szedulok bele"...bar teny hogy ott kevesbe hasznalom, latom hasznalatanak ertelmet...IL2-ben viszont kategoriakkal nagyobb elonyt biztosit! (nagysebessegu gepeken a kozelharcnal nem olyan nagy szukseg...szuk "ugrabugralos" fordulokat ugyse lehet csinalni...a ket egymast mondjuk 7-800-al kergeto gep egyikeben meg bovene eleg nekem a HAT-al megkeresni az ellent..ugyis inditok ra R-73-at aztan reszeltek nekije )
  • Seaweed
    Jo az..bar teny hogy en se hasznalom mindig...csak dogolasnal...egyebkent elvagyok boven a HAT gombokkal...
  • Caterpillar
    CRT is meg eleve nagyon érzékeny is... Sajnos a sima 3 nak elég kicsi a látómezeje és elég közel is van a monitor tetején így mindenképpen érzékenyre kellett állítanom különben rendszeresen kiesik a látómezőből a fényvisszaverő csík...

Cserébe így csak én tudom használni mert mindenkinek túl érzékeny!
  • Bucser
    lehet mert érzékenyebbre van állítva nálad így nem kell anynira elforgatnod a fejed és a szemed nem kerül ki a természetes síkjából. Akkor nálam sincs hányinger ha nagyon forgatom. viszont ha kicsit alacsonyabb érzékenységen van mert a precízió miatt kell akkor könnyen lehet belőle mikor rángatom a fejem pár órán át...

Vagy csak szimplán CRT monitort használsz:D
  • Caterpillar
    Mondjuk én lehet gyári selejt vagyok de nekem pl a hányinger nem jelentkezett (pedig töri a képet a Lock On rendesen) és tulképp akármeddig tudnám tekergetni a bucimat
  • Bucser
    Kell az nehogy azt hidd, hogy nem:)

Nekem abszolút best eddig:)
  • neuro
    Na, most elgondolkodtattál, hogy tényleg kell-e nekem TrackIR :D
  • Seaweed
    Konkretan pl nekem IL2-ben ha ki van kapcsolva a vsync es mondjuk lejon egy buta pifke fordulozni es megy a fejtekergetes 1000L a dogolas(term FR.!!) kozben...eros fordulok, meredek manoverek...es szemmel kell kiserni vagy epp keresni az ellent..nah akkor kb 1 perc alatt olyan hanyingerem lesz hogy ha nem hagyom abba kiteszem a taccsot es lefordulok a szekrol az tuti...de ha be van kapcsolva akkor franko...csak jo 30-40 perc folyamatos dogolas (pl dogfing szerveren) utan kopom ki a foxyt :D ...de addigra amugy is meg szoktam unni szal tuti elobb abbahagyom a dogolast...vagy epp lelonek mint a galambot
  • Seaweed
    Egyebkent bika eros geppel es Vertical-Sync bekapcsolasaval valamellyest enyhitheto vagy akar ki is valthato a hanyinger....de tenyleg eros gep kell hozza mert ugye a vsync lekorlatozza a monitor frissitesi frekvenciajara a frame erteket. Ha gyenge a gep azt keptelen kipreselni magabol....viszont ha eros akkor pl 85 hercnel stabil 85 FPS-t produkal ugy hogy fejmozgas kozben barmilyen gyorsan is mozogjon nem esik szet a kep, nem "toredezik" es ez jo esely a hanyinger elkerulesere!
  • Seaweed
    ...meg FPS-ekben is jon az "osztonos" fejtekergetes....aztan rajossz hogy nincs a fejeden a sapka meg a trackclip... (amugy sajat eszrevetel: kis FPS erteknel, pl ha gyenge a gep...inkabb zavaro mint hasznos! legalabbis nekem...pl ArmA-ban...mert hiaba tekerem a fejem gyorsan ha kozben beszaggat es akkor konyec filma...kozben 3x fejbelonek, 4x felrobbantanak es 5x atmennek tankal rajtam )
  • Caterpillar
    A hányinger természetes, majd elmúlik, viszont lesz helyette más! Ha esetleg, majd valaki mást nézel miközben repül, nos azon fogod kapni magad, hogy forgatod a fejed és próbálsz nézelődni!
  • Balu0
    Hogy mikor lesz release azt nem tudom, de szerintem még senki.. de még pár hónap szvsz, mert több project is félkész állapotban van benne.

TrackIR: *URAJÓ! :D Csak jelenleg egy kicsit hányingerem van a sok légiharctól és nézelődéstől... amit mondanak igaz, ezek után TIR nélkül nem hiném hogy repülök valaha is... hihetetlen élmény számomra. FSX-et nem bírja úgy a gépem, de ott se rosz.. RV-ben viszont egyszerűen fantasztikus, nagyon pontos és gyors, simán tudom vele pl követni a rakétát mikor kilövöm, úgy hogy nézem mikor elhagyja a sínt... simán tudom olyan gyorsan mozgatni a kamerát hogy lássam végig..

Viszont valami nem stimmel a CCIP piperrel mert a bombákat rendre mellé szórtam.. bár lehet csak én vagyok a béna :D
  • L Viper #4281
    Remélem leírod a tapasztalataidat ide.

Az FF4 csapat mikor adja ki a hivatalos javítást ? Nagyon jók voltak azok a kiszivárogtatott képek, amiket a múltkor mutattál.
  • Balu0
    Egyik szemem sír a másik meg nevet.. :D

Megjött USA-ból a TrackIR4-em, de dolgozom 5-ig :D Addig nem tudom kipróbálni :D
  • L Viper #4279
    Az 1.0.0.4-es patch feltelepítése után a Dogfightban megint ugyanoda tesz a térképen, hiába húzom arrébb a kirakási pontot. Érdekes, mert az előző patch-el ez jó lett.
  • L Viper #4278
    Az az igazság, hogy az eredeti hadszíntéren kívül még nem próbáltam ki az RV-hez semmi mást. A régi FF3-hoz igen. Mostanában nincs sajnos időm rá, azért kérdeztem, hogy van -e már valakinek tapasztalata róla.
  • Caterpillar
    Hmm 1.0 ban is lehetett már videókat készíteni mindenféle külső program nélkül... Nah jó mondjuk ha felvettél egy tracket volt rá 10% esélyed hogy ugyan azt játszotta vissza! De legalább volt!
  • 42nd Intruder
    Még csak most mászik felfele, de én amugy is csak fun pilcsi vagyok Falconba :D
  • L Viper #4275
    Kipróbálta már valaki közületek ?
  • L Viper #4274
    Gombamód szaporodnak a területek.
  • 42nd Intruder
    Végre Iraki terület :D
  • sindelnet
    ODS for RV
  • Gundark
    Good Landing, and have a nice day :)