53049
  • repvez
    2014 elején láttam egy topicot ami erről szólt, ott fölényesen nyert a win7 és a win8.1

Sajnálom, hogy nem voltam jelen ezeken az oktatásokon, jó lehet ugy használni a falcon képességeit, hogy tudod, hogy a valóságban is igy csinálják.Talán ha a tárgyi és személyi feltételek ujra adottak lesznek akkor én is csatlakozok.
  • molnibalage83
    A komment tegnapi. Hogy a szavazás mikor volt, arról gőzöm sincs.
  • Cancri55
    Vagyunk páran oly szerencsések, hogy 591st TiBi Puma vTFS megtisztelt minekt hason szőrű kiképzésekkel, ami nagy megtiszteltetés számunkra, hisz egy most is aktív vadászpilótától sajátíthatunk el tudást. A másik jó oldala, hogy mindezt alkalmazzuk is az online kampányok során! Respect Motibá ;)!
  • repvez
    És ez mikori poszt volt? mert ha most állnak neki akkor még elég sokára lesz belöle valami , pedig már nagyon várom, hogy legyen valami mozgolódás az új verzióval.
  • molnibalage83
    A komment alapján igen, végre képes lesz kihasználni a vasat jobban.
  • z0ty4
    nem. én is csak találtam. de elég profin nyomják.
  • repvez
    Ez nagyon jó volt.Te is vizsgáztál?
    Egyébként akárki akármit mond nekem még mindig a falconból készült videok sokkal realisztikusabbnak hatnak mint a DCS.
  • repvez
    Magyarul ez azt jelenti, hogy 64 bites kompatibilisen esetleg hatékonyabban, gyorsabban fog futni a falcon ?Vagy csak anyni lesz érezhető belőle, hogy majd nem fog sipákolni ha ujabb oprendszeren futtatom mint az XP?
  • z0ty4
    IQT Class 15-41 Graduation Video
    egy kis Demo video
  • molnibalage83
    Két napja 10 éves lett a topik. :)
  • molnibalage83
    Érdekes kommentet találtam.

Dunc has posted a poll on OS use and made a statement that the next version of Falcon would need to run on Vista, 7 or higher. A 64bit OS Falcon would be a truly awesome version. As I have mentioned before, the advantages would be enormous!

Hm....
  • molnibalage83
    A bajom az, hogy QS1 és minimális AF és AA mellett is a gépek szépek és jók, de a táj olyan zajon marad, hogy az valami bődület...
  • molnibalage83
    Ti milyen grafikai beállítással éritek el azt, hogy a földön gurulva a kifutópálya ne legyen "recés"? Olyan szintű AF és AF és/vagy quality sampling kell, hogy nálam kinyírja az FPS-t. Ezen felül nálatok is homályosan és szintezve jelenik meg a kifutó textúra, hogy az advanced részben a mimpam és az alatta levő opció be van pipálva?
  • Frenky
    Hi! Akik szeretik a repülést és kedvük van csatlakozni, mindenkit várunk a DCS World MAGYAR Felhasználók csoportjába a FaceBook_ON
    Online repülések, infók, leírások, minden, ami a DCS Wolrd_el kapcsolatos!
    Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Csoportja a Google+ ON is! DCS World MAGYAROK YouTube Csatornája!
    Üdv, HUNter
  • molnibalage83
    Szimtörténelem - 7. rész
  • Borisz80
    a játék menüben a controllernél a "BMS" keyconfig billentyűkiosztásban milyen néven van a "COM switch left" és a "right"?
    Köszönöm!
  • molnibalage83
    6. rész
  • Talon11
    Hallottam erről, de más téren
  • repvez
    ezt próbálta már valaki? hasonló mint a swet FX
  • Borisz80
    OFF
    Molni.
    F-15 SE III.-hez 2 hosszú bevetés full authentic módban.
    VIDEO
  • Borisz80
    Végre Falcon! Jó volt belemerülni egy kicsit a falcon világ működésébe. Új információkra tehettem szert.

Volt még valami hardcore-nak titulált F-16 szimulátor. Back to Baghdad volt a címe, 1996 -os kiadás. Esetleg érdekelhet téged.
    moby games link
  • molnibalage83
    5. rész
  • L Viper #48539
    Az évszakváltást már a régi BMS-ek is tudták. (Talán a Superpak3-4 is, de ez nem 100 %, nagyon rég toltam :))
    Az FF4-hez még csak fizetős HiTiles volt, (vagy a Free HiTiles is ment vele, ami nem tartalmazott még annyi textúrát.)
    Az FF5 meg telepítéskor egy újradolgozott csomaggal indult. Egész jól nézett ki az is.
  • molnibalage83
    Tehát az RV már tudta ezt? Egyébként a vicc az, hogy emlékeim szerint a fizetős HiTiles később ingyenes lett én integrálták az FF-be.
  • L Viper #48537
    Nem, azok eredeti Falcon4 textúrák, simán évszakváltással.
  • molnibalage83
    Vipera, az évszakok RV képek azok ugye HiTiles-szal készültek?
  • molnibalage83
    Szimulátor történelem - 4.rész.
  • Borisz80
    Sikerült elindítani a Fleet Defender média tartalmát. Az egyik kezemet odaadtam volna ezért annak idején :D
    Még egyszer THX Jana!
  • molnibalage83
    Zsír. :)
  • L Viper #48532
    Balázs (és persze aki akar még nosztalgiázni) feltettem a tárhelyemre.
    Falcon 4.0 képek.zip
    (Fejléc alatt L_Viper cucc-ban.)
  • L Viper #48531
    El is kezdtem kotorászni a régi DVD-ken. Vannak régi jó multikról is képek, főleg Redviper 4, meg AF-es. multikról a régi arcokkal.
    Annak idején szerencsére sok képet mentettem. Néhány fotón a résztvevők nevét is láthatóvá tettem, talán egyesek, még emlékeznek és magukra ismernek.
    Van OF és Superpak 4+ős BMS kombó is (1.03, meg 2.0).
  • L Viper #48530
    Balázs, ha kell nekem még 2002-es Superpak 4-es képeim is vannak, ja, meg Superpak 3-as is valamelyik kiírt DVD-men :).
    Aztán van még egy rakás OF, AF, multikról is. Abból tudsz válogatni.
  • molnibalage83
    Még valami, az első kiszivárgott Dark Falcon képeket 2010 őszéről nem őrízte meg valaki?
  • molnibalage83
    Az FF5-nél a derstef féle Taiwan és az ITO2-őt leszámítva volt legalább beta vagy befejezés közeli 3rd party helyszín? Kinek mik az emlékei? Én csak erre a kettőre emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.03. 15:12:52
  • molnibalage83
    Egyébként végre lassan a végére érek az írásnak. Összefűzve képekkel lesz vagy 180 oldalas a cucc, olyan 240k karakter. Nem hinném, hogy ennél részletesebb játéktörténeti összefoglaló készült valaha magyar nyelven, de még más nyelven sem. ;)
  • molnibalage83
    Ha van, akkor jöhet. A furcsa az, hogy nekem volt FF4-hez több kabin és úgy emlékszem, hogy FF5-höz is. Ehhez képest csak FF4 kompatibilis kabinokat találtam meg a vinyómon, de abból mindet. Neked van FF5-höz való F-15C/E vagy más kabinod?

A Stopworks kabinnal is mehet. Az FF-5-ben a Block 40 az FF4-es kabinal bír, ott ki tudta próbálni a Raiden kabint, de mintha nem cserélt le volna minden textúrát. Azt is csekkolhatod.

Nem mondom, hogy minden képet fel fogok használni, de szükség van az illusztrációra. :)
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.04.03. 14:23:59
  • arrow19
    Királyság, Stopworks, Aeyes kabinok kellenek?
  • molnibalage83
    FF3-nál a főbb keleti és nyugati gépekről, Szöül reptér, néhány random reptér, particle effektek (bomba robbanás, cluster, füst, stb.)

FF4-nél a két F-16C 3D kabin és és még, ha van más kabin benne. (Erre nem emlékszem) és az új particle effektek közül néhány, ha volt.

OF-nél ugyanúgy a főbb gépek és összes 3D kabin, Szöül reptér és éjszakai fotó a reptereknél a lámpákról.

Az FF5 futtatható, azzal csináltam én is képeket.

Köszi.
  • arrow19
    Tökikém miről kell, és milyen screenshot FF3/4/5+OF gondolom? Írd le és befotózom este.
  • VO101Tom
    Én régebben használtam VM-et, ma már nem játszok olyan játékokkal, amihez kellene. Ebben nem tudok segíteni.