53049
  • arrow19
    Elnyomkodtad vagy az OVRD miatt van h elfelejti milyen módban van AA-ban MFD ~> GM ~> CRM / AG-ben CRM ~> GM én ezért rakom inkább vagy RF-et Quietre vagy CRM/GM ~> STBY az override néha bugzik akkor jó ha gyorsan kikkell nyomni ha huzamosabb akkor standby vagy RF/Quiet :)
    Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.06.13. 08:09:13
  • z0ty4
    srácok, tudja valaki, hogy ez hogyan történt? AA-ben ag radar volt AG-ban meg AA.
    kapcsolgattam mindent újra, dte újra betöltöttem de semmi. szerveren most ilyen pocsék idő van 7000-27000-ig semmit sem látsz.

Utoljára szerkesztette: z0ty4, 2015.06.12. 21:34:58
  • axenet
    Jó kis videó

• Borisz80
    Falconban nem hiszem hogy bárkit is zavarna ez. Felőlem jöhetnek a szellem fák amik legalább majd jól mutatnak majd a földön.

Jana.
    Igen jól helyre pofoztad a fórum kinézetét.
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.06.10. 09:54:05
  • molnibalage83
    3rd party helyszínekben van más textúra. Az FF-hez képest meg nem is annyira kritikán aluli.

A FLARE aktíválása és shader generált fákra lehet számítani elvben az egész térképen, tehát nem csak objektumoknál lesznek fák. A bibi az, hogy a shader generálton át lehet majd repülni, ahogy a DCS-ben. Valamit valamiért...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.06.09. 23:07:31
  • Gundark 1 1
    Lehet valahogy a talajon javítani? Mert ez kritikán aluli :) Az új BMS-ben mi lesz? Lehet tudni részleteket?
  • molnibalage83
    Csak megkeresték és magtalálták azt, amiről pofáztam nekik egy ideig...
  • molnibalage83
    Csak sajnos a helikopterek béna kacsák jelenleg. Nem tudnak infracsapdát használni, az IR képük nem olyan kicsi, mint a valóságban. Nem irányított rakétát és gépágyút nem tudnak használni. A jelenlegi MG modellezéssel és adatbázissal azonnal lelövik őket....
  • Talon11
    Szép munka...ez is jól fog mutatni!
  • molnibalage83
    Hayab újra munkában.
  • molnibalage83
    3:19-nél. ROKAF1 a gép ID-je...! Hoppá!
  • repvez
    Arrow jó lett a topic tetszik, hogy igy laposabb lett a fejléc. Gratula
  • molnibalage83
    Csekkoltam, te tényleg ugyanaz a kabin, semmi új.
  • repvez
    Meg az ülés pozició is mintha másabb lenne, mert a hud és az egé kabin mintha lejebb lenne , ezért is csinálták meg, hogy az orrkup is látszódjon.

Egyébként már máshol mondta,hogy a kabinban vaó nézelődésnél,olyan mintha nem a fej fordulna hanem a kabin nyulik torzul .Mert amikor igy oldalra fordulva és hajolva látszik a kabin még mindig egy kicsit laposnak látszik, sőt a mododdal készült videon szinte olyan mintha 2d-s kabin lenne csak szabadon lehet forgolódni benne.
  • molnibalage83
    Én tévedtem, ez PL_Harpoon kabinja, csak a TIR és FOV tévesztett meg. Ez van benne a MOD-omban.
  • Borisz80
    Lefogadom hogy BMS 4.33 kabin. Mivel a 1st század ha jól emlékszem 4.33 teszt század.
  • molnibalage83
    Ebben más fajta Block 40 kabin van. Ezt vajh honnan akasztották le?

• molnibalage83
  • molnibalage83
    Videó a '80s MOD-dal.
  • molnibalage83
    Szimulátor történelem. 9. befejező rész.
  • Cancri55
    A login mellet balra van egy dupla háromszög.
    Itt tudtok jelentkezni a kampányra, és nato-t válasszátok, Tibiék is oda neveztek

és itt a fő oldalon szintén a nato ikonra kell katintani
  • Borisz80
    Felraktam a Pillars of Hercules (Gibraltár környéke) hadszinteret. Jó lesz! A felszín hi-res textúrák 3 Gb-ot foglalnak :D
    A terület 1100x1100 nm. Spanyolo., Portugália, Marokkó és Algéria egy része van benne. Kampány még nincs, csak valami teszt izé. Single-ben már repülhető, de még sok mindent kell kalapálniuk rajta. Ha jól tudom nav mesh nincs, így azt hiszem (falcon) utak sincsennek még.
  • Borisz80
    Itt meg hová lett a bejelentkezés gomb?
  • Borisz80
    Hú hogy is kell regisztrálni a kampányra? Már elfelejtettem. Falcon online fórum meg ts... de hogy mit hol mit kinek....
  • z0ty4
    Next Force on Force event will be BfB 1.2.1 & it will start on the 30th of this month.

NATO oldalra regisztráltunk. Gyertek mert kevesen vagyunk.
  • VO101Tom
    Hú, én manapság semmit. Tibiék rendszeresen repkednek - mondjuk pár hétig most ő sem volt - de azt nem tudom, hogy pontosan mikor és mit. Falcon Online TS-en szoktak fent lenni.
  • Borisz80
    Tom, Cancri!
    Most megy valami pvp kampány?
    Ha nem pvp-t nyomtok, akkor kb mikor repültök mostanság? Ideje lenne ismét benéznünk Wolffal.
    Úgy érezzük készek vagyunk csatlakozni.
  • VO101Tom
    Sajnos a OR-nek bika erős vas kell 2160×1200 -es felbontáson stabil 90fps, és a dx9 támogatást is dobták, ez sok régi szimulátort taccsra tesz, bár ezt a dcs topikban már kitárgyaltuk. Az ED az egyetlen akik szorosan együtt működnek az OR feljesztőkkel. Az összes többinél vagy működik, vagy nem...
  • molnibalage83
    A mission editor csodás dolgokra képes, de kinek van 200+ órája megtanulni és letesztelni, hogy mi működik és mi nem? Még, ha a lehető legnagyobb dinamikusságot is viszed bele, akkor is ismert előtted az induló OOB...
  • Gundark 1 1
    Semmi gondom a DCS-vel. Az A10 meg is van. Ha jön majd a Hornet azt is megveszem. Külön érdekesség lenne ha jönne a vipera is :) Jelen pillanatban a DCS gépészkedésre kiváló. A bajom az hogy nincs "normális" map, és nincs rendes hadjárat. De hátha változik majd az edge-dzsel (amikor kijön) és az F szériával. Egy rendesen megcsinált hordozó fedélzeti cucc már nagyon régen nem volt. De jöhet a II és az I világháború is. :) Nincs ezzel gond, csak működjön. És nem utolsó sorban el lehet adni a grafikájával az újaknak. Remélem a falcon is nagyot dob valamit, bár itt azért behatároltabbak a lehetőségek. Lehet hogy az OR meg a többi virtuális cucc elhozza nekünk az új aranykort. Mert jó lesz codban lövöldözni így de azért egy igen durva élmény lesz így repülni és harcolni.
  • molnibalage83
    Írd a megfelelő topikba.
  • arrow19
    Hát, akkor én átveszem ha kell.
  • repvez
    Valóban egy is elég ha az minden igénytés terüetet lefed .Mert némely játéknál pont ez a legnagyobb elöny ami a hátrány is, a könnyű modolhatóság, csak a multi rész meg ugy van megoldva, hogy egyezni kell a verzióknak igy minél több a mod annál több és kisebb részre szakad a társaság.

A DCS ebből a szempontból jó,csak ahhoz meg a multi rész nem olyan jó, hogy több stilus egy azon helyszinen szerepeljen igy ott meg amiatt kell külön válnia a szerveren a játékosoknak.

Tehát egy globális helyszin lenne a legjobb ahol mindenki egy helyen lenne de akr egy más zavarása nélkül lehetne különbözö dolgokat müvelni.
  • molnibalage83
    Én semmit sem tudok csinálni, a régi bannon nickemen van a HG jog. Valakinek át kell venni, vagy megkérni a modikat, hogy akkor ez a nick legyen a HG...
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.26. 13:46:39
  • arrow19
    Kicsit kalapáltam rajta, viszont kellenél majd.
  • molnibalage83
    Kb. A Seven G projektnek ezért sincs szerintem semmi értelme. Amit abba belerakott a készítő simán elkészült volna már régen DCS modulként....
  • VO101Tom
    Ez lehet, hogy nem népszerű vélemény, de szerintem nem is kell több. Legyen egy vagy kettő, ami JÓ. A sok szim csak széttördeli az amúgy sem túl nagy játékos közösséget, megy a fórumon az izmozás, hogy melyik miben jobb és miért jobb, ahelyett, hogy a megmaradt kevesek együtt repkednének.

Amit az ED elkezdett, hogy független stúdiók csak a kabint gyártsák le, minden sallangot alárak a DCS World, ezzel a kezdő stúdióknak nagy segítséget ad, így ahelyett hogy azok mindegyike újabb és újabb játékokat adnának ki, a közös platformot színesítik. Lehet persze szidni, hogy az újabb modulok ezzel a dcsw hibáit is importálják, de a pozitívumok még így is többségben vannak sztem. Ahogy az fps-eknél is standard enginek-re készítik a játékokat, az nagyon nagyon sok időt megspórol a fejlesztésből, és ami egyszer már működik és jó, azt nem kell újra és újra felépíteni.
  • molnibalage83
    Nálam megváltozott a fórum feletti banner kép. Fasza!
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.05.26. 11:55:53
  • repvez
    Hát igen ennél már csak feljebb van, mert azért ha megnézzük akkor talán 2 Reőszim van most a piacon összesen ami komoly szimulátornak lehet nevezni, ilyen a PC korszakban nagyon régen nem volt, enél már csak az lehet ,hogy megszünik vagy valami hatására ujra elkezd fellendülni az ipar.

A VR-*nek lehet , hogy lesz szerepe benne ha ez igy lesz,mert egy átlagos szoba pilóta csak azon keresztül tud a legjobb élményt elérni
  • Gundark 1 1
    Ezzel ki is mondtad azt ami sok embert elriaszt a szimektől :) Annyira nem érdekli hogy belemélyedjen. Kap könnyű és gyors szórakozást bármilyet. WoP WoT CoD, akármi. Aki stratégiát akar azzal is dunát lehet rekeszteni. Nekünk most kicsit leszálló ág van. A DCSből lehet még egyszer valami ha megjelennek a nyugati modern típusok. HA :) És amikor :) Vagy ha éppen ütős lesz a falcon következő része :)