53049
  • z0ty4
    MAGIC: "GAUNTLET 2 you have 5 ships incoming on you". GAUNTLET 2: "Well, I have 6 missiles."

• arrow19
    Briefinget ajánlom ott levan írva mi hol van, +egy rulert hogy a városokhoz képest betudd húzni a PPT-ket. Low alt az RWR-en bekapcsolva. HTS-en látni fogod mi hol van és aszerint menőverezz. Sima TE-t meg az össze DT (Defense Tactics) series szimulált 1 threat elleni engagement.
  • Borisz80
    Egy kicsit más úgy repülni ha tudod a pozícióját, és más az amikor nem ismert hogy hol van de egyszer csak besugároz. Szóval ha sa-10 sugároz akkor low alt és húzni elfelé. Copy that!

@zotya
    Szerintem a srác alap korea hadszinteren megy. PvP-ken teljesen máshogy viselkedik a légvédelem. Sokkal veszélyesebbek. Nem sugároznak észnélkül max hatótávon. Na meg ott vannak a vadászok is meg más légvédelem :D
  • z0ty4
    na persze, ilyen sétagalopp az sa-10ig sehol sincs.
  • molnibalage83
    F-2
  • arrow19
    +1 molninak ~> low alt
  • molnibalage83
    Sehogy. Maradsz fűnyírő magasságon, vagy a HMZ szélén HARM és pucolsz. Mivel nincs rakéta füstcsík végfázisban és nincs indítási figyelmeztetés fogalmad nincs, hogy mikor kell manőverezni, de még ha tudnád is, a rakéta kinematikája miatt mission impossible AAM konfigban is még labels használatával is. A ECM + beamming + chaff hegyekre is immúnis.
    Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2015.07.30. 14:10:45
  • Borisz80
    Oké. Köszi!

Elmondaná valaki hogy PvP-n lévő SA-10 ellen hogyan lehet védekezni? Illetve hogyan lehet hatékonyan ténykedni ellene?
  • arrow19
    Van, és az AUTO-t ajánlom, itt tudod belőni
    C:\Falcon BMS 4.32\user\config\falcon bms.cfg
    a sajátom
    set g_fAVTRSeconds 300 // Set AVTR Auto time into 5 minute
    ACMI file size nálam 125Mb
    Kampányban PVP-ben ésszel mert órákig számol, ha kilép/kifagy a host nincs a filenak vége és belefagy az ACMI-be és ottmarad a több GB-os file.

Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.07.28. 10:53:27
  • Borisz80
    Pedig bizony van. Sokáig én sem tudtam. Kb. az ECM power kapcsolója alatt van egy 3 állású kapcsoló. Közép állásban ha indítasz rakétát akkor bekapcsol az ACMI felvétel. Ezt lehet szabályozni file szerkesztéssel, hogy mennyi ideig vegyen ebben a módban. De nem tudom hogy hol kell szerkeszteni és mit.

ÉRtem akkor, tehát a méret nem az időtől függ hanem hogy a bubble-ban mennyi adatot kell rögzítenie. Akkor kell az 1 Gb minimum. Csak aztán meg ne őszüljek mikor a repülés befejeztével elkezdi elmenteni. :D

Ez az : AVTR panel. off / auto / ON
    KÉP
    Utoljára szerkesztette: Borisz80, 2015.07.28. 10:33:22
  • molnibalage83
    Nincs ilyen, hogy fegyver kioldása után funció tudtommal. A felvétel méretét állítod, nem a hosszát. 20 MB ACMI egy majdnem üres TE esetén hosszú, hosszú fél órára is elég. A 3 perces Streak Eagle rekord repülés 600 kB. Repülj hadjáratban, ahol rengeteg egység van a bubble-n belül ott 20 MB néha elég 1 perce...
  • Borisz80
    Fel tudna világosítani valaki hogy az ACMI felvétele hogyan is működik?
    Setup-ban be lehet állítani a max terjedelmét; ez oké.
    A kabinban tudom kapcsolni, lent - kikapcsolva, középen - fegyver oldásakor autómatikusan bekapcsol, fent - folyamatos felvétel; ez is oké.

-A kérdés az lenne hogy a beállított max terjedelem és a felvétel idő aránya hogy viszonyul egymáshoz? pl 100 Mb vagy 1 Gb az mennyi felvételt enged?-A "felvétel fegyver kioldása után" funkciónál hol állítom be hogy mennyi ideig vegyen fel?
  • molnibalage83
    Kirov
  • z0ty4
    egész este vacakolt a FO szerver, azért ma már nem megyünk többet.
    holnap egész napos repkedés van kilátásban, várunk mindenkit sok szeretettel :)
  • arrow19
  • arrow19
  • repvez
    Utólagosan is Boldogat !
  • L Viper #48744
  • Borisz80
    Regeltem mindenre amire csak lehetséges volt.
    Mostanában a PvP-ken mikor szoktatok repülni?
  • molnibalage83
    Megfakult pápai áldásom rád. :)
  • L Viper #48741
    Köszönöm Zotya bácsi
  • z0ty4
    Lémísztó bácsi !!! Boldogat !!!!!!
  • z0ty4
    nekem sem kellett szólni......keménymag power

z0tya" was added to server group "RF DPRK Red Forces" by "AΓČĤÈŔ".
  • Borisz80
    hagyományos buta tégla telefonom van ;)
  • repvez
    van droidra is , esetleg ha melöban ráérsz ráirni az adminokra :)
  • VO101Tom
    Ja, én nem gondoltam ezt, csak szóltam, hogy akkor épp A.S fent volt. :)
  • Borisz80
    Nem pörgök csak én ilyen vagyok, hogy legtöbbször hangot adok a véleményemnek illetve kiadom magamból ha nem tetszik valami.

Tom.
    Gondolom úgy néz ki a dolog, hogy arra van időm hogy ide gépeljek és tépjem a számat de nem teszek semmit azért hogy regeljek.
    A félreértések elkerülése végett, munkahelyi gépról netezek, otthon nincs rá időm. ami megintcsak röhejes. Mint írtam ami van azt meg hasznosan szeretném tölteni pl repülni. Sajnos a munkahelyi gépre nem tudok telepíteni mert nincs meg a jogosultságom hozzá, pedig itt lenne időm TS-en várakozni és elcseverészni. ;)

• arrow19
    @Vampire ~> valószínű újraraktad a TS-t azért tüntek el a badgeid, a névhez kapcsolódik egy ID hash (Settings -> identities) ami mindenkinél más de 1x kell végigjátszanod ezt utánna minden fog működni kár ezen pörögni szvsz. valakire írj rá TS-en aki admin és kapni fogsz jogokat. Csupán azért van így túlkombinálva, hogy a hülyéket megszűrjék így is van aki nem használja a rádiózást és tojik arra ami körülötte történik, vagy éppenséggel zúzza a gépeket halomra mint egy arcade játékban, ez nem BF4 ahol nap mint nap látom hogy lvl 100+os játékosok nagy ívben tojnak a teamplayre csak egyedül ramboznak. Lehet kevés a player és nehezebb a regisztráció de ezzel kiszűrik, hogy amatőrökkel legyen tele a szerver.
    @molny, ment PM és persze. btw ottvan a jobb sarokban is a száma de átírom. :)
    Utoljára szerkesztette: arrow19, 2015.07.22. 10:56:35
  • molnibalage83
    A küldés alatti pöttyök lehet, hogy desigonosak, cask éppen nem tudni, hogy melyik oldalt nézed. Lehetne ezen változtatni?
  • molnibalage83
    A banner képet feltöltené a készítője úgy, hogy letölthető legyen? Köszi.
  • VO101Tom
    A TS regisztrációt csak TS admin tudja adni, a jelszavakkal magukban semmire nem mész. Amikor mi regeltünk, akkor még bele is kérdezett az alapvető rádiózási szabályokba (General Communication Rules), és lehet, hogy speedtest-et is fog kérni (speedtest.net-el Hays, KS - USA célállomással, amit a fórumba linkelni is kell) szóval tényleg komolyan veszik.

Ezt a regeléses mizériát csak egyszer kell eljátszani, utána sokkal gördülékenyebben megy, minap felléptem FO Ts-re, Tibiékkel beszélni valamiről, erre egyszercsak hozzáadtak a vörös oldalhoz - kérés nélkül, csak a TS-en hallom, hogy "access granted". Archer volt az.

=A.S= most pl fent van welcome lobbyban. De Archer is rendszeresen fent van.
  • Borisz80
    Minden szükséges port nyitva van, csak egy gyors "tudok e kapcsolódni még" -re próbáltam ki.... nem volt elindítva a TS.
    Akkor holnap úgy is szabadnapos vagyok, veszek egy láda sört és ott fogok gubbasztani a TS-t szugerálva hogy sikerüljön végre regelni. ...de ez már röhejes.
    Csak jó lenne ha nem vennék le a kis ikont, ha ne adj isten nem lépek fel minden nap 10x.

@Zotya!
    Nem vagy köcsög, nem úgy értettem, csak nem értettem miért nem lehet megadni egymás között. Ha megmondod, hogy márpedig akkor is muszály regelni mert már vérszeműek az adminok akkor megértem a dolgot és kierőszakolom magamból a dolgot. De ha nem muszály nem pazarolnám a szabadidőmet tétlenséggel.
    Annak idején simán láttam reg nélkülieket is repülni PvP-n, gondoltam csak formalitás a TS reg.
  • z0ty4
    WIP Mobile Tool Suite

vótmá? :)
  • arrow19
  • z0ty4
    Red Flag Force on Force
    Starts On the 25th
    @ 1500GMT
  • z0ty4
    TrackIR Clip and TrackIR Cap
    ár stb. privi NIBI-re.

Vampi: nem azért nem adtam meg a jelszót mert köcsög vagyok, de ha felmész a szerverre reg. nélkül és meglát egy dilis admin ( amiből hidd el van elég ) le bannolnak örökre.

egyébként semmi nem változott FO-n mióta nem repültél. frissítés nincs, új patch, cockpit, sehol sámli. ha lenne másik szim. hidd el mennék azzal én is.

• repvez
    ha esetleg valakinek jól jönne egy kis adat repülés közbe, amolyan virtuális comb jegyzetnek
  • arrow19
    Igen, a teamspeaknek futni kell, a badgekkel együtt.
  • VO101Tom
    Már mi is jártunk így, a Teamspeak össze van kapcsolva a BMS-el, hogy addig nem enged a coop/pvp war szerverre, amíg a FO TS-en nem vagy fent (megfelelő regisztrációval persze). Hiába használod repülés közben a BMS com-ját, FO TS is kötelező.
  • arrow19
    Portok nyitva? Teamspeak fut?