64
Elisha Cuthbert & Paris Hilton
  • Sadun Tryst
    igaaaaz! sorry, a Curseddel kevertem össze. a gond az, h 5-6 bemutatót kb 1szerre néztem meg, és ezek mint közöttük volt (rey eyes, hostage, house of wax, cursed, unleashed) :)
    sry a fals infoért.
  • Tatyla
    csak Elisha miatt nézem meg,mert imádom...
  • ForRedGlory
  • ForRedGlory
    Most töltöttem le. Ezekszerint jó film :DDDDD
  • Iori
    OFF

de mindenekelőtt SIN CITY!!! :), probálok Jessica Albás plakátot szerezni vhonnan

ON
  • winnie
    nem rossz film a hostage, de wes craven-hez nincs semmi köze. wes craven legutóbbi filmje a cursed c. farkasemberes horrorgagyi volt. a red eye remélem jobben sikerül.
  • Iori
    a hostaget megakarom nézni, állítolag fasza film
  • ForRedGlory
    De az melyik topic? A the girl next door című topic, vagy van külön róla topic? Ha igen, merre? (Utálok keresgélni) :DDD
  • Waterhorse
    Nos, akkor hát minden rendben van
    Csak annyit tudok mondani erre Hála az égnek! Végülis elég szép számmal felsoroltál, és remélem eljut hozzánk ez a film is.
  • Sadun Tryst
    Wes Carvennek most lesz ezen kívűl még 2 másik filmje is.
    Red Eyes és a Hostage (Bruce Willis).
    szal a rendezőnek úgy tűnik jól megy manapság :)

amúgy ez a film szerintem (remélem) nem lesz tipikus tini horror, mert az alap5let szvsz elég jó lett. van benne fantázia, kérdés, h mit hoznak ki belőle.
    mindenesetre a filmet moziban biztosan nem fogom megnézni, de gépre biztosan beszerzem, mert kiváncsi vagyok rá.
  • winnie
    Csakúgy mint az Amitivilly horror (vagy hogy kell leírni),Alone in the Dark, Seed of Chukky. A horrorfilmeket úgy általában hanyagolják, nem kerül moziba csak nagyon kevés,

épphogy majdnem minden horro elér hozzánk. idén: fehér zaj, kör, 2, átok - the grudge, boogeyman, bújócska, fűrész, kaptár 2, a pokol anatómiája, penge 3. elég sok itt volt. gondolj bele, még az anakonda 2 és az ördögűző 4 is eljutott ide.

a freddy vs jason és a gyerekjáték 5 azért nem kerül forgalmazásra itthon (miképp a jason x sem), mert egy _kurrens_ sorozat sokadik részei, így nem várhattak nagy megtérülést.

az alone-t pedig még szép, hogy nem teszik moziba:)

az amityville még friss film, európában még nem forgalmazzák, míg a HoW-ról csak azt lehet tudni, hogy július végén jön el a régiónkba.

Tinihorrorokat sem nagyon tudok mostanság sorolgatni, amik moziba jöttek, még régebbről a Tudom mit tettél..., és a Sikoly sorozatok.

akkor sorolok:) texasi láncfűrészes, aki bújt, aki nem 2. 1,5 hét múlva ott a boogeyman.

Na dehát ez utóbbi Wes Craven, a név már magában közelezett minket.

a sikoly előtt wes craven kvázi halott volt, egy bukott rendező. ha nem lett volna olyan frenetikusan nagy siker a film, akkor sosem mutatják be itthon. siker lett - és a műfaj feltámadt:)
  • ForRedGlory
    A legjobb kpet be sem tettem még
  • ForRedGlory
    De hát ebben a filmben is szerepel ;DDDD
  • Cat #11
    sztm is roppant jó csaj, de elisárol már van topic, ne legyen már ez is tele vele...
  • Waterhorse
    Én meg Parist, bármennyire is szőke agyilag
    Na de ő sem kutyaütő, ott felülről a 3. képen a dekoltázzsal:)
  • Waterhorse
    Nem hallani róla az előzetes hírekben, ezért gondolom.
    Csakúgy mint az Amitivilly horror (vagy hogy kell leírni),Alone in the Dark, Seed of Chukky. A horrorfilmeket úgy általában hanyagolják, nem kerül moziba csak nagyon kevés, DVD-n talán még jobb a helyzet, pl. FvsJ is csak dvd-n jött ki itthon.

Tinihorrorokat sem nagyon tudok mostanság sorolgatni, amik moziba jöttek, még régebbről a Tudom mit tettél..., és a Sikoly sorozatok. Na dehát ez utóbbi Wes Craven, a név már magában közelezett minket.
  • ForRedGlory
    Imdom ezt a nőt....

• ForRedGlory
    Huh, hah , ha már Elisha Cuthbert van benne, imádni fogom a filmet (The girl next door, tudjátok)
  • winnie
    nem tudom, de nekem már számtalan film tudott meglepetést okozni. hogy érted, hogy semmibe veszik a hazai forgalmazók? mint a tucat tinihorrorok többsége, valszeg ez is lesz itthon.
  • Iori
    paris hilton miatt megnézem :)
  • Waterhorse
    Embere válogatja. Én tudom mit várok egy ilyen filmtől, amit valószínűleg meg is kapok. Sajnos ahogy elnézem, egy újabb film ami, semmibe vesznek a hazai forgalmazók.
  • winnie
    és persze elisha cuthbert.

• winnie
    tipikus tinihorror aktuális tinisztárokkal chad michael murphy-vel és paris hilton-nal. szombattól tölthető lesz.

az ilyen filmek esetében, amiktől az ember nem vár sokat, olykor kellemes meglepetés is érkezhet.
  • R9
    hi!Remélem jó kis horror lesz belőle!
    INNÉT lelehet tölteni a trailert!