64
Elisha Cuthbert & Paris Hilton
-
#24 igaaaaz! sorry, a Curseddel kevertem össze. a gond az, h 5-6 bemutatót kb 1szerre néztem meg, és ezek mint közöttük volt (rey eyes, hostage, house of wax, cursed, unleashed) :)
sry a fals infoért. -
#23 csak Elisha miatt nézem meg,mert imádom... -
#22 -
#21 Most töltöttem le. Ezekszerint jó film :DDDDD -
#20 OFF
de mindenekelőtt SIN CITY!!! :), probálok Jessica Albás plakátot szerezni vhonnan
ON -
winnie #19 nem rossz film a hostage, de wes craven-hez nincs semmi köze. wes craven legutóbbi filmje a cursed c. farkasemberes horrorgagyi volt. a red eye remélem jobben sikerül. -
#18 a hostaget megakarom nézni, állítolag fasza film -
#17 De az melyik topic? A the girl next door című topic, vagy van külön róla topic? Ha igen, merre? (Utálok keresgélni) :DDD -
#16 Nos, akkor hát minden rendben van
Csak annyit tudok mondani erre Hála az égnek! Végülis elég szép számmal felsoroltál, és remélem eljut hozzánk ez a film is. -
#15 Wes Carvennek most lesz ezen kívűl még 2 másik filmje is.
Red Eyes és a Hostage (Bruce Willis).
szal a rendezőnek úgy tűnik jól megy manapság :)
amúgy ez a film szerintem (remélem) nem lesz tipikus tini horror, mert az alap5let szvsz elég jó lett. van benne fantázia, kérdés, h mit hoznak ki belőle.
mindenesetre a filmet moziban biztosan nem fogom megnézni, de gépre biztosan beszerzem, mert kiváncsi vagyok rá.
-
winnie #14 Csakúgy mint az Amitivilly horror (vagy hogy kell leírni),Alone in the Dark, Seed of Chukky. A horrorfilmeket úgy általában hanyagolják, nem kerül moziba csak nagyon kevés,
épphogy majdnem minden horro elér hozzánk. idén: fehér zaj, kör, 2, átok - the grudge, boogeyman, bújócska, fűrész, kaptár 2, a pokol anatómiája, penge 3. elég sok itt volt. gondolj bele, még az anakonda 2 és az ördögűző 4 is eljutott ide.
a freddy vs jason és a gyerekjáték 5 azért nem kerül forgalmazásra itthon (miképp a jason x sem), mert egy _kurrens_ sorozat sokadik részei, így nem várhattak nagy megtérülést.
az alone-t pedig még szép, hogy nem teszik moziba:)
az amityville még friss film, európában még nem forgalmazzák, míg a HoW-ról csak azt lehet tudni, hogy július végén jön el a régiónkba.
Tinihorrorokat sem nagyon tudok mostanság sorolgatni, amik moziba jöttek, még régebbről a Tudom mit tettél..., és a Sikoly sorozatok.
akkor sorolok:) texasi láncfűrészes, aki bújt, aki nem 2. 1,5 hét múlva ott a boogeyman.
Na dehát ez utóbbi Wes Craven, a név már magában közelezett minket.
a sikoly előtt wes craven kvázi halott volt, egy bukott rendező. ha nem lett volna olyan frenetikusan nagy siker a film, akkor sosem mutatják be itthon. siker lett - és a műfaj feltámadt:) -
#13 A legjobb kpet be sem tettem még -
#12 De hát ebben a filmben is szerepel ;DDDD -
Cat #11 sztm is roppant jó csaj, de elisárol már van topic, ne legyen már ez is tele vele... -
#10 Én meg Parist, bármennyire is szőke agyilag
Na de ő sem kutyaütő, ott felülről a 3. képen a dekoltázzsal:) -
#9 Nem hallani róla az előzetes hírekben, ezért gondolom.
Csakúgy mint az Amitivilly horror (vagy hogy kell leírni),Alone in the Dark, Seed of Chukky. A horrorfilmeket úgy általában hanyagolják, nem kerül moziba csak nagyon kevés, DVD-n talán még jobb a helyzet, pl. FvsJ is csak dvd-n jött ki itthon.
Tinihorrorokat sem nagyon tudok mostanság sorolgatni, amik moziba jöttek, még régebbről a Tudom mit tettél..., és a Sikoly sorozatok. Na dehát ez utóbbi Wes Craven, a név már magában közelezett minket. -
#8 Imdom ezt a nőt....
-
#7 Huh, hah , ha már Elisha Cuthbert van benne, imádni fogom a filmet (The girl next door, tudjátok) -
winnie #6 nem tudom, de nekem már számtalan film tudott meglepetést okozni. hogy érted, hogy semmibe veszik a hazai forgalmazók? mint a tucat tinihorrorok többsége, valszeg ez is lesz itthon. -
#5 paris hilton miatt megnézem :) -
#4 Embere válogatja. Én tudom mit várok egy ilyen filmtől, amit valószínűleg meg is kapok. Sajnos ahogy elnézem, egy újabb film ami, semmibe vesznek a hazai forgalmazók. -
winnie #3 és persze elisha cuthbert.
-
winnie #2 tipikus tinihorror aktuális tinisztárokkal chad michael murphy-vel és paris hilton-nal. szombattól tölthető lesz.
az ilyen filmek esetében, amiktől az ember nem vár sokat, olykor kellemes meglepetés is érkezhet. -
R9 #1 hi!Remélem jó kis horror lesz belőle!
INNÉT lelehet tölteni a trailert!